Popularna objava skalaprava Objavljeno Julij 13, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 Ko je že govora....Ravno včeraj sem usekal eno turistično preko medvedjih rid. Ker je bila vremenska napoved "super hot", sta že zjutraj v zadnji kufer romala brisača in kopalke za popoldanski skok iz služb preko medvedjih rid do Kolpe. V Dolu sem se potem dejansko tudi v "Koupo" zabrisal. Ko sem bil dovolj pohlajen pa domov mimo Madroniča v Belo krajino. Še nekaj slikovnih vtisov.... DXR16, robot, Janezs in 32 others 35
KyoKon Objavljeno Julij 13, 2016 Opozori Objavljeno Julij 13, 2016 pred 9 urami, Wakasaki pravi: kje pa jih najdem. Si pri volji pa vrži v Google maps. Hvala pa se veš kje je to, ne greš desno pa potem levo v kočevski reki na cafe, ampak desno in po cesti naprej. Schultz, DAMI34 in sohen 3
Popularna objava Danilo D Objavljeno Julij 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 15, 2016 Nekaj na kratko iz prejšnega vikenda Osijek Velika Zdenka Vukovar TE Tuzla Obrovac ... zapuščena fabrika Karljobag 1.786,5km ... fajn in vroče je blo DXR16, NumLock, KyoKon in 26 others 29
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 16, 2016 Cel teden napovedujejo lep vikend in ko si vse organiziram sem na Kolpi pri kompu in vedrim pri Madroniči ....pa sej se da nooo Fotošuting je z psom nujen ...... Žena je naredila prvo furco letos in doživela krst tako z vremenom kot z novim motorjem , ki ga je na moje presenečenje celo pohvalila in izrazila željo da ostane nekaj časa pri nama ................ jaz res nisem pod srečno zvezdi rojen Tud po travi gre Ko ppostaneva lačna sva praktično povsod doma saj sem tu odraščal in imam dom v vsaki domačiji ..... ko imava polne želodčke domačih dobrin narediva še kakšno slikico ob prelepi brežini Kolpe .... Ni nam hudega,apartmani so vsi novi in je res čisto, imaš možnost sposoje koles in raftov,kanujev ,nočitev je 18€ brez prehrane ,je pa popolnoma opremljena kuhinja z novimi elementi itd ....skratka super .....................lep pozdrav od naju ....... Schultz, blindek, MiNa in 32 others 35
Popularna objava dreja_123 Objavljeno Julij 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 16, 2016 (popravljeno) Danes en giro s 125-tko Solkan, Čepovan, Most na Soči in nazaj. LP Andrej Popravljeno Julij 16, 2016. Popravil dreja_123 skategrizzly, Slow, Janezs in 17 others 20
Popularna objava MiNa Objavljeno Julij 16, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 16, 2016 Ker je ob morju napovedano "razpihavanje" se odločiva za drugo smer proti A in I. Takole dovolj za danes jutri pa proti Dolomitom... Bmflar, KyoKon, Slow in 16 others 19
Igi Pop Objavljeno Julij 16, 2016 Opozori Objavljeno Julij 16, 2016 pred 1 uro, MiNa pravi: Ker je ob morju napovedano "razpihavanje" se odločiva za drugo smer proti A in I. Takole dovolj za danes jutri pa proti Dolomitom... Obleci dolge gate. Mi smo bili danes na Timmelsjock-Passorombo. 3 stopinje in zelo močan veter. Sicer pa poezija, luna park za motoriste. Sedaj smo blizu Lichtenstaina, ki ga bomo obiskali jutri, potem pa počasi nazaj, spotoma še čez kakšen prelaz, in Grosglockner. SuNa, robot, NumLock in 3 others 6
Wakasaki Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Ob 13.7.2016 at 18:14, KyoKon pravi: pa se veš kje je to, ne greš desno pa potem levo v kočevski reki na cafe, ampak desno in po cesti naprej. aaaaaaaaaa ja sej se mi je zdel sam nisem bil zih gracie bobi1001 1
