Popularna objava jskrablin Objavljeno April 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2016 V petek je bil dan za MX. Moj prvi obisk proge na Brniku... in temu primerno je šlo 'bolj na easy' kot je komentiral en gledalec, s katerim sem čvekal med odmori. Okoli proge se še nisem odločil, tisti skoki so precej za prebavit za začetnika (vsega skupaj imam ~ 20 - 25 ur offroad izkušenj), ovinki pa bi v kolikor za njimi ne bi čepeli skoki, šli bistveno hitreje (peglanje osnovne tehnike na Rabu se zelo pozna). Nasvet upravitelja proge - "lepo počasi, nima se smisla zaganjat in polomit na kakem skoku, sezona je dolga." Sem z veseljem upoševal nasvet. V nekaj obrokih se je nabralo za 1 uro vožnje, več kot 4 - 5 krogov naenkrat ne gre, ker mi zateguje roke na polno. Se bo treba manj oklepati krmila. Vsaj en del gre po daljši ravnini takoj za lepo bando, v "luknjo" za hosto, skok vmes je minimalen - tam pa se je dalo stistnit v 3. do amena (bi šla tud 4., sam rajši kdaj drugič)... čisto snet je ta 2T stroj ko se zavrti Pa ker je en dan prej deževalo, je bilo v "luknji" blatno, pa ena konkretna luža čez progo. Ker greš skoz blato v drugo smer kot skoz vodo, je bil levi škorenj komplet blaten, desni pa komplet opran Doma pa pol pranje mopeda, sebe, opreme... sam s krivine resonance je šla vsaj kaka kila blata KilleRBee, MiNa, Yoghurt in 27 others 30
NumLock Objavljeno April 17, 2016 Opozori Objavljeno April 17, 2016 pred 12 urami, Slow pravi: Naredil nekaj preko 300 km. Vecinoma brez avtoceste: LJ -Trojane - MB - MB Pohorje (malo tam naokoli do smucisc), nazaj pa CE, Lasko, Rimske, Zasavje, LJ... Vse super le nenormaln veter z mocnimi sunki; se najbolj na Stajerskem. 2x mi je motor tako prestavilo, da sem mislil, da bova poletela... Tokrat ni slik, ker se mi jih ni ljubilo ustvarjati. Res je! Pihalo je ko svija, bi rekel. Kaj je letos s tem vetrom na našem koncu, nimam pojma. Rad se vozim, ampak včeraj sem si prav želel po 48-ih kilometrih, da se sparkiram v garaži, ker vožnja ni bila užitek. Včeraj v centru Ptuja srečal ogromno motoristov, veeeliko je bilo štromarjev, pa me zanima, če so imeli kakšno srečanje. Bilo pa je tudi nadpovprečno veliko čoperof v koloni ... verjetno so se prišli malo preluftat. Yoghurt, hitrii, Slow in 4 others 7
Popularna objava sebar Objavljeno April 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2016 Danes čudovit vtis. Pregledal, pripravil guzzi-ja za sezono in končno izmeril top speed. Celih 80km/h je pokazal gps NumLock, maxiscooter, Tedybear in 37 others 40
Popularna objava Gasperr Objavljeno April 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2016 Dopoldne menjal gume pri Širniku..kamor sem šel z avtom in se spomnil, kakšna dobra cesta je..zato popoldne ponovil z motorjem .....mater je pihalo V poznem popoldnevu sva se pa božala MiNa, Kmet2, hitrii in 23 others 26
Popularna objava UnionJack Objavljeno April 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2016 do Bleda in nazaj. kratka. delovna. luštna. ...še dobr da sm preveru oil, -1,5L ! zadnč sm suhga na rakitno rinu.... star japonc je fighter mladench, skategrizzly, pik1 in 33 others 36
Popularna objava hajoktejn Objavljeno April 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2016 70 km po 12 urah sluzbe ... Fajn za popizdt RobiRoberto, builder, Schultz in 21 others 24
