solorider Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 saj na bolhi gledam, samo jim tudi ne verjamem, ker še sami ne vedo, če delajo, ko sem jih poklical... Bmflar 1
Bmflar Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 2 minutami, maus pravi: bli so tut na bouhi ... nekje iz MB-ja ... mal je treba pogledat ... okol 50 € so bli 70 - 90 € in to TK-102, TK-103 ali TK-104
Snečer Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 jaz sem tu nabavil http://www.efox-shop.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjU6InRrMTAyIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfZW5jb2RlX3RpbWUiO2k6MTQ2MDEwNDQwMjt9
Bmflar Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 (popravljeno) pred 1 minuto, Snecer pravi: jaz sem tu nabavil http://www.efox-shop.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjU6InRrMTAyIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfZW5jb2RlX3RpbWUiO2k6MTQ2MDEwNDQwMjt9 Nima 106ke ... Tale meni ni poslal, da veste ... http://www.ebay.de/itm/TK106-Mini-Realtime-Personal-4-Band-GSM-GPRS-GPS-Tracker-Car-Tracking-Device-New-/361463404108?hash=item5428e5d64c:g:blsAAOSw5dNWjf2r Popravljeno April 8, 2016. Popravil HD-Dyna
maus Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 (popravljeno) men pa tale ni poslal: http://www.ebay.com/itm/161940604960?euid=ddf32045f4c84fe09c937ac95183c503&cp=1 tok da veste Popravljeno April 8, 2016. Popravil maus
solorider Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 4 minutami, Snecer pravi: jaz sem tu nabavil http://www.efox-shop.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjU6InRrMTAyIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfZW5jb2RlX3RpbWUiO2k6MTQ2MDEwNDQwMjt9 Pa ti dela? Lahko isti link daš v ang, ker ne znam sam spremenit jezika. Zakaj so dve ceni?
Snečer Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 Pred enim letom sem tam kupil oziroma 17.01.2015. Ker ni bil na zalogi v Nemčiji, je prišel iz CN. In zadeva deluje. Ni pa efox garancija. http://en.efox-shop.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjU6IlRrMTAyIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfZW5jb2RlX3RpbWUiO2k6MTQ2MDEwNTA5ODt9
solorider Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 pred 10 urami, Snecer pravi: Pred enim letom sem tam kupil oziroma 17.01.2015. Ker ni bil na zalogi v Nemčiji, je prišel iz CN. In zadeva deluje. Ni pa efox garancija. http://en.efox-shop.com/goods/search/index?encode=YTo0OntzOjE4OiJnb29kcy9zZWFyY2gvaW5kZXgiO3M6MDoiIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfY2F0ZWdvcnlfaWQiO3M6MDoiIjtzOjg6ImtleXdvcmRzIjtzOjU6IlRrMTAyIjtzOjE4OiJzZWFyY2hfZW5jb2RlX3RpbWUiO2k6MTQ2MDEwNTA5ODt9 Naročil in če ne dela biče batine!
Frogson Objavljeno April 8, 2016 Opozori Objavljeno April 8, 2016 11 hours ago, HD-Dyna said: Kako da ne.... Ko pade motor po tleh, debe šok rukne Tako, meni pa so vrnili denar, ker TK-106 po 2 mesecih ni prispel ... Emti Kitajce !!!!! Jap, s takim šokom že imam izkušnjo... nič kaj prijetno... Kar se pa Kitajca tiče, sem ravnokar vnesel zahtevek za vračilo denarja pa ne bom več iskal drugega Kitajca, ampak bom malce preveril, kaj in po koliko ponujajo naši ponudniki GPS sledenja. A ima kdo izkušnje s kom takim? Bmflar 1
Kmet2 Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 Malo denarja malo muzike, še enkrat se je to lepo izkazalo Bmflar 1
NumLock Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 pred 35 minutami, Kmet2 pravi: Malo denarja malo muzike, še enkrat se je to lepo izkazalo Mah, ni nujno. Ne pomeni, da je vse kvalitetno, kar je drago. Da pa človek naleti na "napizdovalca" pa je tudi slučaj. Jaz sem isto zadevo kupil pred pol leta ... zadeva deluje v nulo. Naročil od kinezov ni bilo problema edino pred dostavo sem pač moral carinskemu oddelku dokazovat, da je naprava res stala 19€ z poštnino vred. Kje točno sem kupil se ne spomnim več. DAMI34, Kmet2 in Bmflar 3
