kamionar Objavljeno April 2, 2015 Opozori Objavljeno April 2, 2015 Kod nas je svaki dan praznik i neradni. A ovi pošteni odaju na posao . JBG ko im kriv što imaju rođake na položajima , pa im umesto keš para , srede posao pa moraju radit. Hec na stran. Tudi sam bom dolih in vse restavracije dalajo 7/7. honda61, builder in DAMI34 3
pajkica Objavljeno April 2, 2015 Opozori Objavljeno April 2, 2015 sem slišal, da bodo tudi meje zaprl! sej res, cariniki majo praznik....
kamionar Objavljeno April 2, 2015 Opozori Objavljeno April 2, 2015 sej res, cariniki majo praznik.... Ma da bi oni zdržali en dan brez "kasiranja" ? :grrr builder 1
tonystx Objavljeno April 2, 2015 Opozori Objavljeno April 2, 2015 Eno vprašanje glede Bosne in velikonočnih praznikov, predvsem me zanima za velikonočni ponedeljek. Kako delajo restavracije in gostilne v času praznikov. Če bodo vreme in ostali dejavniki dopuščali bi šla z drago na čevape, pa nebi rad da prideva pred zaprto gostilno. Veš kaj pomen u tistih krajih praznik - to, da laufajo vsi roštilji na ful in je odprto vse. Edin, če greš že u nedeljo dol vzem ketne sabo. builder 1
bsuzi Objavljeno April 2, 2015 Opozori Objavljeno April 2, 2015 Nč bat dol je odprto vse vsak dan, se še ni naredil,da bi ostal pred zaprto uštarijo.
izibajker Objavljeno April 3, 2015 Opozori Objavljeno April 3, 2015 Gostilne tam doli so ene izmed zelo redkih, kolikor toliko ekonomsko profitabilnih dejavnosti. Aja, pa piramide bojo menda tudi kmalu opazno izboljšale proračunske prihodke...
aleksandergabriel Objavljeno April 3, 2015 Opozori Objavljeno April 3, 2015 Ok. Sicer sem predvideval da bo vse odprto, vendar vseeno raje prej vprašam Hvala za odgovore
Robson Objavljeno April 3, 2015 Opozori Objavljeno April 3, 2015 Ok. Sicer sem predvideval da bo vse odprto, vendar vseeno raje prej vprašam Hvala za odgovore Za vsak slučaj vzemi seboj ene dve klobasi, malo kruha ali pa pohanga piščanca in polič vina. Zihr je le zihr. hribuc in Tedybear 2
zoranko Objavljeno April 3, 2015 Opozori Objavljeno April 3, 2015 Tole temo sem prečekiral 8 strani nazaj. Za letošnje prvomajske praznike planiramo 5 dnevno turo, nekje na področju Bihač - Prijedor - Jajce - Sarajevo - Mostar - Livno. Se pravi bolj osrednji del Bosne. Zanimajo me tisti "bonbončki", ki jih je kdo od vas sigurno že obiskal ali našel, in bi jih priporočil. Kot npr. izvir Bune, kakšen zanimiv kanjon (Neretva), etno vas, kakšne druge lokalne zanimivosti.. .). Zanimajo me tudi konkretni naslovi ugodnih prenočišč (še posebej za Sarajevo in Mostar). Kampiranje tokrat ne pride v poštev, potovalo se bo s familijo, z avtom (upam, da to ne bo ovira za vaše nasvete). Hvala za vse izvirne in uporabne informacije. Cesta Prozor - Mokronoge - Livno. Za Prozorom Ramsko jezero, na jezeru frančiškanski samostan. Cesta ko prideš iz vasi široka, nov asfalt, lepi uvinki, nič prometa. gsxf750 in izibajker 2
signalist Objavljeno April 4, 2015 Opozori Objavljeno April 4, 2015 Tole temo sem prečekiral 8 strani nazaj. Za letošnje prvomajske praznike planiramo 5 dnevno turo, nekje na področju Bihač - Prijedor - Jajce - Sarajevo - Mostar - Livno. Se pravi bolj osrednji del Bosne. Zanimajo me tisti "bonbončki", ki jih je kdo od vas sigurno že obiskal ali našel, in bi jih priporočil. Kot npr. izvir Bune, kakšen zanimiv kanjon (Neretva), etno vas, kakšne druge lokalne zanimivosti.. .). Zanimajo me tudi konkretni naslovi ugodnih prenočišč (še posebej za Sarajevo in Mostar). Kampiranje tokrat ne pride v poštev, potovalo se bo s familijo, z avtom (upam, da to ne bo ovira za vaše nasvete). Hvala za vse izvirne in uporabne informacije. Za Sarajevo: pansion Sebilj, Sarajevo, Bravadžiluk bb, tel: 033/573 500, www.pansionsebilj.ba, info@pansionsebilj.ba. (neposredna bližina Baščaršije) Za Mostar: Villa Sara, ul. Šašarogina 4 (po nekaterih podatkih tudi Lacina), 88000 Mostar, www.villasara-mostar.com, cipko79@hotmail.com (10 min peš do starega mosta) Bil že pri obeh. Cene prenočišč ugodne, prave lokacije. izibajker in motom 2
