Snečer Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 Ne voziš jih več in smo končali Nisi jih obvladal in zato travme v tej temi. Tu noben nikogar ne potrjuje, sploh v tej komični temi, sano tebi še ni kapnilo, da se norca delajo iz tebe ne vozim se s temi ribicami, še manj pa z ribiči mimogrede, za mene so mitas sf+ čiste sport touring gume
Nearrain Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 3 minutes ago, Snecer said: Ne voziš jih več in smo končali Nisi jih obvladal in zato travme v tej temi. Tu noben nikogar ne potrjuje, sploh v tej komični temi, sano tebi še ni kapnilo, da se norca delajo iz tebe ne vozim se s temi ribicami, še manj pa z ribiči mimogrede, za mene so mitas sf+ čiste sport touring gume Prevec sem komicno razpolozen razpolozen, zato pa midva zdele gucava. Mitas je pa itaq Über Alles zadnjih 30 let sem se na golih feltnah vozil in sem sele zdaj, odkar obstaja di Mitas uvidel kaj so gume. Aleluja
DAMI34 Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 pred eno uro, Nearrain pravi: NI Ampak te tale bolezen, da moras imet zadnjo besedo, ceprav ti kristalno jasno, da si v temo brcnil, ne glede na to kolikokrat si popravljal svoje objave, da bi se ujemale s tvojim zacetnim mimobrcem nikakor ne spusti. Jure ti je lepo poljudno objasnil... in clovek ima parkrat vec znanja o tem od naju obeh skupaj. Preberi in probaj koncno prebavit. Good Luck Over and Out lepo da si povedal, a mormo spet vse od začetka, linkam mojo objavo in tvoje nabijanje, sam da boš bolj brihten? A se ne moreš pomirit? Jaz sem na bolovanju, lahko tipkam do nezavesti Na kratko, vsaka guma ma svoj limit, vpraš Rossija, Markeza, pa še koga Ven se ti vlačiš, ker bi rad bil bolj pameten, sam ti ne gre
Borutt Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 A bo moja Mitaska zdržala 15000 km, kot Metzeler Pomagajte, strokovnjaki .
DAMI34 Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 pred 12 minutami, Borutt pravi: A bo moja Mitaska zdržala 15000 km, kot Metzeler Pomagajte, strokovnjaki . vpraši Neareina...js si ne upam nč povedat
Kmet2 Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 pred 19 minutami, Borutt pravi: A bo moja Mitaska zdržala 15000 km, kot Metzeler Pomagajte, strokovnjaki . Ne , po sredini ti jo bo pobralo ,boki bodo pa kot novi DAMI34 1
Nearrain Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 4 minutes ago, DAMI34 said: vpraši Neareina...js si ne upam nč povedat Inhaaaaaaale >>>>---------------> Exhaaaaaaale dihi mal...tok si se vzburil, da ti bo s uslo v hlace PS: ne skrbi. mene si preprical o tvoji kompetenci ze davno pred tole burlesko
DAMI34 Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 pred 8 minutami, Nearrain pravi: Inhaaaaaaale >>>>---------------> Exhaaaaaaale dihi mal...tok si se vzburil, da ti bo s uslo v hlace PS: ne skrbi. mene si preprical o tvoji kompetenci ze davno pred tole burlesko sj vem, ne moreš brez mene, sej ti vsake toliko kako kost vržem, ne bit žalostn no Drgač pa Mitaska kr dobro gre po grobniku da veš
Nearrain Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 4 minutes ago, DAMI34 said: sj vem, ne moreš brez mene, sej ti vsake toliko kako kost vržem, ne bit žalostn no Drgač pa Mitaska kr dobro gre po grobniku da veš Vem...si mi ti povedal, da si sanjal o tem hahaha
Zivnorc Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 Faaaaaaak... A sm kej zamudu?! ...sem bil glih na wc...ko so bile reklame...