Igi Pop Objavljeno April 17, 2016 Opozori Objavljeno April 17, 2016 Danes peš na Rožnik in še tri tedne bo motor v garaži. Sej je blo čist fajn ampak buuuuuuaaaaa UnionJack in Efendi 2
Popularna objava robot Objavljeno April 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2016 Danes čez Kras do Črnega kala-Podgorje, Buzet, Motavun , Poreč, Koper in po Krasu domov. Dobrih 300 km. Kljub pretežno oblačnemu vremenu uživancija DXR16, MiNa, NumLock in 23 others 26
Popularna objava Dr.SPEED Objavljeno April 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2016 300 prijetnih km iz Maribor čez Koprivno,Podolševo in nato čez Pavličevo sedlo v Avstrijo in nato Jezersko,Kranj.... ..zraven še malo reklame za moped HyperJack, pik1, skategrizzly in 36 others 39
Popularna objava MiNa Objavljeno April 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2016 Danes 150 kilometrov po krajih, ki so na slikah. KyoKon, Keiko, hajoktejn in 34 others 37
Mavti Objavljeno April 17, 2016 Opozori Objavljeno April 17, 2016 Danes dvesto deset kilometrov po vzhodni štajerski slik ni, je vse odpihnilo drugače je bilo pa super SuNa, DAMI34, Janezs in 5 others 8
Popularna objava Danilo D Objavljeno April 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2016 Na tolelele sem pa danes popoldan naletu v Lavamündu sayo, robot, pik1 in 15 others 18
Popularna objava Lipstick Objavljeno April 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2016 NumLock, hajoktejn, Port Folio in 36 others 39
Popularna objava Schultz Objavljeno April 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2016 Danes je padlo luštnih 309 km. Relacija: od doma-Rakitovec-Buzet-Vela Učka-Rijeka-Crni Lug-Gerovo-Babno polje in domov. Vtisi hmmmmm, fenomenalni. na relaciji Črni kal-Rakitovecnekje pri Podpeči Med Zazidom in Rakitovcem je cesta v zelo slabem stanju. Cestno...kje si???? Od slo-hr meje pa kot da prideš v drugi svet. Stanje bistveno boljše. Potem pa v nizanju owinkow do Rijeke in po obvoznici do Grobnika. Tu pa po regionalki proti Delnicam. Na vrhu prelaziča,sem zavil za Crni lug. Relacija vrh Gornje Jelenje do Gerovo je luštna cesta, vendar je potrebno biti pazljiv. Na vseh ovinkih se nahaja pesek. Mene je parkrat odneslo. Luštna pokrajna, odvsetujem pa jo polagalcem owinkow in Cafe racerjem. Relacija Crni lug-Gerovo in do meje stanje ceste...solidno...ponekod prisoten pesek. Od Babnega polja dalje pa ponovno brezskrbna uživancija. MPeco, jskrablin, Efendi in 27 others 30
Popularna objava hitrii Objavljeno April 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2016 lep vikend za nami dobrih 850 lepih km pa tudi malo sprehoda domina, Slow, Mia in 37 others 40
Popularna objava kaca1 Objavljeno April 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2016 Ena kratka popoldanska: Dunaj, Stražiše, Begne, Ride, domu Mal čudn vrstni red, a ne!? No t'kole...čez Rakitno (nben se ni kopal, zato nobene slikce), skoz Dunaj (Beč) - pa skoz Stražiše - ...sem počas prgonu direkt u Begne - Pol naprej pa skoz Cerknca na Ride pomalcat en jabuk. Ja, samo sem šel po bližnc, skoz hosto po Mc Adamu mim tele lukne (a kdo ve, kje je?) - Ne deleč stran sem srečal edinega k s' je dons upal u vodo ... . . . povodnega psa - Na Ridah sem uniču en jabuk, pol pa naprej,.....pravzaprav nazaj - preke domu - No ja, glih mau za gušt je pa blo... MiNa, UnionJack, Kmet2 in 22 others 25
