kekec III Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Ženska,poskusi najti rešitev svojega "problema" v reviji Antena-pod rubriko-Velena,pomagaj...
RAN Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 A mi pol kdo zameri, če si zaradi ene klobase ne vzamem celega prasca? Zakaj bi kdo zameril ? Je pa res, da tebi pameten nasvet dat, isto kot svinjam bisere metat. :(
Alla Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Ej, a ni vseeno.....trenutno je ženska pač v takem stanju, da ji to paše. Prepričana pa sem, da bo to stanje minilo in da bo z veseljem vzela celega prasca in to ne samo zaradi klobase. :wink: :D Za vse pride pravi čas..... :D 8) Alla
ženska Objavljeno Februar 14, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 RAN brez zamere. Samo nisem nikoli prosila za nasvet. Zanimala pa so me vaša mnenja, razmišljanja.
RAN Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 RAN brez zamere. Samo nisem nikoli prosila za nasvet. Zanimala pa so me vaša mnenja, razmišljanja. :D :wink:
Leon Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 A mi pol kdo zameri, če si zaradi ene klobase ne vzamem celega prasca? Jaz ti močno zamerim v primeru: - da sem ti povedal, da gradim na temelju trdne zveze in se nameravam temu primerno predajati in ti zaupati. Pri tem si se ti s tem strinjala. - da si ti meni povedala, da si želiš zvezo z bodočnostjo (celega prasca) in se potem premisliš. - da že imaš partnerja in tega jaz ne vem. Partner je lahko tudi »okostnjak« katerega še nisi povsem predelala. - če ti pristopiš k stvari avanturistično in mi tega ne poveš.
stigmata Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 A mi pol kdo zameri, če si zaradi ene klobase ne vzamem celega prasca? Jaz ne zamerim- saj je večkrat tako da "ti" je pr celiem prascu všeč le en del! :wink: Zakaj bi pol celga prasca če se ne splača?!? :wink: Hvala bogu da sem vegetarjanec in nimam problemov s prasci temveč le s kako kumaro! :twisted:
RAN Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Hvala bogu da sem vegetarjanec in nimam problemov s prasci temveč le s kako kumaro! :twisted: A vegetarijanci tud pr sexu nič mesa ? A zato kumara ? :? :?
stigmata Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 A vegetarijanci tud pr sexu nič mesa ? A zato kumara ? :? :? SEVEDA!!! Gre zgolj za izrazoslovje! :wink:
RAN Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 A vegetarijanci tud pr sexu nič mesa ? A zato kumara ? :? :? SEVEDA!!! Gre zgolj za izrazoslovje! :wink: Ta rastlinski sex je pa živ dolčas. :shock: :o
stigmata Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Ta rastlinski sex je pa živ dolčas. :shock: :o A si ziher? :twisted:
Max Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 Ta rastlinski sex je pa živ dolčas. :shock: :o A si ziher? :twisted: NE :?: :o
dave the wave Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 RAN brez zamere. Samo nisem nikoli prosila za nasvet. Zanimala pa so me vaša mnenja, razmišljanja. Si se kaj naucila????
ženska Objavljeno Februar 14, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 RAN brez zamere. Samo nisem nikoli prosila za nasvet. Zanimala pa so me vaša mnenja, razmišljanja. Si se kaj naucila???? vsekakor
chris Objavljeno Februar 14, 2003 Opozori Objavljeno Februar 14, 2003 vsekakor in to je.... kaj ze?? :!: :idea:
MotoManiac Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 Tale ni zrasla na mojem zelniku, ampak se moram popolnoma strinjat : Če te nekdo izda enkrat, je to njegova(njena) krivda, če te drugič je krivda tvoja. MotoManiac Matr sm dons modr. :wink: :roll:
RAN Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 Ta rastlinski sex je pa živ dolčas. :shock: :o A si ziher? :twisted: Nisem. Kumar ne bom več jedel. Nikoli ne veš kaj ti podtaknejo. :( :shock:
SiR Objavljeno Februar 15, 2003 Opozori Objavljeno Februar 15, 2003 Kumar ne bom več jedel. Nikoli ne veš kaj ti podtaknejo. :( :shock: Pa ne, da boš raje klobaso žveču? :) /JOKE
RAN Objavljeno Februar 16, 2003 Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 Kumar ne bom več jedel. Nikoli ne veš kaj ti podtaknejo. :( :shock: Pa ne, da boš raje klobaso žveču? :) /JOKE Sej ti ni treba zraven JOKE pripisat. Kdor ga ne zastopi in sprejme, naj se kar sekira. :wink: Pri vseh klobasah bom tud jaz kakšno najdu. Sem za Horjo izvedbe. Nepovratna izvedba, enkrat not nikoli ven. :D Skozi usta mislim. Da me ne boš spet lovil. :wink:
Klo Objavljeno Februar 16, 2003 Opozori Objavljeno Februar 16, 2003 dobr ste predelal tole temo..od ljubezni do rastlin in mesa...je pa le neuslišana ljubezenska zgodbica...če se motim, se opravičujem.. :) btw: ste jo (žensko) že lociral? ;)
RAN Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 Tale ni zrasla na mojem zelniku, ampak se moram popolnoma strinjat : Če te nekdo izda enkrat, je to njegova(njena) krivda, če te drugič je krivda tvoja. MotoManiac Matr sm dons modr. :wink: :roll: A je to isto kot : osel gre sam enkrat na led ? :?:
Dada Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 btw: ste jo (žensko) že lociral? ;) Verjetno je ena izmed nas, pa si je izmislila nov nick, ker je pač načela zelo intimno temo in je noče razpredati pod pravim nickom. Kdo bi ji le zameril, saj se nihče od nas ne bi na odkrit način tako razgalil. Se motim?! :wink:
RAN Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 btw: ste jo (žensko) že lociral? ;) Verjetno je ena izmed nas, pa si je izmislila nov nick, ker je pač načela zelo intimno temo in je noče razpredati pod pravim nickom. Kdo bi ji le zameril, saj se nihče od nas ne bi na odkrit način tako razgalil. Se motim?! :wink: Po vsej verjetnosti. Možno pa je, da je provokacija. In to od kakšnega člana. Lohk de sm jest. :D :wink:
Klo Objavljeno Februar 17, 2003 Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 btw: ste jo (žensko) že lociral? ;) Verjetno je ena izmed nas, pa si je izmislila nov nick, ker je pač načela zelo intimno temo in je noče razpredati pod pravim nickom. Kdo bi ji le zameril, saj se nihče od nas ne bi na odkrit način tako razgalil. Se motim?! :wink: vprašala sem le, ker sem nekje vmes zasledila da ste začeli "iskalno akcijo"... verjetno pa ni bla mišljena tko resno a ne? se motim? :wink: ne..tudi ti se ne motiš..pri takih stvareh se res le malokdo razgalja.. :oops:
ženska Objavljeno Februar 17, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Februar 17, 2003 btw: ste jo (žensko) že lociral? ;) Možno pa je, da je provokacija. In to od kakšnega člana. Lohk de sm jest. :D :wink: :wink:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se