Kmet2 Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 Pravkar, DL650 pravi: Mah, ni nujno. Ne pomeni, da je vse kvalitetno, kar je drago. Da pa človek naleti na "napizdovalca" pa je tudi slučaj. Jaz sem isto zadevo kupil pred pol leta ... zadeva deluje v nulo. Naročil od kinezov ni bilo problema edino pred dostavo sem pač moral carinskemu oddelku dokazovat, da je naprava res stala 19€ z poštnino vred. Kje točno sem kupil se ne spomnim več. Ja ni nujno ,največkrat pa je Bmflar 1
NumLock Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 Od leta 2005 kupujem na eBayu in moram reči, da nisem imel nobenih težav (trkam na les), pa sem kupoval tudi dražje stvari. Res je, da po nakazilu denarja si malo skeptičen glede na zgodbe kolegov, ki sem jih slišal, kako so se nategnili, ampak če bi vsak razmišljal o tem, potem nobeden ne bi nič kupoval. Je pa res, da te bo prej v Slo kdo nategnil, kot pa nek kinez. Kmet2 in Bmflar 2
Gost Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 V liter gre liter ali pa en deci, v en deci gre samo en deci, največ. Isto je s cenami izdelkov..., pri kitajcih je pa še nevarnost da za deci dobiš škart robo.
StaraFeltna Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 (popravljeno) 2 hours ago, DL650 said: Od leta 2005 kupujem na eBayu in moram reči, da nisem imel nobenih težav (trkam na les), pa sem kupoval tudi dražje stvari. Res je, da po nakazilu denarja si malo skeptičen glede na zgodbe kolegov, ki sem jih slišal, kako so se nategnili, ampak če bi vsak razmišljal o tem, potem nobeden ne bi nič kupoval. Je pa res, da te bo prej v Slo kdo nategnil, kot pa nek kinez. Tudi sam veliko kupujem prek spleta po svetu. Nategnil se nisem praktično nikoli če izvzamem ta tracker. Da pa nisem bil zadovoljen pa je že druga tema. Velikokrat sem dobil točno to kar sem upal da je in nekajkrat je zadeva bila celo nad pričakovanji. Je pa res da je treba zadevo pregledat podrobno (oglas) ker prav čisto vsaka kitajska reč ima vsaj eno glupo povsem nepotrebno hibo. Večinoma je pa tako da je problem pravi Q.C. saj je tipičen Kitajček napram npr. Nemcu povsem nezmožen ločiti med škart in dobrim izdelkom. Za njega je razlika med njima super in dober in gredo v isti koš oz imajo zelo visoko toleranco kaj je ok. Potem pa so še tej najcenejši na ebayu ki majo 98% feedback (relativno slabo) ki so poslovni model osnovali na google translate + prodajanje vsega kar nejgov diler-skladiščnik-pošiljatelj ima. Velikokrat sploh nima pojma kaj prodaja. Ko takemu pošlješ reklamacijo npr idelek poškodovan dobiš nazaj: Zlo nam je žal meni in družini da nisi zadovoljen. Če želiti pomoč piši nam. pomagali bomo. daj nam 5 zvedic povratne informacije. Sej ne rečem če se ti izide si zmagal odstotek je visok če le ne pričakuješ preveč. Evo primer moto rokavic od enega takega "norca": Od točke 6 naprej so sočne... Popravljeno April 9, 2016. Popravil StaraFeltna
