HyperJack Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 pred 20 minutami, skalaprava pravi: Kje si bil, ko mi je lani kardan v Kočevju stran padel ........aja, nisem imel še tvoje telefonske številke Dobro da vem za naslednjič.......a pijača je tudi vključena v taki reševalni akciji? Saj veš, takrat ko ti motor krepa, si pod stresom pa to Pijača vključena, domača Kočevska voda, ma lahk kr rečem Costella, hrana pripada le premium paketu. Sicer si si pa sam kriv da nisi mel moje številke pred 17 minutami, HD-Dyna pravi: Pa malca, pa prenočišče, pa .... Da človek prst in ga takoj primejo za k... Pa dobr kakšn kurnik pr sosedih se že najde, hehe Zivnorc, DAMI34, skalaprava in 1 other 4
Popularna objava skalaprava Objavljeno Junij 1, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 Danes sem šel z motorjem na malico pa sem srečal tega strica.... Sva si pomahala.....A si bil ti? bobi1001, Janezs, DAMI34 in 18 others 21
skalaprava Objavljeno Junij 1, 2016 Opozori Objavljeno Junij 1, 2016 Lahko, če bi se preko Dolenjskih vozil, ampak moja pot gre tako, da Dolenjske obvozim....imam pa rad kremšnite, ki jih imajo v baru v hotelu Balnea - štekaš kaj čem ti povedat?
Popularna objava Slow Objavljeno Junij 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2016 (popravljeno) Danasnji vtisi - Trubarjeva domacija, Kurescek, Iski vintgar,... Popravljeno Junij 3, 2016. Popravil Slow skalar36, RobiRoberto, builder in 23 others 26
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 3, 2016 Vikend, kam drugam kot domov Danes sem probal trajk in moram reči , da je to ćudo veliko bolj vozno kot R65 veliiikooooo Od doma krenem že ob 10h in iščem različne bljižnice ter stranpoti do Petrine Tudi makedam smo sprobal s tem čudom ---- Pa mal okrog Rudniškega jezera Na hitro mimo Kostelskega grada ... Slap Nežica ,zgleda bolj kot naša država..revno....... Če sem že tukaj grem pogledat še bližje Kolpi, zanimivo , žičnate ograje ni več , domorodska akcija Na meji pa štala ih je registerska zmotila,so se lotili detajlno , v nekem trenutku jih je bilo vsaj 5 okrog mene in motorja. Sam čakal sem da si natakne rokavico in analni pregled .....debili so se dogovorili z vlado in zaćeli spet jebat ljudi ura je bila 12h , vroče , lepo sem se umaknil v senco in malical ter opazoval butnglavce pri delu . Trije za dva kovčka in dva za mene sem mislil da se pišem najmanj Bavčar ..... Dobil sem napad in 5000HRK kazni ...........ko vse spet zložim v kovčka čakam še 20min zapisnik in končno krenem in si pojem "čiistaa jeeebaaa,to je čista jebaaa" ............a ko zagledam NP Risnjak je pol pozabljeno Zapeljem se še do jezera Lokve da se nadiham, ker sem bil tako jezen da bi drugače zlomil krmilo ---- V Novih Vinodolskih standarden pit stop V Karlobagu se dobim z Damijem34 in v Paklenici se nam pridruži še Tonix .....hvala za pojemo pri Dinkotu in zviz v krevet . Dan se ni ravno odvil po planu a je bil zadovoljiv če odmislim proračunski primankljaj na meji ........samo res težko odmislim Mislim pa ,da , če se bom še dolgo vozil s temi hibridi bom potreboval osebnega kiropraktika...... lp igc1, vuk76, izibajker in 34 others 37
izibajker Objavljeno Junij 4, 2016 Opozori Objavljeno Junij 4, 2016 pred 7 urami, Kmet2 pravi: Ta trajk, na bazi Yamaha xj600, je to Smodiš predelava?
