Popularna objava SAR-Solo Adventure rider Objavljeno Oktober 29, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 29, 2016 (popravljeno) Sva čakala, če se bo kak motor pripeljal, da počastiva kavico pa ni bilo nobenga kandidata! Pa tudi ribice sva morala sama pojest Popravljeno Oktober 29, 2016. Popravil lakl Janezs, izibajker, tazzy in 13 others 16
lightning Objavljeno Oktober 29, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2016 Še malo iz moje strani, odhod ob 12:30 iz Grosuplja proti Igu, pa čez Gornji Ig na Krim, pa na Rakitno, pa potem na malico v Cerknico, pa malo vija vaja po potkah in kolovozih pri Dolenjem jezeru, pa potem na kavico h kolegu v Gorenje jezero in čez Sodražico nazaj v Grosuplje, povratek nekje okoli šestih. Vreme super, temperature tudi, motoristov na tej relaciji bolj za vzorec, mislim da sva jih srečala ene 3-4, narejenih pa 174 km. Čudovit dan, na žalost pa sezono defenitivno lovimo za rep LP; Lightning tazzy, Kmet2, bobi1001 in 5 others 8
matete Objavljeno Oktober 29, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2016 Ob 16. 10. 2016 at 21:15, Tedybear pravi: Začetek današnje vožnje je bil neobetaven. Na Bledu megla, tista prava jesenska, vlažna. Na AC do Kranja sem bil kljub primerni opravi in opremi ter razmeroma visoki temperaturi (10 stopinj) kar premražen, rokavice mokre, vizir, prednja šipa, in vzvratni ogledali..vse zamegljeno...gumb za brisalce in gretje vzvratnih ogledal pa mi že od nakupa Kawasakija ne deluje. Alzo...pri Postojni se razjasni, cesta do Jelšan na senčnih delih mokra....in potem hojladrija hojladraja do "Korlbaga". Tam ena predraga solata iz morskih sadežev, potem pa po Jadranki nazaj, skoraj do Jelšan...ampak hop izvoz na Rupo...ta cesta mi je preprosto lepa...in potem po stari cesti do Vrhnike, tam pa na AC pa domov. OMV v Postojni tako poln motoristov, da se nisem ustavil, ker nisem vedel, če bom sploh lahko kam parkiral. Ker je bila to definitivno zadnja vožnja leta 2016, sem ga na AC Radovljica - Bled nažgal do konca. Števec je prilezel do 223, potem pa je začel delovati sindrom Tracerja....malo levo, malo desno... Jutri čiščenje motorja, pa odklop akumulatorja...gre na polico zraven peči. Sledi pokrivanje z ponjavo domače izdelave (rjuho), potem pa se do predvidoma 28. aprila ne vidiva. Pa ja nisi še zaključu saj je napoved lepa sonce. builder 1
Popularna objava Danilo D Objavljeno Oktober 29, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 29, 2016 Ena malenkost od včeraj builder, Schultz, RobiRoberto in 10 others 13
NumLock Objavljeno Oktober 29, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2016 Vrhunsko vreme pri hotelu Planja. Sem bil prepričan, da je zgoraj sneg. Si šel morda do jezera na Pesku?
Popularna objava Danilo D Objavljeno Oktober 29, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 29, 2016 .... šu do Jurgovega, kjer je blo vreme prou tko odlično ... pa še nekaj od danes St. Paul pa neko selo naprej po cesti gor Hebalm Stausee Soboth Graška Gora sohen, RobiRoberto, ciciban in 22 others 25
Tedybear Objavljeno Oktober 29, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 29, 2016 pred eno uro, matete pravi: Pa ja nisi še zaključu saj je napoved lepa sonce. Zaključil. Od 20.10 do konca aprila 2017 sem v tujini. builder in UnionJack 2
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 Včeraj popoldan po klasični smeri iz Celja do Novega Vinodolskega. sohen, ciciban, UnionJack in 32 others 35
sunnygirl Objavljeno Oktober 30, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 pred 16 urami, vandrovec pravi: Kaj je videt gobe tam po travi...ali zvončke? Guobe. Če so nore pa ne vem
Popularna objava Rey Objavljeno Oktober 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 Midva sva včeraj drvela po "otoški Jadranki" Koper - Cres - Mali Lošin. Vreme perfektno, skoraj nič prometa...samo nekaj ovc sredi ceste. Srečala sva en SLO motor...GSXR 1300 GO tablica...kdo od tukaj? Efendi, Matej207, KyoKon in 27 others 30
dlicen Objavljeno Oktober 30, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 Očitno je danes bilo svetovno prvenstvo Plominke. Toliko projektilov (tudi neregistriranih) naenkrat tam še nisem srečal. sohen, notranc, MiNa in 2 others 5
Toni Objavljeno Oktober 30, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 pred 2 urami, Rey pravi: Midva sva včeraj drvela po "otoški Jadranki" Koper - Cres - Mali Lošin. Vreme perfektno, skoraj nič prometa...samo nekaj ovc sredi ceste. Srečala sva en SLO motor...GSXR 1300 GO tablica...kdo od tukaj? Mi isto včeraj Brestova -Cres-Mali Lošinj,danes pa preko Krka nazaj. Na poti nazaj sem pod Krškim mostom naletel na fotoshooting oranžnega krampa,vmes pa je še en kmet preoral njivo na globino do kardana. LP builder, Kmet2, pik1 in 5 others 8
