kaca1 Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 12 minutami, maus pravi: sm spodnji del gume jo dofilavu ... pol mi je pa pr naklem na AC inekcijo vn vrgl pr ene 160 ... diujak!!! Če bi se 140, al pa 180 pelu, bi blo dobr, ker gliste baje samo tm okrog 160 vn meče pred 15 minutami, maus pravi: . pol sm morau pa ustaut mahhh, brez veze - ti b se kr naprej pelu! pred 17 minutami, maus pravi: pa sm meu vtise Še dobr da se nisi še ti kam vtisnu! - bi mogl pol spet cesto flikat OK , nehajmo smetit.... Haki, Bmflar in maus 3
kaca1 Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 33 minutami, kaca1 pravi: Še dobr da se nisi še ti kam vtisnu! - bi mogl pol spet cesto flikat Še dobr da se nisi še ti kam vtisnu! - bi mogl pol spet cesto flikat maus 1
maus Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 10 minutami, kaca1 pravi: Še dobr da se nisi še ti kam vtisnu! - bi mogl pol spet cesto flikat js ne diujam Haki in Bmflar 2
NumLock Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 3 urami, maus pravi: js sm biu nazadne pred ene 3 leti, pa je blo skor prazn ... res pa je, da je bla na vrhu tut moja zadnja guma prazna in sem se po napou prazni dol pelu Hja, lako tebi, ko maš 50kg s čelado vred! Ti bi lahko mel obe prazni. Kor13, Haki in maus 3
Popularna objava tonystx Objavljeno Julij 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 Že od petka ful dnevnih vtisov, sam cajta za pisat ni blo. Prijatelje iz Nemčije smo vodil po naših prelepih cestnih luknjah. V Petek do Bistre na ogled muzeja. V soboto do Madroniča na Kolpo mal se osvežit, potem pa še ena tolažilna fura v nedeljo do Tržišča in preko Otočca nazaj proti domu. Hvala Ribniškim motoristom za pomoč pri urejanju prometa. Je šlo kot po maslu. Skupinica je štela 99 motorjev. Predvsem pa hvala policistom ,ki so nam pomagali pri spremljanju. Slow, maus, NumLock in 23 others 26
pajkica Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 no zdaj pa vem ... je blo vse rumen Haki in Bmflar 2
Popularna objava robot Objavljeno Julij 11, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 Onlajn: Čakanje na trajekt za Vis skategrizzly, Zivnorc, UnionJack in 19 others 22
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 20 minutes ago, robot said: Onlajn: Čakanje na trajekt za Vis Nic ni natovorjen Bmflar in notranc 2
robot Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 pred 22 minutami, Yagi-san pravi: Nic ni natovorjen trajekt takrat res ni bil otovorjen
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 11, 2016 Opozori Objavljeno Julij 11, 2016 12 minutes ago, robot said: trajekt takrat res ni bil otovorjen motor.press robot 1
Popularna objava skategrizzly Objavljeno Julij 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 Torej, včeraj sem se vrnil domov iz Dolenjske in kot sem omenil že v petek, bom vtise podelil tukaj. Pot je bila sicer malenkost spremenjena in zdi se mi, da sem se odločil za boljšo opcijo. Pa gremo lepo po vrsti. Ura je bila okrog 11:30, ko sem odrinil iz Vavte vasi. Napotil sem se preko mosta proti Straži, nato čez Podgoro in Prečno do Novega mesta. Tam sem se po tablah orientiral proti Trebnjemu, kar po izvozu iz Novega mesta ni bilo pretirano težko, saj se cesta večinoma giba vzporedno z avtocesto. Iz Trebnjega sem pa poskusil voziti čimbolj ob železniški progi, brez da bi zavil iz glavne ceste, saj me je ta del mikal že od takrat ko sem se k punci prvič zapeljal z vlakom. Kraji na poti, s