Kmet2 Objavljeno Junij 4, 2016 Opozori Objavljeno Junij 4, 2016 pred 3 minutami, izibajker pravi: Ta trajk, na bazi Yamaha xj600, je to Smodiš predelava? Trajk je od Samo Jerasa on ima pa mojega R65 , tako da nimam pojma, je pa dober vtis builder, markII, bobi1001 in 3 others 6
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 4, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2016 vtisnu, vtisnu, vtisnu NumLock, UnionJack, bobi1001 in 34 others 37
Popularna objava Tedybear Objavljeno Junij 4, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2016 Nimam slik, imam pa zanimiv vtis. V Hrastniku me je ustavila policistka - motoristka. Prijazna, zgovorna, pa še "fest baba" povrhu. Če mi je za 2016 usojeno, da me še kdaj ustavijo, naj me, prosim, ona. builder, Kmet2, Mavti in 16 others 19
Popularna objava Big Py Objavljeno Junij 4, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2016 Mladina si je po kosilu zaželela nekaj sladkega. Ja nič nekam bo treba iti. OK Franc na Lisci ma v ponudbi 20 vrst palačink. Skok na moped in že sva v Tončkovem domu na Lisci Mladina pred prijetnim opravilom Palačinke "Čokoladne sanje" Nato pa čez Trebnje in NM domov. 170 jih je bilo naklepano Yoghurt, Port Folio, DAMI34 in 15 others 18
Popularna objava Frenk 67 Objavljeno Junij 4, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2016 Prestavu poročilo, k sem se za en let zeznu. Glede na napovedane popoldanske nevihte sem se odločil zajahat motor že zjutraj. Mlajši sin je najavil, da gre zraven. Vprašal sem ga če ma kakšno željo pa mu je blo vseeno. Zapeljala sva se preko Jezerskega, čez mejo in proti Pavličevemu sedlu, kjer sva imela na razgledni točki prvi postanek. Tam je zastoku ,zakaj zmer v hribe lezem, da ga pol rit boli in da bi blo bolš, če bi šla na morje. K da ga nisem vprašu za glasbene želje. Potem sva nadaljevala pot do Logarske doline. Nisem vedel, da imajo tam Zmaja. Angleški prevod je očitno delo Mr. Googla. Kosobrin bi v angleščini torej stokal "eat, eat,eat Kekec." Preko Gornjega grada sva skočila v Kamnik k šiptarju na sladoled. Bil je slasten. Zatem sva skočila še v Domžale pogledat, če fotr glanca Yamaho, potem pa domov na kosilo. Komaj sem se slekel me je poklical kolega, če sem za eno furco. Sorry, prepozno. DAMI34, pik1, NumLock in 19 others 22
Popularna objava Slow Objavljeno Junij 4, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 4, 2016 (popravljeno) Danasnji vtisi - vožnja do sredisca Slovenije. Mal off-roadinga... ...do Geoss pustolovskega parka. Geoss tocka. Popravljeno Junij 4, 2016. Popravil Slow NumLock, Scarabeo 500, izibajker in 17 others 20
Popularna objava Dark Objavljeno Junij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 (popravljeno) Včerajšnja motoristična nedelja. Maribor, Celje, Prebold, Marija Reka, Trbovlje, Izlake, Trojane, s postankom v Ljubljani (Nemova soproga kuha super kavico). Nato proti Rakitni, Cerknici in Kačjih ridah. V Postojni je pričelo neznosno deževati, zato sem nadaljeval v dežnem kombinezonu po avtocesti, kjer je pred Kozino nehalo deževati (čas za malico). Cesta čez Črni Kal je bila mokra, pri Viliju pa samo avtomobilisti. Zaradi pretečega dežja sem vožnjo nadaljeval preko Kopra, Portoroža, do Novegagrada. Vreme na morju čudovito...Natanko 380,01 km Popravljeno Junij 5, 2016. Popravil Dark skalar36, Joker, skategrizzly in 19 others 22
Popularna objava Wakasaki Objavljeno Junij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 fajn je če pred šihtom nardiš en krog pa po še enga če je pa fletn DAMI34, robot, Natty in 18 others 21
tonystx Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Ob 3. 6. 2016 at 23:40, Kmet2 pravi: V Karlobagu se dobim z Damijem34 in v Paklenici se nam pridruži še Tonix .....hvala za pojemo pri Dinkotu in zviz v krevet . lp Po večerji sem vprašal za račun od prve runde pijače, pa so mi rekl, da je plačana. Zakaj hvala, ko pa spet nisem prišel na vrsto? Zdej bom mogu pa še enkrat it dol. In to samo zato, da plačam rundo. Kmet2, bobi1001 in DAMI34 3
pik1 Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred 17 urami, Tedybear pravi: Nimam slik, imam pa zanimiv vtis. V Hrastniku me je ustavila policistka - motoristka. Prijazna, zgovorna, pa še "fest baba" povrhu. Če mi je za 2016 usojeno, da me še kdaj ustavijo, naj me, prosim, ona. . ... brez slike ne vela nč ... DAMI34, builder, Kmet2 in 4 others 7
