BMWflar Objavljeno Marec 13, 2016 Opozori Objavljeno Marec 13, 2016 pred 1 uro, skalar36 pravi: Ha. Sva šla lani z prjatlom, z kombijem na jadranko. Parkirava pred Lidlom v Novem vinodolcu, tam pa njegova Aprilia-nč, nula. Sva potem oživela z porivanjem. Mal kondicije. Sva šla z drugmu parjatlam na Veliki Klek. Greva v Kranjski Gori na kavico. Ko hoče potem vžgat motor-nič. Se kr pozna teža za porivat tale CBF 1000. Pa veš kok človeku vroče postane, ko je taka situacije, čeprov je zunaj zmerna temperatura!? Pa še za na maraton se bom lohk prjavu mam tok kondicije. Jaz vedno najprej vžgem motor, potem se pa začnem oblačit. Se še iz vojske spomnem kva je 5 min oblačenja-takrat je pa motor ogret, da a loh že mal prtisnem. Lidl Novi Vinodolski, moja 2. postojanka, naslednja je seveda Senj in v Prizni že pijan... skalar36 in builder 2
motolover Objavljeno Marec 13, 2016 Opozori Objavljeno Marec 13, 2016 Danes prijetno pimplanje na poligonu v stilu Gymkhane. V bistvu sem bolj gledal Zlatka kako raztura. Nekako tako: builder, Wakasaki, jskrablin in 6 others 9
TakeALookAround Objavljeno Marec 13, 2016 Opozori Objavljeno Marec 13, 2016 A gres lahko prostovoljno na barje pimplat?
motolover Objavljeno Marec 13, 2016 Opozori Objavljeno Marec 13, 2016 Ja, nihče me ni prisilil Zlatko in nekaj supermoto voznikov tam redno vozijo. Kako imajo zmenjeno, ne vem.
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 13, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 13, 2016 No ker ravno teče beseda o varni vožnji sem jo danes vadil z policijskim inštruktorjem ,sicer me je eno dvakrat fajn pohvalu tako da sem zdej po toliko varne vožnje končno pripravljen za nevarno Nisem več zdržal ,kljub dežju sem sem se usedel na polizan motor in odbrzel po AC do Postojne kjer sem se dobil z Boruttom in Cene-r.....še se kakšen pacient najde kljub dežju Potem pa v sonce čez Jelšane ,Opatijo in postanek v Lovranu Sonce in nov športni filter sta naredila za moje počutje zeelooo veliko motor res diha in noro vleče ,kljub vsem varnostnim pomagalom se čuti pri malo bolj predrznem odpiranju poplesavanje zadnjega konca .... Lepo je na morju ,20 stopinj ,mal je res pihal samo še vedno večji užitek kot ne Do vrha je bila potem vožnja solo .....lepo umirjeno ,nč ne rajsa in drajsa po tleh gor burja kar moteča .... Študenta smo meli vedno vmes ,edino ko nisem vedel kam je prevzel navigacijo Borutt in sodelavec v iskanju izgubljenega galeba ,Cene-r (nadzornik) Šli še v znano mestece na vrhu hriba ki pa je v celoti prekopano in trenutno nezanimivo ... Na poti ...nč posebnega sam zdela pa se mi je zelo zanimiva slika...... Misisipi Ja ,pa govorijo za bmfe da pijejo olje,tok kot ga ta Strom spije Novigrad ,pregled Jadrnic in Boruttov motor smo na mojega navezali kot bočno prikolico ko mu je zmanjkalo olja Za nazaj iz Kala smo se spet vračali po nekaki meglici malih kapljic .....prehitel ene dve skupinici motorjev .....in ujel Nanos v oblaku in sebe v blatu V Postojni okrepčali in vsak po svoje,kljub dežju je bila furca v znamenju dobre volje,dobre družbe ,dobre hrane in papice ter solidne kilometrine 450km ......juhuhu zaćelo se je lp Mavti, dog66, tonystx in 51 others 54
