ludiluka Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 9 minutes ago, Dark said: Še nekaj današnjih motorističnih vtisov: V Novemgradu me zbudi močno deževje, ki je zajelo zjutraj Istro in mi pokvarilo popoldansko vrnitev domov. Ko dež preneha, se odpravim iz Novegagrada, Buzeta (mokra cesta), Črnega Kala, Postojne, Kačjih rid, Cerknice, Rakitne v Ljubljano. V Ljubljani pa na avtocesto, saj je nebo v ozadju napovedovalo močno deževje. Na bencinski črpalki v Lukovici vreme preverim še satelitski karti padavin (vreme.arso) in se oblečem v dežni kombinezon. Močno dežuje do Celja, zato pot nadaljujem pa avtocesti kar do Maribora, ki se koplje v soncu. Zato na sončnem Lentu kar nekaj začudenih pogledov na motorista v dežni obleki... Kljub muhastemu vremenu - lep motoristični vikend - in v krogu družine ogled posnetka današnje dirke Moto GP... Pomoje so se čudli od kdaj imajo cestarji motorje za službena vozila gradbenik, sunnygirl, Ćale in 3 others 6
Popularna objava semz Objavljeno Junij 5, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 Zdravo, Včeraj sem šel iz Kranja, čez Tuhinsko dolino in Prebold na Marijo reko. Cesta je kar lepa posebno iz te smeri. Druga stran, ko se spuščaš proti Trbovljam pa me je malo razočarala. Potem sem šel, čez Zagorje ob Savi proti Izlakam. V Izlakah sem zavil proti Moravčam in Domžalam. Nato sem moral obrniti proti domu, ker me je že čas preganjal. Dobrih 180 km. Danes pa iz Kranja proti Ljubljani, čez Rakitno v Cerknico. Tam nekje sem zavil proti Gornjem jezeru. Nato je bila dilema ali obrniti proti hrvaški ali ostati pri nas. Na koncu sem se odločil, da ostanem pri nas in zavil proti Bloški polici. In zavil proti Bloškem jezeru, kjer sem imel pavzo. Še Medo mi je pomagal ribe lovit, pa žal nisva imela sreče. Jaz sem pozabil palico doma, Medotu pa niso prijemale. Odšel proti Ribnici in Kočevju. Vmes sem zavil proti Osilnici. Želel sem preveriti, kje bi se lahko poleti prišel ohladit. Pa žal tega nebo mogoče Ker je povsod ta žičnata ograja in ne prideš zraven. Na nekaj odsekih je kakšna luknja. Nato sem ob Kolpi odšel pri Kočevju. Nekje pred Kočevjem sem zavil proti Črnomlju, sredi poti proti Koprivniku. Nekaj km lepa cesta nova nato pa kar nekaj km makedam. Vendar je bil vsaj utrjen in brez večjih lukenj. Tako, da se je dalo dokaj normalno peljati. Ven sem prišel nekje pred Črnomljem. Iz Črnomlja sem nadaljeval proti Dolenjskim Toplicam in Žuženberku. Iz Črnomlja ven me je prehitela skupina sedmih avstrijskih BMW-jašev. Če se prav spomnim sem jih nekaj dni nazaj srečal na počivališču v Lukovici. Vmes me je nekajkrat dobila kakšna ploha. Ravno prav, da sem ščistil vizir od čelade. Ker je iz Žužemberka proti Ivančni Gorici začelo kar lepo padat, sem v Ivančni Gorici zavil na avtocesto proti Ljubljani in domu. Nabralo se je odličnih 380 km. LP Uroš builder, Slow, notranc in 9 others 12
Tedybear Objavljeno Junij 5, 2016 Opozori Objavljeno Junij 5, 2016 pred 10 minutami, semz pravi: Zdravo, Včeraj sem šel iz Kranja, čez Tuhinsko dolino in Prebold na Marijo reko. Cesta je kar lepa posebno iz te smeri. Druga stran, ko se spuščaš proti Trbovljam pa me je malo razočarala. Potem sem šel, čez Zagorje ob Savi proti Izlakam. V Izlakah sem zavil proti Moravčam in Domžalam. Nato sem moral obrniti proti domu, ker me je že čas preganjal. Dobrih 180 km. Povsem isto turo (moj start je 1,5 km od centra Bleda) sem včeraj naredil tudi jaz. Izvedba je bila zgodnje popoldanska. builder, bobi1001 in NumLock 3
izibajker Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 pred 10 urami, semz pravi: Zdravo, Včeraj sem šel iz Kranja, čez Tuhinsko dolino in Prebold na Marijo reko. Cesta je kar lepa posebno iz te smeri. Druga stran, ko se spuščaš proti Trbovljam pa me je malo razočarala. Kako to misliš, da te je razočarala? Kaj konkretnega je bilo, kar ni izpolnilo tvojih pričakovanj? Zahtevni ovinki, kvaliteta asfaltnega nanosa, gostinska ponudba, razgledne točke...
