Guest pmali Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Midva z ženo (VARA in Transalp)greva 21.09. po južni varianti v Sarajevo, pol pa dol na Dalmacijo. Sva še bolj trda pa lesena, pa nama bi kakšen nasvet prov pršu.
dr.chala Objavljeno September 11, 2008 Opozori Objavljeno September 11, 2008 Ovdje imaš moja 2 Putoara... http://www.motori.hr/forum/index.php/topic....html#msg968885 http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,63063.0.html
Dry Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Priporočam tole karto od f&b: Link. Aktualna (letošnja izdaja) in odlično merilo 1:200.000.
suhi Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Midva z Dekijem jo boma rabla Mama plan v ponedeljek (naslednji teden, to smo 27.4.) pičit mal po bivši Jugi za par dni. Nekako po Jadranki do Dubrovnika pa za ščepec v Črno Goro, pa lepo čez Bosno in HR domov. Se mi zdi da ene 4 dni bi moglo bit zadosti za tak trip, upama samo da bo sonček, čevapi itak bojo jeah! Če ma kdo še kako idejo poleg že vseh napisanih na teh 30 straneh (to sma namreč prebrala) potem na dan z njo, drugače pa se vidimo!!! ajd
Rocco Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Mi tut pičimo in sicer to soboto..upam da bo vreme...Sarajevo, Mostar, Dubrovnik, Budva za 1 teden...
BLACKACES Objavljeno April 21, 2009 Opozori Objavljeno April 21, 2009 Mi tut pičimo in sicer to soboto..upam da bo vreme...Sarajevo, Mostar, Dubrovnik, Budva za 1 teden... Lansko leto prevozil Metlika-Bihač-Jajce-Mostar-Sarejevo(okolica)-domov Če kdo rabi info ni problema
Electric Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 (popravljeno) Priporočam tole karto od f&b: Link. Aktualna (letošnja izdaja) in odlično merilo 1:200.000. Hvala za podatke o karti, ravno sem želel vprašat katera je nazadnje izdana. Če se ne motim jih imajo na OMV? Popravljeno April 22, 2009. Popravil Electric
Dry Objavljeno April 22, 2009 Opozori Objavljeno April 22, 2009 Hvala za podatke o karti, ravno sem želel vprašat katera je nazadnje izdana. Če se ne motim jih imajo na OMV? Se mi zdi, da ne. Sem jo na ene parih koncih iskal, pa jo ni bilo nikjer. Klical potem f&b uvoznika za Slovenijo, ki je rekel, da pri nas še ni v prodaji, ker stara še ni potekla (poteče enkrat poletja, junija, če se ne motim). In da jo do takrat ne bojo uvažali... Prodajalci, ki jih oni oskrbujejo, je torej (še) nimajo. Razen, če seveda kdo uvaža sam. Ampak po njihovi informaciji naj ne bi... Kakorkoli že, ni se mi dalo vseh štacun in pump okol obračat, pa sem jo naročil direktno pri založniku v Avstriji. Pošljejo po pošti (3 dni), cena 9,95€ (kot tudi sicer vsepovsod) + 3,70€ poštnine.
Electric Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Se mi zdi, da ne. Sem jo na ene parih koncih iskal, pa jo ni bilo nikjer. Klical potem f&b uvoznika za Slovenijo, ki je rekel, da pri nas še ni v prodaji, ker stara še ni potekla (poteče enkrat poletja, junija, če se ne motim). In da jo do takrat ne bojo uvažali... Prodajalci, ki jih oni oskrbujejo, je torej (še) nimajo. Razen, če seveda kdo uvaža sam. Ampak po njihovi informaciji naj ne bi... Kakorkoli že, ni se mi dalo vseh štacun in pump okol obračat, pa sem jo naročil direktno pri založniku v Avstriji. Pošljejo po pošti (3 dni), cena 9,95€ (kot tudi sicer vsepovsod) + 3,70€ poštnine. Hvala za info. Bom naročil, za vikend pa za prvo silo vzamem staro karto, tolko da mam za sebe, trend bo pa vodil z navigacijo in z izkušnjami, tako da nebo težav.
Electric Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Se mi zdi, da ne. Sem jo na ene parih koncih iskal, pa jo ni bilo nikjer. Klical potem f&b uvoznika za Slovenijo, ki je rekel, da pri nas še ni v prodaji, ker stara še ni potekla (poteče enkrat poletja, junija, če se ne motim). In da jo do takrat ne bojo uvažali... Prodajalci, ki jih oni oskrbujejo, je torej (še) nimajo. Razen, če seveda kdo uvaža sam. Ampak po njihovi informaciji naj ne bi... Kakorkoli že, ni se mi dalo vseh štacun in pump okol obračat, pa sem jo naročil direktno pri založniku v Avstriji. Pošljejo po pošti (3 dni), cena 9,95€ (kot tudi sicer vsepovsod) + 3,70€ poštnine. Hvala za info. Bom naročil, za vikend pa za prvo silo vzamem staro karto, tolko da mam za sebe, frend bo pa vodil z navigacijo in z izkušnjami, tako da nebo težav.
