DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 4 minutami, Kmet2 pravi: Ta HD je specifičen in bolj kot ne ostane za vedno kupcu ,tega me je mal strah ,ker se hitro naveličam .... Če hočeš moje iskreno mnenje, niti en niti drugi, ker nisi prepričan, kolebaš, mogoče si se mal zaletel, vzem si še mal časa za premislek. Igi Pop in franc 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 Če razmišljaš na ta način, potem je najbolje da vzameš novo karjolo in imaš dve leti garancije... ... po enem letu se ga boš tako naveličal in ga boš naprej mogoče prodal za pol cene z enoletno garancijo. Se pravi, da boš vzel Urala, ker je rizik mnogo manjši ciciban 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 Sej Ural je isti šmorn. Ta segment motorizma pri nas ni ravno velik. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: Če hočeš moje iskreno mnenje, niti en niti drugi, ker nisi prepričan, kolebaš, mogoče si se mal zaletel, vzem si še mal časa za premislek. Premišljevat ..............kot da me ne poznaš pred 1 minuto, ciciban pravi: Sej Ural je isti šmorn. Ta segment motorizma pri nas ni ravno velik. Zelo malo prodanih ,sem kontaktiral uvoznika.....videl novega še nisem na cesti ! Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 (popravljeno) pred 21 minutami, Kmet2 pravi: Premišljevat ..............kot da me ne poznaš Ajd, da ti dam še malo razmišljat, vzameš goldo nekje do 15k€ in zgornji kufer, tisti ki je za sopotnikom, lepo predelaš v predal za psa (še vedno ti ostane velik spodnji kovček). Varno enostavno, poceni in še vsi moto užitki ostanejo, enostavno prehitevanje, nagibanje skozi ovinke. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9937963&show=1 Popravljeno Januar 28, 2016. Popravil DAMI34 Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 52 minutami, Kmet2 pravi: Ta HD je specifičen in bolj kot ne ostane za vedno kupcu ,tega me je mal strah ,ker se hitro naveličam .... Moje mnenje: Ne kupuj, razen, če imaš preveč denarja (vseeno katerega vzameš) . lp Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 58 minutes ago, Kmet2 said: Ta HD je specifičen in bolj kot ne ostane za vedno kupcu ,tega me je mal strah ,ker se hitro naveličam .... Ja, za urala se bodo pa stepli, kdo ga bo lahko uzel.......Po moje ti je čist jasno, da v nobenem primeru to ne bo investicija ampak puška. IMO če daš tega HD na anet za 9900 zgine hitro. Ural za 9900 pa? ne vem no, to je res ena zadeva ki je nikoli nism porajtal. endurci SUVi SS kugle, chopperji triali......use nekako razumem, trikolk pa nism nikoli. Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 Urala mislim da je imel en forumaš. Če ti ga rata dobit, da imaš vsaj neko mnenje iz prve roke. Nove sem vidu na cesti... sami tujci. En takšen poseben tip motoristov. Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 1 uro, franc pravi: Moje mnenje: Ne kupuj, razen, če imaš preveč denarja (vseeno katerega vzameš) . lp To je definitivno najbolj racionalna odločitev ,sam škoda ker ne pritiče mojemu karakterju ..... pred 2 urami, DAMI34 pravi: Ajd, da ti dam še malo razmišljat, vzameš goldo nekje do 15k€ in zgornji kufer, tisti ki je za sopotnikom, lepo predelaš v predal za psa (še vedno ti ostane velik spodnji kovček). Varno enostavno, poceni in še vsi moto užitki ostanejo, enostavno prehitevanje, nagibanje skozi ovinke. http://www.avto.net/_MOTO/ad.asp?ID=9937963&show=1 Ta je res ugodna za ta denar in super ,samo potem lahko predelam kovček tudi na KTM .......tok se bom lahko pa preseraval s prikolico Vse ostale užitke ki jih navajaš bom izživel tako kot do zdaj na enoslednem vozilu oranžne barve pred 1 uro, ciciban pravi: Urala mislim da je imel en forumaš. Če ti ga rata dobit, da imaš vsaj neko mnenje iz prve roke. Nove sem vidu na cesti... sami tujci. En takšen poseben tip motoristov. Ja sem šel pogledat eno par teh uralov ,pa so bile takšne ropotije da sem samo obrnil in gasa čim dlje stran ......nov pa bi lahko bil zanimiv .....