ukica Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 16 minutes ago, skalaprava said: Spet malo zavajanja! Prvič, aktualni model je Conti SA3. In ta je dražji od Conti SA2! Drugič, ekvivalent Conti SA3 ali SA2 če že hočeš, je Mitas SF+ in ne Touring Force. Tretjič, primerjaj primerljivi gumi Touring Force in Conti RA3, pa zdaj primerjaj ceni. Pa ne mi na plano privlečt Conti RA2, govorimo vedno o aktualnih zadnjih modelih. Lp. Zavajanje? Zelo odvisno kako gledas na podatke. Ali primerjas oprijem/km ali primerjas na leto izdaje? Primerjaj Conti Motion s TouringForce..
skalaprava Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 (popravljeno) pred 31 minutami, ukica pravi: Zavajanje? Zelo odvisno kako gledas na podatke. Ali primerjas oprijem/km ali primerjas na leto izdaje? Primerjaj Conti Motion s TouringForce.. Pa kakšen Conti Motion, človek božji! To je prastara guma, ki se dela samo še v malih nakladah. Kdo to sploh še kupi? Govorimo o najnovejših sport touring gumah na trgu. In pri Continentalu, ki si ga pač ti privlekel v primerjavo, je zadnja verzija SA3 in basta! Sicer pa kako veš, kakšno je razmerje oprijem/km na novi Mitas Touring Force? Si morda že zvozil kak komplet? Jaz namreč sem, celo več njih! In ne boš verjel, tudi kar nekaj Continentalk sem poradiral, tako SA kot RA izvedbe! Pa da ne bo pomote.... Continentalke so res odlične gume tudi za mene! Če ne bi bilo Mitas, bi vozil ravno Continentalke. Te sem imel najrajši, še preden se je pojavila prva izvedba Mitas SF (brez +). Popravljeno Marec 26, 2019. Popravil skalaprava ukica, basbas, ALEŠ M in 5 others 8
ukica Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 1 hour ago, skalaprava said: Pa kakšen Conti Motion, človek božji! To je prastara guma, ki se dela samo še v malih nakladah. Kdo to sploh še kupi? Govorimo o najnovejših sport touring gumah na trgu. In pri Continentalu, ki si ga pač ti privlekel v primerjavo, je zadnja verzija SA3 in basta! Sicer pa kako veš, kakšno je razmerje oprijem/km na novi Mitas Touring Force? Si morda že zvozil kak komplet? Jaz namreč sem, celo več njih! In ne boš verjel, tudi kar nekaj Continentalk sem poradiral, tako SA kot RA izvedbe! Pa da ne bo pomote.... Continentalke so res odlične gume tudi za mene! Če ne bi bilo Mitas, bi vozil ravno Continentalke. Te sem imel najrajši, še preden se je pojavila prva izvedba Mitas SF (brez +). To da primerjas aktualne modele je isto kot primerjati najnovejso skodo z novim mercedesom.. sori. Jaz gledam na zadevo drugace, ti drugace. Nekateri se strinjajo s teboj, nekateri z menoj. Zato pa je forum In tudi nikoli nebos videl da sem Mitas blatil. Sem ga imel in ni slab, sam bele crte..
Snečer Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 A ni edina konkurenca le Dunlop Roadsmart 3?
