Nearrain Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 14 minutes ago, HyperJack said: Si slišal za toplo predjed? Hehe Italjan je malo po večkrat pa to zelo dobro. Za razliko od naše banane republike kjer je pomembna količina pa o tem da ne zna noben makaronov skuhat.. dost o kulinariki..se mi že kouca po ita kuhni No, tud u nasi banani se da zlo dobr jest. je pa tud res, da Je takih mest cedalje mani, ker Je vecini Zlovenceljnom najbolj vazno, da so velke porcije in kok pocen Je blo. Zal Je raznolika hrana iz kvalitetnih sestavil zelo tezko pocen. Tud ce doma kuhas taka hrana ni poceni ( razen ce sam kmetujes, ribaris ipd). notranc, 3nity, Zivnorc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Avgust 16, 2016 Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 pred 1 uro, DL650 pravi: Sem prepričan, da si ugotovil, da je bilo v hecu napisano. Drugače pa itak ... vrhunska Italjanska kulinarika .... Seveda brez skrbi, mi je blo vse jasno Bmflar in NumLock 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 16, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 16, 2016 Zdej je tud men vse jasno ,full jasno Sušenje na lustru .... .........ko človek izkoristi prijetno z nujnim ...malo spi in malo brije ...pojemo zajterk in iz Medžugorja , kjer se nam je po šljivah večkrat pokazala Marija krenemo proti Kravicam . Itak prosim vratarja na rampi,če gremo lahko z motorji do slapov ,seveda dovoli za ustrezno protiplačilo , no jaz rajši plačam kot hodim ... Ko se parkiram pride do mene redar in mi prijavi ,da sem prvi ki se je na sprehajalno pot parkiral , ja res me je pohvalil do te mere da sem motor preparkiral ......Kravice z dvema jajčkoma .... ....iz tu ga vlečemo proti obali ,več ali manj sta moja prijatelja orjentirana na asvaltno podlago ,sam pa zelo rad zaidem na stran poti , če si ne bom za ta moj gušt omislil primernega motorja se bom ubil al bom pa razlomil tega revčka .......bluzenje okrog Peručkega jezera seveda bi bil gušt še toliko večji z pravimi pnevmatikami ,tako pa sem se kreten zapičil v blat z cestnimi pnevmatikami .... ..vrjetno ne rabim posebej razlagat da sem spustil dušo preden sem motor dobil na trdo podlago Ko sem se končno zvlekel ven ,sem pobral še jajčka , ki sta me čakala par km stran , v senčki in lepo hidrirana sta mi ponudila takoj pomoč ,sam kaj češ si pomagat z invalidi . Pa tud iz principa sem se rajši jebal 1h da sem se zvlekel ven kot pa pol poslušat jebanje 3 dni Krenemo proti obali in vmes se za, peljemo še proti izvoru reke Zrmanje , no tu sta se mi pridružila oba jajčka ... ....in Dami z enduro GT človek bi rad prišel vsepovsod . Kapo dol za vztrajnost , prišel je marsikam kjer ne grejo tud tisti z primernimi motorji za takšno cesto .... Pik se bolj skriva in ga je težko dobit v objektiv in to vse zaradi nesorazmerij v svetu ...on 2m npr Maus 1.20cm ....kje je tu fer igra Za danes jo dosti, pridemo v Starigrad in se stacioniramo na standardno lokacijo . Vroče je bilo , mal sprat in sušit ,tu ni bilo lustra,zato se znajdem po svoje ..... Lp C eagle, Bmflar, Tedybear in 35 others 38 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Avgust 17, 2016 Deli Objavljeno Avgust 17, 2016 Da nadaljujem Kmetovo zgodbo: Od tu naprej je pa šlo sam še vse navzdol....slik ni, so bli pa filmi maus, alko1, builder in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lipstick Objavljeno Avgust 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 17, 2016 Malo vozil: notranc, builder, Schultz in 8 others 11 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
