skalar36 Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 Malo je sedaj treba paziti na relaciji Smrečje-Žiri(račeva)-Hotavlje. Ima vrhniško redarstvo sedaj koncesijo. So skoraj vsak dan na tej relaciji. Danes v naselju Podgora bel Ford. Pa je šla moja poljanska dolina u k****. Ne bo več takole: UnionJack, NX650, gradbenik in 5 others 8
skategrizzly Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 pred 4 urami, stuhec pravi: Oni skrivni kotiček je nad Moravcami Motiš se
KNNMS Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 pred eno uro, skalar36 pravi: Malo je sedaj treba paziti na relaciji Smrečje-Žiri(račeva)-Hotavlje. Ima vrhniško redarstvo sedaj koncesijo. So skoraj vsak dan na tej relaciji. Danes v naselju Podgora bel Ford. Pa je šla moja poljanska dolina u k****. Ne bo več takole: DIUJAK! bugy2004, BinaBana in Fazer03 3
DAMI34 Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 (popravljeno) pred eno uro, skalar36 pravi: Malo je sedaj treba paziti na relaciji Smrečje-Žiri(račeva)-Hotavlje. Ima vrhniško redarstvo sedaj koncesijo. So skoraj vsak dan na tej relaciji. Danes v naselju Podgora bel Ford. Pa je šla moja poljanska dolina u k****. Ne bo več takole: sej ne da sem pameten, sicer bolj na boleč način, samo naselja, jebeš redarje, bjonde so nevarne, bjonde, če se le da grem 50. Z GTjem mam 1500km, pa sem 2x že skor mora ustaviti zarad bedakov. Pa sem mislil, da bom kaj bolj viden ko bom oranžen Popravljeno Maj 24, 2016. Popravil DAMI34 builder, solorider, Zivnorc in 5 others 8
builder Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: sej ne da sem pameten, sicer bolj na boleč način, samo naselja, jebeš redarje, bjonde so nevarne, bjonde, če se le da grem 50. Z GTjem mam 1500km, pa sem 2x že skor mora ustaviti zarad bedakov. Pa sem mislil, da bom kaj bolj viden ko bom oranžen jest na oranžno še kr grem, Ducatija si kup 3nity, DAMI34, gradbenik in 2 others 5
NumLock Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 (popravljeno) pred 28 minutami, DAMI34 pravi: Pa sem mislil, da bom kaj bolj viden ko bom oranžen Dami, če si slabše viden imam idejo. Ko si rečem KTM, dobim takoj asocijacijo na povezavo z .... takšen kombinezon bi rabil, mogoče bo bolje. Probat ni greh. Popravljeno Maj 24, 2016. Popravil DL650 bugy2004, sunnygirl, Zivnorc in 5 others 8
Popularna objava MiNa Objavljeno Maj 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 297 zavitih kilometrov po praznih cestah "brez omejitev"... in na koncu na zaslužen počitek. Mia, Kmet2, Tačka in 40 others 43
Whiskey Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 pred 5 urami, skalar36 pravi: Pa je šla moja poljanska dolina u k****. Ne bo več takole: Kua sta pa tolk mencala čez Škofjo? Ne gre hitrej? Zivnorc 1
Igi Pop Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 pred 5 urami, skalar36 pravi: Malo je sedaj treba paziti na relaciji Smrečje-Žiri(račeva)-Hotavlje. Ima vrhniško redarstvo sedaj koncesijo. So skoraj vsak dan na tej relaciji. Danes v naselju Podgora bel Ford. Pa je šla moja poljanska dolina u k****. Ne bo več takole: Kolesar je bil ziher vesel, ko si 220 pičil mimo njega. Zivnorc 1
Agostini Objavljeno Maj 25, 2016 Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 pred 7 urami, Whiskey pravi: Kua sta pa tolk mencala čez Škofjo? Ne gre hitrej? To je že skoraj 10 let star posnetek, ki ga ni posnel Skalar. Verjetno pa je medtem že naravna selekcija opravila svoje delo. skalar36, DAMI34 in basbas 3
Wakasaki Objavljeno Maj 25, 2016 Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 pred 10 urami, MiNa pravi: pred 10 urami, MiNa pravi: 297 zavitih kilometrov po praznih cestah "brez omejitev"... in na koncu na zaslužen počitek. kje je to ? če smem prašati?
