IZTOK Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 Saj vem, vecina bo zglodan asfalt. Ampak, ko pa prides na kak globok in rahel gramoz ali pa ce bo kak dezek na spolzki makadam pa ni vec smesno z cestnimi gumami. TeraForce pa neujo, I am in with Pirelli Scorpion. sesir in Wakasaki 2
sesir Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 2 minutami, IZTOK pravi: Saj vem, vecina bo zglodan asfalt. Ampak, ko pa prides na kak globok in rahel gramoz ali pa ce bo kak dezek na spolzki makadam pa ni vec smesno z cestnimi gumami. TeraForce pa neujo, I am in with Pirelli Scorpion. Še nisi sprobal Mitas z plavo črto
IZTOK Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 46 minutami, sesir pravi: Še nisi sprobal Mitas z plavo črto Ce ze, hocem rdeco crto, da pase k moji izkaznici Drugace pa, verjetno so TeraForce vredu, ne vem, nisem nikoli vozil. Ampak konja ki zmaguje ne menjas. Dolgo sem iskal in Scorpion Trai II mi perfektno ustrezajo. Nimam razloga iskati naprej... Zdaj samo meckam ali Mitas E07 ali E08 za malo drugacne ceste. TKC 70 mi ni vsec, ker ima zadaj polno linijo za manjso obrabo, to ze ni vredu za trdi makadam. TKC 80 mi poje do Genove Anake Wild ali pa Karoo T isto, mehka guma, polna silike, ker je malo kontaktne povrsine. Itaq owerkill za Maroko. Bo kar Mitaska za teh 5000 km. sesir 1
BIF Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 (popravljeno) Za Maroko ne vem, ker nisem bil in tudi ne bom. Sem pa imel Metzeler Tourance enak profil kot Mitas E08...za en kurac guma(Metzeler namreč). Pred letošnjim potepom sem malo strahoma nataknil E07.....guma je preprosto več kot prijetno presenečenje....s to gumo čutiš podlago...zahteva sicer konkreten ukaz a pelje zanesljivo v željeno smer....brez spodrsavanja....dober občutek. Z Metzelerko na makedamu sploh ne veš ali ti kontroliraš motor ali motor tebe...z E07 je neprimerljivo bolje. Osebno sem z E07 zelo zadovoljen in jo bom vozil dokler bo na voljo oz. bom imel temu primeren motor....imel bi jih četudi bi stale 3x več...mi je čisto vseeno....no na srečo pa so še smešno poceni. Popravljeno Avgust 23, 2017. Popravil BIF GoBobi, IZTOK, MiNa in 1 other 4
sohen Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 7 minutami, IZTOK pravi: Ce ze, hocem rdeco crto, da pase k moji izkaznici Drugace pa, verjetno so TeraForce vredu, ne vem, nisem nikoli vozil. Ampak konja ki zmaguje ne menjas. Dolgo sem iskal in Scorpion Trai II mi perfektno ustrezajo. Nimam razloga iskati naprej... Zdaj samo meckam ali Mitas E07 ali E08 za malo drugacne ceste. TKC 70 mi ni vsec, ker ima zadaj polno linijo za manjso obrabo, to ze ni vredu za trdi makadam. TKC 80 mi poje do Genove Anake Wild ali pa Karoo T isto, mehka guma, polna silike, ker je malo kontaktne povrsine. Itaq owerkill za Maroko. Bo kar Mitaska za teh 5000 km. Z Mitas E07 letos 5300km po Maroku v vseh razmerah brez najmanjšega zdrsa.Po jadranki jo tud nagnes do roba tok da... IZTOK, DAMI34 in BIF 3
IZTOK Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 (popravljeno) Evo, konkreten odgovor, hvala. Kaj pa na asfaltu? Sem jo poslatal pri vulkanizerju in je precej trda po obcutku. A se drzi asfalta? Popravljeno Avgust 23, 2017. Popravil IZTOK
sohen Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 1 minuto, IZTOK pravi: Evo, konkreten kdgivor, hvala. Kaj pa na asfaltu? Sem jo poslatal ori vulkanizerju in je precej trda po obcutku. A se drzi asfalta? .Po jadranki jo tud nagnes do roba tok da... Ja z staro africo twin gre na polno po vseh ovinkih.
