Kmet2 Objavljeno Januar 4, 2016 Deli Objavljeno Januar 4, 2016 pred 18 minutami, jany pravi: Ja pa kolko mesecev psihične rehabilitacije bi imel Jaz bi vrjetno potreboval kakšno leto da bi se skup spravil ..... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jany Objavljeno Januar 4, 2016 Deli Objavljeno Januar 4, 2016 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Jaz bi vrjetno potreboval kakšno leto da bi se skup spravil ..... A to če bi on tebe peljal Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 4, 2016 Deli Objavljeno Januar 4, 2016 pred 7 minutami, jany pravi: A to če bi on tebe peljal Tud če me ne bi jany 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 http://m.auto.ru/motorcycle/ural/used/? svakojaki, tud kšn brez papirjev Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 Ob 1/4/2016 at 16:23, basbas pravi: ...pa sej kolkor vidim, imajo teli Urali vodno hlajenje ...to je pa ja bol kt BMW KUPIM. Mavti in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Januar 11, 2016 Deli Objavljeno Januar 11, 2016 u, huda! rusi niso gladki. bmw z unimi plastikami gre loh sam še po volgi naprej.... Mavti in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Januar 18, 2016 Deli Objavljeno Januar 18, 2016 Tale tema je pa zamrla. Kmet, a si kej najdu zase ali te je minilo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 19, 2016 Deli Objavljeno Januar 19, 2016 pred 9 urami, Igi Pop pravi: Tale tema je pa zamrla. Kmet, a si kej najdu zase ali te je minilo? Sem najdu in dobil par ponudb od 4k do 7+ € sam zdej čakam še Zivganorca da mi naroči eno torbo za na motor ,če se to ne bo obneslo grem v nabavo prikolice,nemci uredijo vse od homologacije naprej jany in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 19, 2016 Deli Objavljeno Januar 19, 2016 ...torba je na poti... Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 19, 2016 Deli Objavljeno Januar 19, 2016 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ...torba je na poti... A si dau base not ? Zivnorc in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 19, 2016 Deli Objavljeno Januar 19, 2016 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: A si dau base not ? Ti povem ko dobim torbo in če bo not kej slikam Bmflar in Zivnorc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 19, 2016 Deli Objavljeno Januar 19, 2016 ...bo... pasja radost... k je tut torba za psa... Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 19, 2016 Deli Objavljeno Januar 19, 2016 pred 2 minutami, Zivnorc pravi: ...bo... pasja radost... k je tut torba za psa... Jz sm tud z malim zadovoljen že od majhnega ......tehničar Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 Misel na bočno prikolico za KTM sem opustil in resno razmišljam o temu motociklu ,če pridem z ceno na "oba zadovoljna" bo drug teden v garaži ..... Bmflar, DAMI34, TakeALookAround in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 A me boš pelu, a me boš pelu? Pliiis... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 pred 21 minutami, DAMI34 pravi: A me boš pelu, a me boš pelu? Pliiis... Seveda ,sej zaradi tebe bom šel sploh v nakup ,da te vozim pa fočkaš in počkaš poleg pa še kadiš in pljuvaš hahaha DAMI34, Mia, Ferrarist in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 zgleda top! uzimaj! DAMI34, Bmflar in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 Pravkar, UnionJack pravi: zgleda top! uzimaj! Mal je še pregovora o ceni ,dec ne popusti veliko ......ti maš višino pravo za pregovore Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
FLY Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 47 minutes ago, Kmet2 said: Misel na bočno prikolico za KTM sem opustil in resno razmišljam o temu motociklu ,če pridem z ceno na "oba zadovoljna" bo drug teden v garaži ..... Tolk tiščim pesti da mam členke čist bele. Po eni strani modra odločitev,po drugi strani pa se dokazano staraš. Kmet2, Bmflar in DAMI34 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 26, 2016 Deli Objavljeno Januar 26, 2016 pred 30 minutami, Kmet2 pravi: Seveda ,sej zaradi tebe bom šel sploh v nakup ,da te vozim pa fočkaš in počkaš poleg pa še kadiš in pljuvaš hahaha Na kadim več, bom pa sladoljed lizou Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 27, 2016 Deli Objavljeno Januar 27, 2016 pred 12 urami, Kmet2 pravi: Misel na bočno prikolico za KTM sem opustil in resno razmišljam o temu motociklu ,če pridem z ceno na "oba zadovoljna" bo drug teden v garaži ..... A boš začel cajtnge raznašat al boš pa delal konkurenco lokalnemu poštarju Kmet pa "drekpumpa"... Kam plove ta svet ??? ... ampak je pa zlo lep Kmet2, DAMI34 in Ferrarist 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 27, 2016 Deli Objavljeno Januar 27, 2016 Evo iz tukaj smo pripluli,zdaj plujemo nazaj Bmflar, DAMI34 in RobiRoberto 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 Prosil bi za vaša mnenja,tehtna,argumenti .....al kupit 21let star stroj za isti denar oz še kakšnega tisočaka manj pa dobim novega urala ,2 leti garancije itd..... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 Jaz bi HDja, ker ima znamka nek krog kupcev, če se slučajno naveličaš. Glede vzdržljivosti, pa mislim da je pri obeh loterija. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 8 minutami, ciciban pravi: Jaz bi HDja, ker ima znamka nek krog kupcev, če se slučajno naveličaš. Glede vzdržljivosti, pa mislim da je pri obeh loterija. Ta HD je specifičen in bolj kot ne ostane za vedno kupcu ,tega me je mal strah ,ker se hitro naveličam .... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se