sunnygirl Objavljeno Oktober 5, 2016 Deli Objavljeno Oktober 5, 2016 pred 7 minutami, HyperJack pravi: 29.10.2016 lucif3rka in Kor13 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jskrablin Objavljeno Oktober 5, 2016 Deli Objavljeno Oktober 5, 2016 pred 15 urami, DAMI34 pravi: 5.600 ja ni slaba cifra. No ko sem si mal pomanel uč sem prebral na mopedu napis Mwm-alnekitacga. Ampak Še vedno, jebačko zgleda, celo nastavljivo vzmetenje ima. SWM Gran Milano 440 je tole. sayo in DAMI34 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HyperJack Objavljeno Oktober 5, 2016 Deli Objavljeno Oktober 5, 2016 pred 45 minutami, sunnygirl pravi: čist me je zjebal...29.09.2016 sunnygirl 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Oktober 5, 2016 Deli Objavljeno Oktober 5, 2016 2 hours ago, HyperJack said: Tale tvoj GS-k je pa zeloo lep. Se mi dopade! HyperJack 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schultz Objavljeno Oktober 5, 2016 Deli Objavljeno Oktober 5, 2016 pred 9 urami, HyperJack pravi: čist me je zjebal...29.09.2016 jst pa sem te mislu vprašat za številke lota, ker sem mislu, da si potoval v prihodnost. notranc, ALEŠ M, Fazer03 in 3 others 6 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 5, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 5, 2016 (popravljeno) No danes smo se dobili medgeneracijsko ,Gusar in Frenk67.....pa smo šli ,jaz iz Lj,starčka iz Kranja Kamor gre KTM gre tud BMW ...na smučišču Kranjska Gora ..... Gusar čaka spodaj in odkimava ...off road Jezero Jasna in čudni pogledi turistov .....le zakaj .... Prelaz Vršič .... Do vsake razgledne točke se je bilo potrebno prebijat z ladjo od 400kg .....tukaj sva Gusarja izgubila a nas je čakal pri izviru Soče kjer sva ga pobrala in proti Kekčevi domačiji ...... S Frenkom67 sva sprobala najnovejše modele KTM ..... Kluže... ...in proti Mangartu , kjer je bilo kar nekaj motoristov padalcev po naši strani ..v dolini Belopeška jezera .... in moja dva današnja kompanjona .... ...potegnemo še do Predilskega jezera ,kjer se trudim vse za dobro fotko . Vkopljem se ko z avtobusom in komaj splezam ven ..ampak še naprej iščem potke kot da sem s KTM .....komaj obrnem in se vrnem na cesto .... ...no ko sem splužil celo podvozje sem pa lahko naredil samo fotko iz gostilniškega stola ....nazaj se vračamo en del po isti trasi , potem pa čez Kobarid , Novo Gorico k našemu Damiju 34 na suho sadje .....enkrat bo izstavil račun in takrat bom moral prodat vsaj en motor ...sej jez nisem nč jedu k sem cucka vidu me je vse minil pa to ne moreš vrjet , nč mu ne dajo za jest ........ponesreč mi je kolutek klobase padu dol Itak sem vedno polen nemogočih idej ki so na koncu mogoče ko sem povedal idejo so me vsi sam debel pogledal , Gusar se je takoj odpravil domov , Frenk je nekaj momljal a sem ga pregovoril In tako smo pristali tu že v večernih urah ..... ...no ja , nekaj spretnosti je že potrebno da se privlečeš po vseh teh makedamih in potkah z trajektom ,a gre , sicer ga spodaj pol manjka , ampak vse za dobro fotko ...za dol pa nas presenetijo še konjiči , lep prizor ...evo to je bilo to slabih 450km serpentin,makedama ,potk in nekaj asvalta dobra družbalepo izkoriščen dan ,sam še HyperJacka smo pogrešal ,sam on bi vrejtno sam na asvaltu čakal Domov se privlečem ob 20.30 ...čaka me še domača naloga lp Popravljeno Oktober 5, 2016. Popravil Kmet2 DXR16, DAMI34, gusar in 45 others 48 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Lipstick Objavljeno Oktober 6, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 6, 2016 upload a gif ALEŠ M, Janezs, DXR16 in 25 others 28 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lucif3rka Objavljeno Oktober 6, 2016 Deli Objavljeno Oktober 6, 2016 50 minutes ago, Lipstick said: Cetina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava sunnygirl Objavljeno Oktober 6, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 6, 2016 Danasnji vtisi iz Gorenjske... (je blo treba eno novo zadevco sprobat in ne, niso (še) grelne rokavice) robot, Kmet2, lucif3rka in 12 others 15 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Oktober 6, 2016 Deli Objavljeno Oktober 6, 2016 pred 11 minutami, sunnygirl pravi: Danasnji vtisi iz Gorenjske... (je blo treba eno novo zadevco sprobat in ne, niso (še) grelne rokavice) Kšn komentaček o tej novi zadevci tut ne bi škodu. Iz fotke se bolj slabo vid... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno Oktober 6, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 6, 2016 Uf je pasal. DAMI34, notranc, DXR16 in 16 others 19 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