UnionJack Objavljeno Avgust 17, 2016 Deli Objavljeno Avgust 17, 2016 ...predpranje... pa glede na par tednou abstinence upam, da jutr ne bo obratno Janezs, DAMI34, builder in 6 others 9 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 17, 2016 Deli Objavljeno Avgust 17, 2016 pred 5 minutami, UnionJack pravi: ...predpranje... pa glede na par tednou abstinence upam, da jutr ne bo obratno Prejšnji teden si šu pa peš mim Kalvana, pa me nisi pozdravu k sm tam sedu in kavo piu .. datuma se ne spmnm .. ura pa okol 12,15 UnionJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 17, 2016 Dans je vse skupaj bolj na izi, zdravljenje mačka, pa skok in lov sončnega zahoda nad paklenico. Makedam? Ja valda bo tut to, sam da Kmet k sebi pride...nekam mrtu je dans. VS800, Zivnorc, Schultz in 11 others 14 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Avgust 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 17, 2016 Danes je bilo malo drugače Zjutraj še pogled na vse tri motorje iz sobe v Paklenici .... ..........po zajterku se pik poslovi . Sam pa z hudim mačkom ležim do 15h popoldne ,glava ne pojenja , zato ne zabijem dneva . Damiju predlagam najem scooterjev,saj so KTM-ji defektni in itak model takoj zagrabi pa jo užgeva na Veliko Rujno ..... ....do tukaj je še nekako šlo in vesela k radijo slikava ..... .....hlajenje 50ccm in menjava skuterjev ,sva prišla do ugotovitve da Damijev bolj potegne , jaz pa 30kg več kot on Nadaljujeva in napredujeva zelooo počasi saj je velik naklon , men nagaja še teža karakterja ...mislim treba je bilo kar delat kardio z mačkom ..........neprecenljivo .... ...po sliki se ne vidi ,toda če mu nisi pomagal v klanec se je enostavno ustavil in tulil na mestu ....na poti navzgor nas dohiti lastnik scooterjev ,saj mu je eden od domačinov povedal kje vidi njegove scooterje . Mal je hotel biti pameten , ponavadi se takrat umaknem in diplomacijo prevzeme Dami ker men res to nea gre in bi zadevo vrjetno poslabšal Nekako se dogovori ,saj nam ni nobeden povedal da imamo omejeno kje se lahko vozimo , v zameno mu naredimo nekaj fotk za reklamo in ena od teh slik je Damijeva zgoraj objavljena , skratka Damijeva diplomacija dela ...skoraj na vrhu ...in ker je vzpon zahteval nadčloveške napore dveh invalidov sem se moral takoj slečt in napet .........evo ena za moje hejterje Počitek in občudovanje panorame ......pokadiva cigareto in pičiva navzdol .....ja to je pa zdej letelo preko 80kmh , super zavore in GP Rejserke to dovoljujejo ko svizec ........no prišel sem cel samo je bla črtica na enem ovinku ko mi je vzelo prvo pnevmatiko ,Dami se je pa itak po tleh metal Vmes jo pihneva še do Marije Magdalene na Colo ,maček popušča pa greva še do Večke Kule Odpeljeva skuterja nazaj ,se je kar kadilo iz njiju nas je lastnik sam debeu gledu a brez pripomb vrnil osebno in na sofisticiran način povedal ,da več ne rabiva pridet ..........tej pa res ne znajo posla delat Večerja in spavanac , jutri domov . Če strnem misli tega našega tradicionalnega balkan tura Trio Čelos je bilo super ,vsaj men , res da se je tistim dvem skoz nekaj prižigalo in odpadalo edino moj motor je delal brez napak oz . javljan raznih rdečih in oranžnih trikotnikov......... Za nami bo skromnih 1600km a veliko smeha ,Dami se je več valjal po tleh kot vozil , Pik je bolj previden in uglajen in je vse najine podvige bolj spremljal iz pod čela z komentarji .............sta pa razigrana mladench, Bmflar, alko1 in 32 others 35 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Avgust 17, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 17, 2016 (popravljeno) Nism js kriu za padec, gume so ble