Popularna objava UnionJack Objavljeno April 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 2, 2016 (popravljeno) 29 minutes ago, DAMI34 said: Kaj je pa bil vzrok? čeni skrivnost Pa tale jadranka je bila posvečena mojmu mopedu, baje pa upam, da je vse skup samo prvi april !!! u bistvu se temu reče prou mi je. skor namenoma sm rinu dol, hitr pa postran.... ampak je tko sestavlen da se ne pride do tal, razen.... moped niti ni zdelan razen par površinskih. spredna feltna bo za poštimat pa objemke od rora, škorni, hlače, jakna in čelada pa še kar zdelani (tud to je relativno). uglaunem, grem u nepričakovan šoping zdele. kar je pa tud neki Popravljeno April 2, 2016. Popravil UnionJack izibajker, Zivnorc, builder in 7 others 10
pik1 Objavljeno April 2, 2016 Opozori Objavljeno April 2, 2016 pred 3 minutami, UnionJack pravi: .... feltna bo za poštimat pa objemke od rora, škorni, hlače, jakna in čelada pa še kar zdelani (tud to je relativno). uglaunem, grem u nepričakovan šoping zdele. kar je pa tud neki . ... kar je pa je proti ostali jebi, ki bi lahko bila, prava malenkost ... ... tko da ... uživej v šopingu ... jskrablin, Yoghurt, DAMI34 in 6 others 9
Popularna objava Janezs Objavljeno April 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 2, 2016 (popravljeno) No vsi mičkn bl počas pa z užitkam pa bo. V ridah se je najprej za ke vlegla ena Multistrada. V malinah je prstala v unmu ovinku pr parkingu. Za nazaj se je pa en Kawasaki na pol prelomu v ograji... v tistih ovinkah pred staro gostilno Ravbrkomanda prot planini. Pilota, pri obeh zasilnih pristankih, sta morala jit potem peš dam Sliko imam samo eno. Drugač pa poleg Črnega Kala še Dutovlje, Sestjan, Sela na Krasu, ... pa še neki krajev.. potem pa domov. LP Popravljeno April 2, 2016. Popravil Janezs Schultz, sunnygirl, bobi1001 in 20 others 23
Popularna objava sunnygirl Objavljeno April 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 2, 2016 Danes na morju Slika spet ful na hitro... NumLock, Keiko, robot in 11 others 14
MiNa Objavljeno April 2, 2016 Opozori Objavljeno April 2, 2016 (popravljeno) pred 10 urami, UnionJack pravi: u bistvu se temu reče prou mi je. skor namenoma sm rinu dol, hitr pa postran.... ampak je tko sestavlen da se ne pride do tal, razen.... moped niti ni zdelan razen par površinskih. spredna feltna bo za poštimat pa objemke od rora, škorni, hlače, jakna in čelada pa še kar zdelani (tud to je relativno). uglaunem, grem u nepričakovan šoping zdele. kar je pa tud neki Se pravi blaga oblika "lowside motorcycle crash". Glavno, da si se pobral in potem sam odpeljal naprej. ps, vtise napišem pa jutri.... Popravljeno April 2, 2016. Popravil MiNa
Popularna objava solorider Objavljeno April 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 2, 2016 Danes ena kratka builder, bobi1001, DXR16 in 10 others 13
Popularna objava Schultz Objavljeno April 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 2, 2016 Danes en kratek dopoldanski giro. Relacija: od doma-Žaga-prelaz Tanamea-Nimis-Čedad-Brda in mimo Trstelja spet proti domu. Vtisi: super...pričelo se je segrevat. Sej ne da imam kaj proti mrazu.....takrat vsaj nimaš umazane šipce. To je to, naredu krasnih 246 km aja še slike: Štanjel Žaga Prelaz Tanamea Attimis Goriška brda pogled na goriško mladench, bajkr88, Fantocci in 24 others 27
Popularna objava ftp Objavljeno April 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 2, 2016 Današnji vtisi... ...dopoldan se z avtom odpeljemo v Grosuplje po našo novo pridobitev. Tam nas pričaka množica motoristov ... ... Zvone Šeruga... ... nas pogostijo z golažem in klobasami... ...nato osedlam našo novo kravco ... ....in po 300 kilometrski bližnici do Kopra ... za prvi dan ... robot, notranc, MPeco in 23 others 26
solorider Objavljeno April 2, 2016 Opozori Objavljeno April 2, 2016 pred 49 minutami, jskrablin pravi: Kje pa je to? Čatež, danes kvalifikacije, jutri tekma za evropsko prvenstvo... Fantocci in jskrablin 2
Popularna objava KyoKon Objavljeno April 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 2, 2016 V Petek sem jo dobr vtisnu, otvoritveno za ta let. Do Obrovca pa nazaj. The ovinki Obrovac Zrmanja Sej Bemfe itka Nič ne pijejo, sam vodo za šipo rabjo. MPeco, bobi1001, notranc in 19 others 22
UnionJack Objavljeno April 2, 2016 Opozori Objavljeno April 2, 2016 2 minutes ago, solorider said: Čatež, danes kvalifikacije, jutri tekma za evropsko prvenstvo... če se to pride pogledat, a moraš kake karte kupvat, a loh kr z mopeda gledaš al kako to poteka?
