Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 20, 2016 Vtisi so.....ooooooo SEBA33, Efendi, Ktr1sk in 37 others 40
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 20, 2016 (popravljeno) Danes sem odšel iz stanovanja ob 07.30 pri 5 oC in se vrnil nazaj v njega ob 15.15 pri 19 oC. Pohodnih palic nisem rabil. Števec mi je pokazal 4 km več, kakor mi jih je izračunal Google Maps. Popravljeno April 20, 2016. Popravil RobiRoberto Janezs, Joker, bajkr88 in 35 others 38
Whiskey Objavljeno April 20, 2016 Opozori Objavljeno April 20, 2016 @DAMI34 - a so kufri iz preventive gor al za vrečke z rezevrnimi šraufi in orodjem Pitam? No, sm pa dons šu na testno s S-1000 XR do Vikija in nazaj. Morm rečt, da impresionira. Zivnorc, DAMI34 in gradbenik 3
Kmet2 Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 8 urami, Whiskey pravi: @DAMI34 - a so kufri iz preventive gor al za vrečke z rezevrnimi šraufi in orodjem Pitam? No, sm pa dons šu na testno s S-1000 XR do Vikija in nazaj. Morm rečt, da impresionira. Si gledal da ne boš spet kakšne koze srečal Pitam? Brez slik ne velja nič DAMI34, Zivnorc, Whiskey in 2 others 5
Popularna objava MiNa Objavljeno April 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2016 Jutro je obetalo, a kaj, ko je tisti najlepši del Jadranke še vedno "čistila" Buja. Ob osmih zjutraj od Senja pa do MM (Marije Magdalene) še vedno zaprta za I. in II. kategorijo vozil. Zato je edina pot na sever preko Obrovca, Gračca in Žute lokve do Senja, ker nama je vmesni cilj tale dogodek. Del med Maslenico in Zaton Maslenički sva imela še pravi rodeo. Po cesti sva opletala kot je narekovala Burja. Od Senja do Grobnika pa povsem druga slika. Burja je res dobro počistila... Na Grobniku sem malo poradiral gume (panoramska vožnja). Vzmetenje bo prva nadgradnja na MT-07.... @SuNa pa je dobila pokal v svojem razredu . notranc, RobiRoberto, Zivnorc in 31 others 34
Whiskey Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred eno uro, Kmet2 pravi: Si gledal da ne boš spet kakšne koze srečal Pitam? Brez slik ne velja nič Ne boš verjel ... prav imaš! Dobra intuicija. Ko sem se vozil nekje od Divače pa vse do Kozine sem imel oči na pecljih in gledal kot sokol, da mi kaj ne skoči pred balanco. Žal sem bil časovno limitiran in se nisem nič ustavljal, tako da tudi slik ni nobenih. Motor je res lahkoten za vozit, tako da so občutki vs. GSA čist drugačni. Sem dol grede vozil praktično počasneje kot z X-Challenge. Nazaj sem ga malo stisnil. Leti kot raketa. Kot kaže se bo kmalu pridružil kolekciji v moji garaži. Zivnorc, Bmflar, 3nity in 3 others 6
DAMI34 Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 9 urami, Whiskey pravi: @DAMI34 - a so kufri iz preventive gor al za vrečke z rezevrnimi šraufi in orodjem Pitam? No, sm pa dons šu na testno s S-1000 XR do Vikija in nazaj. Morm rečt, da impresionira. Kufri so peljali pivo...doktorjem se je potrebno občasno tudi zahvaliti Bmflar, pik1, Whiskey in 4 others 7
Whiskey Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 54 minutami, DAMI34 pravi: Kufri so peljali pivo...doktorjem se je potrebno občasno tudi zahvaliti Ja, pa ti je protikorupcijska komisija odobrila dostavo? Zivnorc 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno April 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2016 Žena je odobrila...ona že ve. doktor je pa čist en tretji, ki je me ni zdravil, je pa pomagal, da so mal bolj resno vzeli zadeve, pa prišli problemom do dna. Še vedno pa to ne pomeni, da so moji kirurgi in zdravniki slabo opravljali svoje delo, še zdaleč ne, neskončno sem jim hvaležen, le zadeve so bile precej komlicirane, pa bolečine in težave se niso nekako ujemale s slikami MRIja....brezveze nakladat. Lohk ti sam na hitro povem, da sem bil velik bolj poškodovan, kot se na MS ve. Zdaj, če bi vso svojo pravljico tule izlil, bi mi mogoče odleglo, sam se mi ne da. Vse kar me zanima je, kako čimprej ozdravit, pa se spravit v formo nazaj. MiNa, builder, C eagle in 11 others 14
