Snečer Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 pred 11 minutami, motozajebant pravi: to si od mene prepisal Derbi v Ljudskem vrtu a? (0 : 3 če si pozabil ) Glej ga, glej ga... na relaciji MB-olimpija štejejo vsi osvojeni naslovi prvaka.... ko pa za Rossija rečemo da ima 9 naslovov Lorenzo 4 Marquez 2, pa to ne šteje.... a jaj jaj fantje.. ne se teptat z lastnimi besedami še malo dirke.... škoda za Rossija, bi znalo biti še bolj zanimivo na koncu, če bi se trije udarili za zmago... epski zadnji krog, čeprav priznam, sem malenkost bolj privoščil Marquezu zmago kot Lorenzu, ampak mu je treba čestitat, dobro je to izvlekel... Forza Rossi! ps. Da se ne bo kdo užgal, mariboru nihče ne oporeka kvalitete in ne zaničuje vseh naslovov ki jih je osvojil, tako kot nekateri to počnete Rossiju lp,mz Rossi ima le 6 naslovov + 1 iz 500ccm in nižje? Kje si ti dobil cifro 9?
bikez Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 (popravljeno) pred 10 minutami, Snecer pravi: Rossi ima le 6 naslovov + 1 iz 500ccm in nižje? Kje si ti dobil cifro 9? 6x motoGP, 1x 500ccm, 1x250ccm 1x125ccm. Zadnjih šest let pa je v vakuumu. Popravljeno Maj 23, 2016. Popravil bikez builder in thumper 2
motozajebant Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 pred 19 minutami, arrow88 pravi: nikoli nisem oporekal kvaliteti rosskota..ampak če 8 let ne pokažeš nič in ti preostane le besedna igra zame nisi najboljši !! si samo enak kot Lorenzo..z manj zmagami na istem motorju 8 let ni nič pokazal... imaš prav... Mutika 1
domina Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 vzdušje v živo bi se dalo nekako tkole povzet... pred: po: res škoda - ampak tako kot je bilo rečeno: shit happens NumLock, Mutika, DAMI34 in 4 others 7
maus Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 i pred 1 minuto, domina pravi: res škoda - ampak tako kot je bilo rečeno: shit happens itak ... če ga brezkrbno spustiš, se lahko zgodi, da kj vn brizgne ... to se imenuje ... šit hepsn štekaš lajbn, bikez, NumLock in 4 others 7
maus Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 Pravkar, domina pravi: sm mislu, če konje brezkrbno spustiš, olje vn brizgne ... a zdj štekaš bikez, Rocky, Mutika in 1 other 4
Snečer Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 pred 54 minutami, motozajebant pravi: 8 let ni nič pokazal... imaš prav... pri Ducatiju so bile mizerne predstave, dejstvo, strahopetno in v joku je stisnil nazaj k yamahi, kjer ga niso potrebovali, saj imajo boljšega dirkača lani je vodil prvenstvo, ker sta imela MM in Lorenzo težave še vedno veliko kaže za svoja leta, a premalo za najboljši motor, katerega vozi ------------ absolutni zmagovalec pa je na "murko" sceni, tolko, ko on penezof prnese v blagajno, vsi skupaj ne v tem sistemu so pa samo penezi pomembni samo zato ga še majo, ker je koristen, ker če bi bil še najboljši, bi pa bilo brezveze bikez in builder 2
bikez Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 pred eno uro, domina pravi: vzdušje v živo bi se dalo nekako tkole povzet... pred: po: res škoda - ampak tako kot je bilo rečeno: shit happens Kaj je to solzivec kdo vrgu al kaj ? skalar36, Snečer, builder in 1 other 4
maus Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 Zarossili so se jim ući bolećina ... nimaš kej DAMI34, pikolo, builder in 2 others 5
motozajebant Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 pred eno uro, Snecer pravi: pri Ducatiju so bile mizerne predstave, dejstvo, strahopetno in v joku je stisnil nazaj k yamahi, kjer ga niso potrebovali, saj imajo boljšega dirkača lani je vodil prvenstvo, ker sta imela MM in Lorenzo težave še vedno veliko kaže za svoja leta, a premalo za najboljši motor, katerega vozi ------------ absolutni zmagovalec pa je na "murko" sceni, tolko, ko on penezof prnese v blagajno, vsi skupaj ne v tem sistemu so pa samo penezi pomembni samo zato ga še majo, ker je koristen, ker če bi bil še najboljši, bi pa bilo brezveze ok, rečo da kupim to zadevo, ampak samo za MM... kakšne težave pa je imel Lorenzo? Spremljam redno motogp, od treningov do tekme... pa me lahko razsvetliš al je to spet tista fora, kot relacija MB-Olimpija.... je bla Olimpija prvak samo zato, ker so bli mariborčani slabi to sezono? Al je bla Olimpija dejansko boljša?