slabe...pa pregrele so se...jebiga tišu sm do fula. Ampak, pol sm ga poštrihu, mal sfriziru, pa je zgledu kot nov, letu pa ko stu hudiču. Pa pozabu sm povedat, da sm dva avtodoma spiču do Maričke Ga ni čez japonske mopede Popravljeno Avgust 17, 2016. Popravil DAMI34 Janezs, Schultz, Bmflar in 20 others 23 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Schultz Objavljeno Avgust 18, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 18, 2016 V torek sem skočil k severnim sosedom. Štart je bil ob 06.30, ker tura je bila kar zajetna. Najprej sem mislil it preko Vršiča, samo sem se premislil, ker mi je škoda motorja za luknjaste ceste in sem jo raje do Tolmezza ubral po AC. Tu pa po regionalki do še meglenega Trbiža, kjer sem si privoščil eno dobro kofe. Od te megle sem ozebel ko cucek. Štanjel med jutranjim prebujanjem ....nekje pri Pontebbi Po cca. pol urni pavzi se je tudi megla skadila in sem jo v lepem soncu nadaljeval proti AUT za Arnoldstein in nato Villach. Tu pa proti severu in po lokalni cesti sem sekal proti Himmelbergu. Nato sem se vrnil do Feldkirchna, kjer sem zavil za cesto 93 in nadaljeval proti Glodnitz in čez neko planoto po cesti L63, prispel do Stadl an der Mur. Tu pa zavil za Murau. Po cca. 20 minutah sem prispel in se ustavil na Agipu za pavzo. Zdej je tudi moj konj rabu novo zalogo benza (1,079 eura za 95-ko). No, tu sem spil še eno kofe in se malo pretegnil ter pogledal še malo mojo navigacijo stare šole, ki pa ni še zastarela.....avto-karta. ....utrinki..... Po opravljenih ritualih sem nadaljeval za Solkpass. Naj povejo slike.... Po fotoseššonu sem se spustil v dolino in po glavni cesti 320 nadaljeval mimo Schladminga do Radstadt, kjer sem zavil za Obertauern (cesta 99). Na vrhu sem se ustavil in hotel jest v Taverni, kjer ti strežejo v tirolskih nošah, samo je bilo zaprto, tako sem se vrnil malo nižje in se ustavil na kosilu v eni pizzeriji Kaiser in še neki... Nisem jedel še slabše pizze v AUT. Ko sem izkašljal teh 13 eurov za bedno pizzo in vodeno kokakolo sem nadaljeval proti jugu. Naslednji cilj je bil Turracherhohe. Turracherhohe Na vrhu se je malo pooblačilo, samo me ni pralo. Tako sem se spustil in v Ebbene Reichenau zavil levo na neko lokalno cesto (L65) za Hochrindl-Kegel in nato za Sirnitz, kjer so nastali tile utrinki.... Potem sem spet se vključil na glavno cesto in nadaljeval proti Celovcu, kjer sem naredil pavzo in si privoščil en dželati....konj pa se je ponovno napojil na Agipu za 1,079 eura za liter 95. Potem pa čez Ljubelj proti domu. Skratka naredil sem prečudovitih 760 km, prometa sploh ni blo kej dosti, tako da sem užival maksimalno. še načrtovana pot domina, izibajker, Aljaz(gsr) in 38 others 41 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NumLock Objavljeno Avgust 18, 2016 Deli Objavljeno Avgust 18, 2016 @Schultz Super slike, lepa tura. Veš kaj me zanima ... kaj že v štartu slikaš na 4:3 ali si jih naknadno obrezal? Hvala za info vnaprej. notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Avgust 18, 2016 Deli Objavljeno Avgust 18, 2016 pred eno uro, DL650 pravi: @Schultz Super slike, lepa tura. Veš kaj me zanima ... kaj že v štartu slikaš na 4:3 ali si jih naknadno obrezal? Hvala za info vnaprej. že v štartu, tako je naštiman moj trotl kamera ziher kamera od sony-ja dsc-wx220. Zivnorc, notranc in NumLock 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava jskrablin Objavljeno Avgust 18, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Avgust 18, 2016 Šal po nove rokavice v TC. In ker jih je bilo potrebno krstit, sem šal domov preko Rid, Črnega Kala, Sočerge, pol pa do