Popularna objava RobiRoberto Objavljeno Oktober 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 Ker sem se danes, brez dogovora z mojo drago, odpeljal od doma že približno eno uro pred kosilom, sem bil zato dvanajstkrat nagrajen in enkrat kaznovan, pri čemer se bo višina in finančna globina kazni pokazala šele, ko bom kolesni obroč s predrto zračnico odvijačil s triema in nato ocenil poškodbo plašča in "bog ne daj" tudi kolesnega obroča ... Psssss = recimo približno 10 km po prazni zračnici ... izibajker, Schultz, Keiko in 25 others 28
NumLock Objavljeno Oktober 30, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 pred 7 urami, MiNa pravi: Včeraj popoldan po klasični smeri iz Celja do Novega Vinodolskega. Poznam to dvorišče. A ima še ga. Ana vodo v đakuziju? ciciban 1
Popularna objava Janezs Objavljeno Oktober 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 Včeraj krog čez Učko. Aja, pa pomoje je dobro, da omenim, da imajo lovci oktobra, novembra in decembra vsak vikend pogone divjadi. Tako da pazite, da ne nabašeta na kakšnega jeznega jelena. lp tazzy, notranc, Schultz in 23 others 26
Popularna objava bobi1001 Objavljeno Oktober 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 Dans po kosilu Logatec Črni vrh Wajdušna Vipava Vipava kava Wajdušna tankat in povratek po isti poti V vipavskih dolini gorko za kratke rokave zelo prijetna klima dokler ne zapiha burja Pred menoj vozili trije s KR registracijo od Logatca do Wajdušne kdo od tu? izibajker, C eagle, igc1 in 17 others 20
Popularna objava notranc Objavljeno Oktober 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 Danes so hotele ženske na Plominko. prvi postanek v Moščeniški Dragi nato do smo si hoteli privoščiti kosilo na #Vidikovcu#, a je bilo čisto nabasano in nebroj motoristov. Mislim, da sem tam videl Karmen in Cikota. nato nazaj v Opatijo ter po kasnem kosilu preko Jelšan domov. Lušno je blo. Lp, notranc pik1, jskrablin, sohen in 27 others 30
Popularna objava ALEŠ M Objavljeno Oktober 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 Lep dan je blo treba izkoristit. Plan je do Kranjske gore. Pridem do jezera Jasna in se odločim zapeljat še na Vršič. Na vrhu premišljujem kam zdej in se odločim da naredim krog čez Predel. Med vožnjo z vršiča dol in ob opazovanju lepe narave mi na misel pade Mangartsko sedlo :). Tako naredim še ta ovinek in uživam v lepih razgledih P.S. pa še kasirajo ne več :). Spustim se do Predela in v Italijo se ustavim pri Predelskem jezeru in nato po Italiji proti Slaveniji. Obrnit še v Planico in domov. Nabere se nekaj čez 200km. Mogoče bo pa še kakšn dan LP Aleš MiNa, Joker, skalar36 in 44 others 47
Popularna objava MiNa Objavljeno Oktober 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 bi šlo tole lahko tudi v eno drugo temo.... cca 350 neponovljivih kilometrov. NumLock, ciciban, SuNa in 32 others 35
Popularna objava moravčan Objavljeno Oktober 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 danes lep izlet moravče- izola- umag-buje-grožnjan-buzet-črni kal-moravče marko tazzy, SuNa, RobiRoberto in 25 others 28
Popularna objava DAMI34 Objavljeno Oktober 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 pred 3 urami, Toni pravi: Na poti nazaj sem pod Krškim mostom naletel na fotoshooting oranžnega krampa,vmes pa je še en kmet preoral njivo na globino do kardana. LP Saj bi bil en normalen dan, sam ni bil... Kot si že zapisal se je vse skupaj začelo, ko sta lokalna mojstra ugotovila napako na krampku Sledil je posvet in akcija takojšnjega popravila. Kmet se je trudil, Pik pa omagal od truda Ker jr bila težava hitro odpravljena, sem si privoščil še malo fotošutinga to je to. Blo je do jaja skalaprava, SuNa, moravčan in 36 others 39
MiNa Objavljeno Oktober 30, 2016 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 pred 3 urami, DL650 pravi: Poznam to dvorišče. A ima še ga. Ana vodo v đakuziju? Je prekrit s ponjavo.... Schultz 1
Popularna objava builder Objavljeno Oktober 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 520km, superca Maximus, Efendi, igc1 in 28 others 31
Popularna objava pik1 Objavljeno Oktober 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 . ... današnji "odtiski" iz paše po Krku ... ps. ... aja, pa na zadnji slikci je poudarek na ovčki ... ne na rdeči lučki ... Yoghurt, skategrizzly, RobiRoberto in 31 others 34
Popularna objava avtomoto Objavljeno Oktober 30, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno Oktober 30, 2016 Zelo blizu začetka "Jadranke" . .. tazzy, notranc, mladench in 26 others 29
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se