Popularna objava sunnygirl Objavljeno Marec 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 19, 2016 Ni najlepša slika, je pa iz morja jskrablin, UnionJack, skalaprava in 23 others 26
Popularna objava mladench Objavljeno Marec 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 19, 2016 Ma morje! Jadrankaaaa, 570km danes. Kvaj blo luštn ejga sohen, bobi1001, Natty in 28 others 31
Popularna objava Zivnorc Objavljeno Marec 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 19, 2016 Ekola... Bil vsepovsod....dokazov nimam...imam pa priče.. Vtisnil vase dva kapučina, dva kozarca vode...dve kokakoli..en ta trikoten sendvič...in eno kokto (hvala Karmen ) Tko. ...aja...pa ful je blo luštno.. Janezs, Ciko86, KARMEN1 in 13 others 16
Popularna objava Haki Objavljeno Marec 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 19, 2016 No pa dodam današnje vtise in prigode začelo se je ob 11h ko sem se namenil mimo Po. na obisk do kolega na terenu v ind. Cono Kukljanovo pri Rijeki od tam se mi ni dalo do grobnika, čeprav sem bil na pragu ampak sem se namenil do Senja na pivo cesta suprca, po poti pozdravljal nemalo motoristov... no v Senju tankam in malo počijem nakar se ob 16h namenim proti Slo ampak takoj iz Crikvenice me je čakalo neprijetno presenečenje takoj iz naselja prehitevam več avtov in kar na 1x se motor začne dreti kot norc.. pogledam med noge in izpušnega lonca ni več. Počila je namreč objemka po 45 min iskanja mi nekdo maha po cesti 500m višje, pristopim in kar poskočim ko mi pove da je našel mojo ropotuljo!!! Bil je doma v bližini ko je zaslišal ropot in skočil do ceste.. potem mi je pomagal z improvizacijo poklepat jn fiksirat lonec tako, da sem mu v zahvalo dal 10€ in ga pošteno stisnil proti domu nabralo pa se je 354km...še nekaj utrinkov.. Lp Haki otim, bobi1001, Keiko in 30 others 33
mladench Objavljeno Marec 19, 2016 Opozori Objavljeno Marec 19, 2016 Hakiiii ti si biuuuu sem te videl pri Crikvenici. Mislil sem si, da bi lahko bil ti amak nekako mi ni šlo v račun, da bi ob tej uri (petih al pol šestih je že blo) bil na poti proti jugu. Sm mislil, da domačin... No važn, da si zrihtu in vse kul bobi1001, Haki in Zivnorc 3
skalaprava Objavljeno Marec 19, 2016 Opozori Objavljeno Marec 19, 2016 pred eno uro, mladench pravi: Ma morje! Jadrankaaaa, 570km danes. Kvaj blo luštn ejga Smo se srečali....samo se nespomnim ali pred ali po Karlobagu. Dva SX-a na kupu, sem takoj vedel za koga gre builder, bobi1001, mladench in 1 other 4
Popularna objava OldSchool Kawi Objavljeno Marec 19, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 19, 2016 Danes pa sem srečal več motoristov kot pa avtomobilov . Padel je zadovoljivo dolg krog, tok da sprobam če gre motor kaj hitreje s svežim oljem hah... Noro vreme in kar nekaj znanih forumaških motorjev je bilo videti, sploh na Posotjnskem OMVju. Morda kdo videl plavega GPZja? Takole sva šla: DAMI34, SuNa, n_majk in 24 others 27
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 Zjutraj odprem okno apartmana in .............. Zajterk zunaj zjutraj na soncu ......neprecenljivo Na obisk pride moj bestič Dami34 z lepšo polovico ,hitro narediva zaključek da morava en krog. Nemo odbrzi na barko Pips pa z nama Šli smo raziskovat cesto na Veliko Rujno NP Velebit Dami je prevzel vlogo glavnega kamermana in navigatorja,za nami pa Pips Odpirajo se lepi razgledi .... Sam ma pa naporen značaj ta bmf za po serpentinah Titanik so posneli po njemu Tu nas Pips zapusti in obrne proti domu ,sama pa še smer Obrovac in do Zrmanje.... Ko se vrneva v domačo vas pa še k Dinkotu na jadranske lignje in orado Zvečer pa v gajbo na štiri kolesa in Pag -Pag Zvečer se nam pridružita še Jami65 in Mia ,jih pr Dinkotu še par razdremo in v mižule..... Dan je minil prehitro ,prav tako tistih cca100km z amfibijo po Velebitu ..... lp hajoktejn, mladench, TakeALookAround in 35 others 38