Slow Objavljeno April 17, 2016 Opozori Objavljeno April 17, 2016 8 minutes ago, kaca1 said: Pol naprej pa skoz Cerknca na Ride pomalcat en jabuk. Ja, samo sem šel po bližnc, skoz hosto po Mc Adamu mim tele lukne (a kdo ve, kje je?) - Rakov Skocjan. bobi1001, sunnygirl, hitrii in 3 others 6
Popularna objava builder Objavljeno April 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 17, 2016 Dalmacija, 650km pa jedli in pili smo tut pik1, hitrii, igc1 in 22 others 25
Popularna objava NX650 Objavljeno April 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2016 Malo izlet na jadranko dobrih 500 km zneslo.. slabše vreme dol kot pri nas. Builder, sem mislil da vas bom kje srečal , sam pol sem zvedo da nismo bli na isti relaciji (cel dan ste rabli za 650 km ) builder, skategrizzly, UnionJack in 19 others 22
Popularna objava NumLock Objavljeno April 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2016 (popravljeno) Danes je bil dober vtis. Vožnje ni bilo (par metrof edino, ko sem ga tišo sem pa taj), ampak sem malo se spravil v garažo in iz najinih motorjev ščistil prah, ki ga je naneslo med sobotno vožnjo, ko je pihalo, ko 100 mater. V soboto sem naredil samo eno sliko ženinega motorja. Zaradi vetra mi ni blo niti do vožnje, kamoli do slikanja. Moj motor ste pa itak že vidli. Popravljeno April 18, 2016. Popravil DL650 Schultz, builder, DAMI34 in 10 others 13
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2016 Ker so izvidi pogojno zadovoljivi, sem se odločil da grem....jebiga , ludo ludo, prvič mal bolj resno po 4 mesecih pavze gradbenik, bajkr88, pikolo in 48 others 51
Popularna objava bobi1001 Objavljeno April 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2016 Včerajšnji skok do naše obale Postojna-Piran in nazaj KARMEN NI NI Gašper hvala za družbo in Mavti, SuNa, MiNa in 18 others 21
Popularna objava Slow Objavljeno April 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 18, 2016 (popravljeno) Danasnji vtisi s hribov okoli Janč, Besnice, blizine Javorja in tam nekje gori, doli, naokoli... Ker moja se nima izpita za motor, sem ji najprej poiskal prevozno sredstvo primerno njeni velikosti. Slisal sem neko godrnjanje, da je prevelik , zato sem ji dodelil ustreznejsega malega... Imela je moznost izbirati med kar dvema zrebcema. Za svoje novo pridobljeno prevozno sredstvo je potrebovala gorivo, zato sva krenila visje v hribe, kjer je vec zelenila in bolj oktanska trava. Se vec zelenila. In se nekaj zelenila. V primeru dezja sva si rezervirala tudi prijeten apartma... Po hudih bojih s hribi in dolinami, je prisel cas za vrnitev v domaco stalo. Se prej pa je Strom koncno nasel svojega davno izgubljenega brata dvojcka. Z njim upravlja prijazni lastnik, ki je ravno tisti moment nekaj delal pred hiso, se slikal z nama in tudi dovolil objavo slik. Ne vidi clovk vsak dan dve tako usklajeni makini na kupu, eh?! Popravljeno April 18, 2016. Popravil Slow skalaprava, HyperJack, Kmet2 in 31 others 34
Popularna objava Slow Objavljeno April 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 19, 2016 (popravljeno) Danasnji vtisi so bili v druzbi dveh motosvetovcev - sebar in sunnygirl. Skupaj smo prevozili cca. 130 km. Start Medvode - skozi Bled - cilj Bohinj in nazaj. Slik ni, ker sta non stop pritiskala na plin - divjaka. No, vsaj dve sliki sem izsilil proti koncu. edit/ Vcerajsnji vtisi, glede na to, da je ura ze cez polnoc. Popravljeno April 19, 2016. Popravil Slow Zivnorc, jskrablin, mladench in 22 others 25
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se