skategrizzly Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 pred 15 urami, semz pravi: Zdravo, Včeraj sem šel iz Kranja, čez Tuhinsko dolino in Prebold na Marijo reko. Cesta je kar lepa posebno iz te smeri. Druga stran, ko se spuščaš proti Trbovljam pa me je malo razočarala. Potem sem šel, čez Zagorje ob Savi proti Izlakam. V Izlakah sem zavil proti Moravčam in Domžalam. Nato sem moral obrniti proti domu, ker me je že čas preganjal. Dobrih 180 km. Danes pa iz Kranja proti Ljubljani, čez Rakitno v Cerknico. Tam nekje sem zavil proti Gornjem jezeru. Nato je bila dilema ali obrniti proti hrvaški ali ostati pri nas. Na koncu sem se odločil, da ostanem pri nas in zavil proti Bloški polici. In zavil proti Bloškem jezeru, kjer sem imel pavzo. Še Medo mi je pomagal ribe lovit, pa žal nisva imela sreče. Jaz sem pozabil palico doma, Medotu pa niso prijemale. Odšel proti Ribnici in Kočevju. Vmes sem zavil proti Osilnici. Želel sem preveriti, kje bi se lahko poleti prišel ohladit. Pa žal tega nebo mogoče Ker je povsod ta žičnata ograja in ne prideš zraven. Na nekaj odsekih je kakšna luknja. Nato sem ob Kolpi odšel pri Kočevju. Nekje pred Kočevjem sem zavil proti Črnomlju, sredi poti proti Koprivniku. Nekaj km lepa cesta nova nato pa kar nekaj km makedam. Vendar je bil vsaj utrjen in brez večjih lukenj. Tako, da se je dalo dokaj normalno peljati. Ven sem prišel nekje pred Črnomljem. Iz Črnomlja sem nadaljeval proti Dolenjskim Toplicam in Žuženberku. Iz Črnomlja ven me je prehitela skupina sedmih avstrijskih BMW-jašev. Če se prav spomnim sem jih nekaj dni nazaj srečal na počivališču v Lukovici. Vmes me je nekajkrat dobila kakšna ploha. Ravno prav, da sem ščistil vizir od čelade. Ker je iz Žužemberka proti Ivančni Gorici začelo kar lepo padat, sem v Ivančni Gorici zavil na avtocesto proti Ljubljani in domu. Nabralo se je odličnih 380 km. LP Uroš Ali samo meni ne pokaže slik, ali ima še kdo enak problem? bobi1001 1
Bmflar Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 (popravljeno) Men tut ! .... pokaže ... eno Popravljeno Junij 6, 2016. Popravil HD-Dyna pik1, bobi1001 in builder 3
pik1 Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Men tut ! .... pokaže . ... men tud ... včasih ... bobi1001, DAMI34, Bmflar in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 pred 1 uro, pik1 pravi: . ... men tud ... včasih ... sj včasih se tut Marija prkaže Bmflar, luxsa, pik1 in 1 other 4
Popularna objava Slow Objavljeno Junij 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 Danasnji vtisi... Je rekel na tehnicnem, da tako dobro dela in da je dober stroj. So vsi hoteli en krog. NumLock, notranc, DAMI34 in 14 others 17
semz Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 pred 14 urami, izibajker pravi: Kako to misliš, da te je razočarala? Kaj konkretnega je bilo, kar ni izpolnilo tvojih pričakovanj? Zahtevni ovinki, kvaliteta asfaltnega nanosa, gostinska ponudba, razgledne točke... Mogoče sem se napačno izrazil. Malo me je razočaral asfaltni nanos na drugi strani, ko se spuščaš proti Trbovljem. Ker iz Prebolda gor sem bil kar presenečen nad asfaltom. Ovinki so pa poezija. Peljal sem se okoli 50 čez ovinke pa sem skor na vsakem drsal z tačko po tleh. V gostišču so pa tudi prijazne kelnarce. Cesta, ki jo bom v prihodnosti še obiskal. LP Uroš PS. Probajte odpreti v chromu. Mogoče ima mozilla težave z odpiranjem slik.
