DAMI34 Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 Pravkar, maus pravi: a to so dnevne vožnje ponoč podveh šlivah in štirih travarcah je povsod dan builder, maus, pik1 in 1 other 4
Snečer Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 pred 1 uro, HyperJack pravi: Oglednik pa ima lepo špuro po sredini builder, maus in UnionJack 3
maus Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 pred 2 minutami, Snecer pravi: Oglednik pa ima lepo špuro po sredini jp .. to je neobrableno .. tko kt ti 2,5 cm od roba pikolo, DAMI34 in builder 3
Popularna objava Danilo D Objavljeno Julij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 MiNa, UnionJack, Janezs in 17 others 20
Popularna objava Nearrain Objavljeno Julij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 Slab teden dni, trije mopedi ,4000 kilometrov, Sardinija. Kakor je lepota v oceh opazovalca, naj si taisti opazovalec komentira po svoje. Nocem namrec prevec grdo govorit o novi Africi Twin. Njena predhodnica je bila vrhunski motor v svoji eri glede na konkurenco, tale pa zal tudi priblizno ni. Zal. Od dalec je pa res lepa. Toook lepo se sveti, pa tok grdo gumo ugrizne . . . Tačka, basbas, Kmet2 in 39 others 42
Snečer Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 same fake slike pol pa folk pride v živo pogledat pa jadnoča
Nearrain Objavljeno Julij 18, 2016 Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 7 minutes ago, Snecer said: same fake slike pol pa folk pride v živo pogledat pa jadnoča Bo ze drzalo, ce ti tako pravis . . . Ivana 1
Popularna objava Janezs Objavljeno Julij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 (popravljeno) Danes raziskal, kar se je raziskat dalo z cestnim motorjem, med Cerknim in Blegošem. LP Popravljeno Julij 18, 2016. Popravil Janezs domina, skalar36, mladench in 20 others 23
Popularna objava ludiluka Objavljeno Julij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 Tačka, skategrizzly, MiNa in 20 others 23
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 18, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 18, 2016 Skočim na Rakitno .... ...čez Planinsko polje .... ...v Postojno kjer sem se skrival pred organi , oz. sem čakal ,da grejo ,prej se nisem upal zaverglat ...na koncu pa še na Ride po dolgem času .....sam jaz , konji in motor ...en mali krogec za dušo . Za nazaj me je začela bičat drobna toča in na koncu en naliv ,5km pred domom me je opralo do jajc TakeALookAround, mladench, skategrizzly in 33 others 36
Popularna objava ArcaneWater Objavljeno Julij 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 Včeraj mal Maričke nazaj grede pa naliv pa pol UnionJack, robot, Slow in 15 others 18
Popularna objava NumLock Objavljeno Julij 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 Evo .... zjutraj odrineva naprej po jadranki, do naslednje destinacije. Lepo lagano po predpisih. Zavijeva na Murter, kjer si v Tisnem ogledava dvig in spust mosta. Zakaj ne, če ima človek čas. Od tam pa naprej do Šibenika. Zapeljeva se skozi sam center (gužva ko pr norcih, ampak mi je bil všeč mestni utrip in vrvež), kjer nadaljujeva do ogleda Trdnjave Sv. Nikolaja. Popoldan je bil rezerviran še za kopanje in poležavanje v senčki ob osvežilni pijači. Drugače pa na jadranki od Zadra do Šibenika izredno malo motoristov. Ne vem, če jih je bilo 15 kom. Policije kar nekaj, ampak niso bili nadležni in niso motli najin ritem vožnje. Panoramska Tisno .... Šibenik - Zablače: v ozadju trdnjava Sv. Nikolaj skalaprava, DXR16, Frenk 67 in 19 others 22
sunnygirl Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 Ob 18. 7. 2016 at 8:35, HyperJack pravi: Pršuuutttt Jst bi tud HyperJack 1
NumLock Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 pred 18 minutami, sunnygirl pravi: Pršuuutttt Jst bi tud Saj lahko. Greš v trgovino, pa si kupiš, v čem je težava? DAMI34 1
sunnygirl Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 Ni trgovine tukaj... Bom jutri kupila za malco... Sicer bi jst dons...ampak bo že
pik1 Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 pred 18 minutami, DL650 pravi: Saj lahko. Greš v trgovino, pa si kupiš, v čem je težava? . .... men je dost lepš, če da kdo drug na mizo ... kot da moram sam v trgovino ... Snečer, DAMI34, notranc in 2 others 5
