DAMI34 Objavljeno Avgust 27, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2017 pred 15 urami, Tex pravi: Da, tracer ima tcs .. in moram rečt, da ga z mitasko nisem videl tolko prižiganja na armaturki, kot sedaj z angel gt .. zadaj občasni zdrs ni problem, bolj je problem tisto, kaj prileti okoli čelade od sopotnice .. .. drset z zadnjo sem vajen z XTjem po okoliških makadamih .. in roko na srce, na način kot se voziva, z max obremenjitvijo in z drsanjem "tačk" po ovinkih ter odpiranjem plina manjše zdrse tudi pričakujem in korigiram tudi brez TCSja .. pred montažo prednje sem primerjal obe in že na občutek je pirelijeva trša (razumljivo, sport touring vs sport guma) in ker sem z mitasko tako ali tako naredil super kilometrino, sem se odločil ponovno za mitasko .. zadnjo sem dal angel gt zaradi kilometrine, ki mi pri SF+ res ne diši preveč (ne zaradi denarja/pogoste menjave, ampak zaradi ranga; shit je ko moraš predčasno menjat gumo, da nebi bil sredi daljšega izleta v ilegali) .. Ne rečem, možno, da je za zdrse zadnje angel gt po dolomitih bil kriv recimo asfalt, čeprav je po oceni lepo držal .. primerjave med gt in sf+ bom delal takrat, ko bom tudi gt testiral v primerljivih pogojih (golica, jadranka, ..) .. če bo tudi tu kaj spodrsavala, gre dol in gre kaj drugega bolj sport gor .. jebeš kilometrino, če moraš stil vožnje prilagajat gumi in ne obratno .. aja, pa tracer nima TCSja spredaj, tako da rajši dam spredaj kar lepi, kot se spodobi .. .. in kot sam rečeš, neke prednosti pred SF+ ni, zato je šla SF+ nazaj gor, ker ji zaupam .. po dežju pa itak vozim po jajcih, v vsakem primeru .. saj to je to....OEM na superduku je Angel GT, katera ima dober kompromis med Sport in Touring, žal pa pri grobem odpiranju v nagibih da manj kot kaka Hypersport guma, kar je normalno, torej lučka za TC večkrat zagori, pa pospešek je zaradi tega nekoliko okrnjen. Če imaš rad, da "žwau" povleče iz ovinka, si je potrebno omisliti Hypersport ali SS pnevmatiko, kar pa potem plačaš s krajšo življenjsko dobo. Enak problem imam sam, ker kar velikokrat udarim izlete daljše od jurja, pa je potem vedno potrebno preračunavat a bo zadnja zdržala ali ne, sem pa napisal, da sem pozitivno presenečen, saj mi je zadnja SF+ naredila že preko 5 jurjev, pa še vsaj za enega bo. Od teh 5 jurjev je bilo 20% v dvoje, ampak šparanje, nežno odpiranje, jurja AC do 130 in ostalo v "limp mode" brez šparanja. Poskušal sem z raznimi kombinacijami ST pnevmatik zadaj, sicer sem nekaj pridobil na kilometrini a vedno bil razočaran po kakih ovinkih in pri preganjanjih, tako da sem nehal experimentirat. Mogoče bom poskusil še s kako ST ki je namenjena delno makedamu (30% makedam), ker imajo več profila (tja do 1cm) čeprav nisem prepričan v zadovoljstvo. Ker ima moped TC, ne vidim panike pri močnih odpiranjih, je pa možno da se bo v zimskem času dobro obnesla. pred 15 urami, Snecer pravi: Z občutkom odpiraj gas, saj pa ni treba vedno na polno, da ima elektronika delo. a ni elektronika zato da dela, naj dela menih, KARMEN1 in Wakasaki 2 1
ukica Objavljeno Avgust 27, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2017 16 hours ago, Snecer said: Z občutkom odpiraj gas, saj pa ni treba vedno na polno, da ima elektronika delo. Haha. A pol tud zeno sparas za naslednga? sesir, Wakasaki, GoBobi in 1 other 1 1 2
Snečer Objavljeno Avgust 27, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 27, 2017 pred 5 urami, ukica pravi: Haha. A pol tud zeno sparas za naslednga? ne gre za šparanje, gre za optimalen občutek če obrneš gas brez občutka, ker veš, da te bo elektronika rešila, je to to ženo tudi z občutkom servisiraš, sicer si res najde drugega, če si prehiter
IZTOK Objavljeno Avgust 29, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2017 Za naslednjo furo v Maroko MiNa, BIF, igc1 in 1 other 4
BIF Objavljeno Avgust 29, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2017 Dobra guma...meni vsaj. Me pa zanima tvoje mnenje...vseeno imaš veliko več kilometrine na različnih podlagah.