Whiskey Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 Ne rabiš nič razlagat. Ti se sam čimprej pocajti. Pol pa enkrat Jadranko odradiramo. DAMI34 in Zivnorc 2
NumLock Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 18 urami, DAMI34 pravi: Dami, me zanima informativno ali je na tej sliki ta most, kjer se iz Solkana pride v Dobrovo in Neblo? Uff ... če je to to, se tukaj gor nisem peljal sigurno enih 15let ... nazadnje,ko sem imel dostavo v vas Neblo. Zivnorc, Bmflar in DAMI34 3
Igi Pop Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 Je ta prava cesta. Čez dva mesece lahko greš po češnje. 3nity, Zivnorc in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 42 minutami, DL650 pravi: Dami, me zanima informativno ali je na tej sliki ta most, kjer se iz Solkana pride v Dobrovo in Neblo? Uff ... če je to to, se tukaj gor nisem peljal sigurno enih 15let ... nazadnje,ko sem imel dostavo v vas Neblo. ja, še bolje je pa če greš dol do picerije Žogica, skoz njo, pa še 100m naprej, prideš lepo pod most. Tam je en krasen plato za fantastične slike nardit. Zivnorc, DXR16, MPeco in 5 others 8
NumLock Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: ja, še bolje je pa če greš dol do picerije Žogica, skoz njo, pa še 100m naprej, prideš lepo pod most. Tam je en krasen plato za fantastične slike nardit. WaW, svetovna fotografija! Ful dobro si jo porihtal s tem, ko si jo postaral. Jaz se prav tako rad igram z temi filtri in obdelovanjem. Bom si zapomnil tvoj nasvet in če bo me pot vodila recimo od NG - Tolmin - Kobarid se ziher ustavim pri tem mostu. Hvala za namig. Bmflar, DAMI34 in Zivnorc 3
MiNa Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 Tale most na sliki je železniški most pri Solkanu, ima zelo zanimivo zgodovino. Cesta o kateri sprašuješ pa je prava,na njo pa prideš preko cestnga mostu. DXR16, Zivnorc, DAMI34 in 6 others 9
dAlencc87 Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 6 minutami, MiNa pravi: Tale most na sliki je železniški most pri Solkanu, ima zelo zanimivo zgodovino. Cesta o kateri sprašuješ pa je prava,na njo pa prideš preko cestnga mostu. Ja ja, tle sm pa jest dollll skakuuu Zivnorc 1
Popularna objava hajoktejn Objavljeno April 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2016 Novih 45 po šihtu Kmet2, mladench, NX650 in 13 others 16
Popularna objava SEBA33 Objavljeno April 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2016 novih ne vem kolk:) sunnygirl, Schultz, MiNa in 9 others 12
Popularna objava notranc Objavljeno April 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2016 Današnji vtis je bil sladek. 200 km po šihtu do Mosta na Soči in čez Gorico domov Schultz, MiNa, Janezs in 7 others 10
Whiskey Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 pred 10 urami, DAMI34 pravi: ja, še bolje je pa če greš dol do picerije Žogica, skoz njo, pa še 100m naprej, prideš lepo pod most. Tam je en krasen plato za fantastične slike nardit. Žogica, ja tje pa še nisem jedel slabo. Mal je s poti, slike ob narasli Soči pa so tud s parkinga lepe. NumLock in Zivnorc 2