Igi Pop Objavljeno Marec 13, 2016 Opozori Objavljeno Marec 13, 2016 Včeraj otvoritev sezone, po Keltiki do Gorice. Je blo nad fajn po celi zimi. Srečali ene 10 motorjev in veliko biciklov. builder, Janezs, Bmflar in 5 others 8
jskrablin Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 pred 13 urami, skalar36 pravi: Ha. Sva šla lani z prjatlom, z kombijem na jadranko. Parkirava pred Lidlom v Novem vinodolcu, tam pa njegova Aprilia-nč, nula. Sva potem oživela z porivanjem. Mal kondicije. Sva šla z drugmu parjatlam na Veliki Klek. Greva v Kranjski Gori na kavico. Ko hoče potem vžgat motor-nič. Se kr pozna teža za porivat tale CBF 1000. Pa veš kok človeku vroče postane, ko je taka situacije, čeprov je zunaj zmerna temperatura!? Pa še za na maraton se bom lohk prjavu mam tok kondicije. He he. Zadnjič na Počku čisto vesel CRF-ko iz kombija, obrnem ključ, bencin pumpa lepo bzzzz, štarter pa KH,KH, TRRRRRRR. Pa smo porivali. Pa pol še ene 2x, ker v takem primeru obvezno krepneš motor pri lazenju čez kako kamenje. Pa tud če ga drugače ne pred 11 urami, motolover pravi: Danes prijetno pimplanje na poligonu v stilu Gymkhane. V bistvu sem bolj gledal Zlatka kako raztura. Dobro mu gre. Se javim kdaj za poleg it... enkrat v tem tednu pripeljem domov CB-jko. Pol pa prvo na poligon malo povadit. pred 11 urami, DinDiin pravi: A gres lahko prostovoljno na barje pimplat? Uradna verzija je, da je to poligon za avtošole. Ki plačujejo uporabo. Meni so do sedaj enkrat zaračunali (nekih 10 - 15€, se niti ne spomnim kolko), ponavadi pa se ustavim pri vratarju pa rečem, da grem malo potrenirat. Pa me spusti naprej brez kompliciranja. skalar36, Efendi, Bmflar in 1 other 4
Kmet2 Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 pred 1 uro, jskrablin pravi: Cesta dveh cesarjev, malo pred deponijo. Oz tam ko je avto sejem ob nedeljah. Sej to je pod Lipco ,včasih je bilo drugje ,ampak se je te lokacije prijelo isto "Pod Lipco" ,tak da moj post ni bil hec Alko bo pa vedi iz prve ,sej je žabar..... Bmflar, alko1 in jskrablin 3
alko1 Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 pred 2 urami, jskrablin pravi: Cesta dveh cesarjev, malo pred deponijo. Oz tam ko je avto sejem ob nedeljah. Fak Dobr odgovor na glupo pitanje. Se najmanj 3x dnevno mimo vozim samo res nisem vedu
Bmflar Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 (popravljeno) Ob 4. 3. 2016 at 20:05, nemo pravi: Najboljši kalamari pa so itak pr Županu .... Njam-njam !!!! Popravljeno Marec 14, 2016. Popravil HD-Dyna NumLock, DAMI34, Zivnorc in 2 others 5
jskrablin Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 pred eno uro, alko1 pravi: Fak Dobr odgovor na glupo pitanje. Se najmanj 3x dnevno mimo vozim samo res nisem vedu Jaz živim 2 km stran pa ne bi vedel če mi ne bi na Vranskem sooudeleženec tečaja povedal. Kekci smo, kaj češ alko1 1
Popularna objava UnionJack Objavljeno Marec 14, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 don lepa kraška, vetrovna. na omv najprej najdem povožen iphone in ga dam uni luštni z očali, kako ji je že ime, pizda, zmer pozabm.... do vikija po luftu. od burje sevede:) tam luxsa s frendom k je zgubu telefon velka verjetnost da je isti, nism počaku na razplet, a je njegov? odpihnl me je naprej čez suhe kraške ovinke, pizda leti u Mančevski lukni pred dami-domom še ena fotka prot spodnji Vipavi pa dam..... fajn. u četrtek bo baje še lepš. So , we ride, again. tonystx, Cartman, Natty in 32 others 35
