dAlencc87 Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 pred 3 urami, Rubuz pravi: Sej ne vem če je prava tema za to vprašanje, ampak bom vseeno probal... Pozna kdo kakšno dobro lokacijo, kjer se da namočit v Soči? Jutri se mislim peljat tam okoli in sem razmišljal da bi se šou mal ohladit. Hvala. Če boš šel smer recimo Most na Soči proti Kobaridu in nato Bovec,se itak pelješ ob Soči in imaš dovolj lepih postojank, kjer se ustaviš in okopaš v Soči..če ne poznaš gres pa malo bolj počasi in najdeš..sicer ni povsod dovolj globoka,pa vseeno..drugace pa imaš v Solkanu spodaj tudi kopališče..to je pa že druga smer..u glavnem povsod se najde prostor;-)lp NumLock, Janezs, Kmet2 in 1 other 4
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 Ker dolgih ne morem ,cepam kratke Rudniško jezero ,kava in nazaj . c3c, pik1, UnionJack in 23 others 26
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 7 minutes ago, Kmet2 said: A se da samo določene tvoje post-e blokirat lp, Yagi Kmet2 1
vandrovec Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 pred 6 urami, Rubuz pravi: Sej ne vem če je prava tema za to vprašanje, ampak bom vseeno probal... Pozna kdo kakšno dobro lokacijo, kjer se da namočit v Soči? Jutri se mislim peljat tam okoli in sem razmišljal da bi se šou mal ohladit. Hvala. Soča je mrzla, za zmočit bi še bila, bolj topli sta Idrijca in Nadiža v tem koncu. dAlencc87, Zivnorc, sayo in 3 others 6
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Julij 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 Vtisi by night... Janezs, DXR16, bobi1001 in 8 others 11
hy650 Objavljeno Julij 20, 2016 Opozori Objavljeno Julij 20, 2016 pred 2 urami, Kmet2 pravi: Ker dolgih ne morem ,cepam kratke Rudniško jezero ,kava in nazaj . Kaj si pa to za enga vraga nabavu ...Škoda k te nisem nikjer sreču v Kočevju...
HyperJack Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 pred 10 urami, hy650 pravi: Kaj si pa to za enga vraga nabavu ...Škoda k te nisem nikjer sreču v Kočevju... Sej zato ker ga ti nisi, sem ga pa jaz 3 x Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Julij 21, 2016 Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 pred 10 urami, hy650 pravi: Kaj si pa to za enga vraga nabavu ...Škoda k te nisem nikjer sreču v Kočevju... Kratek stik v piskru............pa se Ducati najde v garaži .... builder, DAMI34, Zivnorc in 1 other 4
Popularna objava Roger G. Jagger Objavljeno Julij 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 Rakitna notranc, builder, bobi1001 in 15 others 18
Popularna objava a79 Objavljeno Julij 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 (popravljeno) Vcer po celi LJ ni blo za dobit moje stevilke za kopalke. Pa sem jih sel dans v KR iskat.. Od doma - Bogensperk - Litija - Vace - Moravce - Domzale - Menges - KR - Skofja loka - Lj - po AC do Trebnjega - domu.. 190 km... Popravljeno Julij 21, 2016. Popravil a79 dAlencc87, notranc, MPeco in 11 others 14
Popularna objava C eagle Objavljeno Julij 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 Izlet na Kolpo... Štart Kozina ob 13:10 proti Postojni, kjer sem dotočil gorivo... Pot sem nadaljeval čez Ride in v Planini desno za Unec in naprej čez Cerknico. Ustavil sem se v Martinjaku in slikal štorklje... Na Bloški polici sem zavil proti Babnem Polju in prečkal mejo. Lepa ovinkasta cesta me je pripeljala nad Čabar... Lep vodnjak v Plešcah: Mejni prehod in smuk v deželo Petra Klepca... Čez Osilnico, kjer sem zgrešil odcep za Borovec... Bo pač ostalo za drugič Čudovita reka Kolpa. Ki so jo bebasti birokrati uničili: Če bo narasla voda to odnesla, bo kopanja v Kolpi konec... Veličastne skale se vzpenjajo nad reko V Petrini zavijem levo in se mimo Fare povzpnem do slapa Nežica. Pot sem nadaljeval do zaselka Kaptol, "kjer hiša mojega stoji očeta"... Potem pa me je lakota pregnala in me preganjala vse do Madroniča Izibajkerja bi prosu, da to naslednjo sliko preskoči... Dobra , tako kot vedno. Cene so spodobne: Prijaznost na zelo visokem nivoju. Kljub polni gostilni, si je natakar vzel čas in povedal vse, kar me je v zvezi z najemom rafta in kanuja zanimalo... Pa še spomnil se me je, ko smo bili pred kratkim tam s Kmetom, Gsxf750 in Gusarjem... Kolpa prijetna za ohladitev in kar nekaje se jih je veselo namakalo. Očistil sem vizir na čeladi in se preko Starega trga pri Kolpi odpravil proti Mozlju in naprej v Kočevje, do Rudniškega jezera... Gorivo sem dotočil na OMW-ju v Gornjih Ložinah in jo čez Želbič in Cerknico mahnil do Postojne. Tam sem na OMW-ju spil kapučin in se odpeljal domov v Koper. V 8-ih urah se je nabralo lepih 337 kilometrov, v čudovitem, sončnem popoldnevu. Žal brez družbe. Pa drugič Lp, C eagle a79, Schultz, pik1 in 18 others 21
