SiR Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 Ja, Max, zdaj ni čas za zaj***ijo! Mogoče ne zna drugega... :? :(
D.J. Objavljeno Februar 11, 2003 Opozori Objavljeno Februar 11, 2003 burno tukej, akcija... tvoj tip mora nujno imet še eno drugo, drugače bi bil preveč s tabo, to pa je že nevarno, pa kaj si ti, kozorog??? drugač pa ni panike, od mene maš vso podporo, bolš (za žensko) jebat tipa kot kake umetne palce right on sister
Babi Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Mogoče boš tudi našla nova merila za iskanje svoje sreče, partnerja, načina življenja. Vsekakor bi morala po mojem mnenju pri enkratnemu sexu doživeti vsaj nekaj orgazmov (> 5), preden lahko bolj tehtno začneš s primerjavo med partnerji, ki ti to omogočajo in, ki so vredni tvoje izbire, tebe. Redke izjeme, vendar obstajajo tudi taki, ki so vredni :)
lightning Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Ko sem takoj na zacetku prebral post (zenskin),sem mal cudno gledal..zdej pa se bolj cudno gledam ker vidim kako resno ste se posvetil tejle dami....mogoce ze zrela debata za Jeri Springer sov :evil: Pa ne se dret ce nimam prav :oops:
Max Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Ja, Max, zdaj ni čas za zaj***ijo! Sej se nisem zaj****al :shock: :oops:
Mačica Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Pišuka, pa sm že misnla, da sm "žensko" prepoznala... pa mi je spet zmedla sled! :? :cry: :wink: A pol nisem edina, ki se sprašuje, kdo ta ženska je?
kekec III Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 ...ženska se samo hvali......
SiR Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 A pol nisem edina, ki se sprašuje, kdo ta ženska je? Mogoče je pa tip :) Mogoče jaz? :) Resno - a ni vseeno, kdo je????? :shock: :shock: :shock: :?
pupa Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 A pol nisem edina, ki se sprašuje, kdo ta ženska je? Mogoče je pa tip :) Mogoče jaz? :) Resno - a ni vseeno, kdo je????? :shock: :shock: :shock: :? Se strinjam s tem... sicer pa sem že dobila klic, če sem to jaz... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: jst pa sploh nisem vedela,da ta tema obstaja :lol: :lol: :lol:
stigmata Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Resno - a ni vseeno, kdo je????? :shock: :shock: :shock: :? Meni tud ni jasno zakaj taka panika okol tega kdo je, zakaj je... :roll:
Vale Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Priznam To je Natasha, v meni. Se mi je kar zdelo :lol: :P
ženska Objavljeno Februar 12, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Pa s tem tipom nisva bila nikoli par. Samo občasna ljubimca. Torej ni tukaj govora o nobenem bivšem.
stigmata Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Pa s tem tipom nisva bila nikoli par. Samo občasna ljubimca. Torej ni tukaj govora o nobenem bivšem. Zmedla si pol foruma!!! :wink: :twisted: se bodo ljudje zbrali in naredili raziskovalno, iskalno... akcijo da te najdejo!!! :wink:
Furioso Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Phuh... Ma eh, se mi ne da. :evil: :evil:
lightning Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 To se spreminja celo v detektivko :shock: :shock: :shock: Vsi ste ze skor prsli do konca ,pol pa en nov podatek in ste spet vsi zivcni :D :D Najbolsa kost za glodanje letos :D :D
pat Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Ni mi jasno zakaj toliko pozornosti okoli afere ženske. Pa kaj! Koliko jih je in koliko jih še bo. Ne bi bila rada na mestu punce tega "great loverja". Zakaj se taki tipi sploh spuščajo v razmerja, saj je jasno, da niso mentalno in čustveno sposobni vspostaviti in ohranjati zdravega odnosa? Sicer mi je pa povsem vseeno. Zaradi mene lahko skačete eden po drugemu kot zajčki na livadi. Be good! Ps: Kje je pa ljubezen?
SiR Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Ps: Kje je pa ljubezen? Ljubezen je na sporedu 14. februarja. Me zanima, kje bo "ženska" takrat :)
Nagaya Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 takoj zjutri letet v satcuno po une bonbone v rdeci srckasti škaltli, rdece spodnjicei in voščinico..... :roll: :roll:
pat Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Najbrž bo podoživljala svojo zgodbo v španskem popoldnevu. Da pa ji kaj ne uide so pa tu še ponovitve. In zopet pride on........
.T. Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Zakaj se taki tipi sploh spuščajo v razmerja Verjetno da zaradi kurbarije in ne ljubezni. Tadej
Pervy Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Zakaj se taki tipi sploh spuščajo v razmerja, saj je jasno, da niso mentalno in čustveno sposobni vspostaviti in ohranjati zdravega odnosa? hvala ker nas saj ti razumeš! 8)
aja Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Ne bi bila rada na mestu punce tega "great loverja". Zakaj se taki tipi sploh spuščajo v razmerja, saj je jasno, da niso mentalno in čustveno sposobni vspostaviti in ohranjati zdravega odnosa? Ps: Kje je pa ljubezen? Me veseli, da je nekdo spregovoril tudi o drugih plateh zgodbe - o njemu ter njegovi punci, katerikoli že po vrsti. Se zelooooo strinjam s tabo... 8) Kje je pa ljubezen? - po mojih merilih je ni. Tip svoje punce očitno nima zaradi ljubezni, vsaj takšne ne, kot se meni zdi vredna te besede. Žal poznam kar nekaj takšnih primerov...
pat Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 Ne bi bila rada na mestu punce tega "great loverja". Zakaj se taki tipi sploh spuščajo v razmerja, saj je jasno, da niso mentalno in čustveno sposobni vspostaviti in ohranjati zdravega odnosa? Ps: Kje je pa ljubezen? Kje je pa ljubezen? - po mojih merilih je ni. Tip svoje punce očitno nima zaradi ljubezni, vsaj takšne ne, kot se meni zdi vredna te besede. Žal poznam kar nekaj takšnih primerov... Precej jih je. Žalostno pa je to, da je družbi to povsem sprejemljivo medtem ko še nekaj desetletij nazaj je bilo tako početje neodpustljivo.
Ice Objavljeno Februar 12, 2003 Opozori Objavljeno Februar 12, 2003 in? se bosta ze zmenila...... ce ne bo pa vsaj eden od njiju trpel. :roll: kaj se vsi s takim gusto vsajate kamor vam ni treba? je pri "vas" vedno vse hunky dory a-ok? :twisted: :lol:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se