Učke, Rijeke, Ilirske Bistrice, Postojne, še enkrat Ride in nazaj domov Od Knežaka do Pivke me je še opralo tako da lahko danes spustim tuš Fotka samo ena s Črnega Kala, kjer @KARMEN1 preganja žabarje... pa sem se ustavil malo višje Pol se razen za enkrat tankat sploh nisem več ustavljal, nabralo se je pa 306 kilometrov. Ni slabo za kratko popoldansko furico... builder, NumLock, Whiskey in 14 others 17 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 11 urami, jskrablin pravi: Šal po nove rokavice v TC. In ker jih je bilo potrebno krstit, sem šal domov preko Rid, Črnega Kala, Sočerge, pol pa do Učke, Rijeke, Ilirske Bistrice, Postojne......, nabralo se je pa 306 kilometrov. Ni slabo za kratko popoldansko furico... Kolk bi se jih šele nabralo, če bi npr, novo jakno kupu? Bmflar, NumLock, maxxa in 2 others 5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 Tam okoli 600 je standard za jakno notranc, DAMI34, izibajker in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 včer so bli vtisi ... najprej suho .. pol pridem pa v bife .. se ušćije k pr norcih (še dobr, da sem biu bliz doma) ... počakam pou ure in po mokrem odkolenćkam po zadnem domou ... pol pa še cca 45 minut pucanja in sušenja ... potem sem pa odskakljau med rjuhe v pričakovanju novih podvigov ... DAMI34, bobi1001, notranc in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Borutt Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 7 minutami, maus pravi: včer so bli vtisi ... najprej suho .. pol pridem pa v bife .. se ušćije k pr norcih (še dobr, da sem biu bliz doma) ... počakam pou ure in po mokrem odkolenćkam po zadnem domou ... pol pa še cca 45 minut pucanja in sušenja ... potem sem pa odskakljau med rjuhe v pričakovanju novih podvigov ... Med rjuhami si pričakoval nove podvige ? Glede na tvoja leta, bi pričakoval kaj drugega . KARMEN1, bobi1001, notranc in 5 others 8 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 Pravkar, Borutt pravi: Med rjuhami si pričakoval nove podvige ? Glede na tvoja leta, bi pričakoval kaj drugega . podvig je že, da se zjutraj žiu zbudim da mam lahko pol ftise štekaš pik1, bobi1001, builder in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KARMEN1 Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 maus, bobi1001 in Bmflar 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 43 minutami, maus pravi: podvig je že, da se zjutraj žiu zbudim da mam lahko pol ftise štekaš Pa sej je vsen kakšen, važn, da se zbudiš notranc, Bmflar, bobi1001 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 57 minutami, VS800 pravi: Pa sej je vsen kakšen, važn, da se zbudiš no ja ... vseeno je boljše, če se žiu zbudiš pik1, bobi1001, DAMI34 in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
VS800 Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 pred 19 minutami, maus pravi: no ja ... vseeno je boljše, če se žiu zbudiš Me pa zmer zanima, kako je če se mrtu zbudiš.....a pol sploh veš??? pik1, bobi1001, maus in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 Ja veš ja. Sam je že prepozno pol... VS800, bobi1001, DAMI34 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Avgust 19, 2016 Deli Objavljeno Avgust 19, 2016 (popravljeno) pred 40 minutami, VS800 pravi: Me pa zmer zanima, kako je če se mrtu zbudiš.....a pol sploh veš??? ne vem .. zato sem pa veseu pred 31 minutami, C eagle pravi: Ja veš ja. Sam je že prepozno pol... tko praujo .... še noben ni pršu nazaj in povedu kako je ... kakšne vtise je imeu Popravljeno Avgust 19, 2016. Popravil maus C eagle, VS800, DAMI34 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se