jama1100 Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Preprosto, kupi naj sprednji del od podobnega letnika z razsutim zadnjim delom. :whistle: lp Rudi maš morda idejo kje?
jama1100 Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 Poskusi najti dele na e-bay ali v delavnicah kje predelujejo HD. nemški e bay slabo delavnice?
Žarko G. Objavljeno November 6, 2007 Opozori Objavljeno November 6, 2007 prodej pa si kup spet yamaho pol pa ko boš keš nabral pa si spet to kup prodej v delavnico z HD tm 90% rabjo drugač pa sm zasledu ta posnetk gor se vid kako se rockerju da dodatn zic zravn YouTube - 2007 Harley-Davidson Summer Dealer Meeting
Ice Objavljeno November 7, 2007 Opozori Objavljeno November 7, 2007 in definitivno je kakršno koli negativno pisanje o HDjihsamo in izključno izraz nevoščljivosti piscev, ob enem pa definitiven dokaz njihove umske nerazvitosti tele(b)ajska in pod karakterja, ki se lahko ob pomanjkanju argumentov izživlja le z zlobo najnižje vrste. :rtfm: sem dolgo razmisljal ali bi sploh odgovarjal taksnim predsodkom, nebulozam in arogantnosti.......... dve vprasanji: koliko HD modelov si TI ze VOZIL ? ne tvoj brat, ali od peka sina sosed in ne vem kdo se vse, ampak ti osebno ? in koliko kilometrov si z HD-ji nastepal ? definitiven dokaz tvoje umske nerazvitosti tele(b)ajska in pod karakterja, nobenega komentarja potrebno.
quomme Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 (popravljeno) dva predelana HD-ja; lastnik teh dveh motorjev je iz Portoroža prvi HD pred predelavo še slike po predelavi(s potepanja po Dolomitih) :D motor ima zadaj nastavljivo zračno vzmetenje s pomočjo malega kompresorčka:D ; ta drugi HD Iron Head custom :OK: prava pošast :D ; motor ima nekaj čez 80 KM, 4 prestave na roke; starost je približno 30 let Popravljeno November 8, 2007. Popravil quomme
Br1 Objavljeno November 8, 2007 Opozori Objavljeno November 8, 2007 Sami krasotci ... :rolleyes: Takih motorjev rumeni poševnookci nikoli ne bodo spravili skupaj, pa če bo nevem kaj ...
andi1 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 ...Takih motorjev rumeni poševnookci nikoli ne bodo spravili skupaj, pa če bo nevem kaj ... Zakaj pa japonci tega ne bi znali narediti? Če so scat peljali svetovno industrijo, bodo pa še ene američane, se ti ne zdi? http://www.planete-biker.com/japan-harley-custom-gal01.php LP, Andi.
Br1 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 (popravljeno) Zakaj .. Andi .. to se le tko reče .. To je le en slogan med to družbo ... To ne more biti stvar debate ... A veš? Ne se zdej pa zarad tega sekirat .. Upam, da ti nisem zajtrka pokvariw s tem, če še nisi zajtrkoval jasno .. :rolleyes: Nekaj je pa tudi res: Japci ne bodo mogli nikoli svojim ponaredkom dodati tiste tradicije, priokusa po zgodovini in vsi bodo vedeli - kot vedo danes - da to ni to ... sploh pa nisem imel v mislih predelav ... Popravljeno November 9, 2007. Popravil Br1
Žarko G. Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 ti samo hočš povedt da japonci nimajo tok duše :closedeyes:
AndiGS Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Na žalost sploh nimajo duše,so konfekcija z izjemo nekaj modelov,ki so ta pravi. Pljuvanje po meni sledi.