skategrizzly Objavljeno Junij 6, 2016 Opozori Objavljeno Junij 6, 2016 pred 2 urami, semz pravi: PS. Probajte odpreti v chromu. Mogoče ima mozilla težave z odpiranjem slik. Uporabljam Chrome in mi jih ne pokaže, razen ene HyperJack, sunshine15 in izibajker 3
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Junij 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 Pelu, pelu NumLock, Kmet2, HyperJack in 23 others 26
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Junij 7, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 7, 2016 (popravljeno) Danes sem se zbudil, ko je bila zunaj še tema in ker nisem mogel več nazaj zapati , sem vstal, zajtrkoval, opravil "WC obveznosti", si oblekel moped oblačila in se ob 6.00 odpeljal od doma. Nazaj domov sem se pripeljal ob 14.00, po prevoženih 159 km, v katere Google Maps niso vključili mojo željo po fotografirenju Predjamskem gradu, ter vhoda v Postojnsko jamo. Po prihodu domov sem se takoj spremenil nazaj v Robertota po 6.9.2009 , ker med današnjo vožnjo sem bil zopet Roberto pred 6.9.2009. Danes sem s sabo peljal tudi zemljevid Slovenije in če ga ne bi, bi se namesto na Razdrto pripeljal v Sežano ... Popravljeno Junij 7, 2016. Popravil RobiRoberto C eagle, Slow, stuhec in 32 others 35
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 8, 2016 Vtisi mmmmm. Večinoma takšni... Mia, SuNa, mladench in 27 others 30
u-r-o-s Objavljeno Junij 8, 2016 Opozori Objavljeno Junij 8, 2016 pred 11 urami, MiNa pravi: Vtisi mmmmm. Večinoma takšni... To je proti M5 proti Mokri Gori ? sayo 1
Popularna objava C eagle Objavljeno Junij 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 8, 2016 Danes je bilo superca. S Kozine sem štartal ob 11:00 in jo mahnil proti Ridam. POČK! Tam sem dokumentiral postanek in popil malo vode. Je pa prav takrat kosil ob cesti in je bilo polno smeti, trave in kamenja na cesti.... Pol sem jo mahnil čez Planino na Unec in na AC do Ljubljane na Zaloško po objektiv, potem pa do Primeca na Vič, kjer me je najdu Kmet2. Menili smo se za skupni izlet na Kolpo, pa sem nekaj zamoču in jih prehitel, ko so še pili na Škofljici. Sem bil siguren, da so šli naprej, pa jih v Kočevju pri jezeru ni bilo... Ker sem imel cajt, sem naredu še panoramsko slikico. Pol je pa zazvonil telefon in Kmet pove, da prihajajo.... In so res prišli : Kmet2, Gsxf750 in Gusar. Spili smo drink in se odpravili v dolino Kolpe. V Fari smo zavili levo proti Staremu trgu in v gostišču Madronič pojedli najboljšo postrv na svetu!!! Tako dobre nisem še nikoli jedel. Lakota je bila huda. Še preden sem izvlekel fotkiča, je ena riba že izginila... Malo smo poklepetali, malo sem še pofotkal Kolpa v deželi Petra Klepca potem pa smo ugotovili, da se bliža čas odhoda. Čez Stari trg in Mozelj, smo se vrnili do Kočevja, spili še en drink in ugotovili, da se bliža dež... Je blo treba jt... in smo šli. Oni proti Ljubljani, jaz pa v Žlebiču levo in čez Boncarski klanec proti morju. Od Žimaric do Nove vasi me je pralo, na bencinski pumpi v Novi vasi sem se ustavil, da preverim vreme in sem zagledal Štorkljo. Benzinajo je reku, da bodo vsak cajt mlade poletele.... In pol sem se odpravil proti Postojni, ker pa se je dež krepil, sem kar v Rakeku zapeljal na AC in jo pihnu domov. Tko, skupno sem naredil 420 km, poskusil odlično postrv in spoznal tri fejst dedce. Hvala za prijetno družbo, pa upam, da še kdaj... Če pa pridete kaj na obalo, pa saj veste.... klic v sili ali pa glas ljudstva...za kavo se no zmeri najdlo Lp, C eagle sohen, NumLock, Kmet2 in 25 others 28