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Evo takulele, vtisi se bodo tuki nekaj časa delali Schultz, DXR16, UnionJack in 17 others 20
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Julij 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Današnji vtisi so: - Ride počk - Rakitna počk In ker še ni bilo zadosti, še Bled počk Iz Bleda proti domu pa... Sej sm vedla da bo slej al prej do tega prišlo, je pa zelo zanimivo da lih na današnji dan... ...kontrola dokumentov prosim. Pa pihali boste... no ja naj vam bo... če že svečke nisem pihala bom pa palčko... 0.0 hvala lepa gospa in srečno vožnjo... In tako sem proslavila 1. obletnico izpita... UnionJack, DAMI34, pik1 in 20 others 23
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Julij 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 .... vedno Top Yagi Janezs, Bmflar, NumLock in 17 others 20
Popularna objava NumLock Objavljeno Julij 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Današnji ftis ...... 375km . Cilj Sukošan, ta trenutek v Zadru. .... vozilo parkirano MPeco, mladench, Roger G. Jagger in 21 others 24
ludiluka Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Vtisii ammm ovinke od Idrije do Godoviča so mi kamperji zjebali na ridah pa ne vem kaj je blo a so se tam una dva prejšni teden skreširala in je bilo mastno ?? Bmflar, Janezs, DXR16 in 3 others 6
Borutt Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 pred eno uro, ludiluka pravi: Vtisii ammm ovinke od Idrije do Godoviča so mi kamperji zjebali na ridah pa ne vem kaj je blo a so se tam una dva prejšni teden skreširala in je bilo mastno ?? Dokler ni prišel dukato, ni bilo nič mastno . Zivnorc, DAMI34, FLY in 2 others 5
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 .....vreme je bilo vlažno in deževno cel petek in soboto ,tako da sem zjutraj takole utapljal depro ...potem me je pes peljal na sprehod ,vmes poslikam jutranjo naravo .....res je lepo tu .... po dveh dneh dežja ,filanja domačih dobrot pri prijateljih in alkoholu je bil čas za bolj resen dopustniški pristop Težko je to pasje življenje ja Blo je mal manj motorističnih km ,sploh za mene ,sem lokalno eno dvakrat zakrožu ,sam je ta črnuh bolj za meter pa žilet ljudi delan kar se tiče pokrčitve nog . Ne vem komu sem se zameril toda Diavel ostaja v garaži saj je žena rekla ......citiram : to je do zdaj najboljši motor oz. se mi ga najlepše pelje ........pa sem si reku ,tega se bom lažje znebi kot R65 Spala sva apartmani Bilpa in moram pohvalit,čisto ,urejeno in prijazno ! Cena nočitve 18€ brez hrane z možnostjo izposoje koles in raftov,kanujev.....na sliki je objekt,motor sem imel v garaži,čez cesto pa je velik travnik z mizami in lepo Kolpo. Sam kolikor se branim teh Ducatijev .....ma paše pa ji u nulo On the Road .... Bil je še en lep vikend v poplavi vikendov ,lp C eagle, KyoKon, hajoktejn in 36 others 39
ludiluka Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 6 minutes ago, Borutt said: Dokler ni prišel dukato, ni bilo nič mastno . Haha
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 17, 2016 Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 1 hour ago, Kmet2 said: to je do zdaj najboljši motor oz. se mi ga najlepše pelje ........pa sem si reku ,tega se bom znebil, ko ga bom Yagiju prodal Sam kolikor se branim teh Ducatijev .....ma paše pa ji u nulo On the Road .... Bravo žena od Kmeta (ve kaj je motor) lp, Yagi c3c in Kmet2 2