Guest Brumer Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Takih motorjev rumeni poševnookci nikoli ne bodo spravili skupaj, pa če bo nevem kaj ... To mi zveni enako,kot če bi zatrjeval,da danes HONDA ni sposobna npr.ene KATERCE ali FIČOTA izdelat!!!!!! :whistle:
royal Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 Na žalost sploh nimajo duše,so konfekcija z izjemo nekaj modelov,ki so ta pravi.Pljuvanje po meni sledi. se strinjam, take skropocarije res niso in nikdar ne bodo "zmožni" skupaj spravit :naughty:
Br1 Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 .. bi zatrjeval,da danes HONDA ni sposobna npr.ene KATERCE ali FIČOTA izdelat!!!!!! :whistle: točno to in samo telebajski cepljeni na plastikfantastik verjamejo, da je to mogoče! :evilgrin:
Žarko G. Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 čakte kaj pa je z fičoti narobe http://www.motosvet.com/album/view.php?cid=25842 drugač pa smo spet off topic
Žarko G. Objavljeno November 9, 2007 Opozori Objavljeno November 9, 2007 čakte kaj pa je z fičoti narobe http://www.motosvet.com/album/view.php?cid=25842 drugač pa smo spet off topic
Br1 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 S fičoti ni ni č narobe .. prow crtlih so, če so lepo zrihtani. Ys sm v njemu narediw izpit. :rolleyes: Drugače je pa tako ali tako vse povedano o HDjih ... eni jih imamo radi, Po, Tinky Binky, Lily, Dipsy in drugi telebajski jih pa ne marajo. Okusi so različni in motorje eni kupujejo s srcem tisti čustveno bolj hladni med nami pa gledajo na tehniko, končno hitrost, zavorno pot ... Tako kot ys ne pišem v razne teme, ki obravnavajo meni nadgrozno odvratne plastične rakete tipa Hayabusa .. tako bi lahko tudi vsi telebajski pač pustili HDje pri misru in pisali o nadsuper voznih lastnostih svojih 50 kubičnih plastičnih zverin, ki zmorejo 6okm/h ali celi kak kilometer več, v za to določene teme. Vsak od nas obožuje svoj kup železja in plastike, "Vsak berač svojo malho hvali" je imel navado reči moj oče .. pa to ne pomeni, da je treba nujno biti žaljiv (mogoče ste opazili, da ys le vračam milo za žajfo kakšenmu Dipsy-ju, ki misli da je počez pogoltnil vse znanje o motorjih) Pa tko .. a ne ... zdaj pa kolikor poznam Motomars, bo Po zakleniw to temo.
LucifugeRofocale Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 dve vprasanji:koliko HD modelov si TI ze VOZIL ? ne tvoj brat, ali od peka sina sosed in ne vem kdo se vse, ampak ti osebno ? in koliko kilometrov si z HD-ji nastepal ? Dear Br1, se mi zdi, da ti je Ajsek postavil dve vprašanji?! B)
motoristek Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Dear Br1, se mi zdi, da ti je Ajsek postavil dve vprašanji?! B) Je rekel, lažem pa ne... :lol1: pa je ostal nem :naughty:
motolover Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Japonci že postajajo del moto zgodovine. Prav rad bi v garaži imel kak Z900. Raje kot novega HDja!
Br1 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Dear Br1, se mi zdi, da ti je Ajsek postavil dve vprašanji?! B) A misliš Po = posavil vprašanje? :naughty: Ja, je - so what? Big deal .. koliko vprašanj sem ys postavil na tem planetu in ostal brez odgovorov !!! Ampak, ys nisem tak - če me veliki Po kaj vpraša mu tudi odgovorim kot se zanj spodobi. Glede na tvoj post pa: takrat Broj še ni bil reinkarniran in je odgovoril v PM-ju precej natančno. Upam, da je odgovor razumel, saj od Po-ja nisem dobil potrdila niti v za njih običajni obliki: "Padi, padi .... oooooo ..... padi, padi ... aaaaaahhhh!" In, ker je tisti, ki je postavil vprašanje tudi dobil odgovor, mislim, da je vse OK. Al' ti misliš drugače? :rolleyes:
Br1 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Japonci že postajajo del moto zgodovine. Prav rad bi v garaži imel kak Z900.Raje kot novega HDja! Iz srca ti želim, da se ti želja uresniči! Pa ne enega, da bi jih imel polno garažo, do stropa. :rolleyes:
Br1 Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Je rekel, lažem pa ne... :lol1: pa je ostal nem :naughty: Ys sem samo včasih nem (če me Po zamrzne), ti pa vedno - do smrti bebav. :naughty:
motofrik Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 Japonci že postajajo del moto zgodovine. Prav rad bi v garaži imel kak Z900.Raje kot novega HDja! Ja, japanerji že imajo enih par zakon bajkov. Mislim na starejše. Oba Z-ja,- 650 in 900 bi tudi jaz rad imel. Potem Zephyr 750, pa ZR7S. In Harleya, Road kinga. Na forgazer, ne einspritz. Ker pa je realnost malo drugačna, se bom zadovoljil z enim Kawasakijem. Na stara leta enkrat pa mogoče res kakšen Harley. Če mi še bo do tega.
LucifugeRofocale Objavljeno November 10, 2007 Opozori Objavljeno November 10, 2007 ... ker je tisti, ki je postavil vprašanjetudi dobil odgovor, mislim, da je vse OK. Al' ti misliš drugače? :rolleyes: Mislim, da je vse OK. :rolleyes: Lucifugeja je samo radovednost matrala. Ampak radovednost še mačka ubije, kenede?! B)
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se