NumLock Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 (popravljeno) pred 20 minutami, Kmet2 pravi: Vrjamem da bo prijatelj odgovoril nežno na tvoj post ,sploh ne boš vedel ko ga boš bral da ti ga je v rit porinil .....takšen je , jz ga mam rad Torej, se je na sliki pripravljal na rektalni pregled? Kdo je te bil prvi? Še dobro, da si povedal, mu ne bo uspelo, ker se ga bom na velikooo ognil. Popravljeno Avgust 2, 2016. Popravil DL650 Zivnorc in Bmflar 2
Kmet2 Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 26 minutami, DL650 pravi: Torej, se je na sliki pripravljal na rektalni pregled? Kdo je te bil prvi? Še dobro, da si povedal, mu ne bo uspelo, ker se ga bom na velikooo ognil. Preberi še enkrat moj post se ti zdi ,da sva na sliki kaj brala ..... Zivnorc, DAMI34, builder in 2 others 5
pik1 Objavljeno Avgust 2, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 pred 2 urami, DL650 pravi: @Fazer03@Kmet2 hehe, tam na sliki eden sredinca v zrak drži, mar ne? A je hotel pokazat, da s tem seksa? . ... ja ... najrajš fantke ... builder, Bmflar, DAMI34 in 4 others 7
Popularna objava Tedybear Objavljeno Avgust 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 Danes presekal Srbijo. Dimitrovgrad - Pirot - Niš - Kruševac - Kraljevo - Čaćak - Užice - Zlatibor. Na meji guzva in urejen kaos do te mere, da se z motorjem in kufri nisem mogel prebiti na "pol pozišn". Pa sem imel čas opazovati Erdoganovo rajo z EU domicilom in avti, okaterih ne upam niti sanjati. Res...okoli mene nekaj normalnih..ostalo pa samo novi Q7, mecke klase E in navzgor.... Ker se že dvanajst dni nisem brill, me je Srbski policaj na meji malo "spiknil" da slika v potnem listu ni identična dejanski. To je zbog čakanja na granici...mu vrnem....še nasmeje...in gremo dalje. Srbi pospešeno gradijo Koridor 10...AC povezavo Dimitrovgrad a in Pirota plus povezava na Niš. Magistralke v dobrem stanju, pred Čačkom poteka preplastitev v dolžini vsaj 10 km. Nekaj delavcev tipa čovek-semafor upočasnilo napredovanje...vseeno pa...ne da bi načrtoval, končal na Zlatiboru. Center Srbskega turizma. Povsod vonj po čevapih. Vsi špancirajo, klub možnosti ki sem jih opazil raj za kolesarjenje....ampak nihče ne kolesari - ker vsi špancirajo. Priznam tudi, da sem se za apartma rahlo naf...l. Res, da je poceni in bolj Borno opremljen, ampak danes se nama res ni dalo iskati, pa sem sprejel ponudbo prvega, ki mi je ponudil prenočišče. Šele ko sva prišla iz večerje in imela že vse razpakirano....sva ugotovila, da kopalnico v tem mini apartmaju uporablaj tudi stara ženička.....mama od lastnika. Qurac...nimam volje galamit ob pol enajstih zvečer....pa se lastnik je Kmet2 gabaritov in glavo višji. Aja....nekje pri Pirotu poiskal vulkanizerja.....veriga je na koncu uporabne dobe, kar pošteno se je raztegnila...pa sva jo nasponala za eno črtico. Do zamenjave bo. builder, hitrii, FLY in 26 others 29
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 2, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 2, 2016 V treh dneh polno lepih vtisov - neverjetnih. A žal tudi eden slab. Motor je bil parkiran pred trgovino, a nisem bil kupec. Morda kdo ve, kako bi sčistil brez posledic? Napisano je z alkoholnim flomastrom. Scarabeo MiNa, builder, skategrizzly in 8 others 11
NumLock Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 (popravljeno) pred 6 urami, Scarabeo 500 pravi: V treh dneh polno lepih vtisov - neverjetnih. A žal tudi eden slab. Motor je bil parkiran pred trgovino, a nisem bil kupec. Morda kdo ve, kako bi sčistil brez posledic? Napisano je z alkoholnim flomastrom. Scarabeo V kateri sosednji državi so izpadli takšni prasci? Glede na avto pred teboj ... Italija? Mislim halo, lahko bi ti s selotejpom listek prilepil na sprednjo šipo ne pa z alkoholnim flumastrom. Mislim, ne moreš verjet. Glede čiščenja: jaz bi poiskusil z petrolejem. Dejstvo je, če ne bo šlo, boš itak moral zamenjat šipco. Jaz s tem čistim začito za verigo, ki je iz plastike in plastični del z katerim je zaščiten sprednji zobčenik. Tako, da probal previdno z kakšno vato in petrolejem. Javi, kako boš rešil. Popravljeno Avgust 3, 2016. Popravil DL650 UnionJack 1