solorider Objavljeno April 2, 2016 Opozori Objavljeno April 2, 2016 jaz sem prišel iz Mokric in nisem nič plačal. Ne vem kako bo jutri, mislim, da ni vstopnine. Jutri še dam en mali filmček gor, da se slišijo ti rori Od Čateža do Mokric je avto cesta zastonj kdo nima vinjete (samo jutri)
dreja_123 Objavljeno April 2, 2016 Opozori Objavljeno April 2, 2016 1 hour ago, Schultz said: Kje je to slikano ? Tnx & LP Andrej robot 1
Popularna objava Slow Objavljeno April 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 2, 2016 Slike nedanasnjih vtisov iz Avstrije. Jih ni... ..ker je bilo prejsnjo soboto premrzlo, da bi se bilo vredno ustavljati za foto natecaj. Tako lahko zgolj pokazem pridobitev, kupljeno v Louisu. Kupil sem jo zaradi vecje varnosti - lastne namrec! Sedaj lahko priklenem svojo drago, kadar bo prevec divja. Ker pa za motor se nima izpita, sem ji v Louisu kupil tolazilno majcko, da se lahko vsaj pretvarja, da vozi motor. No, dovolj o nedanasnjih vtisih in preidemo na danasnje. Kot prvo naj povem, da sem popolnoma opravicil svoj nickname na forumu - po stari regionalki sva iz LJ do obale potrebovala dve uri in pol. Non stop so naju prehitevali eni in isti. Vedno znova sva dohitela nekoga, ki je ob cesti pocitkoval in naju potem v parih minutah dohitel in prehitel. Ene sva srecala celo, ko so se ze vracali. Npr. v modri barvi usklajen par na dveh modrih sport motorjih, moski in zenska, sta naju nekje na Krasu prehitela in se nato (najbrz s Portoroza) ze vracala, ko sva midva sele prispela do Zusterne in cakala na pico. ZATO SEM SE ODLOCIL, DA JE POTREBNO MOTOR SFRIZIRATI!!! Takoj sem se ustavil... ... in narocil rezervne dele, ki bodo pohitrili moj motor. Na moje veliko veselje in sreco, so mi vgradni del takoj dostavili iz Luke Koper. Zadevo sem posraufal, le za tisti mali propeler (v ozadju) nisem bil povsem preprican, kam ga je potrebno pritrditi. Ker pa, s pohitritvijo motorja, se vedno nisem bil povsem zadovoljen, se je draga... (Uff, res je mala. Piscancka se, kljub skornjem Daytona Lady Star s petimi centimetri pete, sploh ne vidi.) Skratka, se je draga, ki se jo na tej sliki vsaj vidi... ...odlocila, da mi s kvackalnim strojem, nakvacka se windsuit za boljso optimizacijo vetrnega upora. FJIUUUUU... pohitritev je delovala. Prehitela sva vse te polzke. In ne samo to. Tudi poraba se je neverjetno znizala. Pri 262 prevozenih kilometrih od zadnjega polnjenja tanka, je se vedno kazalo stiri crtice od petih. Sedaj je vsem jasno, da sem KING OF THE HILL. MiNa, domina, Janezs in 26 others 29
vandrovec Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 10 urami, dreja_123 pravi: Kje je to slikano ? Tnx & LP Andrej Meni se zdi, da nekje v Brdih? Od Vrhovlja proti Koradi je zelo podobno?