luxsa Objavljeno Marec 14, 2016 Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 Je bil njegov,se ti najlepse zahvaljuje,pol sva sla isto cez kras in na omv po telefon,mozakar zelo vesel. Janezs, UnionJack, builder in 2 others 5
Popularna objava notranc Objavljeno Marec 14, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 14, 2016 danes otvoritev moje sezone. Zjutraj po motor k mehaniku ( servis + nove gume ) potem tehnični in motor v garažo. A ni hudiča preberem tukaj na forumu naslednjo izjavo by UnionJack ( zdele +22min smer Ljubljana Fiken, mal čez kras pa dam - anywho? ), pogledam skozi okno sonce - skoraj. K**c jest grem tud. In tako čez Planino, Postojno, Pivko proti Kalu nato Divača, čez kras proti Vipavi skozi Kobdilj, in Manče. Pa čez Rebrnice in Postojno domov. Zoprno je pihalo le od Razdrtega do Postojne saj je nažigalo naravnost v prsi in postalo je hladno. Za štart je blo. lp, notranc Efendi, MPeco, Keiko in 23 others 26
Popularna objava Janezs Objavljeno Marec 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 (popravljeno) Hvala za idejo ene par poustov nazaj, da je fajn jit malo potrenirat na parkirišče polno peska. Izogibanje oviri ene 50X (continentalka drži bytheway, da te vrže na prvo vsakič), pa osmica z obema rokama, pa potem osmica z eno roko, pa osmica stoje. Čist švicnu. No k sm se ogrel pa še na krajšo furo fck yeah! LP Popravljeno Marec 15, 2016. Popravil Janezs jskrablin, UnionJack, Kmet2 in 19 others 22
Popularna objava Ferrarist Objavljeno Marec 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 (popravljeno) Ob 13. 3. 2016 at 20:27, Kmet2 pravi: No ker ravno teče beseda o varni vožnji sem jo danes vadil z policijskim inštruktorjem....... =bemtiš ja, mi je žal da nisem šel zravn. Ampak, obljuba dela dolg. Po produktivnem nedeljskem dopoldnevu, sem vseeno uspel skočit en krog čez Brda. V Dobrovem natankal, na Sabotinu spil čaj in gas nazaj domov. Ahh, ene 80 km. Bolš k nič Popravljeno Marec 15, 2016. Popravil Ferrarist Bmflar, UnionJack, MPeco in 13 others 16
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Marec 15, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 ...ekola....prva furca letos..... ...fočk.... čeprav ne daleč...do tašče pa "spotoma" še na Rakitno pogledat....... je pa pasalo. ... abčutki BAŽANSKI... samo še ni tistega filinga, ko še leži sneg ob cesti... SuNa, pik1, Whiskey in 15 others 18
pik1 Objavljeno Marec 15, 2016 Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 pred 1 minuto, Zivnorc pravi: ...ekola....prva furca letos..... ...fočk.... čeprav ne daleč...do tašče pa "spotoma" še na Rakitno pogledat....... je pa pasalo. ... abčutki BAŽANSKI... samo še ni tistega filinga, ko še leži sneg ob cesti... . ... tastar, dokler po Rakitni leži sam sneg ob cesti, ni nč hudga ... ... sam da si ti skoz na cesti ... notranc, Bmflar, Zivnorc in 3 others 6
