Popularna objava vandrovec Objavljeno Marec 4, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 4, 2016 Mi je bilo res potrebno rinit v sneg, sedaj je pa motor umazan? ...pa zadel v plastični obcestni stebriček in desni ščitnik za roke razstavil, podrsan je bil že prej...ptiča povozil Maximus, MiNa, Schultz in 13 others 16
Popularna objava nemo Objavljeno Marec 4, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 4, 2016 (popravljeno) Sončno - oblačen petek... Planinsko polje pod vodo Na ridah ... vacuum Na OMV vacuum Pocukrani Nanos... Vremščica pod snegom, ne, ne danes, naslednjič... kje so lastovke, pomlad je že tu... Viki... vacuum... paššššššeeeeeeee... Dolomiti niso daleč ... vsaj zgleda tako... Nanos je tudi blizu... Morjeeeee Ivooooooo... Strunjanska idila ... Jutri pa na vzhod ... za uravnoteženje Popravljeno Marec 4, 2016. Popravil nemo sunnygirl, notranc, Haki in 45 others 48
Popularna objava robot Objavljeno Marec 6, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 6, 2016 Sabotin danes notranc, sayo, mladench in 21 others 24
Popularna objava Haki Objavljeno Marec 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 Končno en suh dan in malo vijuganja po domačih krajih pred službo MiNa, skalar36, Kmet2 in 23 others 26
Greencaj Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 1 hour ago, Haki said: Končno en suh dan in malo vijuganja po domačih krajih pred službo Kje je ta cestica? Zgleda prou fajna
Popularna objava bajkr88 Objavljeno Marec 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 Mrzl je blo , ampak lusn builder, Janezs, Zivnorc in 20 others 23
Haki Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 pred 3 urami, Greencaj pravi: Kje je ta cestica? Zgleda prou fajna Ta cesta konkretno povezuje vasi Vrabče in Gradišče pri Štjaku, drugače pa je veliko takšnih in podobnih cestic v okolici Štanjela robot in DAMI34 2
Popularna objava solorider Objavljeno Marec 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 Golica 2016 razdevičena. Lepih in prijetnih 225km. Fazer03, Haki, TakeALookAround in 35 others 38
Popularna objava luxsa Objavljeno Marec 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 Danes lepih 560 km po Primorski, Istri i Kvarneru. Slik ni,mam pa price,smo se srecal na kofetu zjutraj pa zvecer,smo delal podobne kroge. builder, Zivnorc, Ferrarist in 9 others 12
DAMI34 Objavljeno Marec 10, 2016 Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 (popravljeno) pred 4 urami, Greencaj pravi: Kje je ta cestica? Zgleda prou fajna če se ne motim tukilele: https://www.google.si/maps/@45.8782604,13.8206833,3a,75y,154.59h,83.87t/data=!3m7!1e1!3m5!1sJnjSkGLN-_hcCofNfrd3lA!2e0!6s%2F%2Fgeo2.ggpht.com%2Fcbk%3Fpanoid%3DJnjSkGLN-_hcCofNfrd3lA%26output%3Dthumbnail%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26thumb%3D2%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D122.98531%26pitch%3D0!7i13312!8i6656?hl=sl ops, sem videl je Haki dal drugo lokacijo, ampak tudi tale je zanimiva, čez Preserje, pa si v Braniku, potem pa pičiš na Štanjel Popravljeno Marec 10, 2016. Popravil DAMI34 Zivnorc, Maximus, Haki in 1 other 4
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Marec 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 Končno! Prva letošnja vožnja. Kako se reče...kratkih a sladkih popoldanskih 51km Maximus, Natty, notranc in 8 others 11
Popularna objava mez Objavljeno Marec 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 27 minutes ago, luxsa said: Danes lepih 560 km po Primorski, Istri i Kvarneru. Slik ni,mam pa price,smo se srecal na kofetu zjutraj pa zvecer,smo delal podobne kroge. A smo kafe pili skupaj? MPeco, DAMI34, pik1 in 23 others 26