Zivnorc Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 (popravljeno) ... pivski bratje si rečemo tako: Klin se s klinom zbija. ...alkohol z alkoholom... Doma imaš sigurno 96% alkohol...pa očisti. ...boh ne dej pa kaka druga topila ala Nitro, aceton..... poišči kak Bauhaus.... za euro-dva dobiš alkohol.......lekarna je precej dražja Popravljeno Avgust 3, 2016. Popravil Zivnorc NumLock, pik1, MiNa in 6 others 9
NumLock Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Kot je rekel norc, bog ne daj, kakšno topilo, ker potem bo šajba postala bela-mat. Petrolej, ki sem ti ga omenil je ta, za petrolejke (svetilni petrolej). Ni agresiven, počisti pa vse mogoče, morda tudi alko flomaster. P.S. Da bi se totemu taca posušila! Bmflar, Kmet2, Zivnorc in 1 other 4
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Pustimo državo kje se je to zgodilo, da ne bo meddržavnega spora. Butli so povsod. Bom šel v lekarno, ker daleč okoli ni nič. Tudi sam sem razmišljal o Alkoholu. Če ne po šipi, pa po grlu . Sem na dopustu, zato nimam dostopa do nekaterih reči. Če ne bo šlo z dragim alkoholom, ga bom pa spil, mamiku mu, da ga ne kupim brezveze . Začelo se je izležavanje. Vsem na forumu lep pozdrav in hvala. Scarabeo Kmet2, Fantocci, NumLock in 7 others 10
Kaldu Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 10 minutami, Scarabeo 500 pravi: Pustimo državo kje se je to zgodilo, da ne bo meddržavnega spora. Butli so povsod. Bom šel v lekarno, ker daleč okoli ni nič. Tudi sam sem razmišljal o Alkoholu. Če ne po šipi, pa po grlu . Sem na dopustu, zato nimam dostopa do nekaterih reči. Če ne bo šlo z dragim alkoholom, ga bom pa spil, mamiku mu, da ga ne kupim brezveze . Začelo se je izležavanje. Vsem na forumu lep pozdrav in hvala. Scarabeo Lahko očistiš tudi s katerim aromatičnim destilatom, (po domače žganjem) ki ga kupiš v trgovini. Malo dalj brišeš, ampak če malo prej ga degustiraš, bo šlo lažje. P.S. dragi lekarniški alkohol raje ne pij, zadane s prve. DAMI34, NumLock, Scarabeo 500 in 4 others 7
Popularna objava ArcaneWater Objavljeno Avgust 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Včeraj peljal svojo 81 letno babico na motorju (CBR500) Sicer iz heca rekel ajde grema se pelat ona pa kr za akcijo in sma se peljala ene 4km, sem reku da vidmo če bo kej cviknala pognal do 120 nič, na koncu pa še rekla da je kr ok So naju nek baje celo slikal NumLock, MPeco, notranc in 19 others 22
Nearrain Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 26 minutes ago, Scarabeo 500 said: Pustimo državo kje se je to zgodilo, da ne bo meddržavnega spora. Butli so povsod. Bom šel v lekarno, ker daleč okoli ni nič. Tudi sam sem razmišljal o Alkoholu. Če ne po šipi, pa po grlu . Sem na dopustu, zato nimam dostopa do nekaterih reči. Če ne bo šlo z dragim alkoholom, ga bom pa spil, mamiku mu, da ga ne kupim brezveze . Začelo se je izležavanje. Vsem na forumu lep pozdrav in hvala. Scarabeo Aceton . . . verjetno ga ima tvoja doma za nohte Bmflar in Zivnorc 2
Zivnorc Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Pravkar, Nearrain pravi: Aceton . . . verjetno ga ima tvoja doma za nohte ...pa da za vedno ostane napis NO PARKING .... sicer belo-mlečne barve....v opomin za naslednjič, kje boš parkiral... .... samo čez črto ne smeš it, ko brišeš, da ne bo cela šipa zmazana... Scarabeo 500, DAMI34, Bmflar in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 2 minutami, Nearrain pravi: Aceton . . . verjetno ga ima tvoja doma za nohte Aceton mi je naredil lep mat madeš na vetrobranski šipi po čiščenju ostankov lepila od vinjete.....ne priporočam .. Scarabeo 500, Zivnorc, builder in 2 others 5
NumLock Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 33 minutami, Scarabeo 500 pravi: Pustimo državo kje se je to zgodilo, da ne bo meddržavnega spora. Butli so povsod. Bom šel v lekarno, ker daleč okoli ni nič. Tudi sam sem razmišljal o Alkoholu. Če ne po šipi, pa po grlu . Sem na dopustu, zato nimam dostopa do nekaterih reči. Če ne bo šlo z dragim alkoholom, ga bom pa spil, mamiku mu, da ga ne kupim brezveze . Začelo se je izležavanje. Vsem na forumu lep pozdrav in hvala. Scarabeo Da sem ti bližje doma, bi ti prpelo petrolej, da zadevo sprobaš. saj ni nek strošek (4€), ampak zakaj bi kupoval recimo 1l brez veze, če ga ne rabiš. Pazi, da od izležavanja ne dobiš dekubitus. Naj te žena malo "obrača". Ajde, uživaj! Kmet2, Zivnorc, notranc in 3 others 6
