SiR Objavljeno Avgust 23, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2003 Mimogrede - kako ločimo prave in neprave ljubitelje HD-jev? Ali jih sploh moraš in moreš, dokler ne prideš do osebne ravni posameznika? Vprašanje je bilo bolj retor(t)ične narave :)
ceco Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 No, pa še sveže izdavljena izjava Mr. Georga Gregorya, šefa v ponedeljek se začenjujoče ključne in končne zabave v počastitev 100 letnice HD, ki gre nekako takole: HD motocikli so impresivni, od našega najmanjšeha 883 pa da klasičnih Road kingov in Glideov, katero imam tudi sam. Če se vozite z našimi motocikli vas bodo vsi pogledali, če se pa vozite s Hondo ne bodo niti vedeli za vas. Se vzdržim vseh komentarjev, ker sem ugotovil, da sem posredni lastnik treh (3) delnic Honda Motor Company.
Guest 1 Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 (popravljeno) ...Če se vozite z našimi motocikli vas bodo vsi pogledali, če se pa vozite s Hondo ne bodo niti vedeli za vas. :D :D :D :D :D :D :D :D kompenzacijakomplexovpress ps a ni žalostno da si mora nekdo kupit HD za to, da ga opazijo.. kaka nula mora biti tak človek :rolleyes: to me spominja na neko drugo temo, kjer nek kup bedakov misli, da bo SLO "prepoznavna" zaradi nove zastave :D Popravljeno Avgust 28, 2003. Popravil 1
Brrrm Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Ma, pišite kar hočete, s kratkimi psihoanalizami vred, še vedno bi z veseljem imel kak kos HDjevskega železja v garaži. Se moram še malo zrediti v denarnico. :P
ceco Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 ... še vedno bi z veseljem imel kak kos HDjevskega železja v garaži. Ah Brrmmm, mislim da bi bilo boljše v dnevni sobi. (Ni komentar na temo).
Pervy Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 o harleyaših ne bom pisal, poznam take da kapo dol in take pozerje da ti je slabo (kot pri vsaki znamki motorja), me pa kar malo boli da nekdo ki naj bi skrbel za image znamke take bedarije govori in direktno propagira znamko kot pozersko (te bodo vsi gledali), namesto da bi probal vsaj kaj o užitku v vožnji govorit. torej če sklepamo po njegovem moreš imet harleya da bodo drugi vedeli da voziš motor, če uživaš v vožnji pa sploh ni pomembno. no mene bi take izjave prej odgnale kot prepričale v nakup. kaj se je pa zgodilo z "Live to ride, ride to live?" :blink:
ceco Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 (popravljeno) Mimogrede, izjava je bila dana na radiu BBC. Popravljeno Avgust 28, 2003. Popravil ceco
Brrrm Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Ah Brrmmm, mislim da bi bilo boljše v dnevni sobi. Ti si pa zrel, ja. :rolleyes: ;) Da mi bo olje kapljalo po preprogi. :angry: V garažo z njim :P :lol:
ceco Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 @ Brmmm Da nisi ti tič one sorte, ki si je uredil garažo samo za motorje? S slikami moto potovanj po zidu, mizico za kavo in stolčki za sedet?
Brrrm Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Ah, ne. Garaža je čisto realen prostor. Ampak sanjati z odprtimi očmi je pa tudi lepo. :)
Desmo Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Jaz tudi imel enkrat HD, kar tako, samo da si bom lahko rekel da ga imam. :rolleyes: :) B)
klimbra Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 ... še vedno bi z veseljem imel kak kos HDjevskega železja v garaži. Ah Brrmmm, mislim da bi bilo boljše v dnevni sobi. (Ni komentar na temo). Pa , da ne boš mislu,da se to ne dogaja.....poznam kalibra s preveč keša,ki ima doma u dnevni sobi HD........če se ne motim 30 prevoženih km..........no coment!!!!! Vem pa tut za tipa,k ma s svojo elektro ccca 200000km prevoženih.....in glej ga čudo......še dons užge!!!!!!
