milan11 Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 pozdrav ! zanima me . ali ima kdo izkusnje s tem sledilnikom ali je mogoca kontrola preko mobitele , racunalnika .. lp
DAMI34 Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 Teme že obstajajo, pobrskaj tule: ali ali Kmet2 1
Igi Pop Objavljeno December 16, 2015 Opozori Objavljeno December 16, 2015 Ne rabim sledilca, itak zmeraj pridem nazaj domov. Zivnorc 1
maus Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 pred 11 urami, Igi Pop pravi: Ne rabim sledilca, itak zmeraj pridem nazaj domov. zato, da najdeš motor, če si biu prejšnji dan pijan .. štekaš DAMI34, Bmflar in Zivnorc 3
Zivnorc Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 (popravljeno) pred eno uro, maus pravi: zato, da najdeš motor, če si biu prejšnji dan pijan .. štekaš ...odličen odgovor... .... k če ti ga hočejo ukrast... ti tut sledilnik nič ne pomaga.. ... niti stezosledec... niti vedeževalka.... pred 13 urami, Igi Pop pravi: Ne rabim sledilca, itak zmeraj pridem nazaj domov. ... da razčistimo pojme: Sledilec: ...oseba ki sledi nekoga.. (verjetno žena) Sledilnik: ...naprava s katero lahko sledimo določeno stvar/osebo... Popravljeno December 17, 2015. Popravil Zivnorc exclan, DAMI34, Bmflar in 1 other 4
Bmflar Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 pred 13 minutami, Zivnorc pravi: ...odličen odgovor... .... k če ti ga hočejo ukrast... ti tut sledilnik nič ne pomaga.. ... niti stezosledec... niti vedeževalka.... ... da razčistimo pojme: Sledilec: ...oseba ki sledi nekoga.. (verjetno žena) Sledilnik: ...naprava s katero lahko sledimo določeno stvar/osebo... Žena = Sledilka ! Če pa imaš sledilca, si ga pa najebu.... Aja, po nedelji ne več DRVOWP, Žan96, Ferrarist in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 ... ka... si se žene losu I30 1
Bmflar Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 pred 29 minutami, Zivnorc pravi: ... ka... si se žene losu Yp, tvoje, k te po ulci išče peš ... ne ve da si ti z biciklom ... Zivnorc 1
Zivnorc Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 ...to pa to...k ji je sledilnik crknu... Bmflar 1
Bmflar Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 pred 4 minutami, Zivnorc pravi: ...to pa to...k ji je sledilnik crknu... Bo mogla k Reparju po BlackBlox
Bmflar Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 pred 2 urami, maus pravi: unićla sta objavo Yessssssssssssssssssssssssssss Kmet2 in maus 2
Kmet2 Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 Najboljši sledilec je kasko Ima pa KTM neko satelitsko varianto .... maus 1
sayo Objavljeno December 17, 2015 Opozori Objavljeno December 17, 2015 pred 3 urami, Kmet2 pravi: Najboljši sledilec je kasko Ima pa KTM neko satelitsko varianto .... Dobr satelitski sledilec dobiš za 200 € lahko ga daš na avto ali moped, kasko - sledilec, ne vidim povezave, če ti moped ukradejo dobiš okoli 70 % denarja nazaj od tega kolikor si ga plačal
Kmet2 Objavljeno December 18, 2015 Opozori Objavljeno December 18, 2015 pred 3 urami, sayo pravi: Dobr satelitski sledilec dobiš za 200 € lahko ga daš na avto ali moped, kasko - sledilec, ne vidim povezave, če ti moped ukradejo dobiš okoli 70 % denarja nazaj od tega kolikor si ga plačal Sayo,karikiral sem Je Pa Odvisno Kako Zavaruješ Motor,sam Imam Zavarovano Tudi Vso Dodatno Opremo Ki Nanese Za Enga VersysaTako Sem Moral Priložiti Tudi Vse Račune Le Te In Seveda Temu Primerno Je Tudi Plačilo. jany 1
I30 Objavljeno December 18, 2015 Opozori Objavljeno December 18, 2015 a se je temu čist zmešal? kako to neki z velkimi začetncam piše?
