'.' Objavljeno April 14, 2016 Opozori Objavljeno April 14, 2016 Če bi bil divjak bi jo sigurno zbil Dejansko je "čakala" izza dreva pa ob najbolj smotanem momentu se pognala na cesto. Držal sem se kulturnih ~60km/h in sem prepričan, da bi se drugače končalo, če bi se pognal po tem klancu navzdol. builder, stuhec, Kmet2 in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno April 14, 2016 Opozori Objavljeno April 14, 2016 pred 4 minutami, 5413lvl3145 pravi: Če bi bil divjak bi jo sigurno zbil Dejansko je "čakala" izza dreva pa ob najbolj smotanem momentu se pognala na cesto. Držal sem se kulturnih ~60km/h in sem prepričan, da bi se drugače končalo, če bi se pognal po tem klancu navzdol. Potem je sploh nebi videl DAMI34 in builder 2
Popularna objava menih Objavljeno April 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 15, 2016 malo okoli vasi pa je že dovolj za veselje UnionJack, hajoktejn, jskrablin in 15 others 18
Greencaj Objavljeno April 15, 2016 Opozori Objavljeno April 15, 2016 2 hours ago, menih said: malo okoli vasi pa je že dovolj za veselje Dober video! jaz z Versysom se tudi po takih potkah klatim Kmet2 in builder 2
Popularna objava hajoktejn Objavljeno April 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 15, 2016 Po nočni po gume v Logatec; Pol pa Babno polje - Nova vas - Sodrazica - Loski potok- Grosuple. 200 neki km; top vreme. 2 sliki. Kmet2, domina, KyoKon in 14 others 17
Popularna objava bajkr88 Objavljeno April 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 15, 2016 Zame pa dons ni bil glih top vreme... neki srednga b djau skoz je pihalo da me kr glava boli tok je nabiju vetr u celado Naredu pa dobrih 400 km do vrsarja Par slikc s fure robot, Yoghurt, NumLock in 24 others 27
Popularna objava Janezs Objavljeno April 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 15, 2016 Danes super 555 Km. Po Jadrolinki gor pa dol, pol pa domu LP sunnygirl, Schultz, RobiRoberto in 31 others 34
Ćale Objavljeno April 15, 2016 Opozori Objavljeno April 15, 2016 Kako je rit zdržala na tej trdi klopci 555km? Mene čaka neki podobnga čez slab mesec in sm že nasikan alko1 1
Popularna objava stankolovski Objavljeno April 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 15, 2016 Do Postojne na kavico.. builder, pik1, notranc in 14 others 17
Janezs Objavljeno April 16, 2016 Opozori Objavljeno April 16, 2016 pred 14 urami, Ćale pravi: Kako je rit zdržala na tej trdi klopci 555km? Mene čaka neki podobnga čez slab mesec in sm že nasikan Ja rit je bolela, kaj pa če druzga. Ni pa dejavnik, ki bi me ustavil, da bi naredil še sto extra. Ne morem pa primerjat z drugimi zici, na drugih motorjih, ker ne vem, nimam izkušenj. Bolj je bil problem glavobol, ki pa je pomoje nastal zaradi premajhne čelade. Prva, ki sem jo imel je bila malo prevelika, druga je malo pretesna. Upam, da gre v tretje rado. Samo tokrat jo bom res nosil v štacuni vsaj pol ure. Sem že off topic... LP fazerčk, notranc, StaraFeltna in 2 others 5
Popularna objava yamafrik Objavljeno April 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 16, 2016 (popravljeno) Evo danes smo se malo zgubili na Pohorju gmaps Maribor-Bolfenk-Areh-slap Šumik-Osankarica-Oplotnica-Maribor BIlo zelo zanimivo, le bolj počasi-gume ravno neprimerne ampak je tudi šlo Pa preden sem šel spucal ketno v nulo, zdaj pa jo lahko grem spet Popravljeno April 16, 2016. Popravil yamafrik bajkr88, NumLock, DXR16 in 19 others 22
Popularna objava sunnygirl Objavljeno April 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 16, 2016 Današnji utrinek popoldneva UnionJack, skategrizzly, KyoKon in 20 others 23
Popularna objava Tedybear Objavljeno April 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 16, 2016 Danes pa skozi dezelo Kmeta do dezele brez. igc1, DAMI34, Kmet2 in 23 others 26
Popularna objava Ervin93 Objavljeno April 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 16, 2016 LJ-PO-KP-Umag in nazaj prot LJ. pik1, sunnygirl, MiNa in 16 others 19