Popularna objava UnionJack Objavljeno Marec 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 prvih cca 400. res odlična vožnja, leti in drži. mal je zoprno ker se 1 in 2 iztečeta precej hitr, ampak res vleče in skoz je na tazadnem planinsko polje u kanujih plomin na 16+ in nepreveč vetra pa še zraven umaga, use po starem lepa uverturna ! DAMI34, gsxf750, TakeALookAround in 32 others 35
Popularna objava Whiskey Objavljeno Marec 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 10, 2016 (popravljeno) Ker je brilo pod Velebitom, sem šu po escape varianti. Na pamet nebi vedu kaj Uniona matra pr ke Brezovici pr Gradinu, razn gor pa dol. Mal kasnej Grožnjan na dol. Blo je prav vroče ... pa ne za balanco :-) Do svetilnika ne gre, razbitine pr' Savudriji še zmeri stojijo Iz Dragonje takoj desno pri samaforju ... pa še mal gor po vinski cesti Zdej smo pa že pri Pomnjanu. Razgled k' trga gate Za nakonc pa še proti Kubedu Popravljeno Marec 10, 2016. Popravil Whiskey TakeALookAround, nemo, Zivnorc in 29 others 32
skalar36 Objavljeno Marec 11, 2016 Opozori Objavljeno Marec 11, 2016 13 hours ago, UnionJack said: prvih cca 400. res odlična vožnja, leti in drži. mal je zoprno ker se 1 in 2 iztečeta precej hitr, ampak res vleče in skoz je na tazadnem Škoda da nism... Tole glede prestav pa ne vrjamem. Boš dal za probat, da vidm UnionJack 1
Popularna objava Haki Objavljeno Marec 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 11, 2016 Kljub kislemu vremenu je blo fajn it do logatca gume menjat skalaprava, jany, Janezs in 15 others 18
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 11, 2016 Jz pa iz servisa domov ,celih 10km DXR16, mladench, Ferrarist in 20 others 23
Popularna objava stromar-aly Objavljeno Marec 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 12, 2016 Na januarski furi sem se mal prehladil, pa sem rajši počakal na marec. Zdej je pa že 20 *C in se je res prijetno vozit :-) Santa Barbara Ostali udeleženci v prometu Mal na obalo pogledat Vmes sem moral še mal na dež prestavit, k se je ful ulilo Sončni zahod v Los Angelesu Ni švoh. Dons pa naprej. :-) UnionJack, pik1, mladench in 32 others 35
Popularna objava Lipstick Objavljeno Marec 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 12, 2016 Zgodnje spomladanski vtisi: Mia, Ktr1sk, SuNa in 23 others 26
motolover Objavljeno Marec 12, 2016 Opozori Objavljeno Marec 12, 2016 Kravco bo treba preobuti za take vožnje. 5 hours ago, stromar-aly said: Na januarski furi sem se mal prehladil, pa sem rajši počakal na marec. Zdej je pa že 20 *C in se je res prijetno vozit :-) Tam se da voziti tudi januarja. Ne vem kako je zdaj, včasih je bilo celo zimo nad 20 stopinj, seveda čez dan, ponoči si rabil kako jakno čez kratke rokave. Vidim, da poslušaš neko Jack FM postajo. Ali je KIIS FM še vedno top LA postaja? Kam si še kaj namenjen? US1 proti San Franciscu? Santa Barbara je bolj enodnevna vožnja. Skratka, zavidam ti Janezs, notranc, bobi1001 in 4 others 7
pik1 Objavljeno Marec 13, 2016 Opozori Objavljeno Marec 13, 2016 pred 17 urami, motolover pravi: Kravco bo treba preobuti za take vožnje. Tam se da voziti tudi januarja. Ne vem kako je zdaj, včasih je bilo celo zimo nad 20 stopinj, seveda čez dan, ponoči si rabil kako jakno čez kratke rokave. Vidim, da poslušaš neko Jack FM postajo. Ali je KIIS FM še vedno top LA postaja? Kam si še kaj namenjen? US1 proti San Franciscu? Santa Barbara je bolj enodnevna vožnja. Skratka, zavidam ti . ... ahahahahaha .... ... svetovni "vodič" ... a si rajši kar izbrisal moj post od prejle ??? ... da ti ne bo nerodn, ker se samo s prstom po zemljevidu voziš ??? DAMI34, Kmet2, dopolavoro in 1 other 4
