Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj 2016

trebor

Priporočene objave

pred 15 urami, DAMI34 pravi:

5.600 ja ni slaba cifra. No ko sem si mal pomanel uč sem prebral na mopedu napis Mwm-alnekitacga. Ampak Še vedno, jebačko zgleda, celo nastavljivo vzmetenje ima.

SWM Gran Milano 440 je tole.

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 45 minutami, sunnygirl pravi:

:hmm:

čist me je zjebal...29.09.2016

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

2 hours ago, HyperJack said:

20160928153914.jpg

20160928160243.jpg

Tale tvoj GS-k je pa zeloo lep. Se mi dopade!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 9 urami, HyperJack pravi:

čist me je zjebal...29.09.2016

jst pa sem te mislu vprašat za številke lota, ker sem mislu, da si potoval v prihodnost.:cool:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 11 minutami, sunnygirl pravi:

Danasnji vtisi iz Gorenjske... (je blo treba eno novo zadevco sprobat :D in ne, niso (še) grelne rokavice)

Kšn komentaček o tej novi zadevci tut ne bi škodu. Iz fotke se bolj slabo vid...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 16 urami, izibajker pravi:

Kšn komentaček o tej novi zadevci tut ne bi škodu. Iz fotke se bolj slabo vid...

nova povišana šajba ;)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred eno uro, RobiRoberto pravi:

:OK: "Diagnoza" na servisu v Tolminu: zopet zamašen vplinjač, "terapija": zopet čiščenje vplinjača. Robertotovo vprašanje: ali bom še gdaj sploh lahko zaupal v mojo oso ??? :blush:

A imaš vgrajen filter za gorivo? Poceni varianta za povišanje zaupanja v tvojo oso...filter za gorivo1.jpg

• Všeč mi je 2
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 18 urami, izibajker pravi:

A imaš vgrajen filter za gorivo? Poceni varianta za povišanje zaupanja v tvojo oso...

Filter za gorivo je vgrajen že od proizvajalca in ko sem včeraj vprašel o tem mehanika, mi je odgovril, da "tisti drobiž ki zapaca vplinjač" taki filtri ne morejo zadržati, ker je "ta drobiž" predroben  = newer ending story ... :blush:

Ker so navodila za mojo oso na tudi na internetu mi ni bil treba slikati filtra za gorivo v papirnih navodilih.

Filter.jpg

Popravljeno . Popravil RobiRoberto
  • Všeč mi je 3
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kmet2, sem te videl v Cerknici ravno,  ko si zapeljal k Martinu Krpanu. A maš Mb tablico?

Lp, notranc

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

1 hour ago, Janezs said:

končanem prehitevanju, se mi je kar naenkrat Yamaha grobo ugasnila. Instinktno pritisnem sklopko in gumb za vžig, pa se nič ne zgodi.

Gledam, kaj je narobe, in vidim, da je armaturka ugasnjena. WTF! pogledam ključ in v poziciji na Off.  Torej mi je vrglo iz kontakta ključ. A se je že komu to zgodilo? 

Meni se je. Bil sem pa kriv sam. Premalo sem obrnil kljuc. Lih nekam vmes. Sem mel ze takoj slab filling. Pa sem ga dal na ignor. 

Sem opazil ko sem speljal na cesto da mi ne delajo smerniki. Sem mislil da so mi crknili. Tudi motor ni imel prave moci. Med prehitevanjem mi je ugasnil in blokiral kolo. Sem mel full sreco. Od takrat vedno 2x pogled oziroma obrnem kljuc in nikoli vec tezav.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

pred 13 urami, notranc pravi:

Kmet2, sem te videl v Cerknici ravno,  ko si zapeljal k Martinu Krpanu. A maš Mb tablico?

Lp, notranc

Jp:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!