Frogson Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 4 hours ago, DL650 said: Mah, ni nujno. Ne pomeni, da je vse kvalitetno, kar je drago. Da pa človek naleti na "napizdovalca" pa je tudi slučaj. Jaz sem isto zadevo kupil pred pol leta ... zadeva deluje v nulo. Naročil od kinezov ni bilo problema edino pred dostavo sem pač moral carinskemu oddelku dokazovat, da je naprava res stala 19€ z poštnino vred. Kje točno sem kupil se ne spomnim več. Se strinjam, da ni vse drago nujno tudi kvalitetno. Je pa tudi res, da najcenejša roba nikakor ne more biti najboljša. Ko sem naročal od kitajca za 12$, sem se tega zavedal. Saj zadeva deluje, vendar sem dobil tk102 namesto naročenega 102b. Le-ta naj bi imel že shock senzor, ki se mi zdi hudo uporabna reč. In ker ga nima, sem jezen na kitajca in sem mu reklamiral robo. Tudi v bodoče bom tehnično robo, ki ni vitalnega pomena za moje zdravje ali budget, naročal pri poceni kitajcih, ostalo pa raje bližje domu. Pa dal kakšen € več... solorider, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4
solorider Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 Zdaj sem še Snecerjevga naročil in če se kaj šfizi, bom pač Snecija fental ... motom in Kmet2 2
DAMI34 Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 (popravljeno) pred 57 minutami, solorider pravi: Zdaj sem še Snecerjevga naročil in če se kaj šfizi, bom pač Snecija fental ... zakaj fentat, k je fajn dečko? Pod sedež ga zakleni,, gsm v roke porini, ti bo vse sporoču,pa bo namesto sledilca pa nahranit ga moraš, vsaj 2x dnevno!!!!! Popravljeno April 9, 2016. Popravil DAMI34 solorider in Bmflar 2
Snečer Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 Po moje mu ne bo isto delal, ker je možno, da so iz napačne vasi naročili Bmflar in DAMI34 2
solorider Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 pred 14 minutami, Snecer pravi: Po moje mu ne bo isto delal, ker je možno, da so iz napačne vasi naročili Pol si pečen
Snečer Objavljeno April 9, 2016 Opozori Objavljeno April 9, 2016 verjetno si itak naredil napako in naročil iz eu Bmflar 1
KNNMS Objavljeno April 13, 2016 Opozori Objavljeno April 13, 2016 Ob 1. 4. 2016 at 10:33, Lukec1 pravi: Meni na Simobilu deluje in nimam m2m kartice, težavo pa imam, da sem dobil kopijo kopije TK102B in po razstavljanju ugotovil, da so varčevali na materialu in niso prilotali shock senzorja... No verjetno je še kje razlika, ta pa je definitivno opazna Samo za info: Shock(vibration) senzor nalotaš, za stalno vklopljeno zadevo ob napajanju pa moraš še en kratkospojnik prilotat pa zadeva špila kt je treba. Bmflar 1
StaraFeltna Objavljeno April 13, 2016 Opozori Objavljeno April 13, 2016 (popravljeno) 56 minutes ago, KNNMS said: Samo za info: Shock(vibration) senzor nalotaš, za stalno vklopljeno zadevo ob napajanju pa moraš še en kratkospojnik prilotat pa zadeva špila kt je treba. Lahko link do senzorja? (da ne kupim napačnega) npr. http://www.ebay.com/itm/10pcs-Vibration-Switch-Shock-Vibration-Sensor-Shake-Switch-/201072314218?hash=item2ed0d8076a:g:s5sAAOSwg3FUnUjr Pa to pol dejansko dela preverjeno ali je samo slutnja? Popravljeno April 13, 2016. Popravil StaraFeltna
Lukec1 Objavljeno April 13, 2016 Opozori Objavljeno April 13, 2016 Bi tudi mene zanimalo katero stikalo uporabit. Bi mogoče tudi z krogličnim rešil(http://www.conrad.si/Nagibno-stikalo,-brez-zivega-srebra.htm?websale8=conrad-slowenien&pi=700444&ci=SHOP_AREA_14741_0231990)? Sicer malo dražja varianta, kot od @StaraFeltna ampak hitrejša dobava
KNNMS Objavljeno April 13, 2016 Opozori Objavljeno April 13, 2016 Mislim da bo deloval bilokateri NO in NC spring ali balls. Zadeva če se prav spomnim, deluje na spremembo in njeno intenzivnost. Notri je originalen NC in mislim da kroglični (klik) ali BL-600 le da je prevelik, jaz pa uporabljam povsod tele iz RS (vzmetni) in jih tudi tule noter dajem, vendar je za kak mm prevelik in moram ohišje zbrusit. Lahko jutri preverim če vaju zanima in sporočim. Zadeva preverjeno deluje in je od originalnih le malenkost bolj občutljiva. Lukec1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se