3nity Objavljeno Julij 9, 2016 Opozori Objavljeno Julij 9, 2016 (popravljeno) Aaa, thx! Sem se zapičila v to, da je pregrada v dolini in mi potem most ni šel v račun Kakorkoli, najbrž ni kul, da rinemo po tej cesti (ko ni varnostnikov ), glede na to, da je skalovje nestabilno. Se je že dvakrat fajn usulo (na srečo ponoči, ko ni bilo nobenega na cesti). Glih tako...v vednost tistim, ki tega ne vedo Popravljeno Julij 9, 2016. Popravil BolhA^ pik1, maxiscooter in DAMI34 3
NumLock Objavljeno Julij 9, 2016 Opozori Objavljeno Julij 9, 2016 Iz Passo Pramollo v Pontebbo je bila pred leti (morda dve leti in pol nazaj) cesta tako slaba, da bi motor raje nesel, kot se z njim peljal. Hujša, kot je cesta z Vršiča proti Kranjski v kolikor je niso že porihtali.
Popularna objava gusar Objavljeno Julij 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2016 (popravljeno) vtisi iz petkovega potepanja po velikemKleku akrapovič v hiroglifih Popravljeno Julij 9, 2016. Popravil gusar DAMI34, builder, RobiRoberto in 22 others 25
Popularna objava Slow Objavljeno Julij 9, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 9, 2016 Za danasnje vtise se je nabralo kar lepo stevilo kilometrov. Proti Savinjski dolini... v Logarsko dolino, cez mejo v Avstrijo preko Pavlicevega sedla in nato do Eisenkappel. Polkrog do Ferlacha in potem nazaj proti Sloveniji cez Ljubelj itd. V Gornjem gradu je sredi travnika bolnika/poskodovanca pobral "resevalni" helikopter. Tu, cca. 100 metrov zadaj na travi zraven koruznega polja. Prepovedan promet v obe smeri zaradi moznosti napada dinozavrov. Futr v Bofu, Kranj in do 0.5% alkohola. MPeco, Andrejcer, Frenk 67 in 23 others 26
DAMI34 Objavljeno Julij 10, 2016 Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 pred 18 urami, BolhA^ pravi: Aaa, thx! Sem se zapičila v to, da je pregrada v dolini in mi potem most ni šel v račun Kakorkoli, najbrž ni kul, da rinemo po tej cesti (ko ni varnostnikov ), glede na to, da je skalovje nestabilno. Se je že dvakrat fajn usulo (na srečo ponoči, ko ni bilo nobenega na cesti). Glih tako...v vednost tistim, ki tega ne vedo v bistvu je ovira čez celo cesto. Čeprav, nekaj delajo, tako da zna biti kmalu zrihtano. Po mojem je kr interes, da se cesta odpre.
Popularna objava dAlencc87 Objavljeno Julij 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 Včeraj spet malo po cudoviti Trenti..Grosuplje-Bovec-Kr.gora-domov..lepih 340km sohen, RobiRoberto, MiNa in 19 others 22
Popularna objava Schultz Objavljeno Julij 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 Včeraj naredil spet eno v hribe. Ob sedmih sem jo mahnil do mejnega prehoda Vrtojba, tu pa po AC do Gemone. Po plačilu cestnine po regionalki mimo jezera "Cavazzo Carnico", do Tolmezza in naprej čez prelaz "Monte Croce Carnico". Tu gor sem si prvočšu eno kofe in frišno pečen brioš. utrinki: Po pavzi pa spust v Avstrijo.... avstrijska stran prelaza Po spustu sem nadaljeval skozi Mauthen proti Oberdrauburg, kjer je ratalo tole: Oberdrauburg Nato pa levo in za Lienz. Ta del je zelo ravninski in kaj kmalu preideš v skušnjavo, vendar so tu prijazni motoristi, ki ti lepo nakažejo da je radar. Fritzi so lepo bili skriti v grmovju in čakali na padalce. No mojih ojrotov niso vohali. Po Lienz-u še malo ravnine in v naselju Huben gor v hribe proti prelazu "Staller". V St. Johann in Defereggen sem na črpalki še natankal po ceni 1,134 eura. V Italiji so se cene gibale od 1,49 do 1,55 za liter zelenca. Na vrh prelaza Staller sem prišel pet minut pred odprtjem. Na AUT strani odpirajo vsako polno uro za 15 minut (npr. od 11.00 do 11.15), na ITA strani pa 30 minut kasneje (npr. od 11.30 do 11.45), ker italijanska stran je široka za en dober avto. Še utrinki: Na vrhu sem naredil pavzico in počakal, da se je direndaj odpravil za vse soude v dolino. cca. 3 minute pred zaprtjem ceste sem se odpravil v dolino in užival sam samcat pri nizanju ovinkov. Srečal sem samo nekaj zamudnih Pantanijev. V dolini pa čez prelaz Furcia in proti Corvari. Tu pa čez prelaz Compolongo do Arabe, kjer sem si privoščil eno pizzo. Po kosilu pa nazaj v sedlo in proti Barcisu preko prelaza Stoulanza. Longarone s ptičje perspektive jez Vajont Po jezu je lušna ovinkasta cesta, samo so postavljeni radarji s kamerami, ki te slikajo odpredi, odzadi,... enga sem spregledal in mimo njega šel z 80 km/h kjer je omejitev 50. Če bo prišla kartolina iz Italije.....bo treba plačat. Jezero Barcis Pri jezeru Barcis še zadnja pavza in eno kofe. Potem pa po kuhajoč po dolini pri 33°C proti domu. Domov pripeketal z rezervo in tankal pri nas. Skratka lušnih in sončnih 611km. Frenk 67, tazzy, DAMI34 in 30 others 33