Popularna objava HyperJack Objavljeno April 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 21, 2016 21.04.2016 Včeraj mi šefica na operativnem sestanku (beri: dopoldanska kawica) reče, da mam še največ starega dopusta in da naj razmislim, kdaj ga bom koristil...dobro sem rekel, pol me pa kr za jutri piši tko lepega vremena še dolgo ne bo kot so ga napovedovali za danes =) Mopedu je še manjkalo nekaj kilometrov za do prvega servisa in tak ni preostalo drugega, kot da naredim en lep krogec..čeprav letoš že 2gič na Jadranko, ma vam povem, je pasalo ko budali šamar. Štartam jaz korajžno ob devetih zjutraj. Sončke... Brod na Kolpi, vsa tehnologija pod ritjo ima celo merilec temperature, je kazalo samo 7 stopinj :P, v Delnicah je že poskočilo na 12. Pr srčku je blo tudi toplo k človek vidi samo nebeško modro nebo.. Smer proti Gornjemu Jelenju in nato spust proti Križišču Mal mučna mi je cesta do Crikvenice, sem nelegalno z mopedom dostopal do ljubezenskega kotička (poglej v ozadju klopco potem si predstavljal da na njej sediš z lepšo polovico in pred tabo zahaja sonce....to je romantika.. V Senju se nisem ustavljal, ni blo še potrebe po kafetu, sem kar reku da bom še malo potegnil naprej... no pol je pa rit že bolela, je blo treba pavzo naredit Jaaaoooo cesta prazna brez enega avta, brez vetra, morje čista šajba....tole je pa moto romantika, ovinek levo ovinek desno, pa že pozabiš kako daleč si in pogruntaš da treba pr Juretu na kafe.. Pa ja tu ponavadi parkiram moped v senco in naredim še kakšno fotko Ne sam BMW.jko tudi v meni je brundalo sem lačn ratu čuj. Kot je to že navada kosilo v Karlobagu Za letos je blo že dovolj Indijskih lignjev sem se raj odloču za malo perja, upam da je ta od kje bližje priše Vračam se rad skozi Senj proti Jezeranam, kjer ponovno dobiš v paket lepo količino PRAZNIH ovinkov.. Skozi Ogulin v Vrbovsko in na Vinico...cesta na brod mi je že dopizdila..Vinica - Črnomelj - Partizanka, kjer ma kmalu skini letalonosilka...nism bil zihr če me je Skala sploh registriral, čeprav sem mu lepo mahal... Ma je bil cel đentelmen in me je ujel, sem mu že skoraj pobegnil. No sva spila kawico (cedevito) in predebatirala kardan po dolgem in počes. Glede na to, da sem bil cel dan volk samotar, je bla tale družba pika na i! Pridem po mraku domov. Reci piši 521 km in s skupnimi 977 km letos na GS.ku lahko gremo na servis....juhuuu pol pa obrati tudi nad 5krpm =) skoda, robot, Scarabeo 500 in 25 others 28
Whiskey Objavljeno April 21, 2016 Opozori Objavljeno April 21, 2016 (popravljeno) pred 12 urami, DAMI34 pravi: Žena je odobrila...ona že ve. doktor je pa čist en tretji, ki je me ni zdravil, je pa pomagal, da so mal bolj resno vzeli zadeve, pa prišli problemom do dna. Šele zdle mi je potegnl. Tud mi smo mel tretjega, sm že pozabu, drugega?, v Maroku 2012. Sam ta ni bil od neke skupne koristi. Lej, za poškodbe in vse ostalo, samo da je UFB. Mene še zmeri vsako noč pajtla v rami in komolcu. Spanca ni. Sm se pa neki navadu. Če moto pade na levo, jest se pa zvalam v desno, preživim. Neki temu podobnga. Popravljeno April 21, 2016. Popravil Whiskey DAMI34 in Zivnorc 2
Popularna objava Belaglava Objavljeno April 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 22, 2016 Ena s poslužbenih 80 km. Se mi zdi, da je bil Bukov vrh plac postanka s fotke. MPeco, Zivnorc, stromar-aly in 21 others 24
Popularna objava Kawl Objavljeno April 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 22, 2016 Ene dve od včeraj Pa še mapa trase.. eni detajli niso čist vredu ker me je google maps jezil.... vandrovec, Zivnorc, DXR16 in 24 others 27
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno April 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno April 22, 2016 Danes sem se odpeljal od doma ob 7.30 pri zunanji temperaturi 8 oC in se vrnil nazaj domov čez 6 ur in pol pri 5 oC zunanje temperature več. Ker sem imel tokrat s sabo tudi "satelitsko navigacijo na papirju" , nisem zgrešil načrtovane poti nikjer. Makadama sploh nisem pričakoval, toliko kakor ga je bilo, pa tudi slučajno ne, tako da sedaj resnično dvomim, da sem to pot že kdaj prevozil celotno ??? Slik je veeeliko = ne morem da ne bi ... Bostjan L, Janezs, jskrablin in 22 others 25
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se