DAMI34 Objavljeno Februar 20, 2019 Opozori Objavljeno Februar 20, 2019 pred 4 minutami, sesir pravi: Made in slovenia So se unicene? jst sm vesel, da drgneš Mitas, ampak skuter gume in skuterji so v drugi temi gasperX, sesir in bojc84 1 2
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 Mitas SF+ so mi cez zimo spustile za.......zadnja za 0,0 bar (2,5 —>2,5) in sprednja za 0,05 bar (2,3 —>2,25) ?? A je to normalno? A nebi morale pasti pod 1,5 bar? A jih moram zamenjat? ?
YBT Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 Lepo prosim, mi lahko gdo pove, če se že in kje da dobiti gume Mitas touring force?? lp Tomi
Roger G. Jagger Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 8 minutes ago, YBT said: Lepo prosim, mi lahko KDO pove, če se že in kje da dobiti gume Mitas touring force?? lp Tomi vuk76, TakeALookAround in Kugelschreiber 3
jvalant Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 On 2/12/2019 at 12:43 PM, Xebec said: tale tut mitaske voz https://www.facebook.com/thecoldestride/ Saj jih Chris Birch tudi. Drugacen kaliber od Sesirja, pa so mu cisto dobre TakeALookAround 1
skalaprava Objavljeno Februar 26, 2019 Opozori Objavljeno Februar 26, 2019 pred 1 uro, YBT pravi: Lepo prosim, mi lahko gdo pove, če se že in kje da dobiti gume Mitas touring force?? lp Tomi Ne da se jih še dobiti - potrpljenje je božja mast............glede na nestrpno pričakovanje, pa vidim da bodo šle očitno kot vroče žemljice.........pravilno DAMI34, ALEŠ M in Bostjan L 3
kronik Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 I ja ih čekam!! Nestrpljivo.....
Snečer Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 prvo leto bodo še nevarne, bule ipd., ko bo verzija + pa bodo že na nivoju
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 In vsi upamo da bo cena ista kot za sf+ ?
YBT Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 Se pravi jih ne kupit!! Hvala za informacije Snecer!! Cena ne bi smela bit večja od SF+ ampak manjša, DAMI34
kronik Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 Da su cijenom iste ili čak i malo skuplje uz iste performase Ali sa malo više km - kupujem bez razmišljanja basbas in sesir 1 1
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred eno uro, YBT pravi: Se pravi jih ne kupit!! Hvala za informacije Snecer!! Cena ne bi smela bit večja od SF+ ampak manjša, DAMI34 Ponavadi so ST pnevmatike dražje od SS ali Hypersport, se pa strinjam s tabo pred eno uro, kronik pravi: Da su cijenom iste ili čak i malo skuplje uz iste performase Ali sa malo više km - kupujem bez razmišljanja No tole o performansah bomo šele testirali. Definitivno bo nek kompromis
Kugelschreiber Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 On 2/24/2019 at 7:59 PM, skalaprava said: In tu je že prvi potrošniški nasvet: ena spredi ena zadi? basbas 1
Snečer Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 14 minutami, YBT pravi: Se pravi jih ne kupit!! Hvala za informacije Snecer!! Cena ne bi smela bit večja od SF+ ampak manjša, DAMI34 prve serije naj drugi "zvozijo", šele tedaj se bodo pokazale napake, teh par ljudi, ki so testirali so zgolj zato, da so vidli, če je vozno in za na police
Kugelschreiber Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 5 minutes ago, Snecer said: prve serije naj drugi "zvozijo", šele tedaj se bodo pokazale napake, teh par ljudi, ki so testirali so zgolj zato, da so vidli, če je vozno in za na police Tolk nabijas o tem prvem letu pa prvi seriji....bule so se pojavle DRUGO SEZONO, ko smo jih ze usi zvozili kak komplet. Prvo leto je blo vse BP. TakeALookAround 1
kronik Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 21 minutami, DAMI34 pravi: Ponavadi so ST pnevmatike dražje,vse pa strinjam s tabo No tole o performansah bomo šele testirali. Definitivno bo nek kompromis To i mene zanima!! Koji će to kompromis biti?!?
Snečer Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 4 minutami, Kugelschreiber pravi: Tolk nabijas o tem prvem letu pa prvi seriji....bule so se pojavle DRUGO SEZONO, ko smo jih ze usi zvozili kak komplet. Prvo leto je blo vse BP. meni se je bila pojavila na letniku 2017 sesir 1
Kmet2 Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 3 minutami, Snecer pravi: meni se je bila pojavila na letniku 2017 Ja sam ti si res poseben vedno neka drama TakeALookAround in tomaz69 1 1
sesir Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 3 minutami, Kmet2 pravi: Ja sam ti si res poseben vedno neka drama Zaradi dram vozi Mitas,drugace bi mu bilo prevec dolgcas....
Snečer Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 22 minutami, Kmet2 pravi: Ja sam ti si res poseben vedno neka drama ni bilo drame, je bila pri koncu, po prvi spomladanski v 2018 se je pojavila in sem pač menjal za sveži set Kmet2 1
skalaprava Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred eno uro, YBT pravi: Se pravi jih ne kupit!! Hvala za informacije Snecer!! Če je pa Sneci tako rekel in če ti temu celo verjameš, potem bo pa najbrž že tako..........majko mila Vsakič na novo se čudim, kakšne nebuloze lahko preberem tukaj! pred 52 minutami, Snecer pravi: meni se je bila pojavila na letniku 2017 Meni se je enkrat pojavila na Continentalki - je bila na koncu reklamacija in zamenjava za novo. Pa kaj naj zdaj napišem, da je bil prvi model ali pa da je Conti zanič? Svašta! pred eno uro, Kugelschreiber pravi: ena spredi ena zadi? Ponavadi je na motorju tako, da je ena guma spredaj in ena zadaj....zato se mu reče dvokolesnik oz. enosledno vozilo TakeALookAround, Kugelschreiber, solorider in 5 others 4 3 1
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred eno uro, kronik pravi: To i mene zanima!! Koji će to kompromis biti?!? Nekaj med oprijemom, vzdržljivostjo sredice in veselju ob slajdanju bokov kronik 1
skalaprava Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 3 urami, Snecer pravi: prvo leto bodo še nevarne, bule ipd., ko bo verzija + pa bodo že na nivoju Jaz tudi čakam na verzijo Snecer+, da pride na nivo, samo se bom najbrž načakal pred eno uro, Kugelschreiber pravi: ena spredi ena zadi? Drugače si pa prvi, ki je opazil Joker, kronik, TakeALookAround in 1 other 4
Kugelschreiber Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 1 hour ago, Snecer said: meni se je bila pojavila na letniku 2017 Pol so pa kr cel cajt nevarne. Groza. Jez jih drsan od 13, pa ni blo benih bul. Joker in skalaprava 2
Snečer Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred eno uro, Kugelschreiber pravi: Pol so pa kr cel cajt nevarne. Groza. Jez jih drsan od 13, pa ni blo benih bul. majo vmes nevarne serije, tiste, ko je bil set za 120 eur so bile tudi nevarne, a ne @skalar36 ? jaz bom počakal, da pravi testerji na MS zadevo potestirajo kot se šika in to na pravih motorjih pol pa v nakup sesir 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se