svojimi večinoma starimi zgradbami in neokrnjeno naravo, so se mi zdeli na videz dokaj za časom, ampak meni je to vedno predstavljalo nek poseben čar To je bil tudi glavni razlog, da sem se odločil za to varianto. Deloma pa je k temu pripomoglo tudi dejstvo, da sem se čez načrtovano pot skozi Šentjernej in Kostanjevico ob Krki že peljal, pa je bilo treba poizkusiti nekaj novega. V tem odseku sem se peljal čez Gomilo, Mirno, Mokronog, Pijavice, Tržišče, Gabrje, Jelovec in Laze pri Boštanju, kjer sem se prvič ustavil, saj sta me senca okoliških gozdov in zraven ceste tekoča reka Mirna dobesedno zvabili k sebi. Malo sem se osvežil in obeležil pokrajino: Nadaljeval sem do Boštanja oz. Radne, potem pa po glavni prometnici do Krškega. Tam sem se v krožišču pri mostu odločil, da grem raziskat Trško Goro, predvsem zaradi radovednosti o tem, kakšen je razgled iz vrha. Zavijem v prvi izvoz in vozim navkreber do Trške Gore, ker se je pa hrib nadaljeval, radovednost pa ni popuščala, peljem naprej. V Čretežu pri Krškem skoraj povozim zelenca, par metrov naprej pa srečam še srno, ki se je mirno pasla. Od Čreteža motoriram do Gore, v kraju Cesta pa se ustavim in naredim par slik: Na poti v dolino, po konkretnem S-zavoju, zagledam ogromno skalno steno in seveda ponovno na hitro dokumentiram Na koncu spusta prispem na Hočevarjev trg, se usmerim proti glavni cesti in ko prispem do istega krožišča kot prej, zavijem na most, na Štajersko stran. Zbogom Dolenjska, se vidimo/vozimo ob naslednji priliki Na Štajerskem, ponovno iz "firbca" zavijem na drugi hrib, na Kremen. Ustavim se pri župnišču: Zatem se spustim nazaj do Krškega, se osvežim z dvema Schweppesoma, Aprilia pa z desetimi litri 100-tke. Oba napolnjena greva kurit kalorij v smeri Bizeljskega, Bistrice ob Sotli, Podčetrtka, Mestinj in se naslednjič ustaviva v Rogaški Slatini. Nekaj let je že tega, odkar sem bil v teh krajih in moram reči da sem jih prav pogrešal. Zraven zdravilišča naredim en večji postanek za ohladitev, malico in fotografiranje: Ohlajen in okrepčan se odpravim iz Rogaške Slatine k skoraj sosednjemu Rogatcu, od tam pa v smeri proti Majšperku in Ptujski Gori. Tam parkiram zraven Dragice in s tem zaključim s postanki za danes: Na zadnji sliki je lepo viden tip cestišča, ki sem ga imel vse do doline oz. do krožišča. Pesek ter raznorazne oblike, velikosti in tipi kamenja. Na taki podlagi motorist hitro postane veren, ko uvidi kako daleč je do ravnine. Vsaj jaz sem se malo križal Po varnem prihodu do krožišča je bil Ptuj le še streljaj stran, zaključni del poti pa je tekel čez domače kraje: Veliko Nedeljo, Ormož, Ivanjkovci,...Ob pogledu na števec Italijana na domačih tleh, je ta pokazal 245km. Ura je bila 18:45, same vožnje pa je bilo za dobre 4 ure. V preteklem tednu sva tako z majhno 2-taktno zverinico prevozila skupno 560km, od tega večinoma nepoznanih, raznovrstnih in zanimivih cest. Vreme nama je služilo, trmasti 2-taktni karakter pa se tudi ni pokazal Zelo zadovoljen in poln nepozabnih vtisov Akito, Schultz, HyperJack in 25 others 28
dreja_123 Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 18 hours ago, tonystx said: So to Medvedje ride ? Tnx & LP Andrej