C eagle Objavljeno Oktober 7, 2016 Deli Objavljeno Oktober 7, 2016 pred 16 urami, izibajker pravi: Kšn komentaček o tej novi zadevci tut ne bi škodu. Iz fotke se bolj slabo vid... nova povišana šajba bobi1001 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Oktober 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 7, 2016 "hir aj em egejn". Po zajtrku me je hčerka na štirih kolesih odpeljala v Tolmin in točno na kosilo sem se iz Tolmina vrnil sam na dveh kolesih, tokrat brez kakršnihkoli nepredvidenih dogodkov. "Diagnoza" na servisu v Tolminu: zopet zamašen vplinjač, "terapija": zopet čiščenje vplinjača. Robertotovo vprašanje: ali bom še gdaj sploh lahko zaupal v mojo oso ??? Kontrola porabe olja na servisu čez 1.000 prevoženih km !!! robot, KyoKon, Kmet2 in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 7, 2016 (popravljeno) Onlajn Popravljeno Oktober 7, 2016. Popravil DAMI34 Snečer, skategrizzly, KyoKon in 19 others 22 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Oktober 7, 2016 Deli Objavljeno Oktober 7, 2016 pred eno uro, RobiRoberto pravi: "Diagnoza" na servisu v Tolminu: zopet zamašen vplinjač, "terapija": zopet čiščenje vplinjača. Robertotovo vprašanje: ali bom še gdaj sploh lahko zaupal v mojo oso ??? A imaš vgrajen filter za gorivo? Poceni varianta za povišanje zaupanja v tvojo oso... C eagle in Cartman 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Kmet2 Objavljeno Oktober 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 7, 2016 Danes bi lahko rekel da je bil vtis H2O ........velik sladke vode in mal morske Zjutraj štartam za Kočevje po opravkih a že na Dolenjevaškem polju zavijem iz poti na makedam . Res ne vem al sem fuknjen jaz al .....skratka , ta ladja se mi vozi po makedamu tako lepo ,gladko da prav uživam . Res da daje lažen občutek varnosti , to takoj spoznaš ko začne nosit , takrat je ko kamion ..... Pridem ven v Gorenju ..... Iz Gorenja pa na rudniško jezero , kjer spet iščem po potkah kakšen dober plac za dobro fotko .....kam zdej ...... ...šel sem levo na nek razdrapan makedam in nizbrdo kar je je , zdej nema obračanja ..... ..in končno pri jezeru Iz Rudniškega jezera se umaknem na asvalt in grem proti Ljubljani , sproti poberem HD-Dyno in skupaj jo pičiva na Rakitniško jezero ...iz Rakitniškega jezera pa jo ucvreva še na cerkniško jezero ......Tam se ustavim in povem HD-Dyni da naj me počaka , ker grem mal okrog jezera po potkah v lov za fotko me je skurcal .....da on se vozi povsod ....tel old boysi niso za v koš in to z Harlijem Blato , luže makedam ...... car ! Tud enduro pozo se je šel ...ne vem , izgleda da tako delujem na ljudi ,tega mojega entuzijazma se nalezejo tud še s bolj neprimernimi motorji ampak do fotk sva pa le prišla ....Enduri v svojem elementu ....no če sva prišla not sva tud ven spet na asvaltu malo pred Rakekom srečava nekaj kar polni prazno državno malho , tega sva videla , ostale ne pa preko Postojne , kjer poberemo še Damija 34 v Piran toplo ,sonček skratka čista mastrubacija .....po vseh podvigih smo postali tud lačni , Ivo je poskrbel za hrano , HD-Dyna pa za račun ......hvala dec , res si se izkazal To je bila predjed in ostalo je samo groblje ...in glavna jed ....njom njom Polnih želodčkov se odpeljemo še do Vikija , kjer se nam pridružijo še Bear in Karmen1 ,spijemo kavico in že me začnejo spet dajat ideje ......Bloško jezero .....Dami34 in HD-Dyna sta me spet samo čudno pogledala in že sem jih pustil tam in letel proti četrtemu jezeru danes Čez Cerknico kjer , kjer pozdravim še Krpana ki bi mojo kravco bolj težko dvignil ..proti večeru dosežem cilj še zadnji danes Bloško jezero ..... Domov se privlečem ob 19h polen vtisov , polen želodček in