Skoči na vsebino

Stara strast ne zarjavi

Priporočene objave

Objavljeno
stigmata

bistvu stalnega partnerja ni v druzbeni sprejemljivosti ..ampak v odnosu ki ga lahko zgradita in v tem kar ti ta odnos lahko daje , če je pravilno zgrajen

Ja ampak če pa si do konc življenja sam, če ne čutiš potrebe po partnerju ali pa nisi našel nekog ki bi ustrezal... si pa čuden!

Objavljeno

S pravim partnerjem se veselje podvaja in žalost razpolavlja.

Objavljeno

Pa če si sam sebi "zadosten" partner?

Objavljeno

Ženska. Tisto o frigidnosti. Daj se ti malo malo po svoji notranjosti zazri in razčisti, zakaj ne moreš bolj uživati v spolnosti. Mogoče boš tudi našla nova merila za iskanje svoje sreče, partnerja, načina življenja. Vsekakor bi morala po mojem mnenju pri enkratnemu sexu doživeti vsaj nekaj orgazmov (> 5), preden lahko bolj tehtno začneš s primerjavo med partnerji, ki ti to omogočajo in, ki so vredni tvoje izbire, tebe.

Objavljeno

stigmata

načeloma moraš itak bit sposoben živet sam in bit sam s seboj zadovoljen da lahko nadeš partenrja s katerim boš lahko gradil trdno zvezo....ampak ker je bistvo človeka še vedno v veliki meri potomstvo in ker smo ljudje še vedno socialne živali nam je lažje in bolj prijetno bivati v neki skupnosti...druzini.

..načeloma pa vecina ljudi ki zivijo dolgo samo, postanejo s casoma asocialni in zagrenjeni.....ni pravilo ampak.....

dejstvu je da clovek/moški/ženska išče partnerja s katerim bo srecen.....

Objavljeno
stigmata

načeloma moraš itak bit sposoben živet sam in bit sam s seboj zadovoljen da lahko nadeš partenrja s katerim boš lahko gradil trdno zvezo....ampak ker je bistvo človeka še vedno v veliki meri potomstvo in ker smo ljudje še vedno socialne živali nam je lažje in bolj prijetno bivati v neki skupnosti...druzini.

..načeloma pa vecina ljudi ki zivijo dolgo samo, postanejo s casoma asocialni in zagrenjeni.....ni pravilo ampak.....

dejstvu je da clovek/moški/ženska išče partnerja s katerim bo srecen.....

No in iz tega izhaja da se ženska na tak način da rodi otroka podzavestno samopotrjuje da je ženska :wink:

Objavljeno

ja lahko ji je tudi v samopotrditev....če jo rabi.

Objavljeno

8) 8) 8)

Objavljeno

Kje je zdaj "ženska", da nam še kaj pove...

Jaz bi jo v bistvu rad sploh vprašal: zakaj s tistim tipom ne prideta skupaj za zmer?

Objavljeno

To si pa tako lepo povedal :D , pa še prav imaš!

Objavljeno

Pa če si sam sebi "zadosten" partner?

Potem pa je faktor en sam ... 1.

Objavljeno

Predvsem pa z lahkoto rešujeta probleme.

Ki bi jih sama zase sploh ne imela.

:evil:

Objavljeno

"Alte Liebe rostet nicht..."

Objavljeno

Predvsem pa z lahkoto rešujeta probleme.

Ki bi jih sama zase sploh ne imela.

:evil:

:twisted: :twisted: :twisted: glavno da je lazje :twisted: :twisted:

Objavljeno

Najprej hvala za vaša razmišljanja. Da ste si vzeli čas predvsem pa da me niste obsojali.

A zakaj ne prideva za zmeraj skupaj? Glavni faktor je ta, da on definitivno ne čuti do mene dovolj, da bi lahko bila par. Nekoč sem si želela, da bi bila par. Celo ZELO.

Ampak zdaj, ko vidim kaj naredi realno življenje iz zveze, ki se je mogoče celo ful dobr začela, me to ne mika več tako zelo. Zakaj navsezadnje? Tako dobim od njega samo najboljše. Samo tiste dneve ko je dobre volje in mi ga ni treba prenašat, ko je tečen ali pa slabe volje. In obratno.

Objavljeno

Ok, pa še moje skromno mnenje. Kot prvo, mi je zgodba zelo znana... zato ti bom dost povedala na podlagi lastnih odločitev in izkušenj.