Zivnorc Objavljeno Maj 25, 2016 Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 pred 30 minutami, Wakasaki pravi: kje je to ? če smem prašati? ...rumena sredinska črta..... pri nas sigurno ne.. Wakasaki 1
skalar36 Objavljeno Maj 25, 2016 Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 36 minutes ago, Agostini said: To je že skoraj 10 let star posnetek, ki ga ni posnel Skalar. Verjetno pa je medtem že naravna selekcija opravila svoje delo. Res je! Sem pa vsaj 5 min užival v slavi (čeprav nenamerno). Sicer sta pa še oba živa. Za enega vem, da ne vozi več, za drugea pa nisem prepričan... Zivnorc in basbas 2
Whiskey Objavljeno Maj 25, 2016 Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 pred eno uro, skalar36 pravi: Res je! Sem pa vsaj 5 min užival v slavi (čeprav nenamerno). Sicer sta pa še oba živa. Za enega vem, da ne vozi več, za drugea pa nisem prepričan... Se ti oproščam za napisano. Izpadlo je kot tvoj posnetek. Nisem gledal na YouToube, da bi videl avtorja in datum. Vožnja je pa bila skrajno neodgovorna. Bmflar, dAlencc87, maxxim in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Maj 25, 2016 Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 pred 2 urami, Whiskey pravi: Se ti oproščam za napisano. Izpadlo je kot tvoj posnetek. Nisem gledal na YouToube, da bi videl avtorja in datum. Vožnja je pa bila skrajno neodgovorna. Zame je skrajno neodgovorna tudi prepočasna ...... dAlencc87 in Zivnorc 2
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Maj 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 Med zadnjim obiskom pri moji zdravnici mi je napisala recept za 3 škatle NALGESIN FORTE 550 mg, brez vprašanja za kaj bom rabil 3 škatle. Danes je naš praznik - dan mladosti. Od doma sem se odpeljal ob 7.00 in se vrnil nazaj ob 14.10 zelooo zadovoljen. pik1, KyoKon, Wakasaki in 30 others 33
Popularna objava HyperJack Objavljeno Maj 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 Od kdar imam BMW.ja mi kr plačujejo kafete... Hvali Dami še enkrat, lepo izkoriščeno popoldne =) En objestnež tak razbacan...logično Bemflar.. Evo pa še ekipca na kupu, sory Dami da te nism ujel v objektiv, sicer ma pa Kmet preostanek fotk Fino se rehabilitiraj, pol pa sam dolge luči in gas....pa srečno seveda! UnionJack, Zivnorc, mladench in 19 others 22
NumLock Objavljeno Maj 25, 2016 Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 pred 31 minutami, HyperJack pravi: Od kdar imam BMW.ja mi kr plačujejo kafete... Hehe, verjetno ti s tem želijo nekaj sporočit. UnionJack, Kmet2, Zivnorc in 2 others 5
Popularna objava Nearrain Objavljeno Maj 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 (popravljeno) Danasnje Trnovsko Snezniske hoste pretezno zelene barve . . . Popravljeno Maj 25, 2016. Popravil Nearrain solorider, Bmflar, KyoKon in 35 others 38
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Maj 25, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Maj 25, 2016 Prva na pol motoristična turca po zamenjavi kolena takole se je začelo pri meni , Pik1 ima vedno ob sebi kaj ženskega, pa tudi če je na 4 noge Iz Lj krenemo skupaj proti Dolenjskim toplicam , na cilj pridem sam v bolečinah , po prošnji za led sem bil poučen kam spadam ,zrihtam led, spijemo par pijačk , vse časti Dami 34(hvala) in krenemo proti Kočevju . Na Kočevskem jezeru naredimo še eno skupinsko Iz Kočevja pa na Brezovico v Paviljon na pleske, kjer smo se tudi razšli vsak po svoje . Za prvič po 2 mesecih ležanja lepih 200km z ne tako lepim BMW lp builder, Yoghurt, MPeco in 34 others 37
MiNa Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 Ob 24. 5. 2016 at 21:11, Erik99 pravi: Kje je to slikano? LP Okolica Kastorie GR. Zivnorc, UnionJack in Yoghurt 3
Bmflar Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 Hvala za kafeta Dami in hvala za prijetno popoldansko družbo ostalim... Prelepih slabih 200 km ali kako se dan lahko lepo konča ! Za slike so pa drugi zadolženi Zivnorc, DAMI34, builder in 3 others 6
Zivnorc Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 .... havala vsem, ki ste mi plačevali pijačo... hrano... ... ...škoda, da se nisem spomnu še tankat.. pred 9 urami, Nearrain pravi: Danasnje Trnovsko Snezniske hoste pretezno zelene barve . . . ... .ne da ti lezem v rit.... ....ampak si vedno z veseljem si ogledam tvoje fotke.. ...ti.. a veš, kaj rabim.... Bmflar, NumLock, gradbenik in 2 others 5
gusar Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 Včeraj naredu en krog.Od doma čez Tuhinj do Velenja v Logarsko dolino, čez Pavličevo sedlo na Jezerski vrh in po dolini Kokre do doma.V spodnji Kokri me je prehitu en motorist sumim ,da je bila ona.Slikic ni,ker sem aparat pozabu doma. izibajker, builder, RobiRoberto in 3 others 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se