Popularna objava Slow Objavljeno Julij 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 4 hours ago, sunnygirl said: Sej sm vedla da bo slej al prej do tega prišlo, je pa zelo zanimivo da lih na današnji dan... ...kontrola dokumentov prosim. Pa pihali boste... no ja naj vam bo... če že svečke nisem pihala bom pa palčko... Tudi mene so danes ustavili malo izven Kranjske gore, smer LJ, ko sva se vracala iz Avstrije. Dva v redu policaja, eden motorist, ki je tudi sam imel enakega Stroma. Napihal sem tocno 0,00. Me je pa povprasal za homologacijski kartoncek zaradi Leo izpuha. Kartoncka nisem imel s seboj; sem se naredil malo Francoza in rekel, da je izpuh gor ze 4-5 let in da je vse ok bla bla... nista tezila. Moram iti v prihajajocem tednu na Krko, saj imam vse potrebne papirje (vsaj zdi se mi), za vpis v homologacijo. Malo smo se se pomenili in se poslovili. Pozitivna izkusnja ob srecanju z obema policistoma. Danasnji vtisi - proti Avstriji cez Jezersko, nato spust in levo proti Ferlachu ter do Faaker See. Nato cez Villach in nazaj v SLO cez Korensko sedlo... Postanek v Eisenkappel (se mi zdi). Faaker See z "druge" strani. Presenetila me je kolicina toaletnega papirja, ki so ga imeli WCji v lokalu pred vhodom v kamp ob Faaker See. Tudi ostali WCji so imeli po 10 rol papirja. robot, DXR16, MiNa in 25 others 28
Popularna objava raza Objavljeno Julij 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 17, 2016 Ker je zjutraj kazalo bol klavrno in je kar fino pihalo, sva se s hčero od doma spravila šele okoli poldneva. Ravno prav za skok do Belega jezera (Weissensee) in naprej do Špitala, Gminda, na Nockalm in čez Bad Kleinkirchheim in Beljak nazaj na sončno stran čez Korensko sedlo. Nekako 350 se jih je odvrtelo. Na Nockalmu je pihalo kot na Jadranki. Cestnina za panoramsko cesto je 10,50€, pred Weissenseejem pa sem na samopostrežni črpalki natočil za 1,099€ / liter. Upam, da za mano ne pride še kaka položnica po pošti, kajti skritih trinožcev pač ne opaziš, parim patruljam z laserji pa sem se uspel izogniti brez zaustavljanja. Vse patrulje so plen čakale v vaseh. Fazer03, bajkr88, sayo in 27 others 30
Popularna objava Haki Objavljeno Julij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 Men se pa ni dalo slikat, pa ena mal drugačna fotka med vožnjo Yoghurt, skalaprava, Aljaz(gsr) in 22 others 25
Popularna objava NumLock Objavljeno Julij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 Dobro jutro. Debatni krožek ob jutranji kavici in delanje okvirnega dnevnega plana. Vreme je vrhunsko, brezveterje ..... toliko za zdaj. Uživajte! notranc, pik1, mladench in 14 others 17
Popularna objava HyperJack Objavljeno Julij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 Malo z zamudo, ma ni blo časa objavit slik, zato bo tudi objava bolj kratka. 08 - 10.07.2016 Kočevje - Starigrad Nedelja: Dvorec Frankopan Trget Vroče v pr norcih, 38 °C, sva se dogovorila, da ne greva nikoli več poleti na morje Valda moped ne more bit čist dva dni... Tokrat malo več slik in toliko manj besedila =) 720 km, pa še neki drobiža ciciban, Zivnorc, pik1 in 29 others 32
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 jah nč vtisi se kopičijo, večinoma so vsi na OFF, sončni zahod sem zamudil, je pa vsaj luna bila UnionJack, notranc, CINDAPP in 20 others 23
maus Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 pred 30 minutami, DAMI34 pravi: jah nč vtisi se kopičijo, večinoma so vsi na OFF, sončni zahod sem zamudil, je pa vsaj luna bila a to so dnevne vožnje ponoč NumLock, builder, Zivnorc in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se