mladench Objavljeno Marec 20, 2016 Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 11 hours ago, skalaprava said: Smo se srečali....samo se nespomnim ali pred ali po Karlobagu. Dva SX-a na kupu, sem takoj vedel za koga gre Jp če gledamo iz moje smeri, po Karlobagu oz. iz tvoje pred Karlobagom skalaprava 1
Popularna objava boych Objavljeno Marec 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 Za prvo malo daljšo furo, kaj druga kot klasična Golica! Iz G. Radgone čez Cmurek, Ehrenhausen, Eibiswald do akumulacijskega jezera Stausee Soboth Nato kratek postanek na bikerpointu, kjer je še kar nekaj snega Potem pa preko Dravograda še v Ravne na Koroškem na kratek obisk k MK Pankrti, ki so bili ravno v pripravah na njihov vinter party. Slike ni, ker sem pozabil slikati ... Nato nazaj do Dravograda preko Maribora, Kungote v Jarenino na XXL šnicl in še zadnjih 40 km do Gornje Radgone v domač kafič na dva pira Odvozili smo prekrasnih 235km, pri temperaturi od 6 - 18 °C, cesta Soboth - Lavamünd še kar precej ''šodrasta'' ostale pa že kar v redu ... robot, notranc, Natty in 22 others 25
Haki Objavljeno Marec 20, 2016 Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 pred 12 urami, mladench pravi: Hakiiii ti si biuuuu sem te videl pri Crikvenici. Mislil sem si, da bi lahko bil ti amak nekako mi ni šlo v račun, da bi ob tej uri (petih al pol šestih je že blo) bil na poti proti jugu. Sm mislil, da domačin... No važn, da si zrihtu in vse kul takoj mi je vžgalo k sm vidu motor da si verjetno ti pa še pozdravli smo se.. takrat sem bil še sredi iskalne mrzlice ker ura je bila res nekje čez 17h... sam da smo zrihtal
Popularna objava SEBA33 Objavljeno Marec 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 Sem mel podaljšan vikend,pa se jih je kar nabralo:) mladench, UnionJack, SuNa in 18 others 21
Popularna objava builder Objavljeno Marec 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 robot, Kmet2, DAMI34 in 22 others 25
Popularna objava Gasperr Objavljeno Marec 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 Šoštanj - Koper in okolica - Šoštanj 418km....vse me boli... ma sem vseeno tak -> Keiko, pik1, DAMI34 in 23 others 26
Popularna objava JONI 46 Objavljeno Marec 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 Hmmm ze kar nekaj km naklepu, pa se se nisem spomnil nekaj napisat. Skratka navelican sm ze letos nasr primorke, kave na omw k si jo moram zmeraj sam placat. Razen ce boruta ujamem :P. Zato sm zacel ze mahat proti hribi. Skozi teden prevozil primorsko, danes pa hmm, do kamer je slo na Krvavcu, Cerknem, Starem vrhu... Najtezji del pa na Crnivcu, kjer me je zares ustavil sneg :'(.. Kaj cmo. Toj to, jutri dalje Na sliki je dokaz da je se vedno kak stol frej za kandidate kateri radi daste za kavo builder, Bmflar, SF in 26 others 29
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 Vsega lepega je enkrat konec ..... Danes od Staregagrada do lj punim kolikor je šlo Cufa ,še dobro da je pnevmatika plastična drugače jih ne bi bilo več Družina na kupu Damijevi lepši polovici se vožnja tako dopade da je dami že naročil bočno prikolico za svojega GT standardna postojanka v Karlobagu ,res že toplo ,prijetno V Senju pa spet srečanje Mina,Nemo,Dami...... Za nami prelep vikend,še lepšega je imela draga in psička...jaz sem moral garat Z R65 sem naredil slabih 1000km in moram reči da je to za vozit kot Lada Njiva(4x4) brez servo volana ,kateri ste jo imeli veste o čem govorim ,v glavnem vse me boli danes slabih 300km in v vsaki gostilni dobra motoristična družba Takole me je Dami ujel ko sem se mučil lp SEBA33, bobi1001, hajoktejn in 33 others 36
