Zoky55 Objavljeno Februar 21, 2017 Deli Objavljeno Februar 21, 2017 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoky55 Objavljeno Februar 22, 2017 Deli Objavljeno Februar 22, 2017 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hy650 Objavljeno Februar 26, 2017 Deli Objavljeno Februar 26, 2017 skategrizzly, GoBobi, Pepper in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoky55 Objavljeno Marec 1, 2017 Deli Objavljeno Marec 1, 2017 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zoky55 Objavljeno Marec 3, 2017 Deli Objavljeno Marec 3, 2017 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Wakasaki Objavljeno Marec 4, 2017 Deli Objavljeno Marec 4, 2017 (popravljeno) Popravljeno Marec 4, 2017. Popravil Wakasaki Zoky55, mladench, Andrejcer in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Janezs Objavljeno Marec 4, 2017 Deli Objavljeno Marec 4, 2017 A se kdo prepozna? Mislim, da sem vidu @Dami - jevega Super Duka GT. http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-dnevnik/174458411 lp DAMI34, skategrizzly, mladench in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejcer Objavljeno Marec 4, 2017 Deli Objavljeno Marec 4, 2017 (popravljeno) Najboljša izjava: "Motorist mora gledati za tri....", skratka predvidevati neskončno. Popravljeno Marec 4, 2017. Popravil Andrejcer Quest, Wakasaki, skategrizzly in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 5, 2017 Deli Objavljeno Marec 5, 2017 Zoky55 in skategrizzly 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Marec 5, 2017 Deli Objavljeno Marec 5, 2017 pred 13 urami, Janezs pravi: A se kdo prepozna? Mislim, da sem vidu @Dami - jevega Super Duka GT. http://4d.rtvslo.si/arhiv/prispevki-in-izjave-dnevnik/174458411 lp 1.03 je na sliki. SMX17, Janezs in Wakasaki 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jamar Objavljeno Marec 6, 2017 Deli Objavljeno Marec 6, 2017 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 7, 2017 Deli Objavljeno Marec 7, 2017 Solidarnost! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Marec 7, 2017 Deli Objavljeno Marec 7, 2017 pred 2 urami, solorider pravi: Solidarnost! Jeah pa solidarnost, a si predstaulaš. da se ti uzad u autu na urgenco peleš, k ti je recimo pol roke odbil? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Joker Objavljeno Marec 7, 2017 Deli Objavljeno Marec 7, 2017 pred 2 urami, solorider pravi: Solidarnost! Nekaj takšnega, čeprav iz drugačnih razlogov, menda Maus organizira na vrhniškem klancu! GoBobi 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Marec 7, 2017 Deli Objavljeno Marec 7, 2017 pred 2 urami, solorider pravi: Solidarnost! Kakšna solidarnost ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Marec 7, 2017 Deli Objavljeno Marec 7, 2017 pred 10 minutami, Borutt pravi: Kakšna solidarnost ? Tadva modela (glavna akterja tega šova) bosta svojo zaroko ziher šerala po vseh možnih soc. omrežjih. In doživela svojih 5 minut slave... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Marec 7, 2017 Deli Objavljeno Marec 7, 2017 pred 21 minutami, izibajker pravi: Tadva modela (glavna akterja tega šova) bosta svojo zaroko ziher šerala po vseh možnih soc. omrežjih. In doživela svojih 5 minut slave... Potem verjetno ne bosta imela nič proti, ko se bo skozi njuno hišo zapeljal tovornjak. Pač, solidarnost. izibajker 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 7, 2017 Deli Objavljeno Marec 7, 2017 pred 3 urami, Borutt pravi: Kakšna solidarnost ? Model, sigurno so jim hoteli (motoristom) dvigniti cestnino in so malo demonstriral, kar se pri nas ne bo nikoli zgodilo. Drugače pa še sanjaj naprej. pred 1 minuto, solorider pravi: Model, sigurno so jim hoteli (motoristom) dvigniti cestnino in so malo demonstriral, kar se pri nas ne bo nikoli zgodilo. Drugače pa še sanjaj naprej. Sem sedaj še le videl poroka, sem mislil prvo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Marec 7, 2017 Deli Objavljeno Marec 7, 2017 pred 5 minutami, solorider pravi: Model, sigurno so jim hoteli (motoristom) dvigniti cestnino in so malo demonstriral, kar se pri nas ne bo nikoli zgodilo. Drugače pa še sanjaj naprej. Sem sedaj še le videl poroka, sem mislil prvo. Naj se gredo to huliganstvo v svojih hišah in ne na javnih cestah. In solidarnost ni prava beseda. GoBobi in SMX17 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Marec 7, 2017 Deli Objavljeno Marec 7, 2017 mogoče bomo tut mi huligani k se bomo tko vozili po Vrhniškem klancu gor pa dol Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 7, 2017 Deli Objavljeno Marec 7, 2017 pred 13 minutami, Borutt pravi: Naj se gredo to huliganstvo v svojih hišah in ne na javnih cestah. In solidarnost ni prava beseda. Se opravicujem, ker nisem prebral naslova, sem sele po izibajkerjevem postu pogledal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Marec 7, 2017 Deli Objavljeno Marec 7, 2017 pred 5 urami, solorider pravi: Se opravicujem, ker nisem prebral naslova, sem sele po izibajkerjevem postu pogledal. Če drži kar piše v naslovu videoposnetka (Marriage proposal) je frajer tam sredi avtoceste zasnubil svojo bejbo. In za to angažiral par sto frendov za asistenco, pa še ac so zaprli... Totalno samovšečno in brez stila. Kolmanova poroka pod taktirko Satanov je bila prava filmska zgodba v primerjavi s temi norci. solorider in Erik99 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
solorider Objavljeno Marec 9, 2017 Deli Objavljeno Marec 9, 2017 Zok, TOMCAT, Wakasaki in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TOMCAT Objavljeno Marec 9, 2017 Deli Objavljeno Marec 9, 2017 pred 28 minutami, solorider pravi: za ziher spi z motorjem ...........respect solorider, fazerčk in Quest 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gost Objavljeno Marec 9, 2017 Deli Objavljeno Marec 9, 2017 Tole mora biti kaskader s predelanim motorjem (kar se vidi po zadnjem zobniku)..., ampak zato njegov dosežek ni nič manjši. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se