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Julij 21, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 21, 2016 Ma če j9h zdržim 120 jih bom pa tud 150 sem si reku . Ženo sem poslal po dopust in sva krenila na mini dopustek k Damiju 34 ,kjer nas je čakalo obilje maliganov in različnih maščob Postanek mal po Opatiji ....kavica in telefon za natančne kordinate ..... Jezen k pes pridem na cilj ..........pa da ne morejo tej kur..... lahi nardit motor da vse ne šlajsa po tleh motor ima odlično ciklistiko in isti problem kot multištrudl , ko ga nagneš je vse na tleh . Prvo čutim tačke brusit ,naslednja stopnja pa ...... Ampak dobro ,ženi je všeč ,pa naj bo ..... Dec je šel takoj v akcijo in iskal rešitve z nastavitvijo vzmetenja ........... Rešili nismo nič ,pač Italijan ,smo pa potem utopili žalost v hrani in pijači Na koncu sem videl samo še to piko .............. Bil je lep dan ,mal vožnje in dosti druženja z res pravimi prijatelji ............jutri pa Plominka in obiski v okolici , Zivnorc ,ne bo naju ,nekak nisi bil prepričljiv Lp NumLock, Roger G. Jagger, markII in 21 others 24
KARMEN1 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 Če že ne znaš vozit, si vsaj Crash bunke mamontiraj gor . Snečer 1
Kmet2 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 1 uro, KARMEN1 pravi: Če že ne znaš vozit, si vsaj Crash bunke mamontiraj gor . DAMI34, 3nity, bobi1001 in 3 others 6
C eagle Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 1 uro, KARMEN1 pravi: Če že ne znaš vozit, si vsaj Crash bunke mamontiraj gor . Ja sej ni šou po tleh. Tačko od menjalnika je zvil pri nagibu... To so gume krive.Preveč držijo... Na, spet so gume krive, bi reku @DAMI34. builder, notranc, KARMEN1 in 2 others 5
Snečer Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 Pregrobo prileti v ovinek in "udari" v podvozje, bolj z občutkom bi moral notranc 1
Roger G. Jagger Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 .....tačko je zvil, ker brez sklopke šalta Yagi bojc84, Kmet2, notranc in 2 others 5
Popularna objava gusar Objavljeno Julij 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 (popravljeno) Nekaj slik iz potepanja po Nemčiji in Avstriji.Obiskal sem taborišče Dachau,kjer je en mesec pred osvoboditvijo moj stari oče podlegel nečloveškemu mučenju.V spomin in nopomin Chieamsee od daleč prelep od blizu pa kot gnojnica Vhod v smrt Ostanki proge,ki je peljala do krematorija Na poti čez Turracherhohe Tok lep,da so ga dal v vitrino Popravljeno Julij 22, 2016. Popravil gusar Frenk 67, Miha X, C eagle in 20 others 23
Frenk 67 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 8 urami, Kmet2 pravi: Ma če j9h zdržim 120 jih bom pa tud 150 sem si reku . Ženo sem poslal po dopust in sva krenila na mini dopustek k Damiju 34 ,kjer nas je čakalo obilje maliganov in različnih maščob Postanek mal po Opatiji ....kavica in telefon za natančne kordinate ..... Lp Plaža Ičići takoj za marino. V torek sem točno tle spil en pir (Karlovačko nepasterizirano na nagovor natakarice) na povratku iz Paklenice. Sem se planiral mal zmočit, sam se mi ni dal slačit pa sem se sam odznotri navlažu. Janezs, Kmet2 in UnionJack 3
compaq Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 Si sel po glavni cesti cez Turracherhöhe (cesta 95) ali po Nockalmstraße? Drug teden planiram z motorjem tam cez, pa ne vem, po kateri naj grem?
Joker Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 17 minutami, compaq pravi: Si sel po glavni cesti cez Turracherhöhe (cesta 95) ali po Nockalmstraße? Drug teden planiram z motorjem tam cez, pa ne vem, po kateri naj grem? Zaokrožiš in prevoziš obe...
Kmet2 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 1 uro, Snecer pravi: Pregrobo prileti v ovinek in "udari" v podvozje, bolj z občutkom bi moral Zanimivo ,da se ta grobost v ovinku ne pozna na motorjih kot KTM,BMW .........in pa tudi Versysu DAMI34 1
Scarabeo 500 Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 49 minutami, compaq pravi: Si sel po glavni cesti cez Turracherhöhe (cesta 95) ali po Nockalmstraße? Drug teden planiram z motorjem tam cez, pa ne vem, po kateri naj grem? Na Turracher je z ene strani slaba cesta. Nockalm in Obertauern - to pa se mora prevoziti . compaq 1
Snečer Objavljeno Julij 22, 2016 Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 pred 28 minutami, Kmet2 pravi: Zanimivo ,da se ta grobost v ovinku ne pozna na motorjih kot KTM,BMW .........in pa tudi Versysu Germanska sta bolj groba že v osnovi, zadnji omenjeni pa je vestranski, versatile, tako da je za vse primeren, od nežnih do grobijanov. skalar36 1
Popularna objava mladench Objavljeno Julij 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Julij 22, 2016 Včeraj po šihtu na enko kratko furco Lj - Rakitna - Vrhnika - Lučine - Škofja Loka - Lj Miha X, C eagle, pik1 in 19 others 22
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se