NumLock Objavljeno Maj 5, 2016 Opozori Objavljeno Maj 5, 2016 Vtisi so zlo slabi .... prekladanje iz enega kavča na drugega, ter kratek spregod v garažo (moram malo na luft) .... Več ali manj se ukvarjam z rekviziti, ki so na sliki .... Od brisanja nosu imam že tak rdečega, da bi kdo mislil .. ali sem kronik ali pa jelenček Rudolf. notranc, Zivnorc, DAMI34 in 3 others 6
Popularna objava Greencaj Objavljeno Maj 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 5, 2016 3 mesce in 5500km kasneje notranc, MPeco, RobiRoberto in 21 others 24
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 5, 2016 Rehabilitacija vandrovec, robot, builder in 30 others 33
vandrovec Objavljeno Maj 5, 2016 Opozori Objavljeno Maj 5, 2016 "Rehabilitacija " ...počasi bo že, malo naprej je še Vojkova koča hajoktejn, Zivnorc, DAMI34 in 1 other 4
Popularna objava UnionJack Objavljeno Maj 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 5, 2016 prvi al pa ponovni ride čez rakitno. mal bol previdno sicer. fajn. tkole je zdej še bolj našarjen in polepljen divljak in pa v domačih nederjih skalar36, DAMI34, dog66 in 24 others 27
DAMI34 Objavljeno Maj 5, 2016 Opozori Objavljeno Maj 5, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, vandrovec pravi: "Rehabilitacija " ...počasi bo že, malo naprej je še Vojkova koča vem, nism hotel mazat mopeda Đek, a zdj đukac gre do tačk? Popravljeno Maj 5, 2016. Popravil DAMI34 Kmet2, builder, vandrovec in 1 other 4
UnionJack Objavljeno Maj 5, 2016 Opozori Objavljeno Maj 5, 2016 ... verjetno gre do dol, seveda po podobnem postopku. ker ti rad testiraš mi boš kmal povedau, upam. zdej so gor športne, kratke aftermarket nožnice.... vozm skoz na sport in hard vzmetenje pa moram rect da je pri spodnih getribah kratek in spodnih obratih mal neodziven, pri zgornih obratih pa rata nekontroliran... skalar36, Zivnorc, Schultz in 6 others 9
Popularna objava Slow Objavljeno Maj 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 5, 2016 (popravljeno) Vtisi Kamniska bistrica... Pa potem nazaj grede se postanek v nekdanji smodnisnici KIK. Vec o tem tu: Tokrat brez opisa, saj nimam casa tipkat. Je trebe delat. Popravljeno Maj 5, 2016. Popravil Slow skategrizzly, notranc, MiNa in 16 others 19
Janezs Objavljeno Maj 6, 2016 Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 pred 12 urami, UnionJack pravi: prvi al pa ponovni ride čez rakitno. mal bol previdno sicer. fajn. tkole je zdej še bolj našarjen in polepljen divljak in pa v domačih nederjih Kaj si misliš o asfaltu med Rakitno in Pikovnikom? Po mojih izkušnjah ta del drsi k stu mater. Je pa potem OK od Pikovnika proti Cerknici. Zivnorc, gsxf750 in UnionJack 3
gradbenik Objavljeno Maj 6, 2016 Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 pred 17 minutami, Janezs pravi: Kaj si misliš o asfaltu med Rakitno in Pikovnikom? Po mojih izkušnjah ta del drsi k stu mater. Je pa potem OK od Pikovnika proti Cerknici. Tudi jaz se strinjam da je tam kar precej enega gnilega asfalta. Zal. Zivnorc in Janezs 2
Zivnorc Objavljeno Maj 6, 2016 Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 pred 12 urami, UnionJack pravi: ..... in spodnih obratih mal neodziven, pri zgornih obratih pa rata nekontroliran... ... ...imam rešitev... ...vozi na srednjih obratih... pred eno uro, Janezs pravi: Kaj si misliš o asfaltu med Rakitno in Pikovnikom? Po mojih izkušnjah ta del drsi k stu mater. Je pa potem OK od Pikovnika proti Cerknici. ...od Rakitne naprej do vrha klanca je asfalt o.k., potem srednji del (novi asfalt) drsi, potem spet stari asfalt naprej je o.k. Janezs 1
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 (popravljeno) Dane sem si hotel privoščiti kahvo s pogledom na Bohinjsko jezero, vedar tega nisem mogel uresničiti, ker mi je MMV v Dolenjih Novakih začela slabo vlečti in po kakšnih 20 metrih tudi ugasnila. Vžgati ni več hotela in ko sem hotel preveriti njeno svečko, je seveda nisem mogel najti. Zdelo se mi je, da je nekje ob cesti nazaj priti cerknemu "gumarski servis" Vulco, kateri ima ponavadi tudi hitri servis in ker sem ga res tudi zagledal, sem MMV porinil na parkirišče pred servisom, počakal kakšne slabe pol ure, da je serviser končal delo na avtu, ki je bil že v delavnici in se potem posvetil MMV, pri kateri je najprej odvil svečko,katere jaz nisem uspel. In ker je svečka še vedno dajala iskro, bila je pa popolnoma suha, mi je na mojo žalost rekel, da več si on "na kitajcu" ne upa = "kitajc je končno pokazal svoj pravi jaz" ... Telefonski klic 1: Avtovleka PaBu, mi bo popoldne lahko odpeljala MMV na servis v Tolmin, vendar ne on osebno, ker je "na berglah" ... Talefonski klic 2: Draga, ali prideš po mene v Cerkno, ker MMV "ne dela več" ... Telefonski klic 3 od doma: Avtocenter Stavanja Tolmin, ali lahko danes z avtovleko pripeljemo MMV na servis, ker noče več vžgati. Odgovor: Lahko, tudi če imamo danes inventuro, ampak jo lahko pripeljete in jo bomo popravili, ko bomo lahko ... Popravljeno Maj 6, 2016. Popravil RobiRoberto MPeco, DAMI34, MiNa in 10 others 13
UnionJack Objavljeno Maj 6, 2016 Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 6 hours ago, Janezs said: Kaj si misliš o asfaltu med Rakitno in Pikovnikom? Po mojih izkušnjah ta del drsi k stu mater. Je pa potem OK od Pikovnika proti Cerknici. nism čist zihr kaj čm rečt. un takoj naprej dol na 180 ovink je itak dober, ta prej pa ksn ovink nese predno spet drug prime. dost bol mi gre na k. un tik pred cerknco.... 4 hours ago, Zivnorc said: ...imam rešitev... ...vozi na srednjih obratih... ...tko nekak že jadralni avijon vozim moped more skoz ubogat Zivnorc, Janezs in builder 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 Wiiii builder, Kmet2, mladench in 15 others 18
Zivnorc Objavljeno Maj 6, 2016 Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 pred 4 minutami, UnionJack pravi: ...tko nekak že jadralni avijon vozim moped more skoz ubogat ...eh.... tut jadro mora ubogat.... je treba skoz špagco pa kuglco gledat... drugače že s tal vse skup hecno zgleda...