StormBringer Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Kimbra, te se je pa tip zavestno odpovedal da, bi gledali za njim in se pridružil nam ostalim navadnim smrtnikom, ki vozimo Honde, Kawe in ostalo ropotijo. :rolleyes:
Blame Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Videl zadnjič ob Vrbskem jezeru v Avstriji tipa"bolj šminkerja" k je HDja ob cesti šraufal v največji vročini :P pa še včeraj enga na hitri cesti MB - Slov. Bistrica ki se je po odstavnem pasu vozu in nekam dol k motorju gledu :huh: Kaj je s temi motorji, a so res tako zanič al kaj? :blink:
SiR Objavljeno Avgust 28, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 28, 2003 Ja baje kupiš nouga pa ti takoj blok motorja mal poči, da začne olje puščat ... :P
Mustang Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Ok, Sym, hitro si uporabil informacijo in dolil olja na ogenj... Vsaka znamka motorjev ima določeno število izdelkov s tovarniškimi napakami (eni več, eni manj...) Da pa osvetlimo zadevo še z druge strani, pa še tale informacija: Harley-Davidson že 23 let sponzorira zvezo za mišično distrofijo (Muscular Dystrophy Association - MDA). To so večinoma otroci, ki se zaradi prirojene napake komaj premikajo in so "priklenjeni" na voziček. In da ne bo pomote: donacije prostovoljno dajejo lastniki HD-jev in se tudi osebno srečajo z otroki. Njihov letošnji cilj je, da zberejo 5 milijonov $ za njih... Osebno mislim, da je tak cilj spoštovanja vreden in upam, da se ne bo našel kdo tako pameten z repliko "da je to samo za propagando" ipd. Zanima me, če se še katera druga motoristična znamka ukvarja s kakšno dobrodelno akcijo? (da ne bo pomote: to je dejansko vprašanje in NE provokacija)
kristian Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Ja to sem še pozabu povedat, vsi ki vozte normalne motorje se morate fejst pazit ko se usedete na HD, ker postane zadeva precej nevarna v rokah človeka, ki se je navajen čez ovinke peljati z majhnim nagibom. Heritage Softail mi je ze v tretjem ali 4 ovinku podrsal po tleh, pa ga sploh nisem fejst nagnil in ne peljal hitro. Kar je pa tečno je pa to da se stopalke ne zložijo in te odnese iz ovinka. Sem pristal čisto na drugem delu pasa. Mater mi je kr vroče ratal ker je to le mašina za 5,5 mil , jst pa tudi nisem glih pocen. No na srečo ni nihče pripeljal nasproti. Zavijanje ceste gor in dol (ameriške) je še vredu za ta motor, levo in desno tko kot pri nas - no good my friend. Ful nevarn motor če nisi navajen se pokonc vozit tko kot z avtomobilom!
ceco Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 (popravljeno) Harley-Davidson že 23 let sponzorira zvezo za mišično distrofijo (Muscular Dystrophy Association - MDA). To so večinoma otroci, ki se zaradi prirojene napake komaj premikajo in so "priklenjeni" na voziček. In da ne bo pomote: donacije prostovoljno dajejo lastniki HD-jev in se tudi osebno srečajo z otroki. Njihov letošnji cilj je, da zberejo 5 milijonov $ za njih... Osebno mislim, da je tak cilj spoštovanja vreden in upam, da se ne bo našel kdo tako pameten z repliko "da je to samo za propagando" ipd. Zanima me, če se še katera druga motoristična znamka ukvarja s kakšno dobrodelno akcijo? (da ne bo pomote: to je dejansko vprašanje in NE provokacija) Npr.: Ride for Kids Ride for Kids is the official charity of the American Honda Motorcycle Division, and the funds raised at Ride for Kids events support the activities of the Pediatric Brain Tumor Foundation of the United States. Ride for Kids has collected in excess of 18 million dollars since its inception in 1984. Ride for Kids participants who collect or contribute $300 or more at an event are eligible to win a new Honda motorcycle. For information on how you can be more involved, call Ride for Kids at 1-800-253-6530 or take a look at the Ride for Kids Web site. Popravljeno Avgust 29, 2003. Popravil ceco
Noise Objavljeno Avgust 29, 2003 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Ja baje kupiš nouga pa ti takoj blok motorja mal poči, da začne olje puščat ... :P ???