Popularna objava dreja_123 Objavljeno Julij 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 (popravljeno) V soboto zjutraj sem najprej pomagat pobirat krompir. Ker smo dovolj zgodaj končali, sem najprej vrgel vase 2 čokolatina. Za popotnico sem si pripravil sirovo žemljo, pest suhih fig in 0.5l Cocacole in ob 11h startal iz Solkana proti Bovcu V Žagi sem zavil za Učjo, nato preko Sella Carniza v Rezijo. Po poti sem razmišljal, da bi ubral turo, ki jo je že večkrat opisal uporabnik Schultz - še dobro, da nisem šel do Nassfilda, ker je baje cesta bila zaprta. Tako sem šel do kraja Tolmezzo ter nato smer Villa Santina. Kmalu iz Tolmezza sem zavil levo za Verzengis. Nadaljeval sem do Sella Chiusantan. Sledil je spust po malo slabši cesti na drugo stran. Počasi mi je vožnja postajala vse bolj mučna, saj mi cesta ni bila všeč (vedno bolj ozka in luknjasta). Pa tudi prav natančno nisem vedel, kam grem... Vedel sem, da moram iskati Tramonti di Sopra, Mezzo ali Sotto, saj sem želel na Passo Rest in nazaj v Ampezzo. Tako sem sledil tablam "Tramonti" in upal, da me bo pripeljala do enega izmed treh krajev. Po dolgem času sem le dospel do širše ceste in zavil proti Tramonti di Sotto in proti Passo Rest. Po spusu iz "Rest-a" sem pomalical ter nadaljeval do kraja Ampezzo, nato preko Ville Santine do Tolmezza in zavil za Gemono. Ob cesti sem dotankal za 10eur goriva. V kraju Tarcento sem zavil preko prelaza Tanamea do Žage. V Kobaridu sem se ustavil na črpalki, kjer sem vase dolil 0.5l vode ter nadaljeval proti domu. Glede na to, da je bila vožnja raziskovanje neznanega, sem s turo 370km zadovoljen. Sicer pa mi je bil od vzponov lep edino odsek Verzengis - Chiusantan, kjer tudi potekajo gorske hitrostne dirke. Malo sem se potolažil še od Tarcenta do Učje. Ostale gorske ceste so me bolj izmučile, tako da sem takrat bolj užival v razgledu kot v vožnji... LP Andrej Popravljeno Julij 12, 2016. Popravil dreja_123 izibajker, DXR16, Slow in 18 others 21
HyperJack Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 pred 50 minutami, dreja_123 pravi: So to Medvedje ride ? Tnx & LP Andrej So, lp
dreja_123 Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 Že nekaj časa pogrešam potopise uporabnice Keiko... Ve kdo, če se še vozi ?
Popularna objava Nearrain Objavljeno Julij 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 (popravljeno) V nedeljo sem koncno po skoraj dveh mesecih ujel cas za eno ceeelooodnevno furo. Nimam pojma koliko sem prevozil.Krenil sem na pot s polnim tankom in sem se vmes 3x priplazil na hlape do bencinske crpalke. Ko voli, nek izvoli in naj izracuna, ce mu je to pomembno. Long story short. or Sardinia inside out or even upside down . . . Po eni vecdnevni turi in dveh dvodnevnih furah po Korziki, ter do sedaj 4 celodnevnih furah po Sardiniji lahko samo recem... Sardinija ga zmaga. Di Kurvatorium Korzika is a must, ce se nisi bil . . . da se razumemo. Je pa en mali catch. Ce hoces vrhunske, prazne ceste z adijo pamet krivinami in gripom ne smes videt morja. Skratka...kopalke in podobno navlako, ko se gres vozit po Sardiniji lahko komot v hotelu pustis. Ce se kdo ta moment svaljka ali se bo v bliznji prihodnosti svaljkal po Sardiniji toplo priporocam SS398 Monti-Nouro. Sam ce kaj nasprot prleti z nasmehom do uses in se mal cez, po moznosti po nasprotnem pasu, sem to jaz in vnaprej prosim za mal socutja in tolerance. JBG eufooooriiiiiijaaaaa Ewo se mau slikanice ... Popravljeno Julij 12, 2016. Popravil Nearrain Bmflar, NumLock, robot in 29 others 32
Slow Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 1 hour ago, dreja_123 said: Že nekaj časa pogrešam potopise uporabnice Keiko... Ve kdo, če se še vozi ? Ne vem, ce se vozi, vem pa, da me pogosto lajka v tej temi.
