Xebec Objavljeno Marec 31, 2019 Opozori Objavljeno Marec 31, 2019 pred eno uro, KARMEN1 pravi: Kaj pa zame? ti rabš SF++++ GP TT edition pizda, še kr nism zimske gume poradiru ...ker šmirgl je rešitev? bolj grob al bolj fin? KARMEN1 1
KARMEN1 Objavljeno Marec 31, 2019 Opozori Objavljeno Marec 31, 2019 Hahahaaaaaaaa . Ma sem v paniki, ker sem s conti ra3 naredila nekaj več, kot 6000 km, pa je zadnja na nekaterih mestih že na indikatorju. Čudni ti indikatorji na teh gumah .......... nič ne zastopim Menjajva motorja, ti jih bom jaz poradirala Xebec 1
skalaprava Objavljeno Marec 31, 2019 Opozori Objavljeno Marec 31, 2019 pred eno uro, DAMI34 pravi: ..... še manjkajo informacije kako se obnaša na pol zguljena in na koncu. Pri Mitas ni popuščanja.... tudi ko je na dratih, še kar lima NX650, sesir, KARMEN1 in 2 others 2 1 2
Borutt Objavljeno Marec 31, 2019 Opozori Objavljeno Marec 31, 2019 pred 5 urami, DAMI34 pravi: toF v dvoje (cca 200km): Majka lima, ravno prav mehka, okretna, predvsem pa neutralna. Briga njo kaka je podlaga. Povsod isto. Sedi 5. Najbolj me spominja na Conti RA Vsekakor jo priporočam za težje mopede in vožnjo v dvoje. Koliko silike ima? Xebec 1
DAMI34 Objavljeno Marec 31, 2019 Opozori Objavljeno Marec 31, 2019 pred 24 minutami, KARMEN1 pravi: Hahahaaaaaaaa . Ma sem v paniki, ker sem s conti ra3 naredila nekaj več, kot 6000 km, pa je zadnja na nekaterih mestih že na indikatorju. Čudni ti indikatorji na teh gumah .......... nič ne zastopim Menjajva motorja, ti jih bom jaz poradirala Zima in hladno. Moja sf+ 4.200, poletna 5.500 pred 3 minutami, Borutt pravi: Koliko silike ima? Ne vem, zihr pa precej, ker se bolj malo svaljka. To bi bolj Skalaprava vedel. KARMEN1 in Xebec 1 1
XTR Objavljeno Marec 31, 2019 Opozori Objavljeno Marec 31, 2019 26 minutes ago, Xebec said: SF++++ GP TT edition pizda, še kr nism zimske gume poradiru ...ker šmirgl je rešitev? bolj grob al bolj fin? Na kratko rečeno ...Race Force. Te tudi pridejo? 23 minutes ago, KARMEN1 said: 6000 km Burnout Sprednjo tudi hitro pobira? Xebec in KARMEN1 1 1
KARMEN1 Objavljeno Marec 31, 2019 Opozori Objavljeno Marec 31, 2019 Ne, sprednjo ne............samo sprednja je gt.
krucymucy Objavljeno Marec 31, 2019 Opozori Objavljeno Marec 31, 2019 Kako se pa sf+ obnasajo proti koncu? Na zecetku vem kako se.
kronik Objavljeno Marec 31, 2019 Opozori Objavljeno Marec 31, 2019 pred 4 minutami, krucymucy pravi: Kako se pa sf+ obnasajo proti koncu? Na zecetku vem kako se. Isto tako DAMI34 1
Kugelschreiber Objavljeno Marec 31, 2019 Opozori Objavljeno Marec 31, 2019 19 minutes ago, skalaprava said: Pri Mitas ni popuščanja.... tudi ko je na dratih, še kar lima Sam ogret jih moras, pol lima. Fortografija je simbolicna. @krucymucy kako se ti zdijo? V obdobju ko sm vozil sf in sf+ 2013-2017 se je vsaka mal drgac obnasala. Bostjan L, DAMI34 in Xebec 2 1
krucymucy Objavljeno Marec 31, 2019 Opozori Objavljeno Marec 31, 2019 Se mi zdijo odlicne. Res sem le kakih 300km prevozil, a vseeno. Nove so mi vsec. Ce jih bom se kupil je pa odvisno od obnasanja v drugi polovici kilometrine. Xebec in bajkr88 2
DAMI34 Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pred 13 urami, krucymucy pravi: Kako se pa sf+ obnasajo proti koncu? Na zecetku vem kako se. moje majo ponavadi lukne ps. normalno, kot nove (monocompound ne dela razlik med novo pa staro) pred 13 urami, Kugelschreiber pravi: Sam ogret jih moras, pol lima. @krucymucy kako se ti zdijo? V obdobju ko sm vozil sf in sf+ 2013-2017 se je vsaka mal drgac obnasala. že 2 ali tri sezone so iste (beri se ne iščejo več)
Zivnorc Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pred 13 urami, krucymucy pravi: Se mi zdijo odlicne. Res sem le kakih 300km prevozil, a vseeno. Nove so mi vsec. Ce jih bom se kupil je pa odvisno od obnasanja v drugi polovici kilometrine. ... do indikatorja ni nobene velike razlike. Sam menjam preden se začnejo indikatorji dotikati asfalta.... sem pa eno poradiral malo globje...pa ni bilo neke panike. Res pa je, da je bil asfalt z dobrim oprijemom... ....pa ko sem na 1/4 življenske dobe pnevmtike, malo povečam tlak v pnevmatiki, tako da takrat tudi v solo peljem na 2,9bar. Torej...neka malenkostna razlika sicer je... vendar niti približno neka drastična, kot se to dogaja pri nekaterih drugih pnevmatikah. skalaprava, KARMEN1, Xebec in 1 other 4
