Popularna objava tonystx Objavljeno Februar 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 21, 2016 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: ko greš na moped je vedno vreme "lepo" Moji vtisi: PELU, PELU, PELU, PELU slik ni, vse vtisnu Slike sicer so vendar tebe v kanuju pa nisem slikal. Enkraten začetek sezone. Prvih 220 km. Bolj prijetno pa je malo bolj stran od morja saj ob vodi ni prav nič prijetno. Tudi do 16,5 stopinj . Natty, DAMI34, Ferrarist in 9 others 12
Popularna objava pik1 Objavljeno Februar 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 21, 2016 . ... sej ne vem, al bi tole objavu u avtomoto revijo, na motosvet ... al pa u kakšne vtise mladih kajakašev in kanuistov Slovenije ... ... uglavnem ... dons me je pa prjatu pelu na eno torto u Koper ... Bmflar, hajoktejn, DXR16 in 29 others 32
tonystx Objavljeno Februar 21, 2016 Opozori Objavljeno Februar 21, 2016 Ob 20. 2. 2016 at 10:21, Ferrarist pravi: Mater, kakšen pogled skozi okno! Ja, res lep razgled. Hvala za kavico. Vračam, ko boš v naših krajih. Zivnorc, Haki, sohen in 4 others 7
Popularna objava sebar Objavljeno Februar 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 21, 2016 (popravljeno) Uf, pogumno @pik1 No, jst sm se danes zapeljal do Nove Gorice, toliko da sem kolegom pocedil par slin Popravljeno Februar 21, 2016. Popravil sebar DXR16, Ninč., Keiko in 22 others 25
Popularna objava moravčan Objavljeno Februar 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 21, 2016 danes pognal svoj moped moravče-vrhnika-kačje ridre-postojna-trojane-moravče v postojni je kar pošten pihal planinsko polje: KyoKon, MiNa, Kmet2 in 18 others 21
Popularna objava NumLock Objavljeno Februar 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 22, 2016 Danes 100km. Malo do "morja" .... pri vodi pihalo ko' sto mater, tako da sem nadaljeval svojo pot, katero sem si sproti zmišljeval. Srečal tri motoriste. Janezs, DXR16, Kmet2 in 17 others 20
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 24, 2016 Evo pa sem naredil prve km v 2016 po operaciji ,sem tok vesel da sem že cel MS posral z slikami ,ne mi zamerit,mam novo igračo in sem kot 5 letni froc pela pela bi reku Maus Dobil sem ga dostavljenega v nedeljo ob 8.30 pridirjal v stanovanje iz začel zganjat histerijo ženi ...gremo ,obleč se ,sonce toplo .....nekaj časa sta me gledala pes in ona kot da sem padel z marsa a moč prepričevanja in moj nedolžen proseč izgled je zmagal Prvi postanek na OMW ,ker nisem vajen te opletajoče drvarnice sem kar namatral roke .... Itak vmes vse poslikat .... Biba se je kar skrila Pridem na Črni Kal in relacija Koper -Črni Kal se je odprla ,kar v vrsti so stali me je pa čudil ta pogum ljudi ki so me označili za divjaka itd .....takrat ni blo važno nič sam da so se usedli v prikolo Evo pa smo začeli ,eni so bili ravno iz bolnice še vsi zagipsani in sveže privijačeni ,toda norost je zmagala