Popularna objava Schultz Objavljeno Julij 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 pozabil še prilimat načrt turce dondule, notranc, sunshine15 in 11 others 14
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Julij 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 (popravljeno) 1. Ker je to moje najhitrejše prevozno sredstvo, bom objavil v tej temi, čeprav bo verjetno zopet kdo pripomnil, da bi moja objava bolj sodila na kakšen kolesarski forum ... 1. Danes sem se "vročinskemu udaru" izognil tako, da sem se od doma odpeljal takoj po zajtrku, pri prijetnih 19 oC. 2. Med vožnjo proti Godoviču me najbrž še nikoi ni prehitelo in pripeljalo nasproti toliko motoristov, kakor danes. 3. Ker bi drugače moj današnji video posnetek trajal velikooo veeeč časaaaa kakor obstoječi, sem svojo današnjo vožnjo raje posnel v obratni smeri (Godovič / Podrateja), kakor sem jo v preteklosti najraje prevozil z vsakim od mojih treh mopedov. 4. Prometni prekršek "itak", ker snemanje stanja pred rdečo lučjo na semafarju ne bi "pasalo" v moj video in tudi zato, ker sem vedel kam se lahko izognem nasproti vozečim vozilom. 5. Vožnja je trajal maanj kakor 15 mint, objava mojega posnetka na Youtobe pa več kakor dve uri in pol. Popravljeno Julij 10, 2016. Popravil RobiRoberto builder, ludiluka, malakai in 15 others 18
Popularna objava igorkr Objavljeno Julij 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 Da po dolgem času dam še jst en vtis Par slik iz svetovnega srečanja Ducatijev in potepov po bližnji in daljni okolici Misana (Romania) robot, Slow, Whiskey in 42 others 45
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 Onlajn mokri vtisi alko1, Andrejcer, dondule in 18 others 21
Popularna objava dlicen Objavljeno Julij 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 Z najzahodnejšega dela dežele. markII, robot, MPeco in 13 others 16
ludiluka Objavljeno Julij 10, 2016 Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 1 hour ago, DAMI34 said: Onlajn mokri vtisi A ti tud jst sm glih včeraj moped opral
Popularna objava mladench Objavljeno Julij 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 Na sever? Na jug? Na vzhod? na zahod? ma niseem vedel kam it ampak sem se prav odločil... super je bilo! Štar iz Lj ob 8:30 in gasss do Logatca po AC potem pa prva pavza za kafico malo pred Mostom na Soči. Sonce že kar lepo ogrelo in kaj daleč nisva prišla se je bilo treba ohladit... Log pod Mangartom... odlično za prekrvavitev gremo dalje, čez Predel in Sella Neveo, Pontebbe do Trbiža, kjer sva zavila v Avstrijo... timeout ob 14h vroooočeee vmesni cilj je bil Pyramidenkogel. (11€ vstop + 4€ za sput s tibiganom) No v Celovcu sva mal zalutala en križiče prehit desno zavil pa se vrnil v Borovlje namesto direktno do Galicije nč hudega, vseeno sva šla še čez Železno kaplo na Jezersko pa dam. 447km. Super. skategrizzly, domina, NumLock in 21 others 24
Popularna objava vuk76 Objavljeno Julij 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 (popravljeno) Ena hitra jutranja,,,start skoraj tocno ob 07:00h. Iz MB cez Radlje na Weinebene, nato na Packsattel in cez Hebalm, Eibiswald, Radlje spet domov. Hitrih 250km. Medtem ko sem se jaz ze vracal domov se je v kontra smeri ze zacela fajn guzva. Odlocitev se izogniti Golici je bila kar prava. Popravljeno Julij 10, 2016. Popravil vuk76 pik1, Schultz, domina in 18 others 21
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Julij 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 Danes; Ljubljana-Pokljuka-Bohinj-Soriška planina-Idrija (Godešič)-Ljubljana (312km) Cool tura Yagi KilleRBee, notranc, pik1 in 11 others 14
ludiluka Objavljeno Julij 10, 2016 Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 12 minutes ago, Yagi-san said: Danes; Ljubljana-Pokljuka-Bohinj-Soriška planina-Idrija (Godešič)-Ljubljana (312km) Cool tura Yagi si bil slučajno na petrolu v idriji ?