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Junij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 (popravljeno) Saga se nadaljuje ..... Zjutraj naredim en sprehod z mojim Miškotom , to je najina prva furca po njegovi nesreči in moji zamenjavi Od kar vozi KTM se samo še kurči ..... ....mal ob obali .... Pol se zaćnem kurčit še sam ........ Dami odpeketa že 2 uri pred mano, sam sem mislil ostat a me je presenetil klic.....moral sem se vrniti v Lj , okrog 12h osedlam in krenem. Na poti se ujamem z Sohenom in srečam kup znanih ,celo enega na 1190R ADV .....naduvan ko 100 matr V Senju se ustavim in pogledam še trdnajova,saj je nisem videl že dolgo ... Od Senja tiščim to čudo od motorja ko mi naenkrat v ovinku poči , mi dobesedno zadnji konec začne opletat neodvisno od prvega , motor z vsem trudom komaj obdržim na cesti ......imel sem spet veliko srečo , da ni bilo nasproti nobenega avtomobila bila pa je velika rjava črta na gatah ..............sam pri sebi ko šatl ustavim .....živ sem S Sohnom pregledujeva kaj bi bilo ,saj se takoj ni videlo , sprva sem mislil da je počil feder a je po pregledu videti bp. Pokličeva asistenco ki se iz Delnic v Marijo Trošt pripelje po dobri uri od klica v sili Počasi naložimo japonca na tovornjak .....(vsak evropejc me je pripeljal do doma ...vedno!!) Možak je bil prijazen in mi med potjo razložil vse in vse mi je bilo jasno , razen ko je začel kako je v Sloveniji vse boljše ....no takrat sem ga kar pustil v njegovem prepričanju , naj nam bodo hrčki vsaj fouš, bolje kot da nam prvoščijo Našli smo tudi napako zaradi katere sem skoraj iztiril ......komplet zadnje vilice so počle na obeh straneh, zadnji konec je v bistvu držalo skupaj veriga in sedež ter kovčki ........kar slabo mi je bilo , pri lomu sem se spuščal proti Petrini iz Delnic , hitrost 40kmh max pa sem se skor ubil.....ko sem pomislil ovink na Jadranki ,tisti lepi dolgi ki sem jih tiščal 100 do 120kmh s tem čudom, da je tam počlo ...............no ja ni in vse je v redu Če strnem vtise v besedo namesto sliko bi rekel da moj angel varuh pregoreva od dela ..... Za nekaj časa imam dovolj raznih izpeljank na tri kotače, vse me boli pa še nevarni so vam povem po 700km teh plužn je tudi Tomos res udoben stroj! Zaslužil sem kup kazni in domov prišel z avtovleko .....kaj naj vam rečem ...eden tistih popolnih vikendov P.S.... poškodbe Popravljeno Junij 5, 2016. Popravil Kmet2 Slow, Igi Pop, igc1 in 36 others 39
Joker Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred 1 uro, Dark pravi: Ti lump ti: Čelado si mi sunil! Kako pa naj grem zdaj na dopust??? Dark 1
Popularna objava JureK81 Objavljeno Junij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 #Logarska fočk Kmet2, MPeco, Schultz in 17 others 20
tezno Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred 2 urami, JureK81 pravi: #Logarska fočk fantastična slika.
izibajker Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred 3 urami, JureK81 pravi: #Logarska fočk A lahko malo pokomentiraš, kako si obdelal to fotko? sayo 1
Popularna objava SEBA33 Objavljeno Junij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 skalar36, notranc, MMF in 16 others 19
Popularna objava Janezs Objavljeno Junij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Mopedirat je res fajn Nekje med Kočevjem in Ambrusom. LP MMF, Ćale, DAMI34 in 26 others 29
Popularna objava skalar36 Objavljeno Junij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Pravijo "serča spremlja pogumne", no danes je bilo drugač- Dež spremlja pogumne (ki se upajo vozit kljub slabim vremenskim napovedim) Sicer pa tile Aprilliaši morjo pa vedno bit nekaj posebnega, če jim motor ne crkne jim pa bencina zmanjka. Rešvat jih pa mormo "japončkarji". Da bi pa še sliku vse to pa ni šlo...ena je za dokaz. jskrablin, robot, solorider in 18 others 21
Popularna objava Dark Objavljeno Junij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 (popravljeno) Še nekaj današnjih motorističnih vtisov: V Novemgradu me zbudi močno deževje, ki je zajelo zjutraj Istro in mi pokvarilo popoldansko vrnitev domov. Ko dež preneha, se odpravim iz Novegagrada, Buzeta (mokra cesta), Črnega Kala, Postojne, Kačjih rid, Cerknice, Rakitne v Ljubljano. V Ljubljani pa na avtocesto, saj je nebo v ozadju napovedovalo močno deževje. Na bencinski črpalki v Lukovici vreme preverim še satelitski karti padavin (vreme.arso) in se oblečem v dežni kombinezon. Močno dežuje do Celja, zato pot nadaljujem pa avtocesti kar do Maribora, ki se koplje v soncu. Zato na sončnem Lentu kar nekaj začudenih pogledov na motorista v dežni obleki... Kljub muhastemu vremenu - lep motoristični vikend - in v krogu družine ogled posnetka današnje dirke Moto GP... Popravljeno Junij 5, 2016. Popravil Dark hajoktejn, builder, Big Py in 21 others 24
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se