DAMI34 Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 pred eno uro, dreja_123 pravi: Že nekaj časa pogrešam potopise uporabnice Keiko... Ve kdo, če se še vozi ? Se mi zdi da je šla med planince, vsak vikend pade Nanoška tura Bmflar in MiNa 2
maus Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 (popravljeno) puste jo pr mir Popravljeno Julij 12, 2016. Popravil maus Bmflar, DAMI34 in pajkica 3
gsxf750 Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 (popravljeno) pred eno uro, Nearrain pravi: Po eni vecdnevni turi in dveh dvodnevnih furah po Korziki, ter do sedaj 4 celodnevnih furah po Sardiniji lahko samo recem... Sardinija ga zmaga. Di Kurvatorium Korzika is a must, ce se nisi bil . . . da se razumemo. Je pa en mali catch. Ce hoces vrhunske, prazne ceste z adijo pamet krivinami in gripom ne smes videt morja. Skratka...kopalke in podobno navlako, ko se gres vozit po Sardiniji lahko komot v hotelu pustis. Ce se kdo ta moment svaljka ali se bo v bliznji prihodnosti svaljkal po Sardiniji toplo priporocam SS398 Monti-Nouro. Sam ce kaj nasprot prleti z nasmehom do uses in se mal cez, po moznosti po nasprotnem pasu, sem to jaz in vnaprej prosim za mal socutja in tolerance. JBG eufooooriiiiiijaaaaa Ewo se mau slikanice ... FOUŠ , sm pa odgovor (s težo) dobu na Sardignia vs Korzika SS389 namesto 398 - Sardinjka Popravljeno Julij 12, 2016. Popravil gsxf750 Nearrain 1
tonystx Objavljeno Julij 12, 2016 Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 pred 1 uro, Nearrain pravi: Po eni vecdnevni turi in dveh dvodnevnih furah po Korziki, ter do sedaj 4 celodnevnih furah po Sardiniji lahko samo recem... Sardinija ga zmaga. Di Kurvatorium Lep, da še kdo deli tako mnenje z mano. Foušije na pretek............. Nearrain 1
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 12, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 12, 2016 Današnji vtisi po kilometrih zelo kratki le približno 100 km, ampak pristavil sem kamenček v mozaiku dolgem 13695 kilometrov. Na "sledi" enega od udeležencev "dirke" Peking - Pariz. Prevozil sem traso od Vranskega do Podkuma, slika iz "Road Book-a". Na poligonu na Vranskem so se ustavili za kosilo in manjša popravila, ki jih konjički častitljive starosti ob takšni poti potrebujejo. Tudi kakšno kapljo "krvi" spustijo.... "Juriš" na Podkum. Schultz, DXR16, Scarabeo 500 in 32 others 35
Wakasaki Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 pred 22 urami, HyperJack pravi: So, lp kje pa jih najdem. Si pri volji pa vrži v Google maps. Hvala
MiNa Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 pred 3 urami, Wakasaki pravi: kje pa jih najdem. Si pri volji pa vrži v Google maps. Hvala Izvoli! Wakasaki, notranc, blazzarss in 1 other 4
skategrizzly Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 pred 7 minutami, MiNa pravi: Izvoli! Hvala tudi iz moje strani Gre na to do listo Wakasaki in MiNa 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se