Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Maj 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 10, 2016 (popravljeno) Ta vikend v petek, po skrajšanem šihtu, iz Kranja preko Žiri, Logatca, Postojne, Reke do Prizne in na trajekt. Dol smo sestavil in splavil manjšo jadrnico in skrbeli, da Hainekenu ne propade investicija. Povratek v nedeljo popoldne preko Obrovca (prvo pranje), Udbine (drugo pranje), Slunja (treje pranje) do Karlovca, Metlike in NM. Tam se kupu (prvič v življenju) vinjeto za motor, ker sem mel že vsega poln k.. in sem hotu bit pred temo doma, Skupaj cca 750km. Sve u svemu, krasen vikend! Popravljeno Maj 10, 2016. Popravil Frenk 67 Igi Pop, Dark, Whiskey in 11 others 14
Popularna objava NumLock Objavljeno Maj 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 Ob 8. 5. 2016 at 20:57, jskrablin pravi: Nabiranje energije na bencinski v Petrini. Pri spustu z brega je zdaj na novo asfaltiran odsek pred polnilnico Costello, tako da ni več one grde luknje. Pa od križišča na dnu je lep odsek novega asfalta. Yay. Tudi moja in jaz sva na isti črpalki včeraj malo nabirala energijo. Od tukaj sva jo potem ucvrla po naslednji poti: Kočevje - Dvor - Žužemberk - Dobrnič - Grmada - Trebnje - Mirna - Mokronog - Sevnica - Laško - Celje na AC - Ptuj V Novem Vinodolskem je malo, ampak res malo škropilo. No, pri Crikvenici pa je bilo brez kapljic. Skratka super vožnja. Kmet2, notranc, Schultz in 17 others 20
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Maj 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 11, 2016 Dežurni danes v dežurni providi na štajerski AC....s komisarko Bibi pod krinko... ...števca nismo slikali.... NumLock, DAMI34, KyoKon in 11 others 14
Popularna objava gusar Objavljeno Maj 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 Včeraj je padlo novih 460 km ,čez do Ptujskih Goric klub oblačnemu vremenu je bil kar dober razgled.V Ptuju je vmes posijalo sonce.Dež me je pa pričakal pri Celju Mavti, robot, Zivnorc in 16 others 19
Popularna objava Snečer Objavljeno Maj 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 pred 9 urami, Zivnorc pravi: Dežurni danes v dežurni providi na štajerski AC....s komisarko Bibi pod krinko... ...števca nismo slikali.... pojasnjen zastoj v tunelu na Trojanah builder, Bmflar, Kmet2 in 7 others 10
gusar Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 (popravljeno) Od izvoza za Velenje do Trojan ena sama neprekinjena kolon .Ob 2h popoldne.Do odcepa za Kamnik smo trije vozili po sredini med obema kolonama.Moram povedat,dsa sem bil kar presenečen kako so se nam avtomobilisti umikal in nam omogočal prosto pot. pred 11 urami, Zivnorc pravi: Dežurni danes v dežurni providi na štajerski AC....s komisarko Bibi pod krinko... ...števca nismo slikali.... A ste jo peljal k komisarju Rexsu na parjenje Popravljeno Maj 12, 2016. Popravil gusar sunnygirl, Zivnorc, Kmet2 in 1 other 4
Zivnorc Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 (popravljeno) pred 7 minutami, gusar pravi: A ste jo peljal k komisarju Rexsu na parjenje ...ne... je bila čisto zadovoljna z luxo.... Popravljeno Maj 12, 2016. Popravil Zivnorc Kmet2, mladench, Whiskey in 2 others 5
NumLock Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 pred 12 urami, Zivnorc pravi: Dežurni danes v dežurni providi na štajerski AC....s komisarko Bibi pod krinko... ...števca nismo slikali.... Sem na hitro pogledal, sem mislil, da zadaj čarls sedi, ko je bil še malo mlajši. Ampak šalo na stran .... po barvi na licih zadaj sedečega se vidi, da pa žejni niste šli na pot. Kmet2, Zivnorc, ton in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 ... ne ...sej ne...samo Bibi ga je polulala... builder in NumLock 2
