Wakasaki Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 11 urami, Schultz pravi: a se ti da ta krog dat v maps, k točno veš kje si šu, se mi dopade kar vidim na slikah in bi še sam šel preverit na lastne oči Hvala bobi1001, Slow, Cletus in 1 other 4
Popularna objava Yoghurt Objavljeno Maj 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 13 hours ago, DL650 said: Tudi sam se ukvarjam ljubiteljsko z DSLR fotografijo. Aparat oziroma komplet foto nahrbtnik ponavadi nesem zraven ko grem na Mangart, Trento in Bovec. Tam sem ponavadi malo igram in posvetim slikanju, saj je kulisa idealna za dobre fotografije. Dejstvo pa je, da takšen aparat naredi vrhunsko sliko brez kakršnega koli retuširanja in korigiranja s programi. Celotno opremo vozim samo na šiht (2x body, 5 objektivov, filtri, itd.,) Na prejšnjem motorju sem imela kovček, zdaj, ko ga nimam več, pa za to uporabljam nahrbtnik. Na srečo sem večinoma stacionirana na eni lokaciji, tako da imam v 90% celotno opremo tam že pred šihtom. Zavarovanje za foto opremo se ne splača, če bi pa ruknila z motorjem in bi kaj razbila bi pa tudi bilo... Tako da se prevažanju opreme na motorju izogibam, kolikor je to sploh mogoče. Za vsakdanje fure imam s seboj samo mobitel. Če mi je kaj všeč na hitro naredim fotko ali dve, kar je redko ampak to je pa tudi vse. Na srečo me krajinska fotografija niti malo ne zanima, tako da se posvečam vožnji in ne iskanju kadra za fotografiranje. Na daljših izletih ali potovanjih je pa itak z mano moja boljša polovica v avtu. Notri pa pes, foto oprema, hrana, camp oprema - pač vse. Pa da ne bom preveč offtopic. Včeraj smo šli na poroko v Loški potok. Jaz z motorjem, moja dva z avtom. Cesta od Pijave Gorice naprej popolnoma prazna. Proti Loškem potoku v teh njihovih vasicah je na ovinkih ogromno peska, pokošene trave in vej, tako da je bilo včasih malo zoprno. Drugače je pa cesta super, ravno prav ovinkasta. Pogled na dolino - vas Retje. 800 m.n.v. Wolfsburg s svojo lepoto očitno ni impresioniral fajmoštra, tako, da sva ostala zunaj in se počila dol na trato pred cerkvijo. Nama je bilo super. Sva lovila žuželke, gledala konje in jedla piškotke. No, on jih je. Po obredu smo se po hitrem postopku izmuznili v dolino, na sprehod. Še zadnja fotka, z mobitelom seveda. Cele 3 fotografije. Madona sem bila pridna. Potem pa domov pa na tekmo. Čakte mal, kje je pa motor? Ja hudiča. Najpomembnejšo stvar sem pozabila fotografirati.. pff fotografinja pa takšna, ane. sunnygirl, Bmflar, Janezs in 19 others 22
Popularna objava Slow Objavljeno Maj 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 (popravljeno) Vcerajsnji vtisi... priblizen zaznamek poti. Prva postojanka; ze kar najina klasika na Ravbarkomandi. Call of duty - Štanjel. Merjenje hitrosti pred Sezano. Revez, ki sem ga slikal, je na polno zaviral in skoraj koncal v drevesu, saj je ITAK mislil, da sem policaj z radarjem, glede na to, da imam bel motor + 4 modre ledice spredaj... Moj motor + moja s svojo 1250 kubicno zverino v Lipici. Potem pa svicez zavije cokolado... Hiter skok do vikendice, da preverim, ce je vse ok. Za varnost zasidranega motorja ze nekaj casa ne uporabljam primitivnih tehnologij (verig, kljucavnic, alarma,..). Zdaj imam tole... Ohladitev razgrete glave z vetrnico. Zgleda, da forum ne sprejema gifov.. moj spust stoje na motorju po ultra nevarnem klancu https://giphy.com/gifs/xT4uQhrvGae28auAKs Futra ne bom slikal, ker ga itak vedno. Ponovno v Aero pabu Postojna, saj moja pravi, da imajo baje dobre solate. Popravljeno Maj 22, 2016. Popravil Slow DXR16, NumLock, izibajker in 24 others 27
pik1 Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 14 urami, UnionJack pravi: a to steje za dnevno vozno??? kup dalmatink in hercegovk v premikih . ... ta prva šteje ... DAMI34, Bmflar, builder in 4 others 7
Popularna objava Schultz Objavljeno Maj 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 6 urami, Wakasaki pravi: a se ti da ta krog dat v maps, k točno veš kje si šu, se mi dopade kar vidim na slikah in bi še sam šel preverit na lastne oči Hvala evo NumLock, Kor13, dondule in 8 others 11
Popularna objava pik1 Objavljeno Maj 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 . ... u Vrsar pa nazaj ... Bear, Bmflar, notranc in 18 others 21