IZTOK Objavljeno Avgust 29, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2017 Ti bom zaupal cez kaksen mesec, ko Pirelli radirko zlizem do konca. Definitivno jo se letos montiram, da preizkusim gumo pred "velikim potovanjem". Sicer pa guma je 50/50, moj moped pa se toliko terena ne prenese, ce ga primerjam z hard enduro masino. Tako, da guma ustreza mopedu in se verjetno lepo pelje po asfaltu. Makadam in kamnito podlago bo tudi pojedla kot za salo, v blatu in peseku pa moji kravici nobena guma ne pomaga. Ti posljem ZS in lahko greva skupaj cez Pohorje. sesir 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 Sprednjo gumo mi je pobral ob straneh, da je fuč. Zadnja je še za 3, 4 tisoc km. A je to normalno, zgkeda ko bi jo odbrusu. Wakasaki 1
Gušter Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 19 urami, IZTOK pravi: Ti bom zaupal cez kaksen mesec, ko Pirelli radirko zlizem do konca. Definitivno jo se letos montiram, da preizkusim gumo pred "velikim potovanjem". Sicer pa guma je 50/50, moj moped pa se toliko terena ne prenese, ce ga primerjam z hard enduro masino. Tako, da guma ustreza mopedu in se verjetno lepo pelje po asfaltu. Makadam in kamnito podlago bo tudi pojedla kot za salo, v blatu in peseku pa moji kravici nobena guma ne pomaga. Ti posljem ZS in lahko greva skupaj cez Pohorje. Tudi mene zanima kako se bo ta guma obnesla na XT1200Z. Trenutno imam Terra force na mopedu. Za cesto je super, ampak na makedamu pa tistih 10%, ki jih oglašujejo slabo velja...
IZTOK Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 pred eno uro, Gušter pravi: Tudi mene zanima kako se bo ta guma obnesla na XT1200Z. Trenutno imam Terra force na mopedu. Za cesto je super, ampak na makedamu pa tistih 10%, ki jih oglašujejo slabo velja... Nobena od teh 90/10 gum, ki so za cesto ni ravno suverena na makedamu. Če pa pelješ previdno pa gre. Tudi po kakšni ne preveč hudi strmini gre. Je pa res, da ti lahko prednjo hitro odnese v kakšnem zavoju. Pač niso gume za makedam narejene. Ampak z tole Mitas E07 pa po cesti ne moreš vozit po robu ker bi hitro šel maline nabirat. Vse ve enem ne moreš imet. DAMI34 1
IZTOK Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 (popravljeno) pred 1 uro, Gušter pravi: Tudi mene zanima kako se bo ta guma obnesla na XT1200Z. Trenutno imam Terra force na mopedu. Za cesto je super, ampak na makedamu pa tistih 10%, ki jih oglašujejo slabo velja... Bom poročal kaj mislim o gumi. pred 1 uro, Frenk 67 pravi: Sprednjo gumo mi je pobral ob straneh, da je fuč. Zadnja je še za 3, 4 tisoc km. A je to normalno, zgkeda ko bi jo odbrusu. A je tole Pirelli? Meni je Metzeler Tourance Next spredaj precej na V pobrusilo a ne tako ekstremno kot tebi. Sedaj imam gor Pirelli pa je prednja še vedno lepo okrogla po 7500 km. Jaz bi rekel, da neka guma ne paše na vse mopede enako, se različno obnašajo, tudi obrabljajo. Je malo odvisno od geometrije okvirja pa razporeditve teže na mopedu. Tak rezultat je pa tudi tvoj stil vožnje, si verjetno precej agresiven v ovinkih. Popravljeno Avgust 30, 2017. Popravil IZTOK BIF 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 2 urami, Frenk 67 pravi: Sprednjo gumo mi je pobral ob straneh, da je fuč. Zadnja je še za 3, 4 tisoc km. A je to normalno, zgkeda ko bi jo odbrusu. sam to pa ni Mitas? Pirelli? Jaz bi menjal, to mi ni všeč, kot bi jo stopilo sicer je pa že tako ali tako "uboga" in čez vse je imeti novo prvo zadnja lahko mal podrsi, prva pa nikakor ne sme.