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 8, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 8, 2016 (popravljeno) pred 6 urami, u-r-o-s pravi: To je proti M5 proti Mokri Gori ? Nope Kanjon Morače. Današnji vtis pa 910km črnogorke, jadranke, bosanke, pa spet jadranke na koncu pa še tuširanje iz NM do CE. Zjutraj v Sutomoru še vse zaspano, ko ti "mica pravi", da je pot predolga za izračun... se podaš na trajekt čeprav le za 10 minut. Nato pa v hrib nad morje Pa nazaj proti morju, vmes na kavico Slikat Bačinska Malo pred domom pa navleči "dežjaka" Vse skupaj pa traja 15ur. Vtisi, ki jih je potrebno doživet. Popravljeno Junij 8, 2016. Popravil MiNa NumLock, ciciban, Fazer03 in 37 others 40
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 Mina iz Boke si jo potegnil do doma ? Bmflar 1
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 pred 6 minutami, Kmet2 pravi: Mina iz Boke si jo potegnil do doma ? po slikah sodeč ja, pa zihr je 2 uri prišparal, ko je šel na trajekt čez boko. Kmet2 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Junij 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 (popravljeno) pred eno uro, Kmet2 pravi: Mina iz Boke si jo potegnil do doma ? Iz Sutomora, kar je še 60 km nižje od Boke. Nisem bil sam, me je moja na svoji "Yamahci" spremljala tako, da en globok tudi njej. Nekaj sva se pa po AC švercala okrog Splita (109km) in potem od Žute Lokve do Bosiljeva (75km). Od novega Mesta do Celja naju je pa na koncu pošteno opralo. Talepe odseke jadranke sva prevozila seveda po "predpisih" . A, še to, so nama na bosanski meji (Klobuk) pretresli vso prtljago. Tud "usrane štunfe" so nama pretipal. A ma to kaj veze, ker te poznam . Popravljeno Junij 9, 2016. Popravil MiNa SuNa, KyoKon, u-r-o-s in 14 others 17
Kmet2 Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 pred 1 minuto, MiNa pravi: Iz Sutomora, kar je še 60 km nižje od Boke. Nisem bil sam, me je moja na svoji "Yamahci" spremljala tako, da en globok tudi njej. Nekaj sva se pa po AC švercala okrog Splita (109km) in potem od Žute Lokve do Bosiljeva (75km). Od novega Mesta do Celja naju je pa na koncu pošteno opralo. Talepe odseke jadranke sva prevozila seveda po "predpisih" . A, še to, so nama na bosanski meji (Klobuk) pretresli vso prtljago. Tud "usrane štunfe" so nama pretipal. A ma to kaj veze, ker te poznam . Ne se hvalit da me poznaš pa boš vsepovsod prišel dobro čez Lepa Mirč za tebe vem da si dolgoprogaš , toda ženi globok poklon Moja bi me natepla že če bi samo zadaj sedela ..... builder, C eagle, Bmflar in 5 others 8
Popularna objava hitrii Objavljeno Junij 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 evo včiraj lep dan pa malo do bihača na njjaaamiii pa nazaj potem pa se vidiš nekaj po naročilu dobavni rok ni znan MarkoR, pik1, jskrablin in 23 others 26
Danilo D Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 Takolo nivo sem pa tud js kakšen teden nazaj v Bihaću vidu Fantocci 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se