Kaldu Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Aceton mi je naredil lep mat madeš na vetrobranski šipi po čiščenju ostankov lepila od vinjete.....ne priporočam .. Aceton je zelo močno topilo, topi večino lakov, barv in lazur. Pred uporabo raznih topil vedno najprej preizkusimo reakcijo na podlago tako, da na robu, tam, kjer se ne bi videla poškodba, opravimo "testno čiščenje". Če po kaki minuti ni reakcije podlage, lahko očistimo površino s topliom. White spirit je bolj uporabno topilo-čistilo, je bolj prijazen do podlag. DAMI34, builder, Scarabeo 500 in 2 others 5
Kmet2 Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Pravkar, Kaldu pravi: Aceton je zelo močno topilo, topi večino lakov, barv in lazur. Pred uporabo raznih topil vedno najprej preizkusimo reakcijo na podlago tako, da na robu, tam, kjer se ne bi videla poškodba, opravimo "testno čiščenje". Če po kaki minuti ni reakcije podlage, lahko očistimo površino s topliom. White spirit je bolj uporabno topilo-čistilo, je bolj prijazen do podlag. Alkohol reši njegovo težavo pika..........dobiš ga kjerkoli in vrjemi da ne rabiš delat nobenih testov in komplicirat! MiNa, skalar36, Zivnorc in 5 others 8
StaraFeltna Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 (popravljeno) 8 hours ago, Scarabeo 500 said: V treh dneh polno lepih vtisov - neverjetnih. A žal tudi eden slab. Motor je bil parkiran pred trgovino, a nisem bil kupec. Morda kdo ve, kako bi sčistil brez posledic? Napisano je z alkoholnim flomastrom. Scarabeo Izopropanol, šnops krakoli alkoholenga, stelex. Vse bo ok in 5 sek dela. Buhnedej acetona!!! razen če želiš mat šipo. Vsaka kemikalja je za nekaj. Izopropanol v kombinaciji z vodo 50/50 je super čistilo za steklo. Popravljeno Avgust 3, 2016. Popravil StaraFeltna Zivnorc, DAMI34, notranc in 4 others 7
JezniPohorc Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Winklšlajferca pol pa fini šmirgl pa polir pasta. Frenk 67, DAMI34 in Zivnorc 3
boych Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Že aftershave bi znal rešiti zadevo, probat ni greh ... DAMI34, Zivnorc, Bmflar in 1 other 4
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Sem na dopustu. Nimam - poslje ševe. Za alkohol pa vem, kje se dobi. Razmišljam, da bi napis pustil, dokler sem tu, da ne fašem še enega. - za predujem. Aceton - pusti mat šipo. Zivnorc, bojc84, builder in 1 other 4
boych Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 4 minutami, Scarabeo 500 pravi: Sem na dopustu. Nimam - poslje ševe. Za alkohol pa vem, kje se dobi. Razmišljam, da bi napis pustil, dokler sem tu, da ne fašem še enega. - za predujem. Aceton - pusti mat šipo. Ne vem, če bo pametno to dalj časa pustiti ... doma imamo tablo na katero si pišemo določena sporočila in če jo obrišeš takoj, gre tuš lepo obrisati, če pa pustiš tuš nekaj časa gor pa se zažere v tablo in ne gre več dol ... upam, da se to tebi ne zgodi ... Scarabeo 500, Zivnorc in Kmet2 3
Bmflar Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Mal velik predlogov ... res ... Uporabi C2H5OH - šipa bo lepa in čista ter nič matirana builder in Kmet2 2
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 (popravljeno) pred 3 minutami, boych pravi: Ne vem, če bo pametno to dalj časa pustiti ... doma imamo tablo na katero si pišemo določena sporočila in če jo obrišeš takoj, gre tuš lepo obrisati, če pa pustiš tuš nekaj časa gor pa se zažere v tablo in ne gre več dol ... upam, da se to tebi ne zgodi ... Že letim , poročam. Popravljeno Avgust 3, 2016. Popravil Scarabeo 500 Sem se odločil za alkohol, to je bilo najlažje. builder 1
Zivnorc Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 3 minutami, boych pravi: Ne vem, če bo pametno to dalj časa pustiti ... doma imamo tablo na katero si pišemo določena sporočila in če jo obrišeš takoj, gre tuš lepo obrisati, če pa pustiš tuš nekaj časa gor pa se zažere v tablo in ne gre več dol ... upam, da se to tebi ne zgodi ... Res je, kar si napisal. Najbolje takoj dol zbrisat.... ..... doma pa takoj narediti tisto, kar ti je naročila žena....pa bo... Kmet2, Bmflar, boych in 2 others 5
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se