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 10, 2016 Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 Ne, v Idriji je bila pavza pri nekem trgovskem kompleksu.... Yagi ludiluka 1
Popularna objava miha9977 Objavljeno Julij 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 10, 2016 na Roglo in nazaj po makedamu do Milslinje pa še malo po sg-ju pa nazaj domov čez Velenje ciciban, gsxf750, RobiRoberto in 13 others 16
Haki Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 Učer pa ni blo nobene muhe po dolini Idrijce, za par minut sm pomislu, da že dež pada NumLock, Slow, notranc in 6 others 9
Popularna objava kaca1 Objavljeno Julij 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 (popravljeno) Včeraj......je Malta pokala! Pa ne zaradi vročega sonca, ampak zaradi gužve Kaj pa se dogaja?! Avstrijci sigurno nekaj talajo zastonj! V izogib posledicam, če bi jez, zaradi preobremenjenosti z vsem tem "železjem" slučajno popustil, parkiramo na zgornji park plac. Tudi razgled je lepši od zgoraj... No, pa ne samo zaradi tega. Tudi zato, ker nismo imeli namena cel dan "kampirat" na jezu, ampak še malo pogledat po naši severni sosedi. Mi že nazaj, za gor pa še vedno gužva... Ker je bil Katschberg, baje zaradi plazu, zaprt, smo se vrnili do Seebodna se mimo ... ...Millstatterskega jezera povzpeli do ... nad Bad Kleinkircheimom. Po "klasični" poti - skozi Feldkirchen in Celovec, čez Dravo...in skozi Karavanke ... ...na našo stran Pa še približna trasa poti: Popravljeno Julij 11, 2016. Popravil kaca1 3nity, Haki, UnionJack in 28 others 31
Janezs Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 16 minutami, kaca1 pravi: OMFG. Brez besed. Haki in c3c 2
maus Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 21 minutami, kaca1 pravi: Včeraj......je Malta pokala! Pa ne zaradi vročega sonca, ampak zaradi gužve kok si pa morau gont, da si vse do vrha prehitu ma jeba je ... po unih klukah, ko kakšen začetnik pade sredi ovinka je pol vzadi masakr ... js sm biu nazadne pred ene 3 leti, pa je blo skor prazn ... res pa je, da je bla na vrhu tut moja zadnja guma prazna in sem se po napou prazni dol pelu Bmflar in izibajker 2
kaca1 Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred eno uro, maus pravi: ... res pa je, da je bla na vrhu tut moja zadnja guma prazna in sem se po napou prazni dol pelu Še dobr da je bla ta druga polovica polna! Bmflar, Slow in maus 3
maus Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 (popravljeno) pred 5 minutami, kaca1 pravi: Še dobr da je bla ta druga polovica polna! sj je bla ... vsako pumpo do naklega sm spodnji del gume jo dofilavu ... pol mi je pa pr naklem na AC inekcijo vn vrgl pr ene 160 ... pol sm morau pa ustaut pa sm meu vtise so mi priskočili fantje iz MC Freising Riders in odpelal mopedek domou matr .. se ne spomnim kdaj je blo to ... mogoče se @MARJA spomne Popravljeno Julij 11, 2016. Popravil maus Bmflar in DAMI34 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se