Popularna objava UnionJack Objavljeno Marec 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 (popravljeno) dons nism dost slikou, raj sva cel kras z otimom prevozila. lepih 300. na konc pa u postojni res zanimiva slika. ze na forumu deluje posreceno u zivo pa cist hudo, mogoce clo mal vlece na austrijske alpe leta 1943 pes je delval kot pravi mitraljezec. bil pa zelo vesel tudi vedno lepe žene in kar nekako pomlajenega damija, oba u civilu dobr je blo! Popravljeno Marec 20, 2016. Popravil UnionJack Efendi, domina, Bmflar in 22 others 25
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Marec 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 Evo pa sva zastavla ene bolj nežnih 260 KM VMES MALO POČITKA ZA KAVO IN DOMA builder, DXR16, Janezs in 19 others 22
Popularna objava Efendi Objavljeno Marec 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 Današnji vtisi - upam da še velikokrat PONOVLJIVI! Privlečem moped iz garaže, potem pa navlečem podkapo, nataknem čelado, se opasam s "ta malo želvico", zapnem jakno in prav s kirurško natančnostjo navlečem še rokavice. Potem se še malček pretegnem v vse smeri, da se vse "lepo uleže" in me ne bo slučajno kje kaj vezalo, vleklo in motilo. Skratka, predigra po vseh pravilih. Zajaham moped, z občutkom, pa vendar odločno obrnem ključ, premišljeno pritisnem magični rdeči knofek...IN DELA!!!! WOW, GREMO, GASA!!! Aja, sem pozabil na začetku povedat - sem zamenjal akumulatgor, he he notranc, Keiko, Mavti in 18 others 21
Popularna objava schwantz Objavljeno Marec 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 Tudi danes lepo... Pa tolk motoristov na kafetu, kot na višku sezone. Fino pa to, da so vsi že imeli svoj kafe... Do Izole in nazaj... MiNa, Keiko, bobi1001 in 17 others 20
Popularna objava dejcpob Objavljeno Marec 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 Končno malo bolj sprobal nov moped! Včeraj rakitna ,(presenetljivo mal peska) cerknica,ride,logatec domov bolj skromna a kljub vsemu je zelo pasala. No danes pa pa Črna na koroškem , mev namen prit na pavličev sedlo po makedamski cesti na panoramsko cesto, pa me je sneg in led čist zjebov, nimam ketn, cca 2 km od slikce se je pa čist ustavl, prehud klanc pa mal preveč zmrznjen. Ah pa drugič , nč levo krug pa lepo mim velenja domov. Krasno, vtisi fantastični, pa do roba vidm da je tud šlo. No motor sm pa usrov k še ankol, hihi notranc, sunnygirl, Natty in 23 others 26
Popularna objava pik1 Objavljeno Marec 20, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 . ... danes ... skupaj s SF-jem po gozdnih poteh in stranpoteh ... MPeco, notranc, Natty in 24 others 27
'.' Objavljeno Marec 20, 2016 Opozori Objavljeno Marec 20, 2016 UnionJack, skalar36, Efendi in 5 others 8
Popularna objava robot Objavljeno Marec 22, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 22, 2016 Danes pa v Gradežu 100 km po burji. vseeno uživancija DXR16, bobi1001, MPeco in 16 others 19
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Marec 24, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Marec 24, 2016 Danes en mali krogec na slovensko obalo s Feraristom Rihenburški grad .....tako mi je Blaž povedal ... Šla mimo vasi vseh tistih ZA Vmes obiskala še Ajdovca Potem pa konji pod ritjo in pred mano Lipicanca ...... Pol sva šla pa še mal Axla morit pa Damiju cel motor prešlatat Pa v Piran na Colo Vsakih 500m smo šli na kavo,sladoled,kosilo ,cola .....krneki ,a vseno sem zavrtel dodatnih 350km in prav zdaj mi je vsak km še posebej v gušt do naslednjega tedna ko bo daljša motoristična pavza ....krneki.... Lp SEBA33, Mia, MPeco in 25 others 28
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se