Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Ne bos verjel, jaz sem tudi slisal nekaj podobnega. Bojda si deklice dajajo not tudi japonske kroglice, vse ostalo opravi HD! No, to mora bit veselo zvecer, ker je ze od voznje naspidirana, na tebi je samo se, da jo pozegnas .)

Objavljeno
Ja ce mas HD ga nimas samo zato, da ga imas v garazi! Pac pa zato, da se cez zimo malo igras ga izboljsujes, odpravljas napake, ki te motijo, skratka mu stisnes svoj pecat. Za kaj takega ni boljsega motorja .)

:notworthy: Shargo, you got the point exactly. A si ne bi kupil enega? .)

Kakorkoli že, HD je bil že od začetka narejen za vožnjo in ne za dom-lokal1-lokal2-lokalX-dom vožnjo. Seveda pa, kot ste nekateri že slišali iz zadovoljnih ženskih ust, tudi za kaj drugega... :naughty: (še dobr, da imam zadnji zic iz skaja, da se vlaga ne vpije preveč v leder :lol1: )

Objavljeno
:notworthy: Shargo, you got the point exactly. A si ne bi kupil enega? .)

Ko bom velik, Mustang, ko bom velik pa res... .)

Objavljeno
???

Mah nič - spomnim se pravljic, ko so nekoč vsi nepoznavalci razlagali, da Harleyjem zmer neki ven teče bencin al pa olje al pa kaj druzga...

• 1 mesec pozneje...
Objavljeno

Posipam se s pepelom in vzamem nazaj vse kar sem kdaj slabega rekel o HD!

Z zvrhano mero privoščljivosti in cinizma sem se včeraj spravil brati vztrajnostni test - 50.000 km V Rod-a v zadnjem Motorradu.

OK, moped je še vedno eden zadnjih, ki bi si jih želel peljati/posedovati, ampak kvaliteta pa sploh ni slaba.

Marsikater japonec ne sestavi takega rezultata, da evropejcev ne omenjam.

Objavljeno

V-Rod ma s klasičnim harlijem skupno samo ime

Objavljeno

pa tut prodajajo ga aisti prodajalci, ali se motim?

Objavljeno (popravljeno)
...do zdaj odletela že dva šraufa.

A samo dva? Pa to je se OK :D

...zakaj jih ne privijes z loctite-om?

Vsak srauf, ki sem ga izgubil zamenjal za rostfrai varianto, in dodal se kaksno kapljico loctite-a. Se lahko pohvalim, da se nobenga sraufa nisem izgubil dvakrat... :D

nimas sanse pri p*****, ce ne vibrira.   

A to pomeni, da imam sanse pri p...? :? (ceprav nimam HDja :P ) Sem vesel, zelo vesel... :OK:

Popravljeno . Popravil Kruse
Objavljeno

Še prodaja se menda bolj slabo v primerjavi s klasičnimi Harleyi.

• 4 tedne pozneje...
Objavljeno

Zvok do ušes pa spet po žici - si spet privezan na motor - al pa na zvočnike, ki so pa pretihi za kako resno vožnjo....... Je pa vse skupaj zelo neopazno narejeno in verjetno boljša alternativa Sony CD playeru na kolegovem HDju

lp Bajsi

Objavljeno

Že, ampak ta predvajalnik MP3 je le nadgradnja za H-D RoadTech Radio, kar pomeni, da moraš na balanco namontirati še celega hudiča, da imaš potem lahko ta predvajalnik. :o

Pa še drag je... :cry:

Objavljeno
Posipam se s pepelom in vzamem nazaj vse kar sem kdaj slabega rekel o HD!

Z zvrhano mero privoščljivosti in cinizma sem se včeraj spravil brati vztrajnostni test - 50.000 km V Rod-a v zadnjem Motorradu.

OK, moped je še vedno eden zadnjih, ki bi si jih želel peljati/posedovati, ampak kvaliteta pa sploh ni slaba.

Marsikater japonec ne sestavi takega rezultata, da evropejcev ne omenjam.

Evo, na Faaker Seeju sem se prijavil na testno vožnjo med drugim tudi za V-RODa.

Moram reči, da je res popolnoma drugačen motor od ostalih harleyev. Zelo lahko vodljiv zaradi nizkega težišča, dobre zavore, pospeški :kva2: ... Motila me je ozka balanca, ker potem nisem videl nič v ogledalih in malo nerodno nastavljene stopalke za mojo dolžino nog, ampak kolikor poznam harleya, se da vse to nastaviti ali zamenjati po meri.

Skratka motor za športne in samomorilske duše, primeren za solo vožnjo. Harley, ki ni harley.

Meni osebno še vedno veliko bolj sede klasika.

PS: Zanimivo, kako so cestaki kar naenkrat postali počasni?!

• 7 mesecev pozneje...
Objavljeno

HD-ju pada prodaja in posledicno cena delnic. vir

Vsec mi je bil citat:

Now, maybe Harley Davidson will build bikes that the rest of us like, instead of relying on "lifestyle" marketing. Some of us are just too busy doing other things, like riding, to have a "lifestyle."

Objavljeno

Z vedno vecjim stevilom bogatih Kitajcev in Indijcev se HDju ni treba bati za prodajo. Mogoce je v EU in USA dosegla visek, obstajajo pa se drugi deli sveta.