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Maj 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 (popravljeno) pred 3 urami, pik1 pravi: . ... ta prva šteje ... vse, ki je vtisnu velajo a ta vtis tut vela? Popravljeno Maj 22, 2016. Popravil DAMI34 builder, UnionJack, jskrablin in 15 others 18
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Maj 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Popoldanski skok do Bohinja na ker ga je doma zmanjkalo(izgovor) cca 190km-super nazaj grede pa še ena vŠenčurju DAMI34, RobiRoberto, Slow in 19 others 22
Popularna objava Andro Asgaard Objavljeno Maj 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Danes spet 400 km.. sežana-n.gorica-bovec-predel-tarvisio-kranjska-jesenice-bled-bohinjsko jezero- soriška plan.-cerkno-logatec-planina-sežana. Vreme Fenomenalno, anbenga norca na cesti hvala bogu.. sam dans pa mislm da nism upu seštet kok mopedov smo srečali lepa nedelja! hajoktejn, UnionJack, skalar36 in 22 others 25
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Maj 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Tokratni vtisi iz Krka Scarabeo 500, bobi1001, Kor13 in 28 others 31
Popularna objava dondule Objavljeno Maj 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 (popravljeno) Mi je rekla,ti zdej lohk greš,no dobro če že moram in sem šel,evo še par vftisof Jaz ženo ubogam in to čimprej preden si premisli Cilj passo San Boldo .. Potem pa proti Longarone in čez hrib v Maniago proti Horici in u Wajdušno Popravljeno Maj 22, 2016. Popravil dondule Keiko, Yoghurt, Slow in 33 others 36
Popularna objava Dark Objavljeno Maj 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Lepa motoristična nedelja: Poreč, Buzet, Črni Kal, Postojna, Kačje ride, Cerknica, Rakitna, Ljubljana, Velenje, Dravograd, Lavamünd, Soboth, Eibiswald, Jurij, Maribor... NumLock, Schultz, UnionJack in 29 others 32
Tedybear Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 43 minutami, dondule pravi: Mi je rekla,ti zdej lohk greš,no dobro če že moram in sem šel,evo še par vftisof Jaz ženo ubogam in to čimprej preden si premisli Cilj passo San Boldo .. Potem pa proti Longarone in čez hrib v Maniago proti Horici in u Wajdušno Matkurja...tega pa še nisem obdelal. Izgleda pa super. Hvala za namig. Yoghurt, bobi1001, 3nity in 2 others 5
Popularna objava rpmm Objavljeno Maj 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 1 uro, sunnygirl pravi: Tokratni vtisi iz Krka In še z druge strani otoka... jskrablin, Kmet2, Janezs in 12 others 15
Popularna objava izibajker Objavljeno Maj 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Tolk zanimivih vikend vtisov ste napisali, da je tale moj današnji za (bi rekla učiteljica) komaj zadostno. Ob 9ih sem se izkrcal na (tavelikem) bolšjaku, kjer sem, kot po navadi, kupil nekaj nenujnopotrebnih traparij. Gužva kot na Ponterosso, ko sem odhajal je bilo tam okrog sparkiranih sigurno ene 15 bajkov. Naslednja postaja: Športni center Kranj, rojstnodnevno praznovanje pri prijateljjih. Prijetna senčka je pripomogla, da se me temni češki Kozelčki niso prav nič prijeli. To je dobro, ker sem moral domov grede še prijeti za balanco. Skozi Kranj proti Medvodam po cesti, ki resno konkurira drevoredu pred Logatcem (tup tup tup ....). V Mednem še vedno mečkajo s tistim mostičem. Na semaforju tik za mano ustavi skupina treh bajkerjev, ki me vse do Šiške sledi, kot da sem njihov road captain. Lep dan je za mano, ene par kilometrčkov je padlo, slikce pa nobene... Slow, robot, notranc in 10 others 13
Tedybear Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 (popravljeno) Še moji posebni vtisi. 5 dnevno službeno tlako (non-stop) preživljam 75 korakov od ceste, po kateri stotnije Slovenčkov in ostalih evropejcev na enoslednih vozilih drvi proti Jadranki ali iz nje. Bruuum, brrruuum, bruuuum...cel dan. Peeesssda, je men fletn . Pa naslednji vikend isto. Zmaga, čista zmaga. Popravljeno Maj 22, 2016. Popravil Tedybear maus, DAMI34, bobi1001 in 6 others 9
maus Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 ma naum govoru kok je blo fajn builder, Zivnorc, DAMI34 in 6 others 9