čeprav žena navija za HD......moram ji še Damijevo goldo pokazat DAMI34, ciciban in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Ta HD je specifičen in bolj kot ne ostane za vedno kupcu ,tega me je mal strah ,ker se hitro naveličam .... V bistvu si v tem stavku zajel vse. Tak motor je zelooooo specifičen. Res je močno atraktiven, vsi ga bodo gledali in se čudili. Ampak v obeh primerih, amerikanec ali rus, pri obeh boš imel precejšnjo izgubo, če boš prodajal. Jaz osebno bi imel raje dober rabljen kabriolet, kot pa tak tricikel. Po ceni, po dimenzijah, voznih lastnostih smo tu nekje (sori za off topic). Škoda, da se kakšen od slovenskih tozadevnih prodajalcev ne spomni, in bi npr. tak specifični model nabavil in posojal, ampak za pametno, sprejemljivo ceno... Kmet2, Fantocci in franc 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 45 minutami, Kmet2 pravi: Ta je res ugodna za ta denar in super ,samo potem lahko predelam kovček tudi na KTM .......tok se bom lahko pa preseraval s prikolico Ne bo držalo, kovček na ktm se bolj giblje in skače kot na goldi, kjer je zadnj konec iz celga kosa. Če pa imaš željo po prikoli- go for it. Potem navijam za ural, da boš tudi po pašnikih in travnikih oral. Bmflar, dondule in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
franc Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred eno uro, izibajker pravi: . Jaz osebno bi imel raje dober rabljen kabriolet, kot pa tak tricikel. Po ceni, po dimenzijah, voznih lastnostih smo tu nekje (sori za off topic). "Identičnih" misli. S tem da ima kabriolet še streho, gretje, prtljažnik (kolikor ga že ima) , udobnejši, uporabnejši... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 3 urami, izibajker pravi: V bistvu si v tem stavku zajel vse. Tak motor je zelooooo specifičen. Res je močno atraktiven, vsi ga bodo gledali in se čudili. Ampak v obeh primerih, amerikanec ali rus, pri obeh boš imel precejšnjo izgubo, če boš prodajal. Jaz osebno bi imel raje dober rabljen kabriolet, kot pa tak tricikel. Po ceni, po dimenzijah, voznih lastnostih smo tu nekje (sori za off topic). Škoda, da se kakšen od slovenskih tozadevnih prodajalcev ne spomni, in bi npr. tak specifični model nabavil in posojal, ampak za pametno, sprejemljivo ceno... Če bi si želel kabrioleta bi ga kupil in neb tu po MS zganjal panike kaj kupit,če bi si želel Goldo bi si jo kupil brez da bi spraševal po mnenjih ,želim si prov motor z bočno prikolico . Če je to pametno ,če je to racionalno ,če je to ne vem kaj ,hočm met ,vprašanje je samo kaj od prikoličarjev ..... V življenju sem naredil že nebroj neumnosti in nespametnih odločitev a še vedno prevladujejo pametne ,racionalne odločitve ki so me v življenju pripeljale do tu ko se odločam katerega prikoličarja bom imel Hvala pa vsakemu za podano mnenje ,to sem si želel ,več glav več ve Zivnorc in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Igi Pop Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 Kaj pravi pasja mrcina? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 6 minutami, Igi Pop pravi: Kaj pravi pasja mrcina? Nekaj renči,dam brikete in sem spet najboljši gospodar ..... Fantocci, Zivnorc in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 16 minutami, Kmet2 pravi: Če bi si želel kabrioleta bi ga kupil in neb tu po MS zganjal panike kaj kupit,če bi si želel Goldo bi si jo kupil brez da bi spraševal po mnenjih ,želim si prov motor z bočno prikolico . Če je to pametno ,če je to racionalno ,če je to ne vem kaj ,hočm met ,vprašanje je samo kaj od prikoličarjev ..... V življenju sem naredil že nebroj neumnosti in nespametnih odločitev a še vedno prevladujejo pametne ,racionalne odločitve ki so me v življenju pripeljale do tu ko se odločam katerega prikoličarja bom imel Hvala pa vsakemu za podano mnenje ,to sem si želel ,več glav več ve OK. Vidim, da si že skor sto posto odločen, da to nabaviš. Praktična mnenja boš pa zelo težko dobil enostavno zato, ker takih bajkov skor noben ne vozi. Takole, iz daleka, se mi Rus zdi bolj prikladen. ciciban, Kmet2 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 29 minutami, Kmet2 pravi: Če bi si želel kabrioleta bi ga kupil in neb tu po MS zganjal panike kaj kupit,če bi si želel Goldo bi si jo kupil brez da bi spraševal po mnenjih ,želim si prov motor z bočno prikolico . Če je to pametno ,če je to racionalno ,če je to ne vem kaj ,hočm met ,vprašanje je samo kaj od prikoličarjev ..... V življenju sem naredil že nebroj neumnosti in nespametnih odločitev a še vedno prevladujejo pametne ,racionalne odločitve ki so me v življenju pripeljale do tu ko se odločam katerega prikoličarja bom imel Hvala pa vsakemu za podano mnenje ,to sem si želel ,več glav več ve Ja...