Objavljeno

Ja se to, tam pise, da niso dosegli dosezene rasti, kar se ne pomeni, da jim je prodaja padla. Ker sam delam z US firmami vem, da si vcasih nalagajo nemogoce cilje, ker hocejo prodati firmo ali cimvec delnic. Zato napovejo npr.15% rast, ki je potem ne dosezejo. Delnic so medtem ze ogromno prodali in biznis gre lepo naprej. Se nekaj, ce ima firma npr. nekaj let 50% rast in potem nizjo, ne pomeni, da so prodali manj. Primer: ce eno leto prodas 1 motor, naslednje 2, imas 100% rast. Ko prodas 100.000 motorjev in naslednje leto 110.000, imas pa samo 10% rast prodaje. Prodal si pa se vedno 10.000x vec kot pri 100% rasti.

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

Original H-D je vecinoma crap :lol1: , to je treba kar priznat... agregati so edina dobra stvar na njih :OK: in pa imidz B) . (V-Rod me je prijetno presenetil, ampak o njem se govori, da pac ni Harley :SS )

Glavnino easyriderjev v US predstavlja populacija Customov :yea2: . Vsaj malo predelanih. Ja, vecinoma samo izgled :naughty: al pa kej tazga, bremz pa na SIROKIH in RAVNIH cestah Amerike res ne rabis :ninja: . Sej H-D ni narejen za podiranje hitrostnih rekordom na Grodniku matr :kva2: .

Harley-Davidson is made for Americans by Americans. :yea1:

Ostali itak ne spadamo v njihovo ciljno skupino. :slap:

pa se o predelavah... minimalno kolkr pride 100% predelava ali bolje receno izdelava custom chopperja je okrog 7000$, manj skoraj da ne bo slo. Ampak pomislite tudi na to, da ga na svetu ni cloveka, ki bi imel enak motor kot ti! :yea2: To je meni vec vredno kot sama misel na predelave. (Pa ce si ga sam naredis lahko pred vsakim bikerjem hodis z visoko dvignjeno glavo, pa ce je motor se tako cuden ali grd :blink: .)

lp j

Objavljeno
(Pa ce si ga sam naredis lahko pred vsakim bikerjem hodis z visoko dvignjeno glavo, pa ce je motor se tako cuden ali grd :blink: .)

Hmm, a tisti, ki vozimo serijske motorje, mormo pa skos v tla buljit?

Objavljeno

Nujno ni. Spodobi se pa vseeno, da prjatlu samograditelju pomagaš iskat šraufe in frgazarje po tleh. On sam bi namreč utegnil imeti s tem probleme vsled prevelike elevacije nosu. :grim

Objavljeno (popravljeno)
Nujno ni. Spodobi se pa vseeno, da prjatlu samograditelju pomagaš iskat šraufe in frgazarje po tleh. On sam bi namreč utegnil imeti s tem probleme vsled prevelike elevacije nosu.    :grim

Upam, da ne bodo lastniki HD-jev jezni, ampak tle sem se pa nasmejal :D :D

Pozdrav od Roberta

Popravljeno . Popravil Robert
Objavljeno
Nujno ni. Spodobi se pa vseeno, da prjatlu samograditelju pomagaš iskat šraufe in frgazarje po tleh. On sam bi namreč utegnil imeti s tem probleme vsled prevelike elevacije nosu.    :grim

Pepe,...legendo.....vedno mi polepšaš dan.... :D

Objavljeno

Ma dej no, ne me zezat, sej ves kaj sm mislu :angry: . Se vedno je razlika, ce kaksno stvar sam naredis al pa ce jo gres kupit.

Ce sam pogledas kako darilo... eno je, ce ti gre kdo kupit v trgovino sliko k je vredna 100.000 sit al pa ce ti kdo podari sliko k jo je sam naslikal :004 .

Ja, seveda da si lahko ponosen, ce si tak maher, da znas sam naredit motor :worship: . Kdo pa nebi bil? Malo pomisli.

Sploh pa po temeljitih raziskavah sodec :whistle: zadeva ni niti tolk lahka kot se zdi, niti tooolk tezka kot se zdi. Sam cas pa sposobnost moras met, pa nekaj (pogosto celo vec kot ce bi kupil narejenega :hmm: ) denarja.

Objavljeno
Ma dej no, ne me zezat, sej ves kaj sm mislu :angry: . Se vedno je razlika, ce kaksno stvar sam naredis al pa ce jo gres kupit.

Ce sam pogledas kako darilo... eno je, ce ti gre kdo kupit v trgovino sliko k je vredna 100.000 sit al pa ce ti kdo podari sliko k jo je sam naslikal :004 .

Ja, seveda da si lahko ponosen, ce si tak maher, da znas sam naredit motor :worship: . Kdo pa nebi bil? Malo pomisli.

Sploh pa po temeljitih raziskavah sodec :whistle:  zadeva ni niti tolk lahka kot se zdi, niti tooolk tezka kot se zdi. Sam cas pa sposobnost moras met, pa nekaj (pogosto celo vec kot ce bi kupil narejenega :hmm: ) denarja.

A po tvoje je v življenju bolš uporablat krap, sam važn je da si ga sam naredu?????? Eni se radi tut varno cez ovinke vozmo.

Objavljeno
A po tvoje je v življenju bolš uporablat krap, sam važn je da si ga sam naredu?????? Eni se radi tut varno cez ovinke vozmo.

Ne, tega nikdar nisem rekel. Velika vecina custom motorjev je na visji stopnji varnosti in voznih lastnosti kot vecina serijskih H-D.

Ne maram se ponavljat, a vseeno:

Pa ce si ga sam naredis lahko pred vsakim bikerjem hodis z visoko dvignjeno glavo, pa ce je motor se tako cuden ali grd

Nikjer nisem rekel, da je slabsi, kar se tice varnosti ali pa voznih lastnosti (ce se gleda chopperje, te v nobenem primeru niso ravno za dol past. Chopper je se vedno chopper, cestak pa cestak.)

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!