DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 32 minutami, Snecer pravi: majo vmes nevarne serije, tiste, ko je bil set za 120 eur so bile tudi nevarne, a ne @skalar36 ? jaz bom počakal, da pravi testerji na MS zadevo potestirajo kot se šika in to na pravih motorjih pol pa v nakup ne bi rekel ravno nevarne, ampak bi uporabil izraz "neposrečene". sesir 1
TakeALookAround Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 Js bom vidu, kaj bojo v gostilni rekl.
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 2 urami, skalaprava pravi: Jaz tudi čakam na verzijo Snecer+, da pride na nivo, samo se bom najbrž načakal Drugače si pa prvi, ki je opazil Verzija: "Snecer approved" bo dražja od ostalih. kronik in Wakasaki 2
skalaprava Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 (popravljeno) pred 53 minutami, Snecer pravi: jaz bom počakal, da pravi testerji na MS zadevo potestirajo kot se šika in to na pravih motorjih pol pa v nakup Če ni skrivnost: kateri so "pravi testerji na MS" in še bolj, kateri so "pravi motorji"? Hvala za info Popravljeno Februar 27, 2019. Popravil skalaprava Wakasaki 1
Snečer Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 18 minutami, DinDiin pravi: Js bom vidu, kaj bojo v gostilni rekl. kakšna gostilna na jadranki tam bodo točni podatki
kronik Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 10 minutami, DAMI34 pravi: Verzija: "Snecer approved" bo dražja od ostalih. Takve su neprocijenjive! Za ostale je tu Master Card!! ? DAMI34 in sesir 2
Snečer Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 Pravkar, skalaprava pravi: Če ni skrivnost: kateri so "pravi"testerji na MS" in še bolj, kateri so "pravi motorji"? Hvala za info v filmčku se je pojavil nek zelen motor, ki bi bil pravi (steza Vransko) pa pogoj je, da je platišče izpravno potrebno je testirat različne asfalte, avtoceste itd., ne samo "steze" DAMI34 1
Snečer Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 18 minutami, DAMI34 pravi: Verzija: "Snecer approved" bo dražja od ostalih. kolko bo šele šeširjeva verzija stala, ko jo adac pregleda Kugelschreiber 1
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 Ne vem koliko Mitasu/ Savi pomeni Slovenski kupec, tudi količin prodaje pri nas ne vem, vem pa to da so vseeno premalo komunikativni in premalo v kontaktu z moto sceno...govorim na splošno. Večja informiranost bodočih kupcev in takih ki blagovno znamko tudi uspešno naprej promovirajo jim šepa. pred 2 minutami, Snecer pravi: kolko bo šele šeširjeva verzija stala, ko jo adac pregleda tista ne bo homologirana za cesto. Snečer 1
skalaprava Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 19 minutami, Snecer pravi: potrebno je testirat različne asfalte, avtoceste itd., ne samo "steze" .....ja, ker testni vozniki so se vozili samo po stezi............le kje jih pobiraš........... Joker in kronik 2
Dr_Jakob Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 (popravljeno) pred 32 minutami, skalaprava pravi: Če ni skrivnost: kateri so "pravi testerji na MS" in še bolj, kateri so "pravi motorji"? Hvala za info Mene je tole vprašanje tud takoj zadelo. Me pa res zanima. A če pridem na Mamute s tanovo Mitasko, pol jo boš kupil tud za sosedo, @Snecer? Popravljeno Februar 27, 2019. Popravil Dr_Jakob
Snečer Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 14 minutami, skalaprava pravi: .....ja, ker testni vozniki so se vozili samo po stezi............le kje jih pobiraš........... "steza", ne steza, saj veš kje imaš "stezo" pred 7 minutami, Dr_Jakob pravi: Mene je tole vprašanje tud takoj zadelo. Me pa res zanima. A če pridem na Mamute s tanovo Mitasko, pol jo boš kupil tud za sosedo, @Snecer? soseda nima motorja Xebec 1
Kugelschreiber Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 (popravljeno) 1 hour ago, skalaprava said: Če ni skrivnost: kateri so "pravi testerji na MS" in še bolj, kateri so "pravi motorji"? Hvala za info Eh, kaj se norca delas. Ko da ne ves. Dami34. Referenca. On cuti, on steka, on krene. Zazna tud kasne farbe je kapca na ventilcku. Boh ne dej, de mu po balasiranju zelezno podtaknes.....nevozno. Ko pride do limita, in dami ne more vec zanalizirat nic novega, se še verzija na verzisu nardi. Ce ne sune, ne velja. Ko zdrzi THE sunek, zdrzi vse. Ni to tako simpl, kot se teb zdi...ti natakneš gor gume k sploh ne obstajajo in se gonš mal okrog, Zguba časa in denarja. Popravljeno Februar 27, 2019. Popravil Kugelschreiber DAMI34, skalaprava, TakeALookAround in 5 others 1 7
Xebec Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 na kok se bojo pa pumpale te ta nove ST mitaaaaaske?