Greencaj Objavljeno Marec 15, 2016 Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 1 hour ago, Zivnorc said: ...ekola....prva furca letos..... ...fočk.... čeprav ne daleč...do tašče pa "spotoma" še na Rakitno pogledat....... je pa pasalo. ... abčutki BAŽANSKI... samo še ni tistega filinga, ko še leži sneg ob cesti... Kar srce zaboli ko vidim 15.3. da delate prve furce, jaz pa se že dober mesec in pol vozim vsak dan notranc, NumLock, Efendi in 2 others 5
Zivnorc Objavljeno Marec 15, 2016 Opozori Objavljeno Marec 15, 2016 Pravkar, Greencaj pravi: Kar srce zaboli ko vidim 15.3. da delate prve furce, jaz pa se že dober mesec in pol vozim vsak dan ...tvoj problem.... Greencaj, notranc, builder in 2 others 5
Popularna objava notranc Objavljeno Marec 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 17, 2016 Sonce in akcija. Sem hotel dopisati še veter v laseh a nimam las pa še šlem sem nosu. Uživali v vožnjah po sončni Notranjski, Krasu in Vipavski dolini. Brez kavice tudi tokrat ni šlo. Jutri pa spet. Lp,notranc skalaprava, SuNa, MPeco in 14 others 17
Popularna objava NumLock Objavljeno Marec 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 17, 2016 (popravljeno) Danes so bili super vtisi. Žena ima jutri rojstni dan, pa sem ji kupil motor, tako da jo čaka v garaži. Ko bo prišla iz službe in se bo sparkirala bo verjetno šokirana (pa so šli prihranki), ko bo vidla zverinico v garaži. Priznat moram, da sem prvič v življenju vozil motor z ABS sistemom in moram reči ... SVETOVNO. Me je kar imelo, da bi se iz trgovine peljal 200km daleč okrog do doma. Popravljeno Marec 17, 2016. Popravil DL650 MPeco, Janezs, SuNa in 19 others 22
Greencaj Objavljeno Marec 17, 2016 Opozori Objavljeno Marec 17, 2016 Just now, DL650 said: Danes so bili super vtisi. Žena ima jutri rojstni dan, pa sem ji kupil motor, tako da jo čaka v garaži. Ko bo prišla iz službe in se bo sparkirala bo verjetno presenečena, ko bo vidla zverinico v garaži. Priznat moram, da sem prvič v življenju vozil motor z ABS sistemom in moram reči ... SVETOVNO. Me je kar imelo, da bi se iz trgovine peljal 200km daleč okrog do doma. Pa se ji kej sanja da bo zverinco dobila, ali je totalno presenečenje iz nič?
Popularna objava UnionJack Objavljeno Marec 17, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 17, 2016 današnja pot, kras. spodnji del, u komnu levo in u dutovljah desno, do opčin in nekak po enih stranskih do kozine. viki, kratkolasa natakarca prnese porcijski sladoled za močnejše. faking galona! nazajgrede spet postojna. Zna bit da je bil tam borut? sam nism zihr ker sm ga 1x vidu. glede na to da ni pozdravlu sm se zmotu.... gor grede pa spoznam notranca, ki je prevzel vlogo fotografa kar je razvidno iz priloženega ....dej še uno sloko k si ti na mopedu.... jutr pa jadran najprej na desni...... SuNa, Greencaj, Kmet2 in 11 others 14
izibajker Objavljeno Marec 17, 2016 Opozori Objavljeno Marec 17, 2016 pred 2 minutami, DL650 pravi: Danes so bili super vtisi. Žena ima jutri rojstni dan, pa sem ji kupil motor, tako da jo čaka v garaži. Ko bo prišla iz službe in se bo sparkirala bo verjetno šokirana (pa so šli prihranki), ko bo vidla zverinico v garaži. Priznat moram, da sem prvič v življenju vozil motor z ABS sistemom in moram reči ... SVETOVNO. Me je kar imelo, da bi se iz trgovine peljal 200km daleč okrog do doma. Uh, tole pa je darilo. Do konca dni boš deležen maximalnega crkljanja. Čestitam.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se