NumLock Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 10 urami, Slow pravi: Kot prvo naj povem, da sem popolnoma opravicil svoj nickname na forumu - po stari regionalki sva iz LJ do obale potrebovala dve uri in pol. Non stop so naju prehitevali eni in isti. Veš kaj Slow, prav je, da se vozita zmerno in uživata. Nočem pametovat, ampak, na motorju si je treba vzet čas, ne življenja. Uživajta in varno še naprej! Yoghurt, Slow, C eagle in 6 others 9
solorider Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 (popravljeno) pred 13 urami, solorider pravi: Danes ena kratka https://www.youtube.com/watch?v=2DU1rKCin14&feature=youtu.be Popravljeno April 3, 2016. Popravil solorider DAMI34 1
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 3, 2016 (popravljeno) Današnjo vožnjo sem imel namen prevoziti že lansko jesen, vendar sem jo najbrž zaradi takratnega mraza prestavil na letošnje leto. Od doma sem se odpeljal ob 8.00 uri pri 4 oC in ker sem pod kvalitetno Spyke moped oblačilo oblekel tudi spodnje perilo z dolgimi rokavi in hlačnicami, na glavo pod čelado podkapo, v ustrezno obuvalo tudi ustrzne nogavice in seveda tudi ustrezne rokavice, me ni zeblo nič. Nazaj domov sem se vrnil ob 13.30 uti pri 22 oC. Današnja izkušnja 1: Nikoli ne smem več izgubiti zaupanja vase, ker sem že mislil, da se bom moral svoji dragi, namesto s smučišča, po mujotu uglasiti iz Škofje Loke, toda ker sem končno le zagledal ustrezen odcep, to ni bilo potrebno. Današnja izkušnja 2: Moja odločitev, da s kolesom nisem sposoben iz Cerkna prikolesariti do smučišča, je bila pravilna !!! Popravljeno April 3, 2016. Popravil RobiRoberto igc1, izibajker, jskrablin in 29 others 32
Schultz Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 16 urami, dreja_123 pravi: Kje je to slikano ? Tnx & LP Andrej Slikano je na relaciji Renče-Kostanjevica na krasu.
gaberkosir Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 pred 21 minutami, Schultz pravi: Slikano je na relaciji Renče-Kostanjevica na krasu. A vi mornarji nikol' za vikend ne delate?
vandrovec Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 Kljub prehladu je padel danes en toplejši krog v notranjosti, kakor ob morju ali "Jadranki". Slik ni, pa tudi, če bi bile, ne bi bile zanimive, ker ne bi bilo morja in otokov v ozadju... robot, UnionJack, sunnygirl in 1 other 4
dreja_123 Objavljeno April 3, 2016 Opozori Objavljeno April 3, 2016 2 hours ago, Schultz said: Slikano je na relaciji Renče-Kostanjevica na krasu. Tnx lp Andrej
Popularna objava bobi1001 Objavljeno April 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 3, 2016 Danes odhod proti morju,v Postojni tankal,za kofe ni blo cajta,sva ga pa z ženo v Kozini.Šla sva do Umaga pa nazaj.FIRBEC PAČ. Ustavila sva se na slovenski obali za kosilo. Kofe sva si pa prvošla pri Vikiju Lepa fura z novim motorjem in tudi žena je zadovoljna. UnionJack, SuNa, KyoKon in 21 others 24
Popularna objava Haki Objavljeno April 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 3, 2016 No danes sem štartal ob 7.30h, se zapeljal preko rid do Planine k kolegu na kavo, pot nadaljeval preko Žiri do G.Vasi kjer sem se spet ustavil pri kolegu na drugi kavi in počakal da se mi pridruži pri nadaljevanju poti preko Šk.Loke in Kranja do Križ na žegnanje motorjev. Program je bil super, fajmošter smešen da smo se nasmejali vsi prisotni Tam sta se nama pridružili še trije kolegi mopedisti in smo se zapeljali v Bohinj na kavo nato pa nazaj do Kranja v picerijo Buff. Hrana super,cene zmerne Nazaj sem jo mahnil pa po isti kot sem štartal, ker me čaka še nočna in ni bilo časa za obiranje prevozilo se je luštnih 365km Lp Haki mladench, DXR16, UnionJack in 17 others 20
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se