Popularna objava Efendi Objavljeno Marec 13, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 13, 2016 Današnji vtisi - NEPONOVLJIVI (upam da res)! Privlečem moped iz gartaže, potem pa navlečem podkapo, nataknem čelado, se opasam s "ta malo želvico", zapnem jakno in prav s kirurško natančnostjo navlečem še rokavice. Potem se še malček pretegnem v vse smeri, da se vse "lepo uleže" in me ne bo slučajno kje kaj vezalo, vleklo in motilo. Skratka, predigra po vseh pravilih. Zajaham moped, z občutkom, pa vendar odločno obrnem ključ, premišljeno pritisnem magični rdeči knofek...IN NIČ!!!! NIČ!!! Totalno NIČ!!! Je crknu akumulator, baraba pokvarjena izdajalska! Aja - prevoženih (preporivanih) cca 10 metrov na rikverc (iz garaže) in 10 metrov "s kljunom naprej" nazaj v garažo. se mi zdi, da take blazne razdalje v enem šusu še nikol nisem spravil skupaj. Pa upam da tud' nikol' več. Keiko, Kor13, Kmet2 in 17 others 20
Rocky Objavljeno Marec 13, 2016 Opozori Objavljeno Marec 13, 2016 pred 11 minutami, Efendi pravi: Današnji vtisi - NEPONOVLJIVI (upam da res)! Privlečem moped iz gartaže, potem pa navlečem podkapo, nataknem čelado, se opasam s "ta malo želvico", zapnem jakno in prav s kirurško natančnostjo navlečem še rokavice. Potem se še malček pretegnem v vse smeri, da se vse "lepo uleže" in me ne bo slučajno kje kaj vezalo, vleklo in motilo. Skratka, predigra po vseh pravilih. Zajaham moped, z občutkom, pa vendar odločno obrnem ključ, premišljeno pritisnem magični rdeči knofek...IN NIČ!!!! NIČ!!! Totalno NIČ!!! Je crknu akumulator, baraba pokvarjena izdajalska! Aja - prevoženih (preporivanih) cca 10 metrov na rikverc (iz garaže) in 10 metrov "s kljunom naprej" nazaj v garažo. se mi zdi, da take blazne razdalje v enem šusu še nikol nisem spravil skupaj. Pa upam da tud' nikol' več. Že po prvih dveh besedah sem si rekel, " ni mu zakurblal stroj - akomulator. Če sem odkrit me kar spreleti, ko bom sam bo dobrih 4. mesecih vtaknil ključ in upal na kaj več kot težko obračanje stroja. Dejstvo pa je to, da je bolje, da ti je zaspal čez zimo kot pa, da ti rikne nekje v kaki vukojebini. builder, Efendi in notranc 3
skalar36 Objavljeno Marec 13, 2016 Opozori Objavljeno Marec 13, 2016 Ha. Sva šla lani z prjatlom, z kombijem na jadranko. Parkirava pred Lidlom v Novem vinodolcu, tam pa njegova Aprilia-nč, nula. Sva potem oživela z porivanjem. Mal kondicije. Sva šla z drugmu parjatlam na Veliki Klek. Greva v Kranjski Gori na kavico. Ko hoče potem vžgat motor-nič. Se kr pozna teža za porivat tale CBF 1000. Pa veš kok človeku vroče postane, ko je taka situacije, čeprov je zunaj zmerna temperatura!? Pa še za na maraton se bom lohk prjavu mam tok kondicije. Jaz vedno najprej vžgem motor, potem se pa začnem oblačit. Se še iz vojske spomnem kva je 5 min oblačenja-takrat je pa motor ogret, da a loh že mal prtisnem. Efendi, gradbenik in builder 3
DAMI34 Objavljeno Marec 13, 2016 Opozori Objavljeno Marec 13, 2016 pred 37 minutami, skalar36 pravi: Ha. Sva šla lani z prjatlom, z kombijem na jadranko. Parkirava pred Lidlom v Novem vinodolcu, tam pa njegova Aprilia-nč, nula. Sva potem oživela z porivanjem. Mal kondicije. Sva šla z drugmu parjatlam na Veliki Klek. Greva v Kranjski Gori na kavico. Ko hoče potem vžgat motor-nič. Se kr pozna teža za porivat tale CBF 1000. Pa veš kok človeku vroče postane, ko je taka situacije, čeprov je zunaj zmerna temperatura!? Pa še za na maraton se bom lohk prjavu mam tok kondicije. Jaz vedno najprej vžgem motor, potem se pa začnem oblačit. Se še iz vojske spomnem kva je 5 min oblačenja-takrat je pa motor ogret, da a loh že mal prtisnem. 1. jebeš take prjatle, k jim ne kresne 2. poskusi poribat benellija tnt1200...groza builder, Rocky in Efendi 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se