Darko3g Objavljeno April 22, 2018 Opozori Objavljeno April 22, 2018 pred 10 urami, RobiRoberto pravi: Hopper ima spredaj bobnasto zavoro, za razliko od Petra. RobiRoberto 1
tomaz69 Objavljeno Maj 3, 2018 Opozori Objavljeno Maj 3, 2018 Živjo, znanec iz Nemčije prodaja 17.000€ value as the bike is atually 33.000€. 2009 and 33 THD KM on it. runs perfect, absolutely no problems nekaj slik https://drive.google.com/open?id=1Bu2qXM_LgpkAD-b2eCKEIpafhNGHEQbK Če koga zanima, naj me kontaktira za kontakt...
izibajker Objavljeno Julij 4, 2018 Opozori Objavljeno Julij 4, 2018 Lani Aprila je bila uradna otvoritev prodajnega HD salona na Jurčkovi. Na levi strani objekta pa trenutno potekajo intenzivna zaključna dela v lokalu. Šank je že zmontiran, stolčki, mizice, senčniki na zunanji terasi nameščeni. Notri je že tudi ene par old skul bajkov, interier bo, kot se nakazuje, vrhunsko opremljen. Otvoritev pa kmalu, pravijo da nekje konec tega meseca. Končno en lokal, ki bo kar konkretno dišal po motorizmu...
Kugelschreiber Objavljeno Julij 30, 2018 Opozori Objavljeno Julij 30, 2018 Dafucq? Pa to NI prvi april. http://qoo.ly/r4b6j
Nearrain Objavljeno Julij 30, 2018 Opozori Objavljeno Julij 30, 2018 17 minutes ago, Kugelschreiber said: Par dobrih komentarjev za tole spakedralo od HD-ja ""That makes the Enfield Himalayan look good Harley’s design department is on the cutting edge of ‘80s anime. 800kg adventure bike " thumper, Mavti in Zok 3
thumper Objavljeno September 19, 2018 Opozori Objavljeno September 19, 2018 gs bo dobil konkretnega konkurenta..
Zok Objavljeno September 19, 2018 Opozori Objavljeno September 19, 2018 Ce tekmujejo kdo bo naredil grsi moped, je GS popusil tik po kvalifikacijah Mavti 1
sesir Objavljeno November 13, 2018 Opozori Objavljeno November 13, 2018 https://www.topgear.com/car-news/electric/livewire-harley-davidsons-first-electric-motorcycle
RobiRoberto Objavljeno November 23, 2018 Opozori Objavljeno November 23, 2018 Včeraj / National Geographic / Mega tovarne / Harley Davidson / 7D Twin 1911 /
Darko3g Objavljeno Januar 8, 2019 Opozori Objavljeno Januar 8, 2019 V bistvu ni slabo. Nabavimo še slušalke in si predvajamo zvok klasičnega motorja, za okolico pa smo nemoteči. Razen, če smo otroci in mislimo, da nas morajo slišati drugi, pa odpremo rore in vtaknemo čepke v ušesa.
TakeALookAround Objavljeno Januar 8, 2019 Opozori Objavljeno Januar 8, 2019 Ja, najboljs, da si potlej kar doma, pa s prstom po zemljevidu in s slusalkami v usesih.
Darko3g Objavljeno Januar 8, 2019 Opozori Objavljeno Januar 8, 2019 No, kakšna navidezna resničnost z elementi gibanja, bi znali kar dobro posnemati vožnjo (čelada z očali, zvok, nagibanje, tresljaji ter pospeški in pojemki) - na koncu pa še lignji in vožnja nazaj . roru 1
MoTo G_P Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 (popravljeno) Aaaaa se bomo letos kej vozil? hehe Še edn v družini HD Slovenija Eno uprašanje, a kdo ve kje montirajo tiste zaščitne trakove na avspuhe? Popravljeno Februar 26, 2019. Popravil MoTo G_P skalar36, RobiRoberto, Bmflar in 5 others 8
Gain Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 Itak.....top?? Še da bo mal bolj toplo pa gasaaaa!??? MoTo G_P 1
Big Py Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 (popravljeno) Lep bike. Imel bi 2018/2019 softail street bob. Ampak 17k. Žena je znorela, ko sem ji ceno povedu, je rekla, če nabavim, da se lahko v gražo k motorju preselim. Zato je tudi poj podpis tu na forumu takšen kot je ? Popravljeno Februar 26, 2019. Popravil Big Py
sesir Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 (popravljeno) pred 2 minutami, Big Py pravi: Žena je znorela, ko sem ji ceno povedu, je rekla, če nabavim, da se lahko v gražo k motorju preselim. Pa se še nisi preselu al še razmisljas? P.s Eno leto sem mel 636 kr v dnevni parkiran.... Popravljeno Februar 26, 2019. Popravil sesir Bmflar in Big Py 2
Big Py Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 (popravljeno) Bemu mater. Gobec me tepe. Sin bo drugo leto polnoleten, pa sem mu avto obljubu ker je priden v šol, ni luftar, itd. Pa smo nekako prišli do tega da novega nekje v rangu do 15k, kak polo, Mazda2 ali nekaj takega. Potem pa vedno špage za kaki boljši moped zmanjka. Ko bi bil vsaj tiho, pa bi mu avto za nekaj jurjev nabavu, pa bi še kej ostalo za mopi. Jesam budalo. Morda čez kaki 2 leti, bo že kakšen rabljen novi softail street bobby na voljo. Popravljeno Februar 26, 2019. Popravil Big Py Bmflar in sesir 2
Big Py Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 (popravljeno) Evo ga 2018+ bobby Dream mashine Do konc lajfa ne rabim več drugega motorja. No, hondino opico za everyday bike za na šiht, zajebancijo, to bi še imel. Popravljeno Februar 26, 2019. Popravil Big Py MoTo G_P 1
sesir Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 (popravljeno) pred 1 uro, Big Py pravi: No, hondino opico za everyday bike za na šiht, zajebancijo, to bi še imel. Vedno sem kupec tudi jaz... prvi motor ki vozil v zivljenju in ga hocem v zbirki! Lepe majo divje cene... Popravljeno Februar 26, 2019. Popravil sesir Big Py 1
Big Py Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 (popravljeno) @MoTo G_P Čez sezono poročaj o zadovoljstvu z motorjem, posebnostmi, stroški, okvarami, porabo, uporabnosti na kaki poti, dometom itd. Nekateri to radi prebiramo, da si lažje ustvarimo mnenje in primerjamo z našimi potrebami. Lahko objaviš tudi v modelu namnjeni temi "HD sportster". Luštni so ti Sportster Ironi, škoda, ker sportster HD letos ukinja, oz. ni še čisto jasno kaj bo z njimi. V takem formatu jih sigurno več ne bo. Pa srečno z novo igračo. Popravljeno Februar 26, 2019. Popravil Big Py
MoTo G_P Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 Bom se potrudu cim vec Upam da mi bo uspel čim več km naklepat Big Py 1
marincspeedshop Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 pred 12 urami, MoTo G_P pravi: Aaaaa se bomo letos kej vozil? hehe Še edn v družini HD Slovenija Eno uprašanje, a kdo ve kje montirajo tiste zaščitne trakove na avspuhe? "Heat wrap" ti lahko zrihtam tudi jaz MoTo G_P in MiNa 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se