RAN Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Ja to sem še pozabu povedat, vsi ki vozte normalne motorje se morate fejst pazit ko se usedete na HD, ker postane zadeva precej nevarna v rokah človeka, ki se je navajen čez ovinke peljati z majhnim nagibom. Heritage Softail mi je ze v tretjem ali 4 ovinku podrsal po tleh, pa ga sploh nisem fejst nagnil in ne peljal hitro. Kar je pa tečno je pa to da se stopalke ne zložijo in te odnese iz ovinka. Sem pristal čisto na drugem delu pasa. Mater mi je kr vroče ratal ker je to le mašina za 5,5 mil , jst pa tudi nisem glih pocen. No na srečo ni nihče pripeljal nasproti. Zavijanje ceste gor in dol (ameriške) je še vredu za ta motor, levo in desno tko kot pri nas - no good my friend. Ful nevarn motor če nisi navajen se pokonc vozit tko kot z avtomobilom! Ko si se odličil s kakšno hitrostjo boš ovinek prevozil, si že definiral kot nagiba. Radij kroga, hitrost v krogu, debelina gume ter težišče motorja z voznikom definirajo kot nagiba. Pri istem krogu z isto hitrostjo in z istim motorjem ne moreš iti enkrat bolj nagnjen drugič pa manj nagnjen. Značilnost motorjev z niskim težiščem ( kar velja za vse recimo čoper ali custom motorje) je da se morajo bolj nagnit, ker za isti moment nagiba preko točke kjer prijemlje guma v cestišče je potreben večji nagib, ker je ročica sile zaradi niskega težišča manjša ( kompenzacija debeline gume). B)
SiR Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Ja baje kupiš nouga pa ti takoj blok motorja mal poči, da začne olje puščat ... :P ??? Mah nič - spomnim se pravljic, ko so nekoč vsi nepoznavalci razlagali, da Harleyjem zmer neki ven teče bencin al pa olje al pa kaj druzga...
Ice Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Pri istem krogu z isto hitrostjo in z istim motorjem ne moreš iti enkrat bolj nagnjen drugič pa manj nagnjen. ran,vem da te bo spet zvilo samo........ ta tvoj stavek ni cisto 100 odstotno pravilen.ce hoces ti enkrat demonstriram s katerikoli motorjem. ;) (HINT: glej malo moto GP dirke in dirkace na motorjih)
ceco Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Bo nekaj na tem. Slišalo se je Cool, štekal pa nisem nič.
RAN Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 Pri istem krogu z isto hitrostjo in z istim motorjem ne moreš iti enkrat bolj nagnjen drugič pa manj nagnjen. ran,vem da te bo spet zvilo samo........ ta tvoj stavek ni cisto 100 odstotno pravilen.ce hoces ti enkrat demonstriram s katerikoli motorjem. ;) (HINT: glej malo moto GP dirke in dirkace na motorjih) Edino če boš radij spreminjal, ali pa sam sebe bolj ali pa manj nagibal. Če se boš bolj kot voznik nagnu, se bo manj treba motorju. Vendar rezultanta nagiba voznika in motorja je v vsakem primeru enaka. Ma smo o tem že toliko, da se bojim da bo spet jara kača. Slike, ki jih je enkrat furioso tle pripopal, so vse lepo pojasnile.
Ice Objavljeno Avgust 29, 2003 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2003 ehehehe...... se se spomne. B) yep ran,to je bil moj namen.ali si slampasto napisal ali predpostavljal,da vsi vse razumejo.rezultat je vedno enak,samo poti so razlicne do njega. ;) pozdravcek vas sluga :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se