maus Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred 1 minuto, Snecer pravi: A ni edina konkurenca le Dunlop Roadsmart 3? komu Joker in DAMI34 1 1
kronik Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred 27 minutami, ukica pravi: To da primerjas aktualne modele je isto kot primerjati najnovejso skodo z novim mercedesom.. sori. Jaz gledam na zadevo drugace, ti drugace. Nekateri se strinjajo s teboj, nekateri z menoj. Zato pa je forum In tudi nikoli nebos videl da sem Mitas blatil. Sem ga imel in ni slab, sam bele crte.. Ne bih rekao da to je usporedba na mjestu..... usporedba je u istoj klasi Moto guma modela koji su trenutno aktualni! Tako da ta prica sa skodom i mercedesom nije niti priblizno dobra skalaprava, basbas, Joker in 1 other 4
Snečer Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred 1 minuto, maus pravi: komu Mitas TouringForce+ maus 1
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 Pravkar, Snecer pravi: A ni edina konkurenca le Dunlop Roadsmart 3? konkurence je veliko. ToF u so konkurenčne vse ST pnevmatike. SF+ pa vse sport/hypersport. Evo misterij rešen. maus in skalaprava 2
kronik Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred 2 minutami, Snecer pravi: A ni edina konkurenca le Dunlop Roadsmart 3? Ovo zasigurno nije ozbiljno pitanje! ili ipak je ? ? sesir 1
maus Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred 1 minuto, Snecer pravi: Mitas TouringForce+ sm že mislu Contiju ... ostale se pa lahko med sabo primerjajo
Snečer Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred 4 minutami, kronik pravi: Ovo zasigurno nije ozbiljno pitanje! ili ipak je ? ? ne poznam, zato vprašam
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 Pravkar, Snecer pravi: ne poznam, zato vprašam Če si prebral nekaj informacij testnikov bo ToF verjetno bolj športno orientirana Touring pnevmatika, nekje v rangu Ra3, angel Gt...sicer špekuliram, ampak velik pa ne zgrešim. Kar pomeni, da ne bo (zame) take silne kilometrine kot na RS3, bo vsekakor velik užitka še čez ovinke. Pa nekje 2 jurčka več s sredico in sem zmagal. Baje moja pride ta teden skalaprava 1
Snečer Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred 3 minutami, DAMI34 pravi: Če si prebral nekaj informacij testnikov bo ToF verjetno bolj športno orientirana Touring pnevmatika, nekje v rangu Ra3, angel Gt...sicer špekuliram, ampak velik pa ne zgrešim. Kar pomeni, da ne bo (zame) take silne kilometrine kot na RS3, bo vsekakor velik užitka še čez ovinke. Pa nekje 2 jurčka več s sredico in sem zmagal. Baje moja pride ta teden kdaj pa moja?
TakeALookAround Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 A za adventurje bojo sigurno tudi?
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred eno uro, Snecer pravi: kdaj pa moja? če se ne motim so že zapisali kdaj bo 160, nekje do decembra bo že pred 2 minutami, DinDiin pravi: A za adventurje bojo sigurno tudi? Skalaprava je že objavil katere dimenzije bodo. Drgač pa maš na Mitas strani tudi verjetno.
TakeALookAround Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 Eh, zaenkrat so sam 17 col. thumper 1
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 Pravkar, DinDiin pravi: Eh, zaenkrat so sam 17 col. saj za tvojega so teraforce, če bi bila mera bi jih dal jaz na svojga
TakeALookAround Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 Pa ja, sej so kul Sam k to vse vijolcn rata na jadranki, pa vsi mimo popadajo. ?
Snečer Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred 49 minutami, DinDiin pravi: Eh, zaenkrat so sam 17 col. si bo treba kupit cestni motor
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred 22 minutami, DinDiin pravi: Pa ja, sej so kul Sam k to vse vijolcn rata na jadranki, pa vsi mimo popadajo. ? to pa ne bi vedel, ampak če jo za GSa delajo potem ne bi smela prekurit, je pa seveda možno.
skalaprava Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred 3 urami, Snecer pravi: kdaj pa moja? Aprila......pa ni aprilska šala...... glih na prvomajskem potepu jih boš lahko testiral
Snečer Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred 10 minutami, skalaprava pravi: Aprila......pa ni aprilska šala...... glih na prvomajskem potepu jih boš lahko testiral letos se ne bom vozil, bom miroval Kugelschreiber 1
skalaprava Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred 38 minutami, Snecer pravi: letos se ne bom vozil, bom miroval Pa ne no.............pa ravno tvoj feedback sem najbolj pričakoval........pretresen sem čist DAMI34, TakeALookAround, ALEŠ M in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 pred 9 minutami, skalaprava pravi: Pa ne no.............pa ravno tvoj feedback sem najbolj pričakoval........pretresen sem čist se bojim, da bi njegova kilometrina bila bolj podobna sedanji na SF+, ki je pa že tako fantastična.
Kugelschreiber Objavljeno Marec 26, 2019 Opozori Objavljeno Marec 26, 2019 1 hour ago, DinDiin said: Pa ja, sej so kul Sam k to vse vijolcn rata na jadranki, pa vsi mimo popadajo. ? Men jih je tud jadranka sfukala. Lani so ble res vijolcne, letos so pa neke sive fleke dobile. Cudno ful.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se