IZTOK Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: sam to pa ni Mitas? Pirelli? Jaz bi menjal, to mi ni všeč, kot bi jo stopilo Pirelli Scorpion Trail II je po mojem, vsaj po profilu sodeč. Malo čudno jo je zdelalo. Moja se spredaj tudi malenkost hitreje obrablja kot zadnja in bo prej kritična, je pa še vsaj okrogla Toti KTM fahreri ste vsi divjaki DAMI34 in Frenk 67 1 1
DAMI34 Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 3 minutami, IZTOK pravi: Pirelli Scorpion Trail II je po mojem, vsaj po profilu sodeč. Malo čudno jo je zdelalo. Moja se spredaj tudi malenkost hitreje obrablja kot zadnja in bo prej kritična, je pa še vsaj okrogla Toti KTM fahreri ste vsi divjaki Mitas SF+ že 9 jurjev spredaj prevoženih...ni več lepa, je pa še vedno legalna, predvsem pa še vedno qul drži pred 20 minutami, IZTOK pravi: Nobena od teh 90/10 gum, ki so za cesto ni ravno suverena na makedamu. Če pa pelješ previdno pa gre. Tudi po kakšni ne preveč hudi strmini gre. Je pa res, da ti lahko prednjo hitro odnese v kakšnem zavoju. Pač niso gume za makedam narejene. Ampak z tole Mitas E07 pa po cesti ne moreš vozit po robu ker bi hitro šel maline nabirat. Vse ve enem ne moreš imet. samo info, sem odprl še eno temo, kjer se bo lahko razvila debata in primerjave: gretzky in BIF 2
sesir Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 (popravljeno) Ok ko nabijate o mali porabi zaradi euro norm pač kao ni glih prav,da ste mi smešni,ko se gre za kilometrino gum ste pa debilni!Prav debilni že ne več smešni! Recimo ce so kao vse nove Mitas po vaše super duper neobrabljive gume... Opazoval malo zadnjo gumo na skuterju...prevoženih 3500km pa je fali malo več ku pol tak da ne vem mogoče za 2000 km še bo...se pravi jz,invalid,ki uporabljam skuter le za v trgovino uničim Mitas gumo v 5500km vi pa na težki delate po 10.000 plus...tako nizka obraba zaradi euro 5 Popravljeno Avgust 30, 2017. Popravil sesir Nearrain 1
Frenk 67 Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 28 minutami, IZTOK pravi: Bom poročal kaj mislim o gumi. A je tole Pirelli? Meni je Metzeler Tourance Next spredaj precej na V pobrusilo a ne tako ekstremno kot tebi. Sedaj imam gor Pirelli pa je prednja še vedno lepo okrogla po 7500 km. Jaz bi rekel, da neka guma ne paše na vse mopede enako, se različno obnašajo, tudi obrabljajo. Je malo odvisno od geometrije okvirja pa razporeditve teže na mopedu. Tak rezultat je pa tudi tvoj stil vožnje, si verjetno precej agresiven v ovinkih. Debeli prsti pa sem falil temo (proizvajalca). Ja tole je Pirelli Scorpion T2 in je sedaj prva vgradnja za ta motor. Zgleda da bom sel nazaj na CTA2. Pa ni blo tolk tisanja po ovinkih, zadnja je precej poravnana.
