Kaldu Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 44 minutami, Kmet2 pravi: Alkohol reši njegovo težavo pika..........dobiš ga kjerkoli in vrjemi da ne rabiš delat nobenih testov in komplicirat! To sem napisal kot nasvet vsem, da ne ponovijo tvoje napake. Drugače je pa bolje preprečevati kot zdraviti; ozroma bolje narediti test kot menjati........ P.S. saj vem, tudi najboljši kdaj zajeb.... Kmet2 in builder 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 13 urami, Andrejcer pravi: Kje ste se le našli? Vsi ste čelavi. to je zdj moderno pred 13 urami, mladench pravi: v zdravilišču žal..motoristi se po zdraviliščih najdejo pred 9 urami, Scarabeo 500 pravi: V treh dneh polno lepih vtisov - neverjetnih. A žal tudi eden slab. Motor je bil parkiran pred trgovino, a nisem bil kupec. Morda kdo ve, kako bi sčistil brez posledic? Napisano je z alkoholnim flomastrom z alkoholom pred eno uro, Kaldu pravi: Lahko očistiš tudi s katerim aromatičnim destilatom, (po domače žganjem) ki ga kupiš v trgovini. Čak, čak, čak, Dunje pa ne bo za šipo nucal. To je pa že strošek. Alkohol, bilokteri ti bo očistil bp. Scarabeo 500, Kmet2, Zivnorc in 1 other 4
maus Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Đek .. mau u usta, mau na rano, mau pa na šipo ... Scarabeo 500, builder, Wakasaki in 4 others 7
gusar Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 na šipo če kaj ostane DAMI34, Wakasaki, Zivnorc in 5 others 8
Zivnorc Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 ..... spiješ štamprle..... pa dahneš na šipo...pa s komolcem pobrišeš... kwa tle ni jasn... .... in tko vsako črko posebi... DAMI34, Kmet2, builder in 5 others 8
Bmflar Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 2 minutami, Zivnorc pravi: ..... spiješ štamprle..... pa dahneš na šipo...pa s komolcem pobrišeš... Zivnorc, builder, DAMI34 in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 ma qurac, spiješ enga, pa pogledaš, spiješ drucga pa pogledaš na šipo, po 10 k ga spiješ vidiš že megleno in počasi se napis kar sam od sebe stopi, po 20. spitem,,,ti je že vse ravno Kmet, če jz tvojih potopisov ne bi bral, sploh ne bi vedel, kaj vse se mi je zgodilo Zivnorc, builder, Scarabeo 500 in 3 others 6
Kmet2 Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred eno uro, Kaldu pravi: To sem napisal kot nasvet vsem, da ne ponovijo tvoje napake. Drugače je pa bolje preprečevati kot zdraviti; ozroma bolje narediti test kot menjati........ P.S. saj vem, tudi najboljši kdaj zajeb.... Ne se hecat ............ker mam tvojo kri na dohvat ruke tu v Dolenjskih pred 42 minutami, DAMI34 pravi: ma qurac, spiješ enga, pa pogledaš, spiješ drucga pa pogledaš na šipo, po 10 k ga spiješ vidiš že megleno in počasi se napis kar sam od sebe stopi, po 20. spitem,,,ti je že vse ravno Kmet, če jz tvojih potopisov ne bi bral, sploh ne bi vedel, kaj vse se mi je zgodilo Sej ti večkrat ne veš , k te morem pod rokco peljat do postelje ..........pol je pa luknja v spominu Kaldu, maus, builder in 2 others 5
tonystx Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 11 urami, Scarabeo 500 pravi: V treh dneh polno lepih vtisov - neverjetnih. A žal tudi eden slab. Motor je bil parkiran pred trgovino, a nisem bil kupec. Morda kdo ve, kako bi sčistil brez posledic? Napisano je z alkoholnim flomastrom. Scarabeo Srčno upam, da ti niso tega naredili tu ,kjer si slikal. Gazda je motorist in gazdarica slovenskega rodu. Tud petrolm bi ti zrihtal oni, če bi vprašal. (ni Italija - tam tega nebi naredil) Scarabeo 500, Bmflar, builder in 2 others 5
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 (popravljeno) Da vas ne bo skrbelo. Poročam. Začel sem z borovničkami, a ne gre. Nadaljeval s šljivo, tudi ne gre. Veliko ga je ostalo zame . Potem se je od nekod vzel alko 70%, ulala gre. Zvečer postopek ponovim, brez 70% alkohola . Hvala za skrb. Zdaj mi ne bo težko. Scarabeo pred 43 minutami, tonystx pravi: Srčno upam, da ti niso tega naredili tu ,kjer si slikal. Gazda je motorist in gazdarica slovenskega rodu. Tud petrolm bi ti zrihtal oni, če bi vprašal. (ni Italija - tam tega nebi naredil) Ni bilo tam, je pa bilo blizu. Popravljeno Avgust 3, 2016. Popravil Scarabeo 500 Jebala, malo megleno sedaj vidim, rabim nasvet. Zivnorc, Janezs, maus in 10 others 13
maus Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 10 minutami, Scarabeo 500 pravi: Ni bilo tam, je pa bilo blizu. Drvenik Kreteni se najdejo povsod, tako da država in mesto nista razlog. da so vsi tam kreteni builder, Bmflar, Scarabeo 500 in 3 others 6
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Ma, ja sam umoran, i vid nešto ne valja. Grem malo počivati. Posle š... . Scarabeo MPeco, skalar36, NumLock in 9 others 12