Kmet2 Objavljeno December 18, 2015 Opozori Objavljeno December 18, 2015 pred 2 minutami, I30 pravi: a se je temu čist zmešal? kako to neki z velkimi začetncam piše? Telefonu ne men dedi
motolover Objavljeno December 18, 2015 Opozori Objavljeno December 18, 2015 Tole si poglejte: SPOT Zadevo uporablja veliko popotnikov in tudi na IronButtu je obvezna, če se ne motim. Fino je, ker se da na netu spremljati/slediti in ima tudi funkcijo I'm O.K. , ki jo pritisneš da svojci vidijo, da je s teboj vse v redu. Ima še kar nekaj funkcij, kot je Distress Call, ki gre direktno lokalni policiji ali reševalcem in podobno. Če bo kdo nabavljal, gremo lahko v skupinski nakup, jaz bom to najverjetneje vzel za ture, nekaj dodatna varnost ne škodi, sploh če voziš solo kje po brezpotjih. jany in Kmet2 2
Kmet2 Objavljeno December 18, 2015 Opozori Objavljeno December 18, 2015 pred 31 minutami, motolover pravi: Tole si poglejte: SPOT Zadevo uporablja veliko popotnikov in tudi na IronButtu je obvezna, če se ne motim. Fino je, ker se da na netu spremljati/slediti in ima tudi funkcijo I'm O.K. , ki jo pritisneš da svojci vidijo, da je s teboj vse v redu. Ima še kar nekaj funkcij, kot je Distress Call, ki gre direktno lokalni policiji ali reševalcem in podobno. Če bo kdo nabavljal, gremo lahko v skupinski nakup, jaz bom to najverjetneje vzel za ture, nekaj dodatna varnost ne škodi, sploh če voziš solo kje po brezpotjih. Če boš nabavljal sem zraven ,samo povej mi trr pa ti nakažem,hvala!
thumper Objavljeno December 28, 2015 Opozori Objavljeno December 28, 2015 kar se tiče kraje mora biti naprava večopravilna ne samo gps .. http://www.theguardian.com/technology/2010/feb/22/car-thieves-using-gps-jammers
jany Objavljeno December 29, 2015 Opozori Objavljeno December 29, 2015 Jaz bi šel na drugo varjanto, recimo dobre pou kile, rajši več kot manj C4 v okvir motorja in vezano na en telefon da ko kličem ali prožim na daljavo da gre vseskupaj v luft Je pa princip če že jaz nimam motorja niti ti ga ne boš imel Pa tam ki je ognjemet tam je tvoj motor AJ, Zivnorc, Kmet2 in 1 other 4
thumper Objavljeno December 29, 2015 Opozori Objavljeno December 29, 2015 pred 18 minutami, jany pravi: Jaz bi šel na drugo varjanto, recimo dobre pou kile, rajši več kot manj C4 v okvir motorja in vezano na en telefon da ko kličem ali prožim na daljavo da gre vseskupaj v luft Je pa princip če že jaz nimam motorja niti ti ga ne boš imel Pa tam ki je ognjemet tam je tvoj motor preberi si članek v linku ... tudi če cel okvir uliješ iz bumbuma je signal blokiran , motor pa razstavljen.. se mi počasi dozdeva , da prihaja v igro spet mehanska zaščita .. jany 1
Ivana Objavljeno December 29, 2015 Opozori Objavljeno December 29, 2015 On 12/18/2015 at 7:00 PM, motolover said: Zadevo uporablja veliko popotnikov in tudi na IronButtu je obvezna, če se ne motim. Fino je, ker se da na netu spremljati/slediti in ima tudi funkcijo I'm O.K. , ki jo pritisneš da svojci vidijo, da je s teboj vse v redu. Ima še kar nekaj funkcij, kot je Distress Call, ki gre direktno lokalni policiji ali reševalcem in podobno. Ti iz izkušenj povem, da zadeva niti ni toliko fajn, kot se zdi na prvi pogled. Funkcija 'ok' je sicer super, samo če le to 'moraš' uporabiti se verjetno nahajaš daleč od civilizacije in marsikdaj je boljše, da tvoji domači pojma nimajo, kje si, kakor da na 'google maps-u' gledajo, kje si vozil in kje si si postavil šotor - predvsem če gre za res odročne kraje, kjer tvoji domači mislijo, da te bodo požrle živali ali pa ljudožerci. Marsikje tudi signala ni ali pa ostaneš brez baterije in spot ne dela, včasih se več dni ne premakneš ali pa pozabiš pritisnit gumb 'ok' in je doma cela panika, kaj se dogaja. Je pa tipka 's.o.s.' verjetno izjemno uporabna, v kolikor se znajdeš sredi ničesar in nujno potrebuješ pomoč. Poleg tega pa meni niti najmanj ne sede, da 'vsakdo' ve, kje se vozim, kje jem, kje spim in kam grem na wc... tak da če kdo rabi relativno nov (kupljen letos junija v Avstriji) ter dobro ohranjen spot (z veljavno naročnina do konec junija 2016), ga prodam.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se