Nearrain Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 (popravljeno) 7 minutes ago, Nearrain said: Vse Je res kar si napisal ! Si zdaj Srecen? Damchicha moja Ne se tok vzburjat noooo, da se ne bos po lastnih hemeroidih zacel vozit namest po Mitaskah. dragec ... Samo opusteno Popravljeno Julij 31, 2016. Popravil Nearrain
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 (popravljeno) pred 1 minuto, Nearrain pravi: Ne se tok vzburjat noooo, da se be bos po lastnih hemeroidih zacel vozit namest po Mitaskah. dragec ... Samo opusteno sori,sam s sabo se prepiraš? A tok ti je dougčas, da sam sebe citiraš? Pa dj, kkšn lajk si stisni, da nauš tok osamljen Popravljeno Julij 31, 2016. Popravil DAMI34 Nearrain 1
Nearrain Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 (popravljeno) Ewo sem ga share-al s tabo, da ne bos motivacije zgubil bedarije pisat Popravljeno Julij 31, 2016. Popravil Nearrain DAMI34 1
thunderace Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 pred eno uro, Nearrain pravi: Pred leti grdo ulegel v dezju in od takrat vozim kot po jajcih, ce Je cesta mokra. Imel sem podoben obcutek z Mitasko kot Tundercace. Od Kar nekaj gum, kateri sem vozil v mokrem sem imel Slabsi felling samo na starih Michelinkah in znucanih Battlax. A to si se z Mitaskam ulegel ali s kakšnim drugim? Tudi meni je zadnji konec šel počez, ampak mi ga je na srečo uspel rešit , ne vem kaj bi bilo če bi imel še spredaj Mitas - mogoče bi sprednja držala ali pa malinee
Nearrain Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 2 minutes ago, thunderace said: A to si se z Mitaskam ulegel ali s kakšnim drugim? Tudi meni je zadnji konec šel počez, ampak mi ga je na srečo uspel rešit , ne vem kaj bi bilo če bi imel še spredaj Mitas - mogoče bi sprednja držala ali pa malinee Ulegel sem Zarad lastne neumnosti/pretiravanja. Gume/Dunlop so ble skor nove, Sam ni pomagal, Ker sem Pri zacetku prehitevanja zavozil v vodo kera Je po dezju tekla pocez cez vozisce. Z mitaskam se mi Je zgodilo podobno Kot tebi.na Lj obvoznici/Malence na dol ( smer Grosuplje-Lj-Vic. Nobenga pretiravanja samo pocez se Je zacela pelat. Nekak sem se ujel, noge po tleh in cist presran.
Snečer Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 Mitas je narejena za normalno vožnjo. Vozil z njo po dežju, močnem, brez kakršnihkoli težav. domina in DAMI34 2
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 pred 27 minutami, Nearrain pravi: Ulegel sem Zarad lastne neumnosti/pretiravanja. Gume/Dunlop so ble skor nove, Sam ni pomagal, Ker sem Pri zacetku prehitevanja zavozil v vodo kera Je po dezju tekla pocez cez vozisce. Z mitaskam se mi Je zgodilo podobno Kot tebi.na Lj obvoznici/Malence na dol ( smer Grosuplje-Lj-Vic. Nobenga pretiravanja samo pocez se Je zacela pelat. Nekak sem se ujel, noge po tleh in cist presran. čak sam mau, pr Dunlopu si ti bil kriv, pr Mitaskah pa guma? Svašta...sicer pa kaj bi jaz vedu, sej se nism še po mokrem vozu
Nearrain Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 Just now, DAMI34 said: čak sam mau, pr Dunlopu si ti bil kriv, pr Mitaskah pa guma? Svašta...sicer pa kaj bi jaz vedu, sej se nism še po mokrem vozu Res da se zlo nedonoseno izrazas, Sam brat bi se pr teh letih res lahko naucil. pusa-sisa
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 pred 1 minuto, Nearrain pravi: Res da se zlo nedonoseno izrazas, Sam brat bi se pr teh letih res lahko naucil. pusa-sisa kwa? moj brat zna pisat, tok da boš vedu približno 2000km lani pa letos po mokrem z različnimi gumami, večkrat me je odneslo, k ne pazim, kr mam neke kratice na mopedu....hebat ga, pa odpizdi ravno ko ni treba...sam kratice popravljajo. Najraj odpizdi na kaki peni, pa preko kakega mostu, pa če si na beli črti, pa če zabijem gas pri prehitevanju...tak da, za pussi vožnjo je čist ok guma, kot vse druge. ps. Tut Angel GT (baje ena boljših na mokrem) je poplesala. Ampak kaj bi vedu...boš že ti povedu.