Kot prvo moraš razčistiti v glavi, ali ljubiš njega ali mogoče le bližino njega. Dneve, ko ni vse tako, kot bi moralo biti, ko te zapelje v nek drug, nor svet, kjer se ti počutiš ti.........

Ko to ugotoviš moraš it naprej. Kaj si od tega želiš?? Ne vprašaj se, če želiš njega ali ne, ker te bo tisti prvinski nagon po zadovoljitvi in po dobrem "mesu" zavedel. Vprašaj se, če boš ti zadovoljna s tem, če je to nekaj, kar bi lahko gonila tudi naprej.......

V nadaljevalni fazi, ko to ugotoviš in če bo odgovor v smislu: želim si nadaljevati, se vprašaj, zakaj ne narediš nič, da bi to vezo poglobila.... če ti ni do tega, se zopet vprašaj, če so bila prejšnja vprašanja odgovorejna z iskrenimi odgovori. Če si želiš, se vprašaj, zakaj je ne bi.... in seveda potem se probaš tudi z njim pogovoriti....

Zadeva je težka na prvi pogled, je pa rešitev zelo simpel. Edino pravilo je, da moraš biti do sebe in do odnosa, katerega furaš 100% iskrena. je pa res, da je ravno iskrenost najtežji del..........

Če imaš še kako vprašanje, kar vprašaj... z veseljem ti bom pomagala, če je bil sploh tvoj smisel,da bi ti pomagali...

Objavljeno
Najprej hvala za vaša razmišljanja. Da ste si vzeli čas predvsem pa da me niste obsojali.

A zakaj ne prideva za zmeraj skupaj? Glavni faktor je ta, da on definitivno ne čuti do mene dovolj, da bi lahko bila par. Nekoč sem si želela, da bi bila par. Celo ZELO.

Ampak zdaj, ko vidim kaj naredi realno življenje iz zveze, ki se je mogoče celo ful dobr začela, me to ne mika več tako zelo. Zakaj navsezadnje? Tako dobim od njega samo najboljše. Samo tiste dneve ko je dobre volje in mi ga ni treba prenašat, ko je tečen ali pa slabe volje. In obratno.

No ja, očitno imaš slabe izkušnje. Pa nič zato. Uživaj življenje, ki ti je dano, (samo glej, da ne boš s svojimi užitki nikogar prizadela, saj bi to v končni fazi bolelo tudi tebe, če si količkaj čuteč človek). Pa nikar ne obupaj! Ko pride pravi, si ne boš več želela občasnega seksa z bivšim in tvoja dilama bo rešena. Do takrat pa: srečno :wink: !

Objavljeno

Skoraj sem navrgel nekaj ciničnih, pa takoj nisem imel časa. Sem kar nekako vesel, da ga nisem imel.
Objavljeno

Ženska živi tako, kot je tebi ljubo, svoje sreče boš itak sama kovač.

Moški, ki ne zna cenit tvojih vrednot, ki ne vidi dlje od svojega ti ti ja, ta te pa ni vreden in je škoda vsakega tvojega dragocenega trenutka.

Objavljeno

Če imaš še kako vprašanje, kar vprašaj... z veseljem ti bom pomagala, če je bil sploh tvoj smisel,da bi ti pomagali...

Mam jaz vprašanje: a prideš tud na dom al so seanse samo prek neta? (to ni blo mišljeno kot čista zaj*** ampak bi rabla glih nekoga za eno 30 urno seanso) :wink:

Objavljeno
....ampak bi rabla glih nekoga za eno 30 urno seanso) :wink:

Khmmmm..... :D Ermhmmmm..... :!: :idea: :arrow:

Tok, tok, tok..... Ku, ku.... :roll:

Lahko tudi za po 1 uro na dan (mesec ali dva) :oops: :!: :?: :idea: :D :D :D

Objavljeno

Iz odnosa ( veze ) dobiš približno toliko, kolikor sam vložiš vanj.

Ali pa si v odnosu z napačno osebo.

Objavljeno

Mam jaz vprašanje: a prideš tud na dom al so seanse samo prek neta? (to ni blo mišljeno kot čista zaj*** ampak bi rabla glih nekoga za eno 30 urno seanso) :wink:

A na kak obisk "kave" se nisi spomnila????? vidiš, no jst pa tut po kavah hodim :wink:

Max...... ona hoče izkušene ljudi :twisted: :wink: :P

Objavljeno

Pišuka, pa sm že misnla, da sm "žensko" prepoznala... pa mi je spet zmedla sled! :? :cry: :wink:

Objavljeno

Ja, Max, zdaj ni čas za zaj***ijo!

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!