Popularna objava Whiskey Objavljeno April 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 16, 2016 Tegale je pa veselje vozit. Za otvoritev sezone pri AC Cosmos naredil precej uživaških km. Potem z družbo podaljšal do TC-ja. Videl na odhodu @motolover -ja. sunnygirl, Tedybear, robot in 19 others 22
a79 Objavljeno April 16, 2016 Opozori Objavljeno April 16, 2016 Naredu novih 280km... Vtis samo eden, mal razocarajoc , POLOVICA motoristov ne odzdravlja!! Ne vem, vcas smo se bolj veselo pozdravljal.. DAMI34, izibajker, KARMEN1 in 3 others 6
bajkr88 Objavljeno April 16, 2016 Opozori Objavljeno April 16, 2016 Vseu bot da ti vsej fakica ne pokazejo KARMEN1, Yoghurt in DAMI34 3
Ciko86 Objavljeno April 16, 2016 Opozori Objavljeno April 16, 2016 pred 1 uro, Ervin93 pravi: LJ-PO-KP-Umag in nazaj prot LJ. si se ti vozil okoli 14h po vikiju?kako gume ?;)
Popularna objava MiNa Objavljeno April 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 16, 2016 današnji vtisi. Predvsem obmorski. Tudi jutri ne bo drugače sunnygirl, DAMI34, NumLock in 23 others 26
Popularna objava Slow Objavljeno April 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 16, 2016 Naredil nekaj preko 300 km. Vecinoma brez avtoceste: LJ -Trojane - MB - MB Pohorje (malo tam naokoli do smucisc), nazaj pa CE, Lasko, Rimske, Zasavje, LJ... Vse super le nenormaln veter z mocnimi sunki; se najbolj na Stajerskem. 2x mi je motor tako prestavilo, da sem mislil, da bova poletela... Tokrat ni slik, ker se mi jih ni ljubilo ustvarjati. 1 hour ago, a79 said: Naredu novih 280km... Vtis samo eden, mal razocarajoc , POLOVICA motoristov ne odzdravlja!! Ne vem, vcas smo se bolj veselo pozdravljal.. Pozdravil sem vecino, ce mi je le ratalo in od vecine tudi dobil pozdrav. Nekajkrat sem se tudi "zmotil" in pozdravil kaksnega maxi skuterista. Je to velik greh? Pa, da ne bo povsem brez slik, prilagam nekaj nezanimivih iz zacetka tedna z gradu. notranc, Schultz, Scarabeo 500 in 14 others 17
Manta Objavljeno April 16, 2016 Opozori Objavljeno April 16, 2016 36 minutes ago, Slow said: Pozdravil sem vecino, ce mi je le ratalo in od vecine tudi dobil pozdrav. Nekajkrat sem se tudi "zmotil" in pozdravil kaksnega maxi skuterista. Je to velik greh? Tud ce sem pes, vedno pozdravljam starejse obcane. Upam, da to ni greh, ker niso skuteristi in bog ne daj motoristi. Slow 1
Popularna objava Dr_Jakob Objavljeno April 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 16, 2016 Evo, furca uspela. Življenje izgubila ena ledena kava na Zbiljama, dve postrvu v brunarici v Podrbrdu, skor bi izgubilo zivljenje par sto evrčkov med Mostom na Soči in Idrijo... pa je bil radar izklopljen, policaj pa prijazen celo do italjanov... nemorš verjet. Pol je življenje izgubila še ena Tangerina v Postojni (ker me je dotična oseba blokirala v telefonu, sem si jo moral plačat kar sam), in pol preko Rid domov. Aja, umrlo je se par litrov benza in kak milimeter gume. Naaaajs Slik pa ni. Sploh. Ker nism niti ene naredu. Zanalašč. RobiRoberto, DAMI34, NumLock in 9 others 12
Popularna objava builder Objavljeno April 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 16, 2016 nekaj malega smo prevozli, Pišece, Šentjernej,se oglasili pri prijateljskih klubih, kako pametno rekli in nekaj pojedli in spili Schultz, MiNa, Kmet2 in 17 others 20
Popularna objava pik1 Objavljeno April 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 16, 2016 . .... danes ruta ... čez Opatijo, Brestova, Cres, en mali "off obrok" na Malem Lošinju, nazaj pa čez Valbisko na Krk in domov ... .... končno sprobal tisto"novo cesto" po Cresu ... ... in morm rečt ... da je res prva liga ... .... nekolk so bile na momente moteče edin kakšne ovce, ki se znajo kar od nikoder prikazat sredi ceste ... Mia, izibajker, KyoKon in 41 others 44
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se