kronik Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 1 minuto, Xebec pravi: na kok se bojo pa pumpale te ta nove ST mitaaaaaske? Odokativno prednja 6,42 i zadnja 8,57 bara ?????? notranc in DAMI34 2
Dr_Jakob Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 33 minutami, Snecer pravi: soseda nima motorja Noooo, to je za zdej. Matrvola, sej za TANOVE Mitaske se splača tud moped kupit sosedi, ejga desc!
DAMI34 Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 14 minutami, Kugelschreiber pravi: Eh, kaj se norca delas. Ko da ne ves. Dami34. Referenca. On cuti, on steka, on krene. Zazna tud kasne farbe je kapca na ventilcku. Boh ne dej, de mu po balasiranju zelezno podtaknes.....nevozno. Ko pride do limita, in dami ne more vec zanalizirat nic novega, se še verzija na verzisu nardi. Ce ne sune, ne velja. Ko zdrzi THE sunek, zdrzi vse. Ni to tako simpl, kot se teb zdi...ti natakneš gor gume k sploh ne obstajajo in se gonš mal okrog, Zguba časa in denarja. heh, js sm pa mislil da je Šešir ta pravi odgovor. notranc, Joker, Kugelschreiber in 1 other 4
sesir Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 (popravljeno) pred 1 uro, DAMI34 pravi: Tista ne bo homologirana za cesto. Pri Mitas so se traktorske gume za na cesto... Dami pridi...ti bom dal skuterja za peljat in bus vidu kaki klump gume so...z podobnimi Pirelli sel 0.5cm do roba... Popravljeno Februar 27, 2019. Popravil sesir
skalar36 Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 3 urami, Snecer pravi: majo vmes nevarne serije, tiste, ko je bil set za 120 eur so bile tudi nevarne, a ne @skalar36 ? jaz bom počakal, da pravi testerji na MS zadevo potestirajo kot se šika in to na pravih motorjih pol pa v nakup ko si me lih omenu... ne berem te teme, ne vem sploh o čem gre debata... mitas k sm jih jza imel na TRA so pokale, pa niso bile uravnotežene. Mitas E07 je bila pa zelo fajn guma, jo bom še kupu... mojih 10 satošijev.
TakeALookAround Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 Na Jadranki vse drzi, tko da le ta ni merodajna....
sesir Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 5 minutami, DinDiin pravi: Na Jadranki vse drzi, tko da le ta ni merodajna.... Oh no...odvisno...lahko imas na motorju Mitas gume in se na tehnicnem unicijo in sploh ne prides do jadranke ali pa ti pri vozni cca 78mm/h napokajo...
Snečer Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 15 minutami, DinDiin pravi: Na Jadranki vse drzi, tko da le ta ni merodajna.... v okolici Obrovca pred jadranko mi je mitaska drsela na dežju pri zaviranju
TakeALookAround Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 Izredne razmere pac, to lahko vsaka sesir 1
kronik Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 5 minutami, Snecer pravi: v okolici Obrovca pred jadranko mi je mitaska drsela na dežju pri zaviranju u tim uvjetima i na toj cesti nema gume koja ce drzati!! ma kako god da se ta guma zvala pred 23 minutami, DinDiin pravi: Na Jadranki vse drzi, tko da le ta ni merodajna.... u dolini idrije i dolini soce mi jos niti jedna guma nije stvarala probleme. Osim Dunlop guma. Cim malo zahladi i vlaznost zraka dodje na preko 75% Dunlop ne funkcionira..... DAMI34 in Marko P. 2
Snečer Objavljeno Februar 27, 2019 Opozori Objavljeno Februar 27, 2019 pred 9 minutami, kronik pravi: u tim uvjetima i na toj cesti nema gume koja ce drzati!! ma kako god da se ta guma zvala u dolini idrije i dolini soce mi jos niti jedna guma nije stvarala probleme. Osim Dunlop guma. Cim malo zahladi i vlaznost zraka dodje na preko 75% Dunlop ne funkcionira..... nimam ABSa, zato vse sam nadomeščam s tehniko sicer pa sem po jadranki že vozil v močnem dežju z mitasko in je vedno špilalo bp sesir 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se