polen koš kilometrov ki so v številkah dobrih 450km ...družba super . Zdej pa mal pavze ..... Lp kitekatus, dog66, Janezs in 43 others 46 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 7, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 7, 2016 Lep dan super družba, hvala HDju za odlično kosilo, in obema za lep dan, prav rabil sem mal prepiha. lukec, builder, dAlencc87 in 7 others 10 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 (popravljeno) pred 18 urami, izibajker pravi: A imaš vgrajen filter za gorivo? Poceni varianta za povišanje zaupanja v tvojo oso... Filter za gorivo je vgrajen že od proizvajalca in ko sem včeraj vprašel o tem mehanika, mi je odgovril, da "tisti drobiž ki zapaca vplinjač" taki filtri ne morejo zadržati, ker je "ta drobiž" predroben = newer ending story ... Ker so navodila za mojo oso na tudi na internetu mi ni bil treba slikati filtra za gorivo v papirnih navodilih. Popravljeno Oktober 8, 2016. Popravil RobiRoberto notranc, Janezs in izibajker 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Bmflar Objavljeno Oktober 8, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 (popravljeno) Tak dan dopusta je res lepo izkoriščen... Hvala @DAMI34 in @Kmet2 za prijetno družbo in kavo, lepo bilo tudi spoznati @Bear in @KARMEN1 . Popravljeno Oktober 8, 2016. Popravil HD-Dyna skalar36, Kmet2, Janezs in 15 others 18 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
notranc Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 Kmet2, sem te videl v Cerknici ravno, ko si zapeljal k Martinu Krpanu. A maš Mb tablico? Lp, notranc Kmet2 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 8, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 Danes pa ena skupinska "zaključna" vožnja istomislečih... Prvi postanek na kavici, da malo ogrejemo stare kosti, bilo je le 5 stopinj. Motorje v vrsto (2) nato pa... na ogled oljarne kmečkega muzeja, potem pa še preizkusit, kako nam gre tole Golf. Polni vtisov veselo proti domu. PURPLE, skategrizzly, markII in 27 others 30 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava Janezs Objavljeno Oktober 8, 2016 Popularna objava Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 Danes krog čez Pivko, do Divače in po magistralki nazaj do Postojne in proti domu. Se mi je pa zgodilo nekaj zelo nevarno nenavadnega. Po končanem prehitevanju, se mi je kar naenkrat Yamaha grobo ugasnila. Instinktno pritisnem sklopko in gumb za vžig, pa se nič ne zgodi. Gledam, kaj je narobe, in vidim, da je armaturka ugasnjena. WTF! pogledam ključ in v poziciji na Off. Torej mi je vrglo iz kontakta ključ. A se je že komu to zgodilo? Kako je to možno, ker se nisem dotikal ključa med vožnjo. Ga je obrnil veter jebhemti? Pa mraz je blo. LP notranc, izibajker, SuNa in 17 others 20 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skalar36 Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 1 hour ago, Janezs said: končanem prehitevanju, se mi je kar naenkrat Yamaha grobo ugasnila. Instinktno pritisnem sklopko in gumb za vžig, pa se nič ne zgodi. Gledam, kaj je narobe, in vidim, da je armaturka ugasnjena. WTF! pogledam ključ in v poziciji na Off. Torej mi je vrglo iz kontakta ključ. A se je že komu to zgodilo? Meni se je. Bil sem pa kriv sam. Premalo sem obrnil kljuc. Lih nekam vmes. Sem mel ze takoj slab filling. Pa sem ga dal na ignor. Sem opazil ko sem speljal na cesto da mi ne delajo smerniki. Sem mislil da so mi crknili. Tudi motor ni imel prave moci. Med prehitevanjem mi je ugasnil in blokiral kolo. Sem mel full sreco. Od takrat vedno 2x pogled oziroma obrnem kljuc in nikoli vec tezav. malakai, Janezs, UnionJack in 4 others 7 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Snečer Objavljeno Oktober 8, 2016 Deli Objavljeno Oktober 8, 2016 tudi jaz sem na testu zaznal da ima mehko nenatančno ključavnico Janezs 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kmet2 Objavljeno Oktober 9, 2016 Deli Objavljeno Oktober 9, 2016 pred 13 urami, notranc pravi: Kmet2, sem te videl v Cerknici ravno, ko si zapeljal k Martinu Krpanu. A maš Mb tablico? Lp, notranc Jp notranc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se