če je pa to tko... Pol pa to moraš imet. Simpl.. ciciban, Bmflar, Kmet2 in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 2 minutami, Zivnorc pravi: Ja...če je pa to tko... Pol pa to moraš imet. Simpl.. Bravo ,sem mislil ,da sem že v uvodu napisal dovolj razločno ..... Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 18 minutami, Kmet2 pravi: Nekaj renči,dam brikete in sem spet najboljši gospodar ..... A slik mopedov pa ji nisi pokazal? Pa naj Bibi zbere Bmflar, ciciban in Kmet2 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 Pravkar, DAMI34 pravi: A slik mopedov pa ji nisi pokazal? Pa naj Bibi zbere Bom dal na Urala briket ..... Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 2 minutami, Kmet2 pravi: Bom dal na Urala briket ..... Končno pametna odločitev Bmflar in Kmet2 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Bravo ,sem mislil ,da sem že v uvodu napisal dovolj razločno ..... Ja, saj si napisal zelo razločno že v uvodu, ampak smo te nekateri hoteli odvrnit od te namere. Očitno precej neuspešno. Samo da ne boš potem jambral, ko boš parkiral na mestu rezerviranem za motorje, pa od mestnega redarstva dobil položnico, ker bo inšpektor mislil da gre za avto... Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 6 minutami, izibajker pravi: Ja, saj si napisal zelo razločno že v uvodu, ampak smo te nekateri hoteli odvrnit od te namere. Očitno precej neuspešno. Samo da ne boš potem jambral, ko boš parkiral na mestu rezerviranem za motorje, pa od mestnega redarstva dobil položnico, ker bo inšpektor mislil da gre za avto... Teh prostorov je tako malo da jih bom zgrešil ........ pred 11 minutami, DAMI34 pravi: Končno pametna odločitev V nedeljo grem do HD ...........mal me je strah da se bo moja zagrela prov za HD ,pogovarjal pa sem se z direktorjem Ural -Slovenija pa pravi da bi mogoče tud svojega prodal ,letnik 2006 ......drug teden se bom definitivno odločil ! Bmflar in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lunatic Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 Jaz bi se odlocil na podlagi testne voznje. Pred nakupom bi sprobal oba in vzel tistega ki mi bolj "sede". Verjetno se razlicno vozita. Ne bi se oziral na imiđ, izgubo vrednosti ali nadaljnjo prodajo. Ce se odlocas za nakup za katerega ves da ni najbolj racionalen, vzami tisto kar bos vozil z vecijim veseljem. dondule, Bmflar, cikadina in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Januar 28, 2016 Deli Objavljeno Januar 28, 2016 pred 54 minutami, izibajker pravi: Ja, saj si napisal zelo razločno že v uvodu, ampak smo te nekateri hoteli odvrnit od te namere. Očitno precej neuspešno. Samo da ne boš potem jambral, ko boš parkiral na mestu rezerviranem za motorje, pa od mestnega redarstva dobil položnico, ker bo inšpektor mislil da gre za avto... On bo parkiral na mestu za invalide pred 46 minutami, Kmet2 pravi: Teh prostorov je tako malo da jih bom zgrešil ........ V nedeljo grem do HD ...........mal me je strah da se bo moja zagrela prov za HD ,pogovarjal pa sem se z direktorjem Ural -Slovenija pa pravi da bi mogoče tud svojega prodal ,letnik 2006 ......drug teden se bom definitivno odločil ! Sj veš, da ko se ženska zagreje, jo morš pogasit. Ce bejba reče, vzem kar hočeš, meni je vseeno, je ona sigurno že izbrala in pazi, da ne boš falil. Poglej sam moj primer, kao da je moji vseeno keri moped vzamem, zdaj ji pa že ročaj ne vela... Babe Kmet2 in Bmflar 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se