Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2016

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Uporabljam DSLR fotoaparat in CPL filter, ne fejkam barv.. Fotografija je še eden izmed hobijev, če mi jo le čas dopušča. Če leti name.. 

+ Ja, kot je rekel UnionJack, HDR - telefon avtomatsko, s fotoaparatom pa malo več dela

Popravljeno . Popravil gradbenik
Objavljeno
pred 10 urami, gradbenik pravi:

pano1.jpg

Še eno vprašanje. Tale podpis (štempelj) gor na fotki, u živo. A to maš zato, da ti je kdo dol ne mazne pa uporabi npr.za đambo plakat u komercjalne namene...

Objavljeno
pred 11 urami, gradbenik pravi:

Uporabljam DSLR fotoaparat in CPL filter, ne fejkam barv.. Fotografija je še eden izmed hobijev, če mi jo le čas dopušča. Če leti name.. 

+ Ja, kot je rekel UnionJack, HDR - telefon avtomatsko, s fotoaparatom pa malo več dela

... jp... razni filtri delajo čudeže.

Navaden polarizacijski, na primer,  lepo poudari barve, kontraste.... da globino oblakom.... odboje (bleščanje) svetlobe na gladkih površinah... vodi.... itd...itd...

...samo malo večjo navlako (ruksak in par kil) je treba s sabo vlačit...  :P

• Všeč mi je 3
Objavljeno (popravljeno)

Bom tako odgovoril obema. 

Podpis imam zato, ker fotke objavljam se na razlicne druge strani oz omrezja, tudi kot neke vrste pravice, ceprav ne pricakujem, da jih bo kdo uporabil, saj nisem profesionalec, ki bi si s tem probal sluzit kruh ;). Nimam nobene konkretne opreme, samo starejsi dslr in nekaj objektivov, ki so trenutno za moje potrebe popolnoma dovolj.

Zivnorc, tako je. Zato pa je prostor v kovckih :). Je pa res, ce gres pes zna oprema dodat kar nekaj teze.

Popravljeno . Popravil gradbenik
  • Všeč mi je 3
Objavljeno

Vi ste bili pa okol pol 11h, 11h na Omv v Postojni :)? 

Objavljeno

Da. Jaz ter Nerrain.

15 minutes ago, gradbenik said:

Vi ste bili pa okol pol 11h, 11h na Omv v Postojni :)? 

Objavljeno

Se mi je zdelo glede na njegov GSA. Njega pa ze dolgo nisem zasledil tukaj gor. 

Objavljeno
pred 3 minutami, gradbenik pravi:

Se mi je zdelo glede na njegov GSA. Njega pa ze dolgo nisem zasledil tukaj gor. 

se je izpisal :D

• Všeč mi je 2
Objavljeno

Žena ne da več tu da piše in bere

Se je čist spremenil   

• Všeč mi je 3
Objavljeno
Ob 18. 05. 2016 at 21:15, gradbenik pravi:

Tudi sam se ukvarjam ljubiteljsko z DSLR fotografijo. Aparat oziroma komplet foto nahrbtnik ponavadi nesem zraven ko grem na Mangart, Trento in Bovec. Tam sem ponavadi malo igram in posvetim slikanju, saj je kulisa idealna za dobre fotografije. Dejstvo pa je, da takšen aparat naredi vrhunsko sliko brez kakršnega koli retuširanja in korigiranja s programi.

Objavljeno

Googlov Zemljevid mi je že izračunal, da sem danes prevozil 77 km preveč, kar s 25 km/h znese 3 h ... :blush:

Bohinj3.jpg

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!