Borutt Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pred 35 minutami, Zivnorc pravi: ... do indikatorja ni nobene velike razlike. Sam menjam preden se začnejo indikatorji dotikati asfalta.... sem pa eno poradiral malo globje...pa ni bilo neke panike. Res pa je, da je bil asfalt z dobrim oprijemom... ....pa ko sem na 1/4 življenske dobe pnevmtike, malo povečam tlak v pnevmatiki, tako da takrat tudi v solo peljem na 2,9bar. Torej...neka malenkostna razlika sicer je... vendar niti približno neka drastična, kot se to dogaja pri nekaterih drugih pnevmatikah. Menda je bolj varno voziti z nižjim tlakom in stalnim drsenjem. Ker limanje je bojda nevarno. Kot sem slišal, naj bi limalo, dokler ne odlima. In to odlimanje naj bi bolelo. Veš kaj več o tem? Sprašujem za prijatelja. Bostjan L, krucymucy, Joker in 4 others 7
DAMI34 Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pred 6 minutami, Borutt pravi: Menda je bolj varno voziti z nižjim tlakom in stalnim drsenjem. Ker limanje je bojda nevarno. Kot sem slišal, naj bi limalo, dokler ne odlima. In to odlimanje naj bi bolelo. Veš kaj več o tem? Sprašujem za prijatelja. Povej prijatelju, da ima na vrhu te teme razpredelnico s svetovanimi tlaki. Če je pa težko scrolat do vrha, ti jo tule prilimam, pa mu jo pošlji po elektronski pošti ali natisni in osebno dostavi Če boš pozorno prebral, boš videl, da se prijatelj lahko s tlaki igra v določenih okvirjih in najde sebi primeren tlak za vsako letno obdobje in obremenitev motorja Mitas-Recommended-inflation-pressures.pdf sesir in maus 1 1
maus Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pred 9 minutami, DAMI34 pravi: Mitas-Recommended-inflation-pressures.pdf 24.3 kB · 0 downloads Zakaj pa tole ni Slovensko Slovenski proizvod Pol mam že raj nemške gume p.s. morau sm DAMI34, Joker in sesir 1 2
sesir Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 (popravljeno) pred 36 minutami, Borutt pravi: Menda je bolj varno voziti z nižjim tlakom in stalnim drsenjem. Ker limanje je bojda nevarno. Kot sem slišal, naj bi limalo, dokler ne odlima. In to odlimanje naj bi bolelo. Veš kaj več o tem? Sprašujem za prijatelja. Vec drsi zadnja guma z visjim tlakom,ker si spet pojedel BRIHTOL mal pogugli,da moras tlak v gumi za drift povecat nad 3 bare...in nikakor ne znizat kot pravi forumski policaj van brihtol,ki je celo trener varne voznje a seka kontra resnici ojoj kaksni ljudje usposabljajo nove voznike... Za razliko od tebe sem v namene razlage v varni vozni tudi preizkusil od 1 bara do 3.5...za razliko od tebe,ki mislis,da z tabletko brihtola vse ves... Popravljeno April 1, 2019. Popravil sesir
DAMI34 Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pred 4 minutami, maus pravi: Zakaj pa tole ni Slovensko Slovenski proizvod Pol mam že raj nemške gume p.s. morau sm Because maus 1
kronik Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pred 17 minutami, maus pravi: Zakaj pa tole ni Slovensko Slovenski proizvod Pol mam že raj nemške gume p.s. morau sm Mozda nisu htjeli naučiti slovenski jezik! Ili kako to ide Snecer? ?? sesir 1
Borutt Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pred 3 urami, DAMI34 pravi: Povej prijatelju, da ima na vrhu te teme razpredelnico s svetovanimi tlaki. Če je pa težko scrolat do vrha, ti jo tule prilimam, pa mu jo pošlji po elektronski pošti ali natisni in osebno dostavi Če boš pozorno prebral, boš videl, da se prijatelj lahko s tlaki igra v določenih okvirjih in najde sebi primeren tlak za vsako letno obdobje in obremenitev motorja Mitas-Recommended-inflation-pressures.pdf 24.3 kB · 7 downloads Mu bom rekel. Kako pa naj ve, koliko silike je v gumi? Je tudi za to kakšna razpredelnica?
Snečer Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pred 3 urami, kronik pravi: Mozda nisu htjeli naučiti slovenski jezik! Ili kako to ide Snecer? ?? počasi bi se že lahko naučil kakšno besedo, saj gori, kjer se greš hlapca, verjetno lepo šrehaš po njihovo
Zivnorc Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pred 13 minutami, Snecer pravi: počasi bi se že lahko naučil kakšno besedo, saj gori, kjer se greš hlapca, verjetno lepo šrehaš po njihovo ... reče se šprehaš... TakeALookAround, maxxa in gretzky 3
Snečer Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pred 2 minutami, Zivnorc pravi: ... reče se šprehaš... hvala da si popravil, da bo razumel
DAMI34 Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pred 57 minutami, Borutt pravi: Mu bom rekel. Kako pa naj ve, koliko silike je v gumi? Je tudi za to kakšna razpredelnica? Da, v Savi jo Majo, zraven recepta. Sej poznaš tisto: ščepec silike, par starih kondomov, mal pepela, pa guma Lima Lima. Bostjan L in sesir 1 1
Borutt Objavljeno April 1, 2019 Opozori Objavljeno April 1, 2019 pred 5 minutami, DAMI34 pravi: Da, v Savi jo Majo, zraven recepta. Sej poznaš tisto: ščepec silike, par starih kondomov, mal pepela, pa guma Lima Lima. Se ti zahvaljuje. DAMI34 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se