Kmet2 Objavljeno Julij 29, 2016 Opozori Objavljeno Julij 29, 2016 pred 4 minutami, Zivnorc pravi: Faaaaaaak... A sm kej zamudu?! ...sem bil glih na wc...ko so bile reklame... Kaj je kaj novega Zivnorc 1
DAMI34 Objavljeno Julij 30, 2016 Opozori Objavljeno Julij 30, 2016 pred 13 urami, Nearrain pravi: Vem...si mi ti povedal, da si sanjal o tem hahaha velik je sanjačev, med nijimi pa celo nekateri k so jo vozil po grobniku pred 13 urami, Zivnorc pravi: Faaaaaaak... A sm kej zamudu?! ...sem bil glih na wc...ko so bile reklame... pred 13 urami, Kmet2 pravi: Kaj je kaj novega Fntje, nč ni đabe, če hočete da vas z Nearreinom zabavava, se točno ve, kam morajo it prispevki Kmet2 1
thunderace Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 Evo, danes preizkusil SF+ še na mokri (delno se je že sušila) cesti in kot so nekateri že omenjali, sem bolj previdno odpiral gas in bil zelo razočaran. Guma v nagibu in z blagim odpiranjem gasa (brez zalivk in belih črt na cesti) noro drsi. Kaj takega pri nobeni Dunlop-ki še nisem doživel. Tako da po mokri cesti previdno. Za suho cesto pa definitivno boljši oprijem od SS2. Ampak glede na to kako zelo drsi v nagibu po mokri cesti, brez da bi padal dež, bom naslednjič dobro razmislil če bom za 60€ manj od SS2, še nataknil Mitasko. 3nity in maxxa 2
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 pred 6 urami, thunderace pravi: Evo, danes preizkusil SF+ še na mokri (delno se je že sušila) cesti in kot so nekateri že omenjali, sem bolj previdno odpiral gas in bil zelo razočaran. Guma v nagibu in z blagim odpiranjem gasa (brez zalivk in belih črt na cesti) noro drsi. Kaj takega pri nobeni Dunlop-ki še nisem doživel. Tako da po mokri cesti previdno. Za suho cesto pa definitivno boljši oprijem od SS2. Ampak glede na to kako zelo drsi v nagibu po mokri cesti, brez da bi padal dež, bom naslednjič dobro razmislil če bom za 60€ manj od SS2, še nataknil Mitasko. delno mokra cesta, je vsaj pri men na marsikateri pnevmatiki jeba...sploh če dolgo ni bilo dežja. Sem pa opazil da Mitaska podrsi v začetku nagiba (med 5-10 stopinj) potem se pa umiri...vendar ostaja tist zoprn filing. Ja pa tako ocenjevanje zlo težko primerljivo narediti, ker ni vedno enak asvalt, včasih je drseč za popizdit, včasih ne...maraš kar precej kmjev po mokrem narediti, da dobiš eno primerno mnenje. Lahko trdim, da sem kar ogromno prevozil po mokrem in s pametjo se da čist komot voziti. Seveda je bolje če dž fajn pada, kot da je cesta samo vlažna, sam to pa velja za vse gume.
Nearrain Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 19 minutes ago, DAMI34 said: delno mokra cesta, je vsaj pri men na marsikateri pnevmatiki jeba...sploh če dolgo ni bilo dežja. Sem pa opazil da Mitaska podrsi v začetku nagiba (med 5-10 stopinj) potem se pa umiri...vendar ostaja tist zoprn filing. Ja pa tako ocenjevanje zlo težko primerljivo narediti, ker ni vedno enak asvalt, včasih je drseč za popizdit, včasih ne...maraš kar precej kmjev po mokrem narediti, da dobiš eno primerno mnenje. Lahko trdim, da sem kar ogromno prevozil po mokrem in s pametjo se da čist komot voziti. Seveda je bolje če dž fajn pada, kot da je cesta samo vlažna, sam to pa velja za vse gume. Damchi... Enkrat se bos moral sprijaznit z dejstvom, da obstajajo na tem planetu tudi taki, k niso slepo zaljubljeni v Mitas SF tko kt ti. Ocitno zna se kdo drug primerjat gume katere je vozil/zvozil in kaksno izkusnjo/mnenje podat. 100 ljudi-100 cudi... 100 zena-200 sisa Naj zivi SF in se razvija !!! Sam brez posiljevanja gorecih privrzencev.
