gasperX Objavljeno December 24, 2020 Deli Objavljeno December 24, 2020 pred eno uro, jvalant pravi: Tud tele je fajn gledat... Je dobro videt fante k znajo. Jaz bi su zlo kmal u maline k bi jest mojo kravo 1/4 tolk pelu k teli..... sam... jebiga tale Chris Brich je pac iz nekega drugega planeta... res top filmcki od njega kaj nasi motorcki vse prenesejo mi se pa bojimo par kamnckov....... DAMI34 in Mavti 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno December 24, 2020 Deli Objavljeno December 24, 2020 ....malo konkurence, da ne bo dolgcajt? ...pa to... Poezija.... Mavti, DAMI34 in J.a.m.e.s 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 25, 2020 Deli Objavljeno December 25, 2020 pa to Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 25, 2020 Deli Objavljeno December 25, 2020 @jvalantampak tule znajo vsi in to zelo dobro , trobi pa zato ker ma težji moped pa mal več oprijema, pa ustavit se ne sme Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
siks Objavljeno December 25, 2020 Deli Objavljeno December 25, 2020 pred 7 urami, DAMI34 pravi: pa to Tis ja nor, ka dela det s skor 200 kilsko kozo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TakeALookAround Objavljeno December 25, 2020 Deli Objavljeno December 25, 2020 Splitski MadMax se zdi angelček proti temule SO ga tudi v zapor strpali, ker je bolnik.? Spasku in Tim Š. 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jvalant Objavljeno December 25, 2020 Deli Objavljeno December 25, 2020 25 minutes ago, DinDiin said: Splitski MadMax se zdi angelček proti temule SO ga tudi v zapor strpali, ker je bolnik.? Pa tale vseen tud za burek nima prot telim, mal slalomira med avti pa se duva po tazadnem naravnost, tile pa resno vozijo Spasku 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno December 25, 2020 Deli Objavljeno December 25, 2020 pred 27 minutami, DinDiin pravi: Splitski MadMax se zdi angelček proti temule SO ga tudi v zapor strpali, ker je bolnik.? ampak na 1:20 ga en spere Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno December 29, 2020 Deli Objavljeno December 29, 2020 Tudi v te namene se da motorje uporablat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno December 29, 2020 Deli Objavljeno December 29, 2020 pred 10 minutami, izibajker pravi: Tudi v te namene se da motorje uporablat Za marsikaterega iz zgornjih posnetkov bi bilo bolje, da jih tako uporabijo, kot pa da jih vozijo ... predvsem bolj varno za druge Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 29, 2020 Deli Objavljeno December 29, 2020 Ob 24. 12. 2020 ob 20:04, gasperX pravi: mi se pa bojimo par kamnckov....... Tale korona in zapora občin je super priložnost, da si nabavte taprave motorje in raziščete Kuro tudi izven asfalta...sem skor 100 procenten, da se iz enga konca Kure da pridet na drugi konec brez asfalta. ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 29, 2020 Deli Objavljeno December 29, 2020 pred 9 minutami, Buschi pravi: Tale korona in zapora občin je super priložnost, da si nabavte taprave motorje in raziščete Kuro tudi izven asfalta...sem skor 100 procenten, da se iz enga konca Kure da pridet na drugi konec brez asfalta. da, sam ne smeš, men bo tut makedama zmanjkalo kmalu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno December 29, 2020 Deli Objavljeno December 29, 2020 Ko sem začel na 125 sem se flajhal najprej samo po občini. Imel eno natančno karto/specialko in sem dal čez vse vasi, zaselke, gozdne poti... Po takšnih fukovcih, kot sem se takrat fural, se verjetno ne bom nikoli več. Je blo pa fajn. Ena malo drugačna plat motorizma. Tak, da ne vidim razloga zakaj ne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno December 29, 2020 Deli Objavljeno December 29, 2020 Sredi vukojebine na makedamu še nisem srečal opice...tok tok tok... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gasperX Objavljeno December 29, 2020 Deli Objavljeno December 29, 2020 pred 51 minutami, Buschi pravi: Tale korona in zapora občin je super priložnost, da si nabavte taprave motorje in raziščete Kuro tudi izven asfalta...sem skor 100 procenten, da se iz enga konca Kure da pridet na drugi konec brez asfalta. Nau slo pr men.... Jest se zveseljem zapeljem po pesku, sam v slovenijo trenutno nemorm Reaziskujem ne asvaltirane poti po avstrijski koroski Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno December 29, 2020 Deli Objavljeno December 29, 2020 počas se bomo na videoposnetke vrnili v tej temi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
LunaticFringe Objavljeno Januar 4, 2021 Deli Objavljeno Januar 4, 2021 VID-20201216-WA0000.mp4 Spasku, Mavti in Grut 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladerunner Objavljeno Januar 20, 2021 Deli Objavljeno Januar 20, 2021 Buschi in Spasku 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladerunner Objavljeno Januar 20, 2021 Deli Objavljeno Januar 20, 2021 Spasku 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladerunner Objavljeno Januar 20, 2021 Deli Objavljeno Januar 20, 2021 Spasku 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Januar 21, 2021 Deli Objavljeno Januar 21, 2021 (popravljeno) Ma, ne morem takšnih posnetkov sploh gledat. Prvič, ker so budale, Drugič, ker bo nafuku en čist nedolžen(ponavadi otrok v avtu, v katerega se zapizdijo) in Tretjič, me jebe križ že mnogo let in tudi vem, kako zgledajo prehlajene ledvice, ter Četrtič, nekoč je obstajala ena stran, Rotten se ji je reklo, in tam je bilo precej nazornih, nezamegljenih slik, kak končaš, ko se z 300 zapizdiš v en avto udzad. ponavadi so prnesl tisto tamalo rostfraj trugo za dojenčke, pa so te zložili lepo not...kot tetris... Hvala. Popravljeno Januar 21, 2021. Popravil Buschi Joker, izibajker, gasperX in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bladerunner Objavljeno Januar 21, 2021 Deli Objavljeno Januar 21, 2021 Erik99 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno Januar 24, 2021 Popularna objava Deli Objavljeno Januar 24, 2021 VID-20210124-WA0003.mp4 MitcH', Spasku, MARE 65 in 10 others 2 3 5 1 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bajkr88 Objavljeno Januar 24, 2021 Deli Objavljeno Januar 24, 2021 kmet2 šiba u iran? GregorM, Buschi, MitcH' in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schvarc Objavljeno Januar 29, 2021 Deli Objavljeno Januar 29, 2021 Mi je bilo dolgčas, pa če je še komu lahko pogleda. Nekaj iz sezone 2020 - še je upanje za 2021 ?. LP! J DAMI34, RobiRoberto, Grut in 1 other 3 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se