Ninč. Objavljeno December 2, 2015 Avtor Deli Objavljeno December 2, 2015 Ja komot.. sam da je to v rok mojega dopusta ker tezko grem takrat k se drugim dvigne (moji datumi so naceloma ze oddani za interno evidenco) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nazo13 Objavljeno December 3, 2015 Deli Objavljeno December 3, 2015 pred 19 urami, NinaBina pravi: Ja komot.. sam da je to v rok mojega dopusta ker tezko grem takrat k se drugim dvigne (moji datumi so naceloma ze oddani za interno evidenco) Itak je še vse v zraku, pa planirani so najprej bolj enodnevni izleti za pokušino. Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 4, 2015 Avtor Deli Objavljeno December 4, 2015 Ez a fórum ugy dolgozik mint a késedelmes kamat (o pocasnosti foruma, ceprav kot da bi se mal popravu...) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 24, 2015 Avtor Deli Objavljeno December 24, 2015 Kellemes karácsonyi ünnepeket kivánok... legyetek azokkal akiket legjobban szerettek Lepe praznike! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno December 27, 2015 Avtor Deli Objavljeno December 27, 2015 két-három hónap múlva aktuális téma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Januar 1, 2016 Avtor Deli Objavljeno Januar 1, 2016 Boldog új esztendőt kivánok mindenkinek... és széles utat! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fantocci Objavljeno Januar 12, 2016 Deli Objavljeno Januar 12, 2016 (popravljeno) Meni najboljši madžarski komad (pravzaprav eden redkih, ki jih poznam). Včasih se ga je slišalo tudi po naših postajah, sedaj pa že dolgo ne, je pa iz 70-tih: https://www.youtube.com/watch?v=PZvInBPqsrI&feature=player_detailpage Ženska je bila v mladih letih prava lepojka https://en.wikipedia.org/wiki/Sarolta_Zalatnay https://www.google.si/search?q=sarolta+zalatnay&biw=1563&bih=1017&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwj1uID37KPKAhWJbhQKHSWqBOIQ_AUIBigB&dpr=1 ...ko pa je malo ostarela in je perja zmanjkalo, se je pa za Playboy slikala http://www.playboy.hu/galeria/2089_zalatnay_sarolta.html Popravljeno Januar 12, 2016. Popravil Fantocci Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Februar 21, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 21, 2016 Huh, to teto kot pevko ne poznam, je bla svoj cajt (cca 10 let nazaj) veliko po naslovnicah, je ene dve leti sedela. Razlog: finance. Osebno v glavnem prisegam na Republic, ki pa zal niso vec na odru odkar je pevec Cipő pokojen Za pravo vzusje bom probala pritisnit še kak čardaš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Februar 22, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 22, 2016 ko me bo moj motorist najdu in se opogumu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Februar 22, 2016 Deli Objavljeno Februar 22, 2016 Ninči, ni ne štekam, ampak jaz imam tebe rad. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Februar 28, 2016 Avtor Deli Objavljeno Februar 28, 2016 Sok tárgyat, ami hitvány, nemtelem, naggyá, dicsővé tesz a szerelem. (W. Shakespeare) Aki a boldogságra hallgat, annak megnyílnak ajtók ott, ahol eddig falak álltak! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 27, 2017 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2017 Itt az én elhanyagolt témám Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dr.looney Objavljeno April 27, 2017 Deli Objavljeno April 27, 2017 Madzarscino so si ziher izmislili gorenjci, ker so mel viska s-jev in z-jev.....zapisali pa so jo ko so bili prbiti kot mine..... Zok, Ninč., sunnygirl in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 27, 2017 Avtor Deli Objavljeno April 27, 2017 pred 48 minutami, dr.looney pravi: Madzarscino so si ziher izmislili gorenjci, ker so mel viska s-jev in z-jev.....zapisali pa so jo ko so bili prbiti kot mine..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 27, 2017 Deli Objavljeno April 27, 2017 5 hours ago, NinaBina said: A toj tut po mađarsk? Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gusar Objavljeno April 28, 2017 Deli Objavljeno April 28, 2017 (popravljeno) po magary je tkole: Popravljeno April 28, 2017. Popravil gusar Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno April 28, 2017 Avtor Deli Objavljeno April 28, 2017 pred 15 urami, gusar pravi: po magary je tkole: Sej ne upa, revež Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno April 30, 2017 Deli Objavljeno April 30, 2017 Ninč. 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Maj 1, 2017 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Nagyanyám langallója vacsorára... Zok 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zok Objavljeno Maj 1, 2017 Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Bmflar in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Quest Objavljeno Maj 1, 2017 Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Sem ravno mislu. Si me prehitu. Ma al babica ne more zažgat večerje al kaj??? VS800, Zok in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ninč. Objavljeno Maj 1, 2017 Avtor Deli Objavljeno Maj 1, 2017 Firbci Prevod od prej... za večerjo babičin kruh (ki to ni, prevoda ni) je pa opis v njam njam Bmflar, VS800 in Zok 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se