NumLock Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 (popravljeno) pred 45 minutami, Scarabeo 500 pravi: Da vas ne bo skrbelo. Poročam. Začel sem z borovničkami, a ne gre. Nadaljeval s šljivo, tudi ne gre. Veliko ga je ostalo zame . Potem se je od nekod vzel alko 70%, ulala gre. Zvečer postopek ponovim, brez 70% alkohola . Hvala za skrb. Zdaj mi ne bo težko. A ni to lepo, ko imaš takšen suport? Da bi pa rekel; fantje, kar je ostalo bomo pa spili, to pa ne a ne? OK, če bi bil z gorenjske bi te razumel, tak pa ..... (hec,danebopomote) P.S. NAUK TE ZGODBE JE: ČE IMAŠ ALKO ZRAVEN, LAHKO PARKIRAŠ KJER ČEŠ!! Popravljeno Avgust 3, 2016. Popravil DL650 Scarabeo 500, UnionJack, Bmflar in 5 others 8
Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Lejga, malo 70 % alkohola mi je ostalo. Pohiti builder, NumLock, Bmflar in 2 others 5
NumLock Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Pravkar, Scarabeo 500 pravi: Lejga, malo 70 % alkohola mi je ostalo. Pohiti Ojej, če to spijem na mojih zdajšnih 40% , potem sem koma! Hvala! Saj peljal bi se, samo, kako bi na motor prišo je vprašanje. builder 1
Popularna objava Lipstick Objavljeno Avgust 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Mal pozn, še vedno dela brez problemov: skategrizzly, MiNa, domina in 7 others 10
Popularna objava luxsa Objavljeno Avgust 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Glihkar zakljucil danasnje krozenje, Ziljska dolina, Plocken pass,Tolmezzo,Sela nevea,Predil,Kobarid,Cerkno,Skofja Loka,Lj.,kokr tolk kvalitetnih cca 450 km,nisem srecal nobenga z Rid,zato pa vse ostale cehe,svabe,jodlarje itd.... NumLock, builder, MPeco in 7 others 10
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 3 urami, Scarabeo 500 pravi: Ma, ja sam umoran, i vid nešto ne valja. Grem malo počivati. Posle š... . Scarabeo vidim, da si nasvete 200% resno vzel uf..jučeri fajn tura..ampak sam en utrinek, pa sploh nej blu slabu, neki čez 300je padlu notranc, luxsa, builder in 9 others 12
Popularna objava hitrii Objavljeno Avgust 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 EDanes pa iz ohrida do kalampake ogled Meteor Vreme idealno cesta vrhunska Malo utrinkov in nekaj fotk notranc, motozajebant, Schultz in 32 others 35
Popularna objava MiNa Objavljeno Avgust 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 (popravljeno) Danes 440 kilometrov od tega cca 4 km po opuščeni letalski stezi... Zaključek pa na Zlatiboru. Popravljeno Avgust 3, 2016. Popravil MiNa Scarabeo 500, notranc, Tačka in 25 others 28
Popularna objava Scarabeo 500 Objavljeno Avgust 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 Še nekaj vtisov prejšnjih dni v dolini Štrbačkega buka. Ko vidiš kam si zašel na večer, ko si žejen - ko pes, in lačen - da bi glodal lubje. Moraš srečati Šefika. On je rešitev za vse. To je ulaz 3. Nekje na polovici poti do Buka - slapa. Tam sva preživela 3 nepozabne dni. Srečala prijaznega lastnika z ženo. Se poveselila in nasmejala z beduini iz Palestine. Srečala domačega človeka... Noro, ker to se redko dogaja. Scarabeo pik1, KyoKon, skalar36 in 20 others 23
Tedybear Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 pred 18 urami, MiNa pravi: Zaključek pa na Zlatiboru. A naju vidva zasledujeta. Karkoli preberem te dni od tebe...še spomnim...da sem bil tam kake 24 ur nazaj? UnionJack, MiNa in builder 3
maus Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 LJ - Zbilje - LJ DAMI34 in builder 2
MiNa Objavljeno Avgust 3, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 (popravljeno) pred 10 minutami, Tedybear pravi: A naju vidva zasledujeta. Karkoli preberem te dni od tebe...še spomnim...da sem bil tam kake 24 ur nazaj? Očitno nekateri planiramo podobne poti. Včeraj naju je na temle odseku kar pošteno opralo, danes pa prav kičasto vreme. Popravljeno Avgust 3, 2016. Popravil MiNa builder in Tedybear 2
Popularna objava Tedybear Objavljeno Avgust 3, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Avgust 3, 2016 (popravljeno) pred 19 urami, MiNa pravi: Iz Zlatibora pobegnila že okoli sedme zjutraj. V pred mejo z BiH obiskal še Les od Emirja - Drvengrada. Tam sva se zadržala ravno toliko, kot je potrebno za en obhod - pol ure. Do Capajeba sva šla čez Romanijo (Ustipraca - Sokolac). Ta cesta me že zaradi lepe pokrajine vedno navduši. Skozi prestolnico in skozi Travnik, prelaz Komar, D.Vakuf do Pivskega jezera pri Jajcu. Pet korakov pred recepcijo me zaustavi srečno naključje. Okoli vogala pride z potovalkami in istim namenom kot jaz (urediti prenočišče) cel avtobus ninđ v popolno bojni opremi - samo temne oči med črno tkanino. Da bi bil dvom o smiselnosti, delitve jedilnice z pol Saudske Arabije popoln, se čez trenutek pojavi se skupina pus Popravljeno Avgust 3, 2016. Popravil Tedybear DAMI34, Fantocci, hajoktejn in 19 others 22
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se