Popularna objava Slow Objavljeno Maj 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Danes kaksnih 100 km manj kot vceraj. Lj, Trojane, Zasavje in potem proti Litiji in levo proti Dolenjski. Grad Bogenšperk. Notranjost grascine (panoramski posnetek 360°). Je nekaj zacela, da se je nedolgo nazaj njena #28523 kolegica tu porocila. Sem zacutil nevarnost in se odpravil v krcmo na pir. đ Nekje blizu Ivancne gorice. Trop kobil - eni z belo glavo je uspelo skociti cez ograjo. RobiRoberto, KyoKon, sunshine15 in 23 others 26
jskrablin Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 pred 10 urami, Slow pravi: Prva postojanka; ze kar najina klasika na Ravbarkomandi. Logatec - Postojna se vozi skoz Planino in Ride, ne po AC builder, bobi1001, Bmflar in 4 others 7
Slow Objavljeno Maj 22, 2016 Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 16 minutes ago, jskrablin said: Logatec - Postojna se vozi skoz Planino in Ride, ne po AC Sem vozil nazaj grede tam. Ampak za kombijem. mladench, Zivnorc, bobi1001 in 2 others 5
Popularna objava builder Objavljeno Maj 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 22, 2016 Brežice, Kočevje, Delnice, Crikvenica, Paklenica, Gospič, Plitvice, Karlovac, Metlika,Otočec, pil, jedl in 650 km naredil Kmet2, Janezs, UnionJack in 23 others 26
Popularna objava mladench Objavljeno Maj 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 Vtisi top šit iz Ljubljane do Gardskega jezera čez dolomite in nazaj passo Mauria, passo Falzarego, passo Pordoi. Jaz se tudi ukvarjam s fotografijo. Od včeraj mi je uspelo uredit štiri slike... Aja, uporablam pa program Instagram Janezs, skalar36, RobiRoberto in 27 others 30
Popularna objava Bmflar Objavljeno Maj 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 Odlično je bilo, vreme prav kičasto, veliko sem vas srečal, pa skoraj vsi smo prišli domov. builder, bobi1001, maus in 7 others 10
NX650 Objavljeno Maj 23, 2016 Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 7 hours ago, builder said: Brežice, Kočevje, Delnice, Crikvenica, Paklenica, Gospič, Plitvice, Karlovac, Metlika,Otočec, pil, jedl in 650 km naredil V soboto sem zvedel od uradne osebe.. sej veš katere . Pazite te relacije.. stacionarce so nasral (stara karlovačka.. 5 komadov, proti plitvicam.. itd.. pridejo pozdravi v kuvertah domov.. ) tudi za motoriste... bobi1001, Bmflar, UnionJack in 6 others 9
Popularna objava HyperJack Objavljeno Maj 23, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 23, 2016 Sobota 21.05.2016 je obetala veliko sonca. Ker so v hribih napovedovali plohe, smo smer obrnili proti morju...sicer mi Jadranka ni full dišala, ker sem bil letos na jadranki že pomojem 3x. Sej ko si enkrat dol je super, sam treba pridt do tam. Jutranja kavica...definiramo....ane builder, ti mal drgač definiraš Vozni park: Kočevje - Brod na Kolpi - Delnice - Jelenje - Križišče - Veli Dol - Drivenik - Tribalj Nekje pri Driveniku opažen en medved.. Crikvenica - Senj - Karlobag, bla je kr solidno prazna cesta,tko da smo brez pavze v Senju odpeljali do KArlobaga takoj na kosilo Fino je blo kot vedno! =) Iz Karlobaga pa obdelamo še tiste najboljše ovinke, do Jureta. Na Hondici so se poznali znaki uporabi Na mojih Michelinkah ni blo vidnih znakov uporabe Se je pa poznalo na stopalkah...ajajaj, seveda doma še pogruntal da je šla tačka tudi po tleh.. blo je 27,5 stopinj kar je dovolj, da je ob vsakem večjem naporu...slikanje...potekla kakšna kapljica po hrbtu navzdol Back home po ustaljeni ruti - Jezerane - Ogulin - Vrbovsko - in ker preplastujejo Črmošnjice, smo namesto Vinice ubrali smer Delnice in nato za Kočevje! Uff lep uvod v spoznavanje motorjaje bla tale Jadranka! Nedelja 23.05.2016 Brez oblačka na nebu, zjutraj ofrišam moped prvič namestim zadnji kufer in ženo na zadnji zic. Pa čuj sej sploh ni blo tko napačno! Vključiva intercom in se odpraviva v Belo Krajino. Na Dvoru le dve fotke, kar tako malo, da vidim kako zgleda usnje na GS.u...sploh ni slabo! V centru metlike normalno da gužva, saj sva prišla ravno v času pospravljanja pečenke v usta :P. Hvala bogu za VIP parkirni prostor v senci. Valda se cela Vinska vigred vrti okoli vina in tegale: Še dobr da polg janca znajo tudi pujceka spečt, sem se lahko vsaj pošteno najedel Vikend smo zaokrožili z novimi 660 kilometri =) Vroče in super je blo! =) bobi1001, Zivnorc, skategrizzly in 29 others 32
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se