NumLock Objavljeno Maj 12, 2016 Opozori Objavljeno Maj 12, 2016 pred 48 minutami, Zivnorc pravi: ... ne ...sej ne...samo Bibi ga je polulala... Bogi pes, česa je vse kriv. Še dobro da Bibi nea govori. Zivnorc, sunnygirl, bajkr88 in 1 other 4
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 13, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 13, 2016 (popravljeno) Kljub temu, da je današnji dan datumsko zelo neungoden (petek trinajstega), me je moja draga ob devetih z avtom vseeno odpeljala v Tolmim, kjer sem na servisu Avtohiše Stavanja prevzel popravljeno MMV (očiščen vplinjač in naoljen ležaj v sprednjem kolesu) in se z njo tudi uspešno vrnil nazaj domov ob 13.00. Dežni kombinezon bi si moral obleči na Straži, vendar se mi ga tako blizu doma ni ljubilo, zato se sedaj moja moped obleka že suši v kopalnici ... Popravljeno Maj 13, 2016. Popravil RobiRoberto Schultz, Efendi, hajoktejn in 16 others 19
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 14, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 (popravljeno) Danes sem s z MMV odpeljal od doma takoj po kosilu, prevozil samo 12 km, vendar sem se domov vrnil vseeno zelooo zadovoljen, ker sem se vozil brez proisotnosti dežja in tudi uresničil svoj namen. Seveda sem se trudil, da sem pomečkal čim manj trave! Ker ni v tem času, dokler sem jaz "čaral" s programom GIM 2, še nihče doživel novih današnjih vtisov z mopedom, sedaj objavljam še moj osnovni današn ji namen = novo slika za ozadje na namizju mojega prenosnika ... Popravljeno Maj 14, 2016. Popravil RobiRoberto Kmet2, sohen, Schultz in 15 others 18
RobiRoberto Objavljeno Maj 14, 2016 Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 Pravkar sem pogledal skozi balkonsko okno in zunaj že dežuje ... + Zivnorc, bobi1001 in Bmflar 3
Zivnorc Objavljeno Maj 14, 2016 Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 ...pr vas že...pr nas pa še..... Bmflar, bobi1001, Whiskey in 2 others 5
pik1 Objavljeno Maj 14, 2016 Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 . ... pr nas pa ne več ... bobi1001, DAMI34 in Bmflar 3
Popularna objava UnionJack Objavljeno Maj 14, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 nč delč ampak zanimiu DAMI34, Janezs, Kmet2 in 15 others 18
Popularna objava hajoktejn Objavljeno Maj 14, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 Mal me je opral ... Sm pa vidu tud tole NumLock, notranc, MPeco in 18 others 21
pik1 Objavljeno Maj 14, 2016 Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 pred 1 uro, UnionJack pravi: nč delč ampak zanimiu . ... hahaha ... a tud Roudi Rudi je bil tam ... UnionJack in Bmflar 2
izibajker Objavljeno Maj 14, 2016 Opozori Objavljeno Maj 14, 2016 En par fotk od dons, še predno se je ulil k hudič. Še dobr da sem zbolu in pustu bajk doma... Bmflar in DAMI34 2
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 15, 2016 Furca posvečena Miškotu, da bi čimprej zrihtal koleno! record20160515162801.3gpp Keiko, pik1, Frenk 67 in 29 others 32
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 15, 2016 HVALA današnjemu vremenu, ki je kljub zelo nezanesljivi radarski sliki padavin takoj po kosilu, upoštevalo željo moje dežne vetrovke in jo pustilo še naprej počivati v nahrbtniku ... Ker v "robertomobila" nisem vstavil čisto napolnjenega akumulatorja, sem od Jezu Pri Kobili do doma (6 km) prikolesaril z močjo lastnih nog! jskrablin, Bmflar, notranc in 18 others 21
luxsa Objavljeno Maj 15, 2016 Opozori Objavljeno Maj 15, 2016 On 11. maj 2016 at 10:05 PM, Zivnorc said: Dežurni danes v dežurni providi na štajerski AC....s komisarko Bibi pod krinko... ...števca nismo slikali.... No kle se lepo vid da sva samo pes pa jaz normalna,une dva pa ne glih. UnionJack, Bmflar, DAMI34 in 5 others 8