IZTOK Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 (popravljeno) Aha, hvala. Tisti prejsnji odgovor je letel na post od BIF-a, pa si me vmes prehitel Bo torej E07. Hvala pubeca @BIF @sohen Popravljeno Avgust 23, 2017. Popravil IZTOK sohen 1
BIF Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 Potrjujem glede oprijema na asfaltu....z veliko večjo mero zaupanja nagneš motor...brez nejmanjšega znaka, da bi sploh pomislila na zdrs. sohen in IZTOK 2
sesir Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 pred 45 minutami, BIF pravi: Potrjujem glede oprijema na asfaltu....z veliko večjo mero zaupanja nagneš motor...brez nejmanjšega znaka, da bi sploh pomislila na zdrs. Tudi ti voziš model z plavo črto?
ukica Objavljeno Avgust 23, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 23, 2017 1 minute ago, sesir said: Tudi ti voziš model z plavo črto? Nebom se vtikal ali je mitas dobra guma ali ne ti mam pa neki za povedat kar so nm tupili oziroma mi se( ) profesorji na faksu.. na suho nc negre.. isto ti nabijas neki v prazn pa gume se vozu nisi DAMI34 in sesir 2
sesir Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 (popravljeno) pred 9 urami, ukica pravi: Nebom se vtikal ali je mitas dobra guma ali ne ti mam pa neki za povedat kar so nm tupili oziroma mi se( ) profesorji na faksu.. na suho nc negre.. isto ti nabijas neki v prazn pa gume se vozu nisi Si ti že vozil Mitas z modro črto?Moje so imele rdečo... Popravljeno Avgust 24, 2017. Popravil sesir
BIF Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 pred 10 urami, sesir pravi: Tudi ti voziš model z plavo črto? Ne!...S črno črto...ampak ni vsem dano, da jo vidijo.... dlicen, DAMI34 in Joker 2 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 pred 56 minutami, sesir pravi: Si ti že vozil Mitas z modro črto?Moje so imele rdečo... a ti je toliko dolgčas, da moraš skozi eno te isto nabijat....za tolažbo naj ti povem, da ni več modre črte BIF 1
Ciko86 Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 Učiraj bil v elisi,in je nekdo demontiral nove mitaske in nataknil kor sc,tako da majo ene malo rabljene na zalogi Wakasaki in sesir 1 1
ukica Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 1 hour ago, sesir said: Si ti že vozil Mitas z modro črto?Moje so imele rdečo... Nimam pojma kasne so ble, ti pa lahk povem da sm kot dijak delu v skladiscu gum, in so crte sluzile za identifikacijo dimenzije na dalec oz iz strani. Bos se nabiju? dlicen, sesir, Wakasaki in 1 other 2 2
sesir Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 pred 2 urami, Ciko86 pravi: Učiraj bil v elisi,in je nekdo demontiral nove mitaske in nataknil kor sc,tako da majo ene malo rabljene na zalogi Še so pametni... pred 2 urami, DAMI34 pravi: a ti je toliko dolgčas, da moraš skozi eno te isto nabijat....za tolažbo naj ti povem, da ni več modre črte Verjetno se je že preveč razvedelo,da so z modro črto sponzorske...
sesir Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 pred 2 urami, ukica pravi: Nimam pojma kasne so ble, ti pa lahk povem da sm kot dijak delu v skladiscu gum, in so crte sluzile za identifikacijo dimenzije na dalec oz iz strani. Bos se nabiju? No pa poglejmo kdo nabija!?Ker mislim,da le ti nabijaš!!!! Prosim če vsak ki vozi Mitas napiše dimenzijo in barvo črte in takoj bomo videli saj pol dve različni dimenziji ne bi smeli imeti iste barve črto !!!! No da vas vidimo! Jz še vedno trdim,da modra črta sponzorske Mitas gume!Če jih eni plačate ste pač čudaki...No je pa res,da moraš podpisat,da ne boš priznal saj moraš drugače plačati vse gume za nazaj in nič več gratis !!!! In zato,dami ne prizna!!!!
DAMI34 Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 pred eno uro, sesir pravi: Verjetno se je že preveč razvedelo,da so z modro črto sponzorske... ponavljaš se, boooring.... sesir 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 pred eno uro, sesir pravi: No pa poglejmo kdo nabija!?Ker mislim,da le ti nabijaš!!!! Prosim če vsak ki vozi Mitas napiše dimenzijo in barvo črte in takoj bomo videli saj pol dve različni dimenziji ne bi smeli imeti iste barve črto !!!! No da vas vidimo! Jz še vedno trdim,da modra črta sponzorske Mitas gume!Če jih eni plačate ste pač čudaki...No je pa res,da moraš podpisat,da ne boš priznal saj moraš drugače plačati vse gume za nazaj in nič več gratis !!!! In zato,dami ne prizna!!!! samo zato, ker je butasta tale tvoja izjava jo pustim...mislim, škoda jo je brisat. Sem ti že povedal, sem dobil lani sponzorske, oziroma testno verzijo, pa ne samo jaz, še marsikdo tule s foruma. Edina obveza je bila redno merjenje profila in beleženje vtisov, občutkov. Žal pa @rumenicestak ne daje gum gratis, tudi tistih z modro črto ne. Je pa vseeno fajn dec, ker je pazljiv in pogleda še kaj drugega pri mopedu. Evo, sem ti poskusil vizualno izpisat odgovor, mogoče boš razumel, mogoče ne in boš še vedno trobil dalje o sponzorskih pnevmatikah z modro črto. ps. 190 nima iste barve kot 180, naj ti povem da ni modra sohen 1
sesir Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: samo zato, ker je butasta tale tvoja izjava jo pustim...mislim, škoda jo je brisat. Sem ti že povedal, sem dobil lani sponzorske, oziroma testno verzijo, pa ne samo jaz, še marsikdo tule s foruma. Edina obveza je bila redno merjenje profila in beleženje vtisov, občutkov. Žal pa @rumenicestak ne daje gum gratis, tudi tistih z modro črto ne. Je pa vseeno fajn dec, ker je pazljiv in pogleda še kaj drugega pri mopedu. Evo, sem ti poskusil vizualno izpisat odgovor, mogoče boš razumel, mogoče ne in boš še vedno trobil dalje o sponzorskih pnevmatikah z modro črto. Vidim,da popuščaš...pazi dami...nočem,da se zajebeš...si le veliko Mitask zvozu in bi na koncu mogu že en svoj mopi prodat,da bi jih plačal....
DAMI34 Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 Pravkar, sesir pravi: Vidim,da popuščaš...pazi dami...nočem,da se zajebeš...si le veliko Mitask zvozu in bi na koncu mogu že en svoj mopi prodat,da bi jih plačal.... dost...bo kazen!!!
IZTOK Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 Ma kje je sploh problem? Naj vsak vozi kar mu ustreza. Pa ce so sponzorske se toliko bolje zanj. A bi meni kdo sponzoriral Mitaske E07 Obljubim, da bom meril profil! Hec na stran, malo po nepotrebnem mlatite prazno slamo. Dajte raje kaj konkretnega napisat o gumah, da bodo drugi lahko lazje izbirali. Evo, se kaksnih 1000 km pa bom v temi Pirelli napisal kaj o tej gumi. Pa za E07 bom tudi kaj napisal sesir 1
Cartman Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 pred 20 minutami, IZTOK pravi: Ma kje je sploh problem? Naj vsak vozi kar mu ustreza. Pa ce so sponzorske se toliko bolje zanj. A bi meni kdo sponzoriral Mitaske E07 Obljubim, da bom meril profil! Hec na stran, malo po nepotrebnem mlatite prazno slamo. Dajte raje kaj konkretnega napisat o gumah, da bodo drugi lahko lazje izbirali. Evo, se kaksnih 1000 km pa bom v temi Pirelli napisal kaj o tej gumi. Pa za E07 bom tudi kaj napisal ti si kolebal med 0nekaj in 0nekajdrugega, pa so ene podobne terraforcu, ki sem ga vozu na dveh različnih motorjih, tud lagani offroad, brez pripomb. sploh pa po asfaltu, ej, superca. ko bo SUV u bajti, bo to prva izbira.
IZTOK Objavljeno Avgust 24, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2017 Jaz sem kolebal med modeloma, ki sta za cisto drugacno uporabo. Tera force je za 95 % asfalt. Ampak ta me ne zanima, ker idealno gumo za asfalt sem nasel. Po pravici povedano, raje bi dal za v Maroko gor kaksne Pireli ali pa Continental, ampak po tem tripu gredo dol. Pa mi ni 200 EUR dat za par tisoc prevozenih km. Mitaske so cisto dovolj dobre in preizkušene in jim zaupam, obstajajo pa seveda tudi boljse. Ampak cena tudi igra vlogo. BIF in sohen 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se