DAMI34 Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 20 minutami, sesir pravi: Ok ko nabijate o mali porabi zaradi euro norm pač kao ni glih prav,da ste mi smešni,ko se gre za kilometrino gum ste pa debilni!Prav debilni že ne več smešni! Recimo ce so kao vse nove Mitas po vaše super duper neobrabljive gume... Opazoval malo zadnjo gumo na skuterju...prevoženih 3500km pa je fali malo več ku pol tak da ne vem mogoče za 2000 km še bo...se pravi jz,invalid,ki uporabljam skuter le za v trgovino uničim Mitas gumo v 5500km vi pa na težki delate po 10.000 plus...tako nizka obraba zaradi euro 5 Lej, debil debilni, kako ti je všeč moje debilno debilanje v tej zate debilni temi? Res nimaš nič drugega za povedat, kot da na skuterju skuriš gumo v 3 jurjih? Očitno debilno voziš, na skuterju morajo gume od starosti prepereti, ti debil debilni. Ekola, maš en debilen odgovor, kako ti je všeč? ps. tema o skuterjih in njihovih gumah je pa mal nižje KARMEN1, ukica, Yoghurt in 2 others 2 3
sesir Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 (popravljeno) pred 14 minutami, DAMI34 pravi: Lej, debil debilni, kako ti je všeč moje debilno debilanje v tej zate debilni temi? Res nimaš nič drugega za povedat, kot da na skuterju skuriš gumo v 3 jurjih? Očitno debilno voziš, na skuterju morajo gume od starosti prepereti, ti debil debilni. Ekola, maš en debilen odgovor, kako ti je všeč? Se opravičujem,če si vzel osebno...res ni blo mišljeno le nate...sploh pa ne za teh 9000km na sprednji gumi...to tak gre...zakaj ne? Glede porabe res ne vem nimam nobene izkušnje z euro 5...tako da mi le smešno...rad se smejim smeh pol zdravja... Glede kilometrine gum niti ne vem kok ti narediš....pač nasplošno sem mislil kako pišejo člani MS da naredijo ekstremne kilometrine...pa ajd snecer...on klasa zase glede porabe...si lahko mislim...a vsi ostali,ki pišejo o 10.000+ km ne vem no...vsaj meni to ni normalno... Še enkrat se opravičujem na slabi in nepremišljeni uporabi "debili" Popravljeno Avgust 30, 2017. Popravil sesir
DAMI34 Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 3 minutami, sesir pravi: Se opravičujem,če si vzel osebno...res ni blo mišljeno le nate... Glede porabe res ne vem nimam nobene izkušnje z euro 5...tako da mi le smešno...rad se smejim smeh pol zdravja... Glede kilometrine gum niti ne vem kok ti narediš....pač nasplošno sem mislil kako pišejo člani MS da naredijo ekstremne kilometrine...pa ajd snecer...on klasa zase glede porabe...si lahko mislim...a vsi ostali,ki pišejo o 10.000+ km ne vem no...vsaj meni to ni normalno... Še enkrat se opravičujem na slabi in nepremišljeni uporabi "debili" no lepo, takoj se bolj kulturno ppogovarjamo. SF+ je letos naredil bolj togo gumo, dodal siliko ( vsaj kar vem) in so kilometrine nekoliko boljše, odzivnost, okretnost pri prvi je za odtenek slabša, malce bolj umirjena, zadnja se pa manj nasvaljka. Prva serija, ki sem jo namestil letos (dot17) se je zelo hitro prekurila in sem z zadnjo dosegel 4 jurje, s prvo pa komaj 8. Z drugo serijo (dot17 montirano junija) pa sem krepko presegel te kilometrine. Kaj je vzrok ne bi vedel, zadnjo sem šparal po ravninah, v nagibih vsekakor ne, mogoče je kriva temperatura, mogoče TC error in "limp mode", kdo bi vedel. Naj ti za info povem, da sem z Dunlop (OEM jajca prvovgradnja na Z900) dosegel tudi samo 4 jurje. Enakomerno zlizana povsod. Ker pa poznam zgodbo okrog SF+ in večkrat debatiram z Rumenim, vem da je kar nekaj ljudi, ki so dosegli 12kkm z zadnjo, jaz žal nisem med njimi, saj sem vesel, če dosežem 5 jurjev, vzihičen če jih je 6 z zadnjo. Prvo pa večkrat menjam prej, preden je zlizana, ker takoj ko rata trikotna in takoj, ko mi ni več všeč vožnja gre prva dol. Upam, da sem ti odgovoril.