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Maj 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 15, 2016 Danes proti Novi Gorici. Od doma do Cerkna je skoz po malem rosilo. Nato pa... kot je @DAMI34 napovedal...SONCEEEE Kratek postanek 1 In 2 Pa do Nove Gorice na malo daljši postanek. Prihajajoča ploha it IT strani me je prepričala da grem počasi nazaj. Vrh nanosa v oblaku... V Vipavi na pico nad katero sem bila zelo razočarana. Ampak slika je vseeno. Malo pred ridami - dobr da je bil na levi električni pastir da srni nista mogli takoj na cesto, ampak sta ob njem tekli Fočk na ridah, kjer sem bila sama Od tukaj do doma me je kar zeblo. Nč čudnega če je pa doma telefon reku da je samo 9 stopinj... KyoKon, HyperJack, Schultz in 23 others 26
Popularna objava skategrizzly Objavljeno Maj 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 15, 2016 Danes prvič resno (včeraj je bila samo kratka poskusna vožnja) po letu in dveh mesecih spet na motor. Nabralo se je 167 km, vtisi pa približno enaki kot ob najini prvi skupni vožnji, z velikim nasmehom na obrazu celo pot in kakšno solzico sreče. Neznansko sem pogrešal ta občutek in taki dnevi me spomnijo, zakaj motoriram. Vreme ni bilo kaj prida, sem pa zaupal trem različnim vremenoslovskim stranem in dvema radarskima slikama padavin, ter se odpravil na pot okrog 17h, ko se je cesta posušila po dopoldanskem dežju. Sprva sem šel skozi Ljutomer do Lendavskih goric, na razgledni stolp Vinarium in tam spil en topel čaj Nato sem pot nadaljeval skozi Dobrovnik in Moravske toplice, na bencinski postaji v Martjancih sem odtočil in naletel na sonce Nadaljeval sem proti Murski Soboti, šel čez mesto in nadaljeval proti mejnemu prehodu Gederovci, ter se po avstrijski strani odpeljal do Gornje Radgone, še prej pa se ustavil v sosednjem mestu Bad Radkersburg. Kjer sem se lani na začetku leta še brezskrbno vozil skozi mejne prehode, so letos Avstrijci malenkost poostrili nadzor, sumim da zaradi migrantov. Policiste sem namreč opazil tako v Gederovcih kot pred Radgono. Ker so se spet začeli približevati črni oblaki, sem na hitro pičil domov čez Radence in vmes skočil še malo po okoliških hribih. Dobro da se nisem odpravil še dlje, saj se je 15 minut po prihodu domov razbesnela toča sunshine15, DXR16, UnionJack in 23 others 26
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Maj 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 16, 2016 ...upam, da koga ne zmoti, da sem se vozil na čisti bio pogon....ampak šlo pa je po dveh kolesih.. Moja standardna destinacija, kamor se običajno grem skrit pred DFPNZVOZVZVI ( Direktni Frontalni Psihični Napad Z Visokofrekvenčnim Oscilajočim Zvočnim Valovanjem Z Visoko Impedanco) je Iški Vintgar. Tokrat je bila pot do tja malo bolj adrenalinska....in neobičajna, ker.... ....sem kmalu po štartu naletel na prvo prepreko: Po cesti je šlo do tačk...oz do pedalov na prvem sektorju ...drugi sektor: .... najprej do tačk...oz. do pedalov... .... ampak... dlje, kot je šlo..... globje je šlo.. ...v bistvu, če sem nehal gonit, sem se ustavil... če sem pa gonil... je šlo pa do gležnjev... ... vode iz čevljev nisem zlival, ker med tem, ko sem vlekel telefon iz žepa, se je voda v čevljih že segrela na prijetno temperaturo... No ja ... splačalo se je .... pogled na barjansko morje je fenomenalen.. ... pot naprej malo bolj po drn in strn: po reki navzgor.... ... vse do deževnega gozda... Tko. Tolk za danes. Najbolj se mi je pa vtisnlil smrekowc doma ... ker me je že pošteno zeblo v noge, ker so bile mokre...pa mrak se je že delal. Janezs, MPeco, Slow in 24 others 27
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se