vandrovec Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 pred eno uro, Snecer pravi: samo zato ga še majo, ker je koristen, ker če bi bil še najboljši, bi pa bilo brezveze Zakaj, torej je Moto GP zrežirana predstava za denar? ...škoda, ker ima toliko smole, še en naslov bi si pa zaslužil thumper in C eagle 2
domina Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 (popravljeno) 55 minutes ago, bikez said: Kaj je to solzivec kdo vrgu al kaj ? haha, ja... in to ne sam enga. tkole se je warm-up krog še posebi lepo videl Popravljeno Maj 23, 2016. Popravil domina sunshine15, Mutika, DAMI34 in 4 others 7
bikez Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 pred 4 minutami, domina pravi: haha, ja... in to ne sam enga. tkole se je warm-up krog še posebi lepo videl Nekam težko dihajo . pred 41 minutami, maus pravi: Zarossili so se jim ući bolećina ... nimaš kej Ja, ni lahko ko ti zakadi . builder in maus 2
_luke_ Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 pred 3 urami, arrow88 pravi: nikoli nisem oporekal kvaliteti rosskota..ampak če 8 let ne pokažeš nič in ti preostane le besedna igra zame nisi najboljši !! si samo enak kot Lorenzo..z manj zmagami na istem motorju Nevem kdo ste in kaj ste v motošportu dosegli. Predvidevam da na obeh področjih ogromno, glede na to da si upate komentirat da Rossi ni v 8ih letih nič dosegu. Komentirali ste tudi moj komentar glede Lorenzotove proslave. Mogoče bi pa vi morali al vžgat tv al mogoče celo odpret oči. TakeALookAround, thumper in Mutika 3
KennyJR Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 pred 2 urami, domina pravi: vzdušje v živo bi se dalo nekako tkole povzet... pred: po: res škoda - ampak tako kot je bilo rečeno: shit happens Res nevem zakaj škoda? Kdo bi privoščil tem primitivnim navijačem kakršnokoli veselje... Karma jih je zabila v nulo vse po vrsti... Tolk nešportnosti komi še na fuzbalu vidš... V glavnem polom... Pa ni sam v Italiji tako, tudi v brnu je vsako leto isto... V glavnem primitivizem na vrhuncu... Snečer 1
TakeALookAround Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 4 hours ago, arrow88 said: nikoli nisem oporekal kvaliteti rosskota..ampak če 8 let ne pokažeš nič in ti preostane le besedna igra zame nisi najboljši !! si samo enak kot Lorenzo..z manj zmagami na istem motorju Kako ni nic pokazal? Kero sezono pa ti gledas? 1 hour ago, motozajebant said: ok, rečo da kupim to zadevo, ampak samo za MM... kakšne težave pa je imel Lorenzo? Spremljam redno motogp, od treningov do tekme... pa me lahko razsvetliš al je to spet tista fora, kot relacija MB-Olimpija.... je bla Olimpija prvak samo zato, ker so bli mariborčani slabi to sezono? Al je bla Olimpija dejansko boljša? Gostilnicar bo pa ja vedu.
hilton Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 kenny zate nimam besed.... dobra dirka... skoda da... ker bi blo drugace... kaj se rossija tice.... cetudi bo jlo al mm imel 13 naslovov.... se ve kdo bo za vedno stevilka 1 .... tak pac je to
Popularna objava domina Objavljeno Maj 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 (popravljeno) 51 minutes ago, KennyJR said: Res nevem zakaj škoda? Kdo bi privoščil tem primitivnim navijačem kakršnokoli veselje... Karma jih je zabila v nulo vse po vrsti... Tolk nešportnosti komi še na fuzbalu vidš... V glavnem polom... Pa ni sam v Italiji tako, tudi v brnu je vsako leto isto... V glavnem primitivizem na vrhuncu... nekak ne razumem kaj si hotel z tem povedati jaz sem bila tam in sem navijala za rossija. a sem že samo zaradi tega primitivna ali kako?? čeprav nisem tam nobenemu težila, grozila, mu žvizgala in mu kazala? dejstvo je, da če si normalen potem tega ne rabiš delat - sploh pa ne v športu. se ti kljub temu zdi ok, da kar vse v isti koš mečes in tud meni privoščiš vse najslabše, samo zato ker je dve vrsti za mano težak ali dva, ki jebeta vse po spisku sam zato, ker ne navijajo za rossija? glede na to kaj si napisal očitno ja... ... ne vem kdo je potem tu primitiven. vzorec je namreč isti... medtem ko eni vsepovprek žvižgajo in buuujajao, ti pač lomastiš po tipkovnici. Popravljeno Maj 23, 2016. Popravil domina sunshine15, solorider, skalar36 in 15 others 18
Marcel-F Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 pred 5 urami, Snecer pravi: pri Ducatiju so bile mizerne predstave, dejstvo, strahopetno in v joku je stisnil nazaj k yamahi, kjer ga niso potrebovali, saj imajo boljšega dirkača lani je vodil prvenstvo, ker sta imela MM in Lorenzo težave še vedno veliko kaže za svoja leta, a premalo za najboljši motor, katerega vozi ------------ absolutni zmagovalec pa je na "murko" sceni, tolko, ko on penezof prnese v blagajno, vsi skupaj ne v tem sistemu so pa samo penezi pomembni samo zato ga še majo, ker je koristen, ker če bi bil še najboljši, bi pa bilo brezveze Pravilno razmišljaš, trenutno vodi Lorenzo,zakaj-------ker ima Rossi težave!!! aleksandergabriel in Mutika 2
bikez Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 pred 1 uro, Marcel-F pravi: Pravilno razmišljaš, trenutno vodi Lorenzo,zakaj-------ker ima Rossi težave!!! To niso težave ampak izzivi .
Snečer Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 pred 1 uro, Marcel-F pravi: Pravilno razmišljaš, trenutno vodi Lorenzo,zakaj-------ker ima Rossi težave!!! lani jih ni imel pa je bil pošolan, epsko, na zadnji tekmi
ukica Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 2 minutes ago, Snecer said: lani jih ni imel pa je bil pošolan, epsko, na zadnji tekmi A mi gledamo isti moto gp? Se mi zdi da ti gledas en stajerski GP. Isto pa en stajerski fuzbal. kenny, moja ponudba se zmeri velja, ce te lahko enkrat vidim/o peljati
Snečer Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 včeraj sem celo uspel celo tekmo pogledat
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se