Nearrain Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 2 minutes ago, DAMI34 said: kwa? moj brat zna pisat, tok da boš vedu približno 2000km lani pa letos po mokrem z različnimi gumami, večkrat me je odneslo, k ne pazim, kr mam neke kratice na mopedu....hebat ga, pa odpizdi ravno ko ni treba...sam kratice popravljajo. Najraj odpizdi na kaki peni, pa preko kakega mostu, pa če si na beli črti, pa če zabijem gas pri prehitevanju...tak da, za pussi vožnjo je čist ok guma, kot vse druge. ps. Tut Angel GT (baje ena boljših na mokrem) je poplesala. Ampak kaj bi vedu...boš že ti povedu. Pojma nimam... Lani sem 55K naredu, letos dobrih 15 ampak k nisem stel prevozenih kilometrov po mokrem nisem kompetenten za jebe lud zbunjenog debato s tabo. Priznam, si pac fenomen... ni lahko zemlji, da nosi take kot si ti. PS: pol pa naj Ti brat bere, ce ze tebi ta disciplina ne gre lih najbolje.
Snečer Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 Neverjetno, kako Mitaska vznemirja a rešitev je na dlani = pri prvem vulkanizerju... 3nity in DAMI34 2
Tex Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 @Snecer ti voziš večinoma sam ali pa 2+prtljaga?
Snečer Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 Pravkar, Texo pravi: @Snecer ti voziš večinoma sam ali pa 2+prtljaga? Sam in minimalno prtljage
DAMI34 Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 pred 3 urami, Nearrain pravi: Pojma nimam... Lani sem 55K naredu, letos dobrih 15 ampak k nisem stel prevozenih kilometrov po mokrem nisem kompetenten za jebe lud zbunjenog debato s tabo. Priznam, si pac fenomen... ni lahko zemlji, da nosi take kot si ti. PS: pol pa naj Ti brat bere, ce ze tebi ta disciplina ne gre lih najbolje. Muci a sme pogrešal, ajm beek...zdej pa hitro drkat na moje poste
Nearrain Objavljeno Julij 31, 2016 Opozori Objavljeno Julij 31, 2016 4 hours ago, DAMI34 said: Muci a sme pogrešal, ajm beek...zdej pa hitro drkat na moje poste Drk, drk, drk... No go Ce bom nate mislil ne bo slo Ne pali me IQ nizji od sobne temperature sorchi Damchi
pajkica Objavljeno Avgust 1, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 uauuuu ...kaki inteligentni posti a radirka je pa tle crknla ? drugač kr dober dela..... Jure, Kmet2, Zivnorc in 1 other 4
maus Objavljeno Avgust 1, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 pred 9 minutami, pajkica pravi: uauuuu ...kaki inteligentni posti a radirka je pa tle crknla ? drugač kr dober dela..... a ti pa morš use pokvart builder, DAMI34, Zivnorc in 3 others 6
pajkica Objavljeno Avgust 1, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: a ti pa morš use pokvart dobro jutro evo tkole se pa res pokvar ja maus 1
maus Objavljeno Avgust 1, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 pred 1 minuto, pajkica pravi: dobro jutro evo tkole se pa res pokvar ja še pokemonu so dal ime Mitsaću štekaš builder, Bmflar, Scarlett in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 (popravljeno) pred 8 urami, Nearrain pravi: Drk, drk, drk... No go Ce bom nate mislil ne bo slo Ne pali me IQ nizji od sobne temperature sorchi Damchi trudil sem se in trudil, čudežev pa ne morem narest, če ti ne pride, potem zihr drkaš na napačnega, probi na Pajkico, mogoč boš mel mau več sreče lovju ps. jučeri sm spet z Mitasko se vozu, pa limaaaaaa Popravljeno Avgust 1, 2016. Popravil DAMI34 Snečer in Bmflar 2
pajkica Objavljeno Avgust 1, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 pred 3 urami, DAMI34 pravi: trudil sem se in trudil, čudežev pa ne morem narest, če ti ne pride, potem zihr drkaš na napačnega, probi na Pajkico, mogoč boš mel mau več sreče lovju ps. jučeri sm spet z Mitasko se vozu, pa limaaaaaa kreten.... v bistvu še en debilen post
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 pred 1 minuto, pajkica pravi: kreten.... v bistvu še en debilen post evo, sm reku da se bota štekala Bmflar 1
maus Objavljeno Avgust 1, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 zakaj se ne blokirate ... a mate vsi ugrajen ABS blokiru k mitaska Bmflar in Zivnorc 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 1, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 pred 1 uro, maus pravi: zakaj se ne blokirate ... a mate vsi ugrajen ABS blokiru k mitaska a ne drsi? Blukira? ojej...a to je huj kot če drsi? samprašamnemeblukiratpliiis Zivnorc in maus 2
.... Objavljeno Avgust 1, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 1, 2016 pred 7 urami, maus pravi: zakaj se ne blokirate ... a mate vsi ugrajen ABS blokiru k mitaska Ka je to ABS? A to je nekaj za pojest?:P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se