sesir Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 2 minutami, DAMI34 pravi: no lepo, takoj se bolj kulturno ppogovarjamo. SF+ je letos naredil bolj togo gumo, dodal siliko ( vsaj kar vem) in so kilometrine nekoliko boljše, odzivnost, okretnost pri prvi je za odtenek slabša, malce bolj umirjena, zadnja se pa manj nasvaljka. Prva serija, ki sem jo namestil letos (dot17) se je zelo hitro prekurila in sem z zadnjo dosegel 4 jurje, s prvo pa komaj 8. Z drugo serijo (dot17 montirano junija) pa sem krepko presegel te kilometrine. Kaj je vzrok ne bi vedel, zadnjo sem šparal po ravninah, v nagibih vsekakor ne, mogoče je kriva temperatura, mogoče TC error in "limp mode", kdo bi vedel. Naj ti za info povem, da sem z Dunlop (OEM jajca prvovgradnja na Z900) dosegel tudi samo 4 jurje. Enakomerno zlizana povsod. Ker pa poznam zgodbo okrog SF+ in večkrat debatiram z Rumenim, vem da je kar nekaj ljudi, ki so dosegli 12kkm z zadnjo, jaz žal nisem med njimi, saj sem vesel, če dosežem 5 jurjev, vzihičen če jih je 6 z zadnjo. Prvo pa večkrat menjam prej, preden je zlizana, ker takoj ko rata trikotna in takoj, ko mi ni več všeč vožnja gre prva dol. Upam, da sem ti odgovoril. Pa okoli 4000 tk za gp racer narediš...mogoče 5000 z zadnjo... S sprednjo SC pa tud 6000 ali malo več... Pol so pri tebi kilometrine Mitasa nič kaj posebnega...pa res meniš,da nudijo enako,isto? Men je bila veeno zelo pomembna prednja ona je morala biti S in top klasa...zdaj pa če mi Mitas naredil še bolj okorno...ne vem no...vsak se sam odloči! Recimo jaz bi na tvojem mestu poizkusil spredaj diablo zadaj Mitas...še vedno pa vsakemu svoje....