thunderace Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 Ta asfalt in cesto vsakodnevno prevozim in tud že ene 15 sezon z motorjem, pa nikoli ni v mokrem nobena Dunlopka zdrsnila tudi z bolj grobo vožnjo. To kar sem pa danes z SF+ doživel, pa priznam da me je kar mal strah naslednjega dežja. Moram pa reči da v suhem je pa res dobra, boljša kot SS2 - sam kaj ko na mokrem
Kmet2 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 SF mi je držala na mokrem povsem primerljivo ali celo bolj suvereno proti koncu pa definitivno bolje kot Metzeler,Mischelin ,Bridgstone ......se pa slabše odreže na vseh zadevah, ki so dodatno nanešene na podlago (oznake ,zalivke itd ) ....... Za mene so dobre pnevmatike (za moj segment) Pirelli in Continental ,za soft teren pa Hindenau ......... Zgoraj omenjene so mi nekakšen najbližji kompromis vsestranskosti . Upam da Mitaske razvijajo naprej ..........in ne na slabše .....ker je fajn guma. Nisem zaljubljen v njih , zvozil 2 kompleta in bil zadovoljen . DAMI34 1
Nearrain Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 (popravljeno) Pred leti grdo ulegel v dezju in od takrat vozim kot po jajcih, ce Je cesta mokra. Imel sem podoben obcutek z Mitasko kot Tundercace. Od Kar nekaj gum, kateri sem vozil v mokrem sem imel Slabsi felling samo na starih Michelinkah in znucanih Battlax. Popravljeno Julij 31, 2016. Popravil Nearrain
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 pred 23 minutami, Kmet2 pravi: SF mi je držala na mokrem povsem primerljivo ali celo bolj suvereno proti koncu pa definitivno bolje kot Metzeler,Mischelin ,Bridgstone ......se pa slabše odreže na vseh zadevah, ki so dodatno nanešene na podlago (oznake ,zalivke itd ) ....... Za mene so dobre pnevmatike (za moj segment) Pirelli in Continental ,za soft teren pa Hindenau ......... Zgoraj omenjene so mi nekakšen najbližji kompromis vsestranskosti . Upam da Mitaske razvijajo naprej ..........in ne na slabše .....ker je fajn guma. Nisem zaljubljen v njih , zvozil 2 kompleta in bil zadovoljen . Kmetčhi, ti si zalublen u SF, se boš moral sprijaznit da je še kaka druga guma na svetu. lp Neareinčhi pred 37 minutami, Nearrain pravi: Damchi... Enkrat se bos moral sprijaznit z dejstvom, da obstajajo na tem planetu tudi taki, k niso slepo zaljubljeni v Mitas SF tko kt ti. Ocitno zna se kdo drug primerjat gume katere je vozil/zvozil in kaksno izkusnjo/mnenje podat. 100 ljudi-100 cudi... 100 zena-200 sisa Naj zivi SF in se razvija !!! Sam brez posiljevanja gorecih privrzencev. jp, sam ene gume sem u lajfu zvozil (poleg Barumk in Tigarc) in res nimam pojma kaj pišem, globoko se opravičujem, k sm tok zalublen u SF, da niti približno ne znam ocenit kaj se z mopedom dogaja. Sploh pa mi ni jasno, kak znam pridet dlje od Postojne Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 pred 1 minuto, DAMI34 pravi: Kmetčhi, ti si zalublen u SF, se boš moral sprijaznit da je še kaka druga guma na svetu. lp Neareinčhi Ne mene mešat v te vaše zgodbe ...... luxsa, Nearrain in DAMI34 3
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 Pravkar, Kmet2 pravi: Ne mene mešat v te vaše zgodbe ...... prepozn si, kaj si pa sikal Mitaslover Kmet2 1
motozajebant Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 Jst sm pa uceri sel v Piran pokemončke lovit... nobenih pripomb... pivo sem dobil, jedel sem dobro, kartal celi dan, vmes se dve stranki zrihtal, sam pokemončkov ni bilo... A Mitas? Drži u pi*ku mater (suha podlaga)... Ps. Je*o vas Mitas Lp, pokemon Nearrain in DAMI34 2
Nearrain Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 6 minutes ago, DAMI34 said: Kmetčhi, ti si zalublen u SF, se boš moral sprijaznit da je še kaka druga guma na svetu. lp Neareinčhi jp, sam ene gume sem u lajfu zvozil (poleg Barumk in Tigarc) in res nimam pojma kaj pišem, globoko se opravičujem, k sm tok zalublen u SF, da niti približno ne znam ocenit kaj se z mopedom dogaja. Sploh pa mi ni jasno, kak znam pridet dlje od Postojne Vse Je res kar si napisal ! Si zdaj Srecen?
dlicen Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 7 minutes ago, DAMI34 said: (poleg Barumk Btw, ali ima Mitas kaksno zvezo z Barum? Tipografijo imata podobno... Nearrain 1
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 pred 2 minutami, Nearrain pravi: Vse Je res kar si napisal ! Si zdaj Srecen? se bojim, da si ti, no vsaj trudu sm se da te osrečim pred 3 minutami, dlicen pravi: Btw, ali ima Mitas kaksno zvezo z Barum? Tipografijo imata podobno... upam da ne pred 7 minutami, motozajebant pravi: Jst sm pa uceri sel v Piran pokemončke lovit... nobenih pripomb... pivo sem dobil, jedel sem dobro, kartal celi dan, vmes se dve stranki zrihtal, sam pokemončkov ni bilo... A Mitas? Drži u pi*ku mater (suha podlaga)... Ps. Je*o vas Mitas Lp, pokemon pristransko mnenje, niso vsi zalubleni u Mitas kot ti, pa znajo ocenjevat gume, jebem te Mitasloverja lp Nea...in
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se