HORNET48 Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 tud mi pičimo v soboto za črno goro čez bosno:) upam ,da na durmitorju ni več snega :)
Sitko Objavljeno April 23, 2009 Opozori Objavljeno April 23, 2009 Oj! Ne se glih prevec sekirat, ce ni zadnja izdaja karte... v BiH to nima kaksne posebne dodane vrednosti Ceste delajo pocas, zlooo pocas :naughty: Sicer pa, kor vedno, kartu citaj, seljaka pitaj! :worship: Najkrajsa pot iz Bosne v Crno Goro je mimo Sarajeva preko Foce in MP Scepan Polje, razen, ce nimate kaj drugega v mislih. Kakorkol, cesta od Foce naprej proti Scepan Polju je po bregu kanjona Tare praviloma precej zjebana in precej slabo zavarovana (pa tud globok se pade... je kanjon Tare drugi najglobji na svetu). Sicer pa je kar lep konec. Jaz bil tam tud na raftingu, noro dobr!! No, pa srecno pot. Pa velik deset u pola vam zelim.
robberrt Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 kdo jutri v soboto štarta proti bosni, midva imava namen od sobote do torka - srede biti v bosni, potem pa še na en posvjet v srbijo. Če je kdo zainteresiran, naj mi poslje PM, se lahko kje dobimo ali pa kakšen del poti prevozimo skupaj.
Dry Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 Oj! Ne se glih prevec sekirat, ce ni zadnja izdaja karte... v BiH to nima kaksne posebne dodane vrednosti Ceste delajo pocas, zlooo pocas :naughty: Sicer pa, kor vedno, kartu citaj, seljaka pitaj! Imaš prav, ni se za sekirat, sploh u Bosni ne. Predvsem pa: seljaka pitaj! Do je del doživetja, za katerega bi se bilo škoda prikrajšat.
GRUNF Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 ...još bolje; pitaj seljanćice... :naughty:
robberrt Objavljeno April 24, 2009 Opozori Objavljeno April 24, 2009 čreprov vremenska prognoza je pa bolj žalost za naslednji teden...dež dež dež
suhi Objavljeno April 25, 2009 Opozori Objavljeno April 25, 2009 čreprov vremenska prognoza je pa bolj žalost za naslednji teden...dež dež dež Midva tud pojma nimam kaj naj sedaj. Napovedan je dež cel ponedeljek, torek, sredo... bljek :wacko: A vi ste vseeno pičili? Midva sva imela v planu 4 dni, sedaj pa zgleda da naj bi 3 dni najmanj od tega skoz pralo. Bova še počakala pa da vidima. Druge destinacije kažejo isto vremensko sliko - celotna Evropa se bo spet kopala v dežju ajej, se še javimo!
robberrt Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 midva nisva šla, zaradi slabe napovedi
suhi Objavljeno April 26, 2009 Opozori Objavljeno April 26, 2009 midva tud ne greva sm pa žalostn da joj! Pa kmalu...LP
mojcka_l Objavljeno Julij 25, 2009 Opozori Objavljeno Julij 25, 2009 prilagam kam nas je vodila naša pot po bivših republikah jugoslavije ... slike pa si lahko ogledate pod albumom: http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=1870 yu.doc drmr1 1
MartinKR Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 V torek gre TDMka na svojo prvo daljšo turo SLO-HR-ČG-BOSNA-HR-SLO; 10 dni. Če se bo kdo potikal po teh koncih, lahko da se vidimo.
vegi Objavljeno Julij 26, 2009 Opozori Objavljeno Julij 26, 2009 (popravljeno) V torek gre TDMka na svojo prvo daljšo turo SLO-HR-ČG-BOSNA-HR-SLO; 10 dni. Če se bo kdo potikal po teh koncih, lahko da se vidimo. Tudi moja XTZ 750 se odpravljavana na pot 9 ali 10 dni. Štart v četrtek ali petek zjutraj. okvirna pot SLO-HR-vodice-slapovi krke-dubrovnik-ČG-lovčen-sveti štefan-ulcinj-skadarsko jezero-BIH-sutjeska-mostar-livno-HR-SLO Mogoče se kje vidimo. Lahko se kdo pridruži. Popravljeno Julij 26, 2009. Popravil vegi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se