In tako so se menjavali veslači v kanuju ....mahali krilili Snemali .... Šiht sem zaključil in po vsem sem jim moral še vsakemu posebej kupit tortico ......te moji prjatli me bodo obubožal V Kopru se končno odahnemo toda ne od Paparazzu ,tej so slikali ,snemali kot da prvič vidijo starega bmfa Še Tonix je prišel in parkiral tam kjer je prepovedano ...eh te bmflarji ,res prov posebna kasta Za nazaj pa nas je Tonix probal lovit a mu je Dami34 spustil olje iz kardana ,tako da smo ga upočasnili Evo še pozdrav Zmešane sekcije MS iz Kopra ...... Evo slik kot da smo prevozili vsaj 2500km ,je bilo pa prijetno delavnih 250km ......sezona se je začela lp Ninč., Zivnorc, mladench in 52 others 55
moravčan Objavljeno Februar 24, 2016 Opozori Objavljeno Februar 24, 2016 (popravljeno) pred 34 minutami, Kmet2 pravi: Evo pa sem naredil prve km v 2016 po operaciji ,sem tok vesel da sem že cel MS posral z slikami ,ne mi zamerit,mam novo igračo in sem kot 5 letni froc pela pela bi reku Maus Dobil sem ga dostavljenega v nedeljo ob 8.30 pridirjal v stanovanje iz začel zganjat histerijo ženi ...gremo ,obleč se ,sonce toplo .....nekaj časa sta me gledala pes in ona kot da sem padel z marsa a moč prepričevanja in moj nedolžen proseč izgled je zmagal Prvi postanek na OMW ,ker nisem vajen te opletajoče drvarnice sem kar namatral roke .... sem te videl ko si se ukvarjal z tole slikco pa nisem bil sigurn ker nisi imel klobuka marko Popravljeno Februar 24, 2016. Popravil moravčan Zivnorc 1
Popularna objava luxsa Objavljeno Februar 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Februar 24, 2016 Dons prvih 220km z novim mopedom,naVikiju vidu enga prevec mocnga mladca k se je ze na parkingu vrgu na hrbet z eno ful spedenano r6,mu ni blo nc,samo ranjen ego pa mal plastike mu je stran padl,k da ma bmw. dog66, KARMEN1, builder in 12 others 15
dreja_123 Objavljeno Februar 24, 2016 Opozori Objavljeno Februar 24, 2016 9 hours ago, Kmet2 said: Je motor poleg tvojega NSR 400 ? LP Andrej
Kmet2 Objavljeno Februar 24, 2016 Opozori Objavljeno Februar 24, 2016 Pravkar, dreja_123 pravi: Je motor poleg tvojega NSR 400 ? LP Andrej Žal ne bi vedel
moravčan Objavljeno Februar 25, 2016 Opozori Objavljeno Februar 25, 2016 pred 15 urami, dreja_123 pravi: Je motor poleg tvojega NSR 400 ? LP Andrej je
notranc Objavljeno Februar 25, 2016 Opozori Objavljeno Februar 25, 2016 zdravo, ker ne vem kam bi nalimal tole povezavo upam, da bo tukaj uredu, saj bo lahko pripomogla k vtisom iz dnevnih voženj. Cena je več kot ugodna, pa še brezplačna dostava na najbližji BS. https://eshop.petrol.si/sl/petrol/vodici sam sem nabavil Toskano, Sardinijo in Korziko in vsi vodiči so mi OK lp,notranc ps: admin, vkolikor pa to ne paše sem prestavi drugam, saj nisem našel primerne teme DAMI34, motolover in Kmet2 3
motolover Objavljeno Februar 25, 2016 Opozori Objavljeno Februar 25, 2016 Te jemljem v knjižnjici preden kam gremo.