NumLock Objavljeno Maj 6, 2016 Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 @RobiRoberto Zakaj si ne nabaviš nek skuterček .. 125ccm, kakšne priznane znamke, pa boš načeloma imel mir, pa še bolj sproščeno se boš vozil. Glede na to, da imaš (upam) še izpit za motor. Nekaj v tem stilu (slika spodaj - Honda).
UnionJack Objavljeno Maj 6, 2016 Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 pa prou strikc je treba gledat. se na moped eno komoro s kuglo pa sm s tahudga ven
RobiRoberto Objavljeno Maj 6, 2016 Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 (popravljeno) Vtisi z dnevnih voženj 2016 II, by Roberto: "Avtovleka" se je po mene pripeljal ob 15.00, nato sva se odpeljala v cerkljanski Vulco, naložila MMV na zelooo primerno prikolico, se odpeljala do servisa v Tolmin, kjer sva MMV tudi razložila. Mehanik jo je poizkusil zagnati, vendar mu to ni uspelo, dokler ni ročno prekinil dovoda zraku in ko je naredil "poizkusni krog" je slišal tudi "mletje" v sprednjem kolesu (zavori ???), tako da bo do srede pouizkusil ugotoviti, zakaj se MMV ne zažene brez zaprtja dovoda zraku in tudi zakaj "melje" nekje v sprednjem kolesu. V sredo bom poklical za informacije. Domov me je "avtovleka" pripeljl ob 17.30. Popravljeno Maj 6, 2016. Popravil RobiRoberto pik1, builder, Janezs in 2 others 5
Popularna objava stankolovski Objavljeno Maj 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 Danes 250 km.. Domzale-Postojna- Domzale-Bled-Domzale.. Fino fajn '.', builder, Janezs in 11 others 14
Popularna objava izibajker Objavljeno Maj 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 (popravljeno) pred eno uro, stankolovski pravi: Še takole čelado si nabaviš, pa greš lahko med gardiste Darth Vaderja... Sori za off topic, je blo mišljen kot kompliment... Popravljeno Maj 6, 2016. Popravil izibajker Snečer, Janezs, sunnygirl in 7 others 10
stankolovski Objavljeno Maj 6, 2016 Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 pred 7 minutami, izibajker pravi: Še takole čelado si nabaviš, pa greš lahko med gardiste Darth Vaderja... Sori za off topic, je blo mišljen kot kompliment... Mam namen vzet zdajle Hjc-jko cisto perla belo.. To bo sekal:) ha ha ha..
Snečer Objavljeno Maj 6, 2016 Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 pred 26 minutami, izibajker pravi: Še takole čelado si nabaviš, pa greš lahko med gardiste Darth Vaderja... Sori za off topic, je blo mišljen kot kompliment... V Toy'r us jih imajo. Samuell 1
Popularna objava vuk76 Objavljeno Maj 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 Malo gor pa dol po večinoma jodlarskih prelazih (MB-Radlje-Radlpass-Weinebene-Packsattel-Gaberl-Obdach-Wolfsberg-Golica-Radlje-MB), 380 km se je nabralo vse skupaj. Na prelazih se kr nekaj snega ob cesti in temu primerno ne tako toplo. Ce je verjeti naviju sem v 380 km saltal 2190 krat, mel povprecno hitrost 63 km/h in povprecno porabo 6,0l. NumLock, domina, builder in 21 others 24
Popularna objava Janezs Objavljeno Maj 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 (popravljeno) Vsem priporočam današnjo turo . Res lepo, čisto drug svet je ta soteska Idrije (sem prav poimenoval? Skoznjo teče Idrija. Ampak ne mislim Idrijce, čeprav sem šel tudi ob njej), sploh ob rahlem nalivu, ko zadiši po mokri pomladi. If youknow what I mean . Nekaj tudi makedama, vendar lepega nobenih lukenj. Razgledi in narava pa wow. Pa ovinki so skoz levo, desno, levo desno, žlajfej, levo, desno, levo, desno, mal ravnince, žlajvej, pa spet levo, pa desno, itd. Asfalt je pa tudi super. Res priporočam! LP Popravljeno Maj 6, 2016. Popravil Janezs MPeco, malakai, robot in 24 others 27
Popularna objava miha9977 Objavljeno Maj 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 6, 2016 Tudi js sm mogu mal izkoristit hajoktejn, DXR16, Schultz in 12 others 15
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se