DAMI34 Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 pred 53 minutami, pik1 pravi: . .... men je dost lepš, če da kdo drug na mizo ... kot da moram sam v trgovino ... sej tut ko greš v trgovino znaš ornk "zaglavit" KyoKon in pik1 2
NumLock Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 pred eno uro, pik1 pravi: . .... men je dost lepš, če da kdo drug na mizo ... kot da moram sam v trgovino ... Se strinjam. V trgovino ne hodim, postreže mi pa žena. dAlencc87 in pik1 2
sayo Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 Ob 18. 7. 2016 at 16:47, Nearrain pravi: Bo ze drzalo, ce ti tako pravis . . . Lepe slike za rastavo, se vidi da si mojster, sam po moje bolje da pripopaš bolj REALISTIČNE da ne bo folk razočaran Kmet2 in Slow 2
Zivnorc Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 Fotoaparat ne laže. Slike z njim so realistične.....samo barvam daš veliko jesti, da so site...pa taka slika pol zgleda, ko da jo je slikal umetnik. ...no ja...da te potolažim...sej moraš biti malo umetnika in ne samo slikati na "škljoc", da ratajo take slike...Se je treba tudi malo potruditi in postaviti aparat na stativ...naučiti nekaj osnov fotografiranja..in postaviti kader, za kar pa moraš imeti malo žilice... bojc84, DAMI34, Haki in 1 other 4
Nearrain Objavljeno Julij 19, 2016 Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 (popravljeno) 26 minutes ago, sayo said: Lepe slike za rastavo, se vidi da si mojster, sam po moje bolje da pripopaš bolj REALISTIČNE da ne bo folk razočaran Hvala Se bom potrudil in zacel fotkat vse kar mi za jest in pit dajo. NOT Ewo sem si roko zvil in za spremembo slikal pozrti desert. Popravljeno Julij 19, 2016. Popravil Nearrain MiNa, Schultz, bojc84 in 5 others 8
Popularna objava Keiko Objavljeno Julij 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 19, 2016 V nedeljo po dolgem času spet na motor - via Italija Štart ob 10h, v družbi Dina. Čez Rebrnice, Novo Gorico in Kobarid do Učje, v Italijo - čez Tarcento, Tolmezzo, Ovaro in Pesariis in naprej čez vasice vedno višje gor v hribe ... vse do ... tam sva naredila krajšo pavzo ... Potem sva se spustila v dolino proti jezeru Sauris ... Od tam spust naprej proti Ampezzu, vmes še ena krajša pavza za kafe, nato pa nazaj proti domu - preko Tarcenta, Učje in Idrije. Meni se je nabralo slabih 500 km. Je blo lepo se spet potepat po Italiji UnionJack, Zivnorc, Schultz in 34 others 37
Rubuz Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 (popravljeno) Sej ne vem če je prava tema za to vprašanje, ampak bom vseeno probal... Pozna kdo kakšno dobro lokacijo, kjer se da namočit v Soči? Jutri se mislim peljat tam okoli in sem razmišljal da bi se šou mal ohladit. Hvala. Popravljeno Julij 20, 2016. Popravil Rubuz
Fantocci Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 Ob 18.7.2016 at 10:49, Danilo D pravi: znana tvornica... "Jadral, tvornica glinice u Obrovcu, ostao je zapamćen kao najveći privredni promašaj u nekadašnjoj SR Hrvatskoj. Sagrađen je u drugoj polovici 70-ih." http://www.tjedno.hr/izgradnju-obrovca-nismo-mogli-zaustaviti/
Popularna objava Darko3g Objavljeno Julij 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 Ker dopustujem v Stinici se občasno zapeljem po Jadranki in okolici. Cesta je res krasna, ima pa tudi mnogo zanimivih odcepov. Včeraj sem pri Klenovici zavil v hrib proti Alanu in se peljal po dokaj ovinkasti strmi cesti na planoto do kraja Alan in naprej do Krivog puta, ter do Senja. Planota je dokaj odprta, cesta pretežno dobra, imajo kar nekaj vetrnih elektrarn, ki se jih z Jadranke ne vidi, sredi ničesar v kraju Krivi put (ali okolici - nekaj hiš na kupu) je nogometno igrišče s tribuno za 120 ljudi (ne verjamem, da na celi planoti živi toliko ljudi). Tam je bil tudi odcep za Vratnik (prelaz nad Senjem - pustil za drugič). Skratka, zanimive ceste brez prometa (tu pa tam kaka krava, ovc ali konj - pa ne na cesti). izibajker, builder, bobi1001 in 11 others 14
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se