notranc Objavljeno April 6, 2015 Opozori Objavljeno April 6, 2015 pozdravljeni, ali kdo mogoče ve, če je cesta Martin Brod - Drvar ( Titov Drvar ) asfaltirana? V Martin Brodu sem bil že večkrat, a nikoli nisem še bil v Drvarju videl pa sem smerokaze, vedno sem se vračal na Dubovsko na glavno cesto in tam v semri Mrkonič grad, Jajce,... lp, notranc
tonikoce Objavljeno April 6, 2015 Opozori Objavljeno April 6, 2015 Cesta Prozor - Mokronoge - Livno. Za Prozorom Ramsko jezero, na jezeru frančiškanski samostan. Cesta ko prideš iz vasi široka, nov asfalt, lepi uvinki, nič prometa. Odlično odkritje, na poti v Mostar vsekakor za sprobat!
ftp Objavljeno April 6, 2015 Opozori Objavljeno April 6, 2015 pozdravljeni, ali kdo mogoče ve, če je cesta Martin Brod - Drvar ( Titov Drvar ) asfaltirana? V Martin Brodu sem bil že večkrat, a nikoli nisem še bil v Drvarju videl pa sem smerokaze, vedno sem se vračal na Dubovsko na glavno cesto in tam v semri Mrkonič grad, Jajce,... lp, notranc Ja, je asfaltirana, široka in polna kamenja ki pada z brežin.
notranc Objavljeno April 6, 2015 Opozori Objavljeno April 6, 2015 Ja, je asfaltirana, široka in polna kamenja ki pada z brežin. Hvala. Kaj svetujes nazaj na Dubovsko ali počasi med kamenji naprej. Lp,notranc
ftp Objavljeno April 6, 2015 Opozori Objavljeno April 6, 2015 (popravljeno) Hvala. Kaj svetujes nazaj na Dubovsko ali počasi med kamenji naprej. Lp,notranc Kar naprej, brez skrbi, samo malo previdnosti ne škodi. Popravljeno April 6, 2015. Popravil ftp izibajker 1
Snečer Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 Hvala. Kaj svetujes nazaj na Dubovsko ali počasi med kamenji naprej. Lp,notranc V smer proti Drvarju je manj kamenja, ker je breg z druge strani. Poleg kamenja pazi tudi na živali. se pa splača tam peljat, je lep razgled in počivališče
notranc Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 Hvala obema za info. Planiram 5 dnevno furo po BiH pa zbiram informacije. Lp, notranc
pajkica Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 http://www.fokus.ba/65908/vijesti/bih/uzasno-stanje-na-magistralnom-putu-sarajevo-tuzla-video/ doma bodte smučke obvezna oprema
tonystx Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 Hvala obema za info. Planiram 5 dnevno furo po BiH pa zbiram informacije. Lp, notranc edin problem bo v tem k se boš zredu, vse ostalo "bo pa že koku" ceste po Bosni so na splošno boljš kot pr nas
notranc Objavljeno April 7, 2015 Opozori Objavljeno April 7, 2015 edin problem bo v tem k se boš zredu, vse ostalo "bo pa že koku" ceste po Bosni so na splošno boljš kot pr nas Oj, Sej sem tud čez praznike kakšno kilo prigaral. Lp,n
Jetam Objavljeno April 17, 2015 Opozori Objavljeno April 17, 2015 ALO.. A je v Bihaču kaka dobra gostilna z čevapi. Hvala
zoranko Objavljeno April 18, 2015 Opozori Objavljeno April 18, 2015 (popravljeno) ALO.. A je v Bihaču kaka dobra gostilna z čevapi. Hvala "Mlin" na izvozu iz Bihača proti Jajcu ob Uni. Priporočam Popravljeno April 18, 2015. Popravil zoranko gauloises, hribuc in gsxf750 3
solorider Objavljeno April 18, 2015 Opozori Objavljeno April 18, 2015 samo z roko treneš in si pri jajcih! Mavti, TakeALookAround, gauloises in 1 other 4
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se