dreja_123 Objavljeno Februar 26, 2016 Opozori Objavljeno Februar 26, 2016 @moravčan To je verjetno ena izmed redkih v Sloveniji... LP Andrej
solorider Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 Ob 25.2.2016 at 13:41, notranc pravi: zdravo, ker ne vem kam bi nalimal tole povezavo upam, da bo tukaj uredu, saj bo lahko pripomogla k vtisom iz dnevnih voženj. Cena je več kot ugodna, pa še brezplačna dostava na najbližji BS. https://eshop.petrol.si/sl/petrol/vodici sam sem nabavil Toskano, Sardinijo in Korziko in vsi vodiči so mi OK lp,notranc ps: admin, vkolikor pa to ne paše sem prestavi drugam, saj nisem našel primerne teme Danes kupil 4 knjige in profitiral 81€ , cena za 4 je 34€ notranc 1
notranc Objavljeno Februar 28, 2016 Opozori Objavljeno Februar 28, 2016 pred 4 minutami, solorider pravi: Danes kupil 4 knjige in profitiral 81€ , cena za 4 je 34€ lepo, upam da ti bodo všeč sporoči. Popust je pa res nenormalno visok 70%. lp, n solorider 1
Popularna objava Janezs Objavljeno Marec 1, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 1, 2016 Za dušo pomirit je blo Lp hajoktejn, SuNa, RobiRoberto in 22 others 25
Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 . ... mislim da je bilo štiri kilometre ... ... iz servisa do doma ... ... ne vem če sem sploh trikrat odprl ... pa mi je skor pršlo ... ... jah nč ... počas bo ... že čas za ... DAMI34, Bmflar, Kmet2 in 17 others 20
luxsa Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 Dons frisnih 200 i kusur,cez Trst in Gorico v Wajdusno obiskat Damija,laufa okol ko srnca.Blo je lepo, ampak sem domov prsu brez fleka u gatah. DAMI34, gsxf750, builder in 5 others 8
Popularna objava MiNa Objavljeno Marec 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 pred 8 minutami, DAMI34 pravi: brez slik ne vela A bo v redu? UnionJack, Bmflar, RobiRoberto in 13 others 16
Popularna objava '.' Objavljeno Marec 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 Plan je bil da nekam greva, kamorkoli... Prvi postanek je bil nekje pri ridah Dalje proti Planini Kjer so očitno velike luže. Grda rokavica pokvari cel shot Še ena od malo dlje, medtem ko oviram promet s svojim trapastim slikarjenjem In še ena pobliže Nekje blizu Kranja sem videl neke gore Nato proti Bledu hranit race + Za konec pa obvezno pod tuš, da bo še naprej svetleč <3 Vsega skupaj ~500km, za prvo furo bo kar ok. Naslednjič pa proti italjanski strani. Imam še neki GoPro posnetkov iz današnje vožnje ki se še nalagajo. Prvi vtisi super, zdej pa greva oba počivat. UnionJack, KilleRBee, MiNa in 26 others 29
Popularna objava Cartman Objavljeno Marec 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 15 minutes ago, luxsa said: Dons frisnih 200 i kusur,cez Trst in Gorico v Wajdusno obiskat Damija,laufa okol ko srnca.Blo je lepo, ampak sem domov prsu brez fleka u gatah. mit zee noje boxerpantzer? je težko bit brez dveh valjev in 40kw? Drugač pa....s frendom na burgmanu sva rekla, a smo privatniki al ne? In ob 13.05 užgala do vikija, spila kofe in zaropotala domow. Kot vedno ob takem času sem pričakoval da se temperatura dvigne ko odpelješ levi ovinek okrog Vremščice, pa tega danes ni blo še. Razliko sem občutil okrog divače. Sončk na terasi je bil pa itaq čist kičast. Števc je na startu pisal 119228. Veseli me,, de bo naslednjih nekaj mesecev samo lepše . RobiRoberto, skalar36, blindek in 18 others 21
luxsa Objavljeno Marec 2, 2016 Opozori Objavljeno Marec 2, 2016 Zgleda da smo se glih za kocino zgresil,sel mimo vikija ene 15 do enih,sem pa srecu mozakarja na modrem gxr,lep moped,na boxer so bo se treba malo navadit. Cartman in Zivnorc 2
Popularna objava Greencaj Objavljeno Marec 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 3, 2016 (popravljeno) Tako, učeraj sem naredil par lepih KM po sončku, malo po krasu, malo pa pod. Hrastovlje in okolica Malo po Krasu Še soline pa dolina reke Dragonje Tako, super je blo Polno zabave, in vse uredu.... razen tega, da mi je kaciga padla na kamnje :S Popravljeno Marec 3, 2016. Popravil Greencaj DAMI34, Zivnorc, Snečer in 19 others 22
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se