DAMI34 Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 38 minutami, sesir pravi: Pa okoli 4000 tk za gp racer narediš...mogoče 5000 z zadnjo... S sprednjo SC pa tud 6000 ali malo več... Pol so pri tebi kilometrine Mitasa nič kaj posebnega...pa res meniš,da nudijo enako,isto? Men je bila veeno zelo pomembna prednja ona je morala biti S in top klasa...zdaj pa če mi Mitas naredil še bolj okorno...ne vem no...vsak se sam odloči! Recimo jaz bi na tvojem mestu poizkusil spredaj diablo zadaj Mitas...še vedno pa vsakemu svoje.... lej, sem vozil od SS do ST gum, nekih bistvenih razlik ni (upoštevaje, da ogromno potujem, občasno pa mal po jadranki pritisnem). Vozil sem Bridgestone, bt16, bt16pro, S20, S20pro, pa T30, dunlop Sportsmart1, SS2, D214, celo roadsmart1 in2, Pirelli angel GT (oem oprema KTM GTja) pa še kako sem izpustil.(conti road attack2) Kaj hočem povedat, če so na KTM GT nataknili ST pnevmatiko, ki sicer je malce športna, je SF+ kar lep napredek in niti ne vidim potrebe, da bi kaj drugega gor dajal. Poleg tega, me prva ni nikoli razočarala, saj pnevmatiko poznam. Drugo pa je cena/kilometrina/ zadovoljstvo (kvaliteta), tu največ dobim za ta denar, pa čeprav bi lahko v staro Gorico hodil k fašistu (moto Mauro) po bridgestonke za skoraj isti denar. pri gumah je tako, ni nujno da imaš najboljšo, nujno je da ti ustreza, da ustreza načinu vožnje, da poznaš njene napake ali slabosti in to znaš s pridom izkoriščati. Jaz sem se našel na SF+, kar pa ne pomeni, da se na drugih ne znam peljati Wakasaki 1
Tex Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 @sesir .. wtf? Pa kaj je narobe z tabo? Da se spuščaš na taki nivo, da nas obmetavaš z debili debilnimi .. wtf? Pa pač mi prednja mitaska zdrži 12-13k km .. zakaj bi si kaj takega zmislil? A meni tudi plačajo oziroma vozim sponzorske gume? Kaj konkretno je tvoj doprinos v tej temi? Samo jebeš oziroma podjebavaš vsakega po vrsti v tej temi, ki poda svoje mnenje o tej zmanki gum .. če se spustim na tvoj nivo: odjebi iz te teme, če ti kaj ne paše .. pa sem mislil, da si a zajebancije ampak da mi debile debilne talaš, f/o .. sesir, solorider, izibajker in 2 others 3 1 1
Snečer Objavljeno Avgust 30, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 30, 2017 pred 2 urami, sesir pravi: Se opravičujem,če si vzel osebno...res ni blo mišljeno le nate...sploh pa ne za teh 9000km na sprednji gumi...to tak gre...zakaj ne? Glede porabe res ne vem nimam nobene izkušnje z euro 5...tako da mi le smešno...rad se smejim smeh pol zdravja... Glede kilometrine gum niti ne vem kok ti narediš....pač nasplošno sem mislil kako pišejo člani MS da naredijo ekstremne kilometrine...pa ajd snecer...on klasa zase glede porabe...si lahko mislim...a vsi ostali,ki pišejo o 10.000+ km ne vem no...vsaj meni to ni normalno... Še enkrat se opravičujem na slabi in nepremišljeni uporabi "debili" Lej mudel, če bi pozorno bral temo, bi videl, da en naš član na potovalni bemfli z Mitas Sportforce+ prevozi celo več z zadnjo gumo. In za versača 12-13k km zadnja guma ni noben ekstrem, prej normalno, lažji motor, lažji šofer z občutkom, kar nekaj AC itd. Meni ni normalno, da folk na 3-4k km menjava gume. DAMI34, Gušter in Joker 3
dlicen Objavljeno Avgust 31, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2017 Ob 8/30/2017 ob 17:47, DAMI34 pravi: , zadnja se pa manj nasvaljka. Kako to misliš? motom, TakeALookAround, DAMI34 in 4 others 1 4 2
DAMI34 Objavljeno Avgust 31, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2017 pred 10 minutami, dlicen pravi: Kako to misliš? po normalni cesti, ne pa po pisti, ti si dobil za 5 jurjev materiala gor, potem se pa vprašajo, kako lahko z Mitasko take kilometrine padejo ps. vidim, da dobro lima Igi Pop 1
Wakasaki Objavljeno Avgust 31, 2017 Opozori Objavljeno Avgust 31, 2017 Z metzeler tourance sem se odločil dati možnost mitaski Terra force. Danes sva sicer se še spoznavala -do želežne kaple- ampak obeta obeta itak pa občutek z novim gumam, kot bi en motorju pobral 50kg. Da o vožnji skozi ovinke in prelaganje sploh ne govorim